Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Nos a pénz! Élménybeszámoló 2 napos együttlét után

Nos a pénz..!

Tulajdonképpen a hitem vele az ikerlángom belépésével kezdődött. Neki az volt a feladata,hogy hitet adjon amit a szüleim nem tehettek meg, hisz ezért is választottam őket sok más dolog mellett. Nyilván ezt ott fenn megbeszéltük egymással, ő félévvel előbb jött le mint én. Tehát belépett az életembe, és gyökerestől felfordult az életem, elváltam. Ezt sose mertem volna megtenni, és volt hitem,hogy megtudok élni egyedül el tudom tartani a gyerekeimet, mindent, egyedül csak magamra számítva. Ez egy olyan embertől akit mindig eltartottak , kiszolgáltak mindent megcsináltak helyettem. Semmihez sem volt bátorságom, hitem. Nem volt azonban egyszerű,mert teljesen egyedül magamra maradtam, hisz ö kilépett az életemből ,mert az utamat felé, egyedül szabad akaratomból kell megtennem. Először is hittem, hogy majd ha itt az idő, találkozom az ikerlángommal. Nagyon nehéz volt mert olyan erős volt a szerelem a vonzás, főképp a lelke után. Ahogy egyre jobban ébredeztem, tudatosodtam úgy értettem meg, miért is van ez, hogy semmi kapcsolatom nem lehet addig, míg magammal teljessé nem válok..Bár egy láthatatlan szállal összevagyunk kötve ezt tudom. Tehát tettem ami a dolgom, hittem, hogy eladjuk a házunkat, ebben a rossz helyzetben, és minden szempontból igen jól eladtuk és egy nagyon jó rezsijű lakást vettem helyette. A volt férjem is,- ez fontos volt-, hogy amennyire lehetséges volt, békében váljuk el és senki ne rövidüljön. Tehát hittem, éreztem, egyszerűen tudtam, megfogok élni akárhogy is van most a helyzet. Nagyjából a tavalyi évem is jól ment anyagilag, bár a hitem azért az elmémnek köszönhetően ingadozott és így a pénzforrássom is. Igazából ez az évem mondható jobbnak, különösen márciustól, ahogy a félelmem szorongásom kezdett alábbhagyni és egyre erősebb lett önmagamban a hitem, vagyis az elmémet nem vettem úgy figyelembe, hanem a megérzéseimre hallgattam. Tényleges igazi változás viszont a nálad történt, amit a pénz szeretetté átalakítása után észleltem. Majdnem teljesen elengedtem a pénzhez fűződő félelmemet, szorongást, hogy kevés lesz, hogy mi lesz ha nem lesz annyi vendég, sok a számla..stb fóbiát, elmebeli rossz beidegződést, Nyilván még hozzásegített a Théta ebbéli tudatalatti kitisztítása is..))És Judit egyszerűen bejön a pénz, amit kiadok visszatér, amit bátran kiadok félelem nélkül szeretettel ,az visszajön nagyon hamar..))!Nem stresszelek rá, elengedem mikor egy nagyobb összeget kifizetek, és tudom hamarosan visszatér, megkeresem, általában ugyanannyit vagy a dupláját..))

Hála és köszönet:)) Működik a teremtés minden területen:)) És amit neked kifizettem, busásan megtérült, egyrészt mert találkoztam magammal, és olyan erős lett a hitem, önbizalmam, önbecsülésem,békességem harmóniám..+ még a pénzzel való viszonyom is megoldódott..ezt a korlátot is lebontottam és úgy használom a pénzt ahogy kell, egy eszköz, amivel szeretettel építek és tovább adom, tudva, hogy visszatér hozzám egyszerűen tudom..)))

Fantasztikus érzés ez!:))

Köszönöm neked ezt is:)) szia:))

 

És a másik levele a facebookról:

 

Szia Judit! és mindenki!:)) Szeretném Juditnak megköszönni,hogy segitett nem kis szeretet energiával bejutni saját magamba, hogy találkozhasak azzal aki valójában vagyok!:)) Nehéz ezt a csodát leirni, szavakba foglalni, de talán másoknak is segitség, utamutató lehet, hisz ez mindenki számára elérhető!:)) Tehát elmentem Judithoz, mert már honapok óta vonzott, egyre csak vonzott az amivel ö foglakozik. Megtörtént a visszakapcsolásom (Reconnection) , és sokat thétáztunk, szedtük ki a tudatalattiból a sok szennyezödést!:)) Egyik ásásnál olyan mélyre tudtunk menni, hogy megtörtént az átfordulás,...egyszer csak rámzudult olyan fokú feltétel nélküli szeretet, és ezzel együtt annyi energia, hogy csak sirtam, remegtem, a kezem egyfolytában járt, ahogy az energia átjárt. A szívcsakrámnál a bőr kifeszült egy keresztet formázva, és ültem becsukott szemmel csendben és élveztem magam magammal,..a lelkemmel,!:)) Annyira szerettem magam, és mindent abban az állapotban. Kérdeztem a lelkem és válaszolt, és nevettem, nevettem boldogan, és a hangom is olyan más lett, csengő bongó, és olyan szerelmes voltam magamba. Azota is nagyon jól vagyok, de még sok feladat áll elöttem!:)) Sokkal többet kaptam töled, mint valaha is gondoltam, reméltem és magamtól, mert mindig erre vágytam tudattalanul, erre a hitre békességre, tudásra, önbecsülésre önmagam szeretetére. Van még jócskán feladatom, de egyszerüen csak élvezem a dolgokat, rengeteg korlátot hamis hitrendszert szedtem ki magamból és már élem és játszom az életemet az igazi vaólságomat!:)) És mivel így teszek, egyszerűen minden, de minden sikerül, az univerzum mindent körém rendez!:))

Ha nekem sikerült neked is sikerülhet,kivánom ,hogy egyre többen éljétek át..♥♥♥

 

Szetag Zsuzsa

 

köszönöm Zsuzsa ezt a csodás beszámolót Mindenki nevében!:) Judit

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.