Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Mit kapunk igyen?

 A lélekfejlődésemnek ebben a szakaszában azt gyakorlatoztam, hogyan tudom a saját belülről előhívott képességeimet, tudásomat én magam egyere inkább Értékelni és ezt a Belső Önértékelést egy Külső Értékmérőben kifejezni.

Gyakoroltam általa a felvállásomat, a bátorságomat, és a kiállást önmagamért.

Éppen ezért, ennek az írásnak egy nagyon erős, határozott, lendületes energiája van.

Ez nem véletlen, hiszen amikor éppen a belső erőnket hívjuk elő, és megpróbáljuk felvállani, -aminek a gyakorlatozása lehet az, hogy ki is kommunikáljuk a külvilágunknak-, akkor az így hat.

Ha esetleg ebben a fázisodban lennél te is, és magadra ismersz benne, akkor nyugodtan feküdj bele ebbe a hatalmas elszántság és kiállás,  és felvállalás energiába, és töltekezz belőle, és szítsd tovább magadban magad számára.

Így Fordítjuk át egyre többen, egyre inkább összeadva a felvállás és kiállás energiánkkal az eddig "értékesnek" vélt és ismert , kívülről vásárolt, kívülről tanult módozatokat, és így fogjuk egyre elismertebbé tenni és berakni a kollektív tudatba azt az információt, hogy a belülről előhívott képességek az Igazán Értékesek és a belülről jövő tudásunk.

Aztán majd persze van innen tovább a pénzzel kapcsolatban, de ez egy fontos, és kihagyhatatlan lélekerősítő fázis.

Bátorság, kiállás, felvállalás, belső hit és tudás!

Akiben esetleg ellenállást szülne az írás, az pedig megfigyelheti magában általa, hogy mit mutat neki, miért feszül be, mi zavarja benne, mivel nem tud azonosulni, milyen ítéletek kapcsolnak be általa. Természetesen ebben a tudati sávban és lélek fejlődési állomáson már tudjuk, hogy ami bennünk jelenik meg az a milyenk, és akkor lehet egy kis belső munkát végezni, hogy milyen hitrendszerek, ítéletek merülnek fel. Ezeket ekkor elég tudatosítani, és ha képesnek érzitek rá magatokat, akkor akár el is engedhetitek, hisz ez csak egy mátrix-kollektív csoporttudati hitrendszer.

É akkor az írás:.

 

2012.02.18.

Kaptam egy levelet, ami válaszra késztetett:

"Kedves Judit !

Hírleveledet olvasva , megdöbbentem !

,,az energiacsere értéke 22.000.-Ft,,

Azt amit az Égiektől kapunk, hogy határozhatod meg pénzbeli értékben ???

Ölellek szeretettel !" B.E.
 
Kedves E.!

Semmit nem kapunk az "égiektől"!!!

Ez nagyon súlyos, téves, és ferdített hitrendszer, amivel nagyjából 1700 éve manipulálva vannak az emberek.

Én ezeket hoztam magammal.
De ahhoz, hogy ma már áttudjam nektek adni, hogy Ti magatok is végre lebonthassátok azokat a torz, és téves tudattalanul manipulált hitrendszereiteket, tanult, másolt szülői-kolletívtudati mintáitokat, amit csak hisztek, gondoltok magatokról, ahhoz, nekem 6 éven keresztül nagyon kemény munkával kellett MAGAMBÓL előhívni.
 
Valósan le kellett bontanom rettentő sok fájdalommal, és belső harccal, és rettentő sok tudattágító munkát kellett végeznem magamon, az elmémet flexibilissé tenni, hogy felfogjam, megértsem a tágabb valóságot.
 
Ezerszer haltam meg, ezerszer majdnem megbomlott az elmém úgy éreztem, és miközben ezen így dolgoztam, folyamatosan hívtam elő azt, hogy hogyan lehet ezt mások számára már fájdalommentessé tenni.
 
3 éve dolgozom azon tudatosan, hogy összeálljon az a program, ahogy Titeket már csoportban lehet kísérni, hogyan lehet lehozni a személyiség énetekről, hogy nálatok is előhívódhasson a valódi Lényetek.
 
Ahhoz, hogy ma már sorban fordítom át a valós valóságba az embereket, a Fény oldalra, ahol megtapasztalhatja, hogy ki is ő valójában, ahhoz nekem először magamon keresztül eszméletlen fájdalmasan ki kellett taposnom az utat. Majd aztán ahogy elkezdtem az első pár emberrel, annyi energiát és figyelmet kellett hozzá adnom, hogy meg tudjon történni, hogy utána napokig fel sem tudtam kelni. Aztán ahogy szélesedett az út az átforduláshoz, ahogy egyre több ember fordult át, úgy tudom már egyre könnyebben, és egyre többeknek egyszerre csinálni. De ez rettentő sok lelki, energetikai, és tudatosság munka volt, kísérletezés, először magamon, majd volt hogy a családomon, és volt, hogy nagyon veszélyes is volt némely energetikai kísérlet, például, hogy hogyan csatlakoztatok le valósan a energetikákról, csoporttudatról, mert bizony a forma nem bírja el a nagy váltást. És ezt pont a kisfiamon keresztül láttam meg, hogy másoknak már biztonságos, és kíméletes legyen.
Emiatt ment szét a kapcsolatom a párommal, aki nem tudott rá emlékezni, hogy ezeket a nagyon komoly párkapcsolati mintákat például azért vállaltuk be, hogy átdolgozzuk rajta magunkat, hogy utána tudatosan tudjunk segíteni mindenkinek lejönni a szülő minták szerinti párkapcsolatról, és hogy elő tudják hívni azokat a női és férfi minőségeket magukból, ami valójában az "ikerláng-jellegű" minőségnek felel meg. Ebben egyedül maradtam, és sokkal nehezítettebben, sokkal fájdalmasabban kellett egyedül végig mennem rajta, anélkül, hogy a másik oldal hozzárakta volna a tapasztalatát.

Abban is végig egyedül voltam, mikor egyre nagyon és hatalmasabb lélekrészeim áramlottak befelé, és majd szétszakította a testem, és majd megbomlott az elmém, mert képtelen voltam feldolgozni, felfogni, azt a hatalmasságot aki vagyok.

Nem is folytatom, mert úgy tűnhet, hogy ez önsajnálat, és igen, a folyamataim alatt, nagyon féltem, nagyon egyedül voltam, senkivel nem tudtam igazán megosztani, mert senki nem értette, -még ma sem sokan-, és inkább féltek tőlem, vagy támadtak.
 
Így nézzük meg, hogy mit is kaptam ingyen és kitől?
 
Arról nem is beszélve, hogy ezért  váltam el,  hagytam ott a családi házamat, majd az "ikerláng-jellegű" (ma már duálisnak mondanám) párom engem hagyott el, mert ez sok volt neki, és teljesen le kellett bontanom az egész 3d-s világomat, kapcsolódásaimat, munkámat, miközben rettentő sok pénzt kellett kiadnom mindenféle butuska tanfolyamokra, amiknek sokkal nagyobb tudása  és képessége hívódott már elő nálam, és  csak azért kellett papír róla, hogy védve legyen az amit valóban csinálok a hozzám fordulókkal.
 
Még egyszer kérdezem, hogy mit kaptam ingyen?
 
Nagyon sok időbe tellett, hogy le tudtam jönni, elő tudtam hívni magamból, azt hogy mindenféle hitrendszereket, és mások téves, tanult, másolt ítéletei nélkül, és gondolatai nélkül én magam magam számára mennyit érek.
 
És meg kellett keresnem magamban a megmentőt, a szent őröltet, aki magát teljesen feladva csak szolgál, és egyensúlyba hozni azzal, hogy itt a fizikai világban ha én azt teszem, amiért jöttem, akkor annak engem meg is kell tudni tartania fizikai síkon is.
 
Hisz akkor tudom a legmagasabb szinten teljesíteni és átadni azt, amit én már előhívtam magamból, és folyamatosan tovább haladni ebben, ha minden szükségletem ehhez teljes mértékben mindig kielégített.
 
Hisz, ha én magam is a túlélésért küzdenék folyamatosan, igen hiteltelen lenne, hogyan tudlak ebből a beragadt téves valóságérzékelésetekből kivezetni.
 

Arról nem is beszélve, hogy hosszú évek alatt azt tapasztalom, hogy amit ingyen kapnak az emberek, az olyan mintha semmit sem kaptak volna.
 
Egyrészt lekötelezetté válik, vagyis beragasztja, ezért nem halad azzal amit kap, másrészt, ha nincs kifelé áramlás a rendszerből, akkor oda nincs mit tölteni!
 
Ha valaki mindig csak ingyen kapni akar, de ezért nem ad kifelé magából, nem áramoltat ki magából semmit, oda egyszerűen nem fér be, az amit kapna. Tele pohárba nem lehet semmit tölteni.

Ezért is igen fontos az energia csere, és egészen fizikai részig, hisz csak akkor tud bármilyen változás minden síkon megtörténni, ha annak az energia cseréje minden síkon meg is jelenik.

És ez most miért is jelenik meg a napokban egyre többször, többféle formában minden gyógyítónál, tanítónál?
Mert beléptünk a Szűz Újhold időszakába, így előtérbe kerül a szolgáló, a szolgálat kérdésköre, felerősödnek azok a manipulált hitrendszerek, amik nem valósak, pont azért hogy lehetőségünk, és alkalmunk legyen ezeket észrevenni magunkban. Felismerni, tudatosítasni majd elengedni a rendszerünkből, leválni ezekről a csoporttudatokról, és előhívni azt a legbelső értékmérőt, ami már ezek nélkül a külső hitrendszerek nélkül, valósan megtart minket a világunkban. Az adás kapás egyensúlyában, az Élet áramlásában.
 
 
Még egy nagyon fontos rész jutott eszembe.
 
Nagyon sokan vállaltunk bolygó szintű munkát, amikor el kell/kellett utaznunk valahova, mert azok a klucsok, azok az információk nálunk vannak ott, amivel be tud áramlani a bolygóra az adott energiaminőség, vagy amikor mi lettünk arra felkészítve, hogy eszméletlen súlyos, bolygószintű mocskokat, energiákat a saját testünkön, rendszerünkön keresztül tisztítottunk át. A saját pénzükből utaztunk, a saját időnkből, a saját családunk ellenállásában, titokban, mert tudtuk, hogy ezt meg kell tennünk, hisz nincs más aki ezeket helyettünk megtegye.
 
Kiért?
 
Mindenkiért.
 
Az egész bolygóért, 7 milliárd emberért.
 
Eszméletlen sokan vagyunk ilyen csendes munkások.
Ezt a munkánkat egy normális Egységben mindenki tisztelné, hisz mindenkiért tesszük, mert nekünk van erre képességünk. Ehhez képest semmiféle támogtást nem kaptunk és kapunk ezért sem senkitől, bár a hasznát mindenki élvezi.
 
Ideje, hogy mindenki a helyére kerüljön az Isteni Rendben, rendszerben, és valóban megkapják azt az elismerést, azt a támogatást, azt a tiszteletet azok akik mindenkiért tesznek, a közösért, annak valamilyen formában visszafelé is kell áramolania, meg kell jelennie.
 
Ezt utólag szúrom be, mert úgy érzem, még nem teljes a kép:
Mit is tudunk, mit is lehet pénzben meghatározni egyelőre, ebben az átmeneti időszakunkban, amiben vagyunk?
 
Magát a képességet, a készséget, azt az értéket amit magamból adhatok, azt nem lehet pénzben kifejezni, hisz szellemi értéke van. Arra kaphatunk hálát, köszönömöt, áldást, feltétel nélküli szeretetet, figyelmet, stb.
Amit jelen pillanatban még pénzben határozunk meg, az egyrészt az a ráfordított idő, amíg azon, vagy azokon van a teljes figyelmem, és energiám, akikkel együtt dolgozom, akikkel az idő alatt történhetnek azok, amiért éppen hozzám jönnek.
Azt is pénzben tudjuk meghatározni egyelőre, amiért én magam is pénzt adok ki. Például a helység bérleti díja, és minden más egyéb, amihez az én fizikai szükségleteim fenntartásához is pénzt kell még biztosítani. Bár ez már egyre kevesebb.
Az elmúlt 1,5 hónapban (2012) szerencsére nagyon sokan jöttek, akiknél fordulhattak ezek a téves, beragadt hitrendszerek. Felismerésre kerülhetett, hogy attól, mert azt hitetik el magukkal, hogy számukra a pénz nem számít, meg azt mantrázgatják, hogy a pénz illúzió, attól még ugyan úgy a valóságuk maradt, és teljesen ki voltak neki szolgáltatva, sőt, rettentő sok ember saját magát is a pénzen keresztül tudta értékelni, azzal azonosítva magát, mint egy árucikket.
 
Nagyon tanulságos volt.
 
Akik készek voltak rá, azoknak az egyedi rendszerében nagyon sok minden változhatott, ami kihat a közös tudatra is a sajátjukon túl. Minden amit magukban felisermtek, és elhagyára került, azzal közelebb kerültek a középpontjukhoz, ahol már valóban egyre kevesebb külső értékmérőre van szükség.
 
Ami még fontos.
 
Amíg az egyéni tudatban az ül, hogy a "pénz eszköz", addig mindig szükséged is lesz rá, hisz minden pillanatban ezzel teremtjük újra és újra.
 
Azzal sem változtatunk igazán, ha helyette mindenféle más értékmérőkkel helyettesítjük, de még mindig ugyan azzal a gondolkodásmóddal, mert az csak elterelés, és csak úgy tűnik, mintha már...
 
Valójában akkor fog eltűnni segédeszközként, ha képesek leszünk valósan egyre többen úgy létezni ebben az agyonrészletezett világunkban,
 
-ahol pont azért van a pénz, hogy meg tudjuk különböztetni a sok-sok dolgot valamilyen formában egymástól, és egymáshoz képest-
 
ha már belülről tudunk értékelni.
 
Ha ezt így meglátod, és elkezdesz azon dolgozni, azt elképzelve, álmodva, hogy milyen is lenne, hogyan is éreznéd magad jól a világodban ha nem a pénz lenne az összeragasztója, és az egymáshoz képesti értékek jelzője, azzal rakod le a valós alapjait annak, hogy más létrejöhessen.
 
Belőletek születik meg, álmodódik meg, senki nem fogja helyettetek kitalálni, és amíg azon van a figyelem, hogy ez miért nem jó, addig nem látható meg, nem ismerhető fel, az ami már más lehetne.
 
 
köszönöm, hogy ezt leírhattam, és hogy E. katalizátor volt hozzá a levelével.

Hála ezért Mindenki nevében aki ezeket a sorokat olvasni fogja.


Judit
 
Természetesen itt nem állunk meg, és nem gyökerezünk le örökre.
Azért azt tudd, hogy ez is csak egy fázis lesz a lélekfejlődésedben.
Hívd elő, vállald fel, oszd meg magad, és kérd meg a külső-értékmérő árát, hogy megerősödhess magadban.
Aztán haladj tovább, ne ragadj le, ne ragadj bele, mert még számos lépcső van, és egyre izgalmasabb tudati sávok, ahol izmosíthatod a lelkedet a külső értékmérőktől befelé haladva egyre inkább az örök érvényű belső értékek felé.
Mert ez a valódi cél.
A történet, az események, a szituációk, a megélések csupán az eszköz.

szeretettel

Shana
 
 
 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Napsugár - Egyetértek

2012.09.27 00:39

Kedves Judit,
Ezekkel a gondolatokkal tökéletesen egyetértek, hiszen én is éppen próbálok leválni az anyagi világról, és átértékelni a pénzhez való viszonyomat. Eleinte úgy éreztem, hogy semmiért nem kaphatok pénzt, mert segíteni csak önzetlenül lehet. Ha a pénz megjelenik, az nem az igazi.

Azután egy olyan embertől, aki előttem járt az úton hallottam, hogy a szándék a lényeg. Ha a motivációm a pénz, és azért teszek meg valakiért valamit, mert abból nekem anyagi hasznom van, az valóban nem helyes. Viszont ha fordítva van, és azért kapok pénzt, mert a munkámmal elégedettek, és hálásak, tehát tulajdonképpen akkor is segítettem volna, ha ezért nem kapok semmit sem, az jó.

Viszont nem mehetek be a közértbe úgy, hogy azt mondom, hogy ma 3 emberrel is jót tettem, ezért kérek 1 kg kenyeret... Ha nincs nálam az ellenértéke a munkámnak, nem fognak kiszolgálni.

Azt mondta, hogy becsüljem magam annyira, hogy nem hozom magam lehetetlen helyzetbe, hiszen ha én kibillenek az egyensúlyomból, akkor hogyan tudok segíteni majd másoknak? Elgondolkodtam..., próbáltam megérteni a különbséget, hogy akkor hogyan tudom ezt a magam számára elfogadhatóvá tenni?

Egy napon kitisztult a kép, és már ez nem okozott gondot. A tudás, amivel rendelkezünk, ugyanúgy érték. Senki nem megy el egy munkahelyre úgy dolgozni, hogy nem kér érte fizetést. Nekünk ugyanúgy gondoskodnunk kell a családunk biztonságáról, mint másoknak, és azzal, amit teszünk, segítünk másoknak.

Köszönöm, hogy olvashattam az írásodat, nagyon tanulságos volt...

Szeretettel,

Napsugár