Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

A Kapcsolatteremtés ára 333.-USD. Miért?

A Kapcsolatteremtés ára:  333.-USD. Miért?

 

nézőpontok, egy magánlevelezésből szemezgetve, ki hogyan viszonyul a pénzhez :

A Kapcsolatteremtés árához való viszonyulásunk által hívtuk elő magunkból ezeket a nézőpontjainkat.  Gyertek és rakjátok hozzá a Ti is a saját nézőpontotokat, hogy minél nagyobb és összetettebb képet láthassunk egymáson keresztül.

 

Eric története, a miértről: www.thereconnection.com/languages/hu/a-kapcsolatteremtes-tortenete

 

R: „Köszönöm,hogy ilyen kedvesen reagáltál. Számomra nagy élmény a munkád és nagy tisztelettel figyelem amit csinálsz. Le a kalappal.
Úgy érzem abban nincs összefüggés,hogy az ember fel van-e készülve a kapcsolatteremtésre és kifizet 333 USD-t vagy nem tud és akkor azt mondhatjuk még nincs. Szerintem a gyógyítás és az anyagi világ adta lehetőségek között nincs összefüggés. Mivel tudom,hogy ez az összeg nem a te kreációd,hanem át kellett venned a tudással,nyugodt szivvel jegyezhetem meg,hogy nem lehet mérföldköve az ember lelki felkészültségének az,hogy ezt a jelentős összeget ki tudja-e fizetni vagy nem.A kozmosz adta gyógyitási lehetőség egy adottsága a kiválasztott embereknek melley segithetik társaikat,hogy jobbá legyen ez a világ.Én hiszem és vallom,hogy szüksége van mindenkinek erre a tanitásra,de nem lehet az ára csak és kizárólag 333 USD.Mert ebben a pillanatban hiteltelenné válik és fel tesszük magunknak azt akérdést,hogy hol van itt az ember,hol van az a gondlat,hogy hagyd magad mögött az anyagi világot!!
Én továbbra is tudom,hogy életem változáson megy keresztül és ezt látom is.Azzal,hogy ezt a 333 USD-t kifizetném,nem lenne más az életem annál ami eddig volt....anyagi kereskedelem.Most érzem a legjobban milyen változásoon megyek keresztül,mert eddigi életemben nem mertem volna kiálni az értékrendemért,inkább adósságba hajtottam volna magam,csak azért ne legyen kellemetlen az ellenérvemet elmondani.”

 

J: „mélységesen tiszteletben tartom, hogy épp ebben a pillanatban, az életed ezen szakaszában, ezt a nézőpontot "vallod", ehhez próbálod igazítani magad. Azt is megértem, hogy ez minek az ellentéte, annak az eddigi életfelfogásnak, ahogy eddig működtél. De, ez még csak annak az ellentéte - persze csak ahogy én érzékelem-, az eddigi működésednek a "megtagadása", vagyis ugyan annak a minőségnek a másik oldala. Semmi baj ezzel, de ettől majd még fogsz idővel beljebb is jutni magadba, és akkor majd lehet, hogy változik ez a jelenlegei nézőpontod.

" hol van az a gondolat,hogy hagyd magad mögött az anyagi világot!!"

ezt írod! ez kinek a "gondolata"? Kitől vetted át, ki mondja ezt neked, hol hallottad? Ez valóban belülről, saját belső magodból fakadó érzés, vagy pedig egy kívülről átvett más gondolati elv, amint most megpróbálsz Te magad is "élni"?

mert valójában ez így ilyen formában téves, és csúsztatás számomra, az én jelenlegi, belső igazságpontomhoz képest.


Ahogy én látom, nem az anyagi világot kell "magunk mögött hagyni", nem is tudod, mert amíg ebben a fizikai testben vagy, az anyagi világban fogsz élni, ha tagadod, ha felvállalod. Magad mögött nem fogod és tudod hagyni.

Viszont "átszellemíteni", átminősíteni, azt viszont kell, vagyis szerencsés vele tenni, pont annyira, és pont úgy, ahogy belül is változunk, úgy változik bennünk belül is az anyaghoz való viszonyulásunk.

Nem a kereskedelemmel van a "baj", hanem azzal ahogy műveli a társadalom. A haszonelvvel, a győztes-vesztes megállapodásokkal, a valaki kárán való haszonszerzéssel.

Ahova tartunk, az az, amikor olyan energiacsere történik minden ember között, legyen az kereskedelem, legyen az szolgáltatás, ahol a nyertes-nyertes megoldások érvényesülnek. Ahol mindkét fél egyformán jól érzi magát egy megállapodás, egy energiacsere után.

És most nézzük tényszerűen ezt a jelenlegi esetet.
Magam részéről részletes, teljes információval láttalak el a Kapcsolatteremtéssel kapcsolatban. És beszéltem a 333Usd-ről is. Bár ezek szerint nem nyomatékosan, így lehet, hogy efölött elsiklottál.

Ez nem egy Jézusi "kozmosztól kapott különleges adottságom", hanem egy nagyon-nagyon sok munkával (belső) elért minőségem, aminek ráadásul, mivel itt élünk az anyagi világban kellett egy végzettséget is szereznem, hogy hivatalosan végezhessem. Messze többet kapnak a pácienseim  tudatosságban, mint amit Eric hozzáadott a már meglévő képességeimhez, tudásomhoz. Mégsem "sajnáltam" azt a rettentő sok pénzt kifizetni a tanfolyamért, kvázi azért, hogy egy icipici nézőpontváltást kapjak ahhoz képest, ahogy eddig működtettem a frekvenciákat.

Mivel itt élünk a fizikai síkon,- amit nem is „hagyunk magunk mögött” addig, míg el nem hagyjuk , meg nem halunk-, addig is ebben a keretrendszerben meg kell élnünk, miközben folyamatosan dolgozunk magunkban egy más minőségen.

Én ezt tudom nyújtani ennek a nagyon súlyosan beteg emberiségnek. Nagyon sokat, rettentő sok munkával készültem erre. Olyat kapnak tőlem, általam, amit a ma élő 7 milliárd ember közül kb. 80 ezren tapasztaltak meg eddig, és kaptak meg. Amit Te valamiért magadban "hatalmas" összegnek érzel, az nevetségesen kevés azért, amit ezzel kap nem csak az ember, hanem a lélek is. És felbecsülhetetlenül térül meg minden szintjén az embernek. Olyanon jönnek hozzám, akik képesek akár kölcsön kérni is ezért, ha már ott van az a lélek és hajtja, mert tudja és megértette, hogy nincs semmi baj az energiacsere ezen formájával. Mondhatni ahhoz képest amiben részesül, ez egy jelképes összeg.

Én ebben a minőségemben egy "szolgáltatást" nyújtok, a ma a bolygón elérhető legnagyobb minőségű szolgáltatást, amikor a visszakapcsolást végzem, az számomra egy nagyon komoly és kimerítő szellemi, érzelmi, és főként fizikai tevékenység, amiben bizony kifáradok fizikailag, mert az anyag szintjére hoznom le azokat a rettentő erős frekvenciákat, amiket Te magad is érezhettél.

Tehát a fizikai, anyagi síkra hozom le, nem "magam mögött hagyom", hanem ide hozom le, az anyagba, hogy rajtad keresztül is átszellemítésre kerüljön. Ennek a frekvenciának a kozmoszban van egy rezgésszáma, ez a 333, ami az anyag, a 3. Dimenzió átszellemítési frekvenciája, ez a Hermész Triszmegisztoszi hármasság, ahogy az anyag (az ember test, lélek, szellem hármasságának) átszellemítésével képesek vagyunk "felemelkedni".

így ír erről Z: „Minden, ami most körbevesz, az mutatja a tudatállapotod szintjét, és a föld állapota pedig az emberiségét kollektívan.

Amikor ezt felismerted, akkor elérted a gödröd alját. Innen megfordulhatsz. Ez az anyagilag kiterjedt, és szellemileg beszűkült állapot csúcspontja: a 666, a mennyiségi határpont, az abszolút mennyiség, amely nem fokozódik tovább, hanem elindul a minőségi változás irányában. Vagyis felemelkedik, megfordul, pólust vált. A pólust váltott 666 a 999, ami=666+333. A 333 Hermesz Triszmegisztosz, a háromszorosan nagy Hermész (Thoth), akinek bolygója a Merkur, amely a 3-as számmal analóg.

A 666 a tökéletes anyag-ember, a 333 a háromszoros megújulási út, a szellemmel való kapcsolatfelvétel mindhárom síkon, a 999 pedig a szellemi ember testben (akiben a szellem, és az anyag összekapcsolódva működik) megnevezése a számok nyelvén.(666- emberi szám, mondja az írás- az anyagember száma.)”

 

J: „Ráadásul ebben a nagy korszakváltásban azt vállaltunk be, hogy az anyagot is felemeljük, mivel az egész bolygó, a föld maga is rezgésszámot vált, és a rajta élő emberiség, hogy fizikailag, testileg is elbírja ezt a váltást, magát a testet is magasabb rezgésszámra kell emelni. Vagy választja azt a lélek, hogy kilép (meghal), ha ebben nem akar, vagy tud részt venni. Ez persze egy hosszú folyamat, aminek mi most itt az előfutárai vagyunk.

A pénz, mint csereeszköz, szintén csak egy energia. Az, hogy mire és hogyan használjuk, az csak és kizárólag tőlünk függ. Használhatjuk mindenki számára emelő, mindenki számára kedvező dolgokra, és ki is használhatunk általa embereket.

Tehát nem a pénzzel van a baj, hanem azzal, ahogy és amire felhasználjuk.

Minél több pénz áramlik oda, ahol energetikailag egy sokkal magasabb minőség tud megvalósulni, annál inkább átszellemítjük magát a pénzt, mint csereeszközt kollektíven.

Ha minél többet fordítunk olyan tevékenységekre, olyan termékekre, olyan szolgáltatásokra ami a közt, az emberiséget szolgálja, annál kevesebb élettere marad az eddigi működési módú embereknek az élősködőprogram szintű, kihasználó energiacserére.
Tehát ne magadtól és tőlem "sajnáld" azt a "hatalmas" összeget, hanem pont azoktól kell elvonni az életteret, akik ezen keresztül kihasználják, kizsigerelik az embereket, és szeméttel halmozzák el őket.

Azzal is tehetsz nagyon sokat a közért, az emberiségért, ha minél több pénzt vagy képes magadon átminősítve, áttranszformálva egy magasabb minőségű, nyertes-nyertes, együttműködő, támogató, építő, emelő tevékenységekbe beforgatni, ezzel minél több embernek lehetőséget és példát mutatni, hogy lehet emberibben, a szellem és lélek által vezérelten, mindenki számára megelégedést adóan működtetni, áramoltatni a pénzt, a kereskedelmet.

Drágám, el sem hiszed mennyire végtelenül hálás vagyok Neked, hogy ezt így ilyen formában leírhattam, és összegezhettem magamban. Köszönöm, hogy ezt előhívtad belőlem.”

Kedves Mindenki!

kérlek titeket, hogy fűzzétek tovább ezeket a gondolatokat, tegyétek hozzá a Ti saját belülről fakadó nézőpontotokat, hogy minél nagyobb és összetettebb képet láthassunk,  ezzel is segítve egymást és a közt, hogy egy élhetőbb, mindenki számára jó érzést adó kollektív nézőpont együttes születhessen meg általunk ebben a gondolati körben.

Mindegyik társunk nézőpontja csodás, nem egymás ellentétei, hanem egymás kiegészítései, mint a puzzle darabkák. Minél több ilyen nézőpont képes összeilleszkedni, mint rész, annál nagyobb és részletgazdagabb közös, kollektív nézőpontunk lesz, amit majd a többi ember is magáénak tudhat az által, ahogy a kollektív tudatból átveszi.

köszönettel

 

Tisztelettel kérlek Titeket, hogy esetleg a személyes részleteken felülemelkedve is olvassátok el a nézőpontokat. A kapcsolatteremtés árát, csak  a téma okát előhívó eszköznek tekintsétek, ami jó szolgálatot tesz nekünk, hogy a pénzhez való viszonyulásunkról beszélhessünk.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

mr scott - loan

2022.02.22 21:32

Kérjen kölcsönt az ACCESS FINANCE címen (accessloanfirm2030@gmail.com) 3%-os kamattal.

Sürgős kölcsönre van szüksége pénzügyi szükségleteinek kielégítéséhez? 2 000-50 000 000,00 euró közötti kölcsönöket kínálunk, megbízhatóak, hatékonyak, gyorsak és dinamikusak vagyunk, hitelképességi ellenőrzés nélkül, és 100%-os garanciát vállalunk a külföldi hitelekre az átigazolási időszakban.

Személyi, üzleti, lakás- és konszolidációs hitelek széles skáláját kínáljuk, amelyek az Ön változó igényeihez és körülményeihez igazodnak, 3%-os kamattal.

A SZOLGÁLTATÁSOK TARTALMAZZA:
* Személyi kölcsönök
* Üzleti kölcsönök
*
Felújítás * Ügyfélkölcsönök
* Autókölcsönök
stb...


Hogyan kell alkalmazni:

Írjon nekünk e-mailt a következő címre: accessloanfirm2030@gmail.com


A hiteligénylés gyors és egyszerű!
Azok a cégek vagy személyek, akik érdeklődnek a Novelty Finance hiteligénylése iránt, és akiknek további információra van szükségük az igényléssel kapcsolatban, KÜLDJÜK EL

Írjon nekünk e-mailt a következő címre: accessloanfirm2030@gmail.com

WhatsApp szám: +79258159150

Tekintettel
Mr Scott
accessloanfirm2030@gmail.com

Bill Johnson - billjohnson.loanfirm011@gmail.com

2020.08.28 23:58

1000 és 100 000 000 euró közötti kölcsönt kínálunk bármely, hitelre szoruló szervnek, ezért kérjük, lépjen velünk kapcsolatba még ma a sürgős kölcsönért. Van-e jogos és gyors hitelszolgáltatása?
Jelenleg 3% -ot kínálunk bármilyen típusú kölcsönt, üzleti, személyi, autó-, mezőgazdasági vagy projektfinanszírozást? Kölcsönöket kínálunk cégeknek és magánszemélyeknek világszerte, adósságkonszolidációt, annak ellenére, hogy Önnek alacsonyabb a hitelei és a pénzügyi intézményei? vegye fel velünk a kapcsolatot WhatsApp +27653716382 lépjen kapcsolatba velünk, Kérjük, azonnal válaszoljon erre az e-mailre: billjohnson.loanfirm011@gmail.com
Webhely: https://billjohnsonloanfir.wixsite.com/billjohnsonloanfirm

Adrian Bayford - adrianbay0008@gmail.com

2020.02.25 08:56

Jó nap

Szüksége van hitelre minden célra? Ön pénzügyi problémában van? A Bridge Finance garantáltan kedvező kamatlábú pénzügyi szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek. Hiteleink egyszerű és gyors. Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy megkapja a szükséges kölcsönt. Bármely kölcsönt 2% -os kamatlábhoz köthetünk az Ön költségvetésével. Ha érdekli, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a következő címen: (adrianbay0008@gmail.com)

asda services - GOOD DAY AND WELCOME TO ASDA FINANCE LTD

2018.12.18 21:20

GOOD DAY AND WELCOME TO ASDA FINANCE LTD

Do you need 100% Finance? I can fix your financial needs with a lower back problem of 3% intrest rate. Whatever your circumstances, self employed, retired, have a poor credit rating, we could help. flexible repayment.

please Contact us at:
asdaservices24@gmail.com
whatsapp +17042750147
https://asdaservices24.wixsite.com/asdaservices-1

Mrs Bertha - patriiciaberthaloancompany1@gmail.com

2018.12.02 16:49

Helló, ez a PATRICIA BERTHA LOAN COMPANY. Ebben a Társaságban élethű esélyeket adunk kölcsönöknek. Szükségünk van egy sürgős kölcsönre, hogy tisztázzuk adósságainkat, vagy tőkehitelre van szükségünk, hogy javítsuk vállalkozását? Elutasították a bankok és más pénzügyi szervezetek? Szükség van egy konszolidációs hitelre vagy egy jelzálogra? Ma azt mondjuk, hogy álljunk le, és ne keressünk többet, mert itt vagyunk, hogy minden pénzügyi problémádat a múlté tegyük. Kölcsönpénzeket nyújtunk ki a pénzügyi támogatásra szoruló egyéneknek, akiknek rossz hitelük van, vagy pénzt igényelnek a számlák megfizetésére, 2% -os arányban fektessenek be üzleti tevékenységbe. Ezt a médiumot szeretnénk tájékoztatni mindazt, amit teszünk megbízható és kedvezményezett segítséget nyújtani, és hajlandó lesz kölcsönöket felkínálni. Hűség vagyunk, megtartjuk szavunkat és ígéretünket. Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben:
Patriiciaberthaloancompany1@gmail.com az alábbi hiteladatokkal
HAJÓI DÁTUMOK
1) Teljes név: ......................................................
2) Ország: .........................................................
 3) Cím: .........................................................
 4) Állami: ............................................................
 5) Nem: ...............................................................
 6) Családi állapot: .............................................
 7) Foglalkozás: ...................................................
 8) Telefonszám: ................................................
 9) A jelenlegi helyzet a munkahelyen: ...................................................
 10) Havi jövedelem: .............................................
 11) A szükséges hitelösszeg: .................................
 12) Hitelezési időtartam: ................................................
 13) A kölcsön célja: ..........................................
 14) Vallás: ......................................................
 15) Előfordult-e korábban: ...................................................
 16) Kedvezményezett pénznem: ...................................................
Kösz,
Mrs. Bertha

Kvithyll Frank - Hitel ajánlat

2018.11.25 13:33

Ön bármilyen pénzügyi nehézségben van? HA IGEN! Vegye fel a kapcsolatot a Kvithyll Finance and Mortgages Limited céggel. Mindenféle hitelnyújtási szolgáltatást kínálunk, hogy megfeleljen a pénzügyi szükségleteinek, mint például a személyi hitel, az adósságkonszolidációs kölcsön, a kockázati tőke, az üzleti kölcsön, az oktatási kölcsön, az otthoni hitel 2% -os alacsony kamatlábon. Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailen keresztül: kvithyllfinance@gmail.com Az elégedettség és a pénzügyi siker a mi célunk, és a velünk való együttélés jó tapasztalat lesz. Whatsapp: +17816567138 a hitel mindenki számára nyitva áll az állampolgárságtól függetlenül.

E-mail: kvithyllfinance@gmail.com

Harald Platten - Szüksége van egy hitelre, hogy kiegyenlítse a hitelét vagy a terhelést?

2018.11.13 00:40

Szüksége van egy hitelre, hogy kiegyenlítse a hitelét vagy a terhelést? Szüksége van pénzügyi támogatásra a saját vállalkozás létrehozásához? Szüksége van hitelre nagy projektek elvégzésére? Szüksége van főiskolai hitelre? Szüksége van finanszírozásra más, különböző célokra? További információért forduljon hivatalos e-mail címünkhöz (chryslerfinancesgroup1@outlook.com).

Üdvözlettel,

Harald Platten úr
Hitelkezelő
Chrysler Finances Group®

Luis Roland - ginamorganloancompany@gmail.com

2018.10.13 19:42

Az én nevem Luis Roland, kedves feleségem és 3 gyerekem van. egy héttel ezelőtt kétségbeesett pénz iránti igénye voltam, úgyhogy azt gondoltam, hogy kölcsönt költöttem, majd olyan sok csalót követtem el, akik 2500 eurót gyűjtöttek tőlem, és nem hajlandóak e-mailt küldeni nekem. Nagyon frusztrált voltam, és végül egy részeg, egy hűséges nap, amikor egy klubba mentem egy italt, ahol találkoztam egy régi barátommal, elmondtam neki mindazt, ami velem történt, bemutatta a GINA MORGAN LOAN COMPANY LTD-nak, és megadta nekem az e-mailt cím (ginamorganloancompany@gmail.com), elmondta nekem, hogy a Társaság segített neki és családjának. Azonnal felkerestem, azonnal hazaértem, a szabályokat és szabályokat megmondtam, a kölcsön feldolgozása után kevesebb mint 24 órában megkaptam a 80.000 eurós hitelemet. Tehát ha érdekel a kölcsön, akkor felveheti a kapcsolatot erről az e-mail címen: ginamorganloancompany@gmail.com

asda services - Potrebujete 100% financie?

2018.08.29 13:55

What is your situation? *Need 100% financing *Can't verify income *Can't verify employment *Recently self employed *Bankruptcy Collections *Credit issues *Accumulated Bills Settlement * Personal Investment Project or Company Investment Projects e.t.c.

Apply for a quick and convenient loan to pay off bills and debts, start a new business or refinance your projects and expand your business in this year 2018 at the cheapest interest rate of 2%. For more details contact us:
asdaservices24@gmail.com
whatsapp +17042750147

Best Regards.
ASDA SERVICES

24Hours loan - 24hourstloancompany1@gmail.com

2017.12.25 13:50

Jó nap regisztrált magánpénzt kölcsönadó vagyok. Olyan hiteleket adunk ki, amelyek segítik az embereket, cégeknek, akiknek frissíteniük kell a pénzügyi helyzetüket a világ minden táján, nagyon minimális éves kamatlábakkal, mint egy év alatt 2% -kal, 30 évre visszafizetési időtartamra a világ bármely részére. Kölcsönöket adunk ki az 5.000 és 100.000.000 euró között. A hitelek jól vannak biztosítva, a maximális biztonság érdekében a mi elsőbbséget élvez. Az érdeklődő személynek e-mailben kérem lépjen velünk kapcsolatba: (24hourstloancompany1@gmail.com vagy info@24hoursloan.online)

Laura Pablo - ginamorganloancompany@gmail.com

2017.10.30 06:27

Jó nap,
A nevem Laura Pablo, szeretnék bizonyságot tenni a jó hitel hitelezőről, aki fényt mutatott nekem, miután 2 különböző internetes hitelezőt csaltak. Elvesztettem a pénzemet, és ez összesen € 5.000 euró volt. Egy nap internetes böngészést kerestem nagyon frusztráltan, aztán találkoztam egy olyan bizonysággal, akit szintén becsaptak, és végül kapcsolatba került egy Gina Morgan Loan Company (ginamorganloancompany@gmail.com) nevű legit és megbízható hiteltársasággal, ahol végül megkapta a kölcsönt, úgyhogy úgy döntöttem, hogy kapcsolatba kerüljek ugyanazt a hitelminősítő céggel, majd elmondom nekik a történetemet Azt mondták nekem, hogy ne sírjak többet, mert a megfelelő választást választottam. Kitöltöttem a hitelkérelem formanyomtatványát, és mindent megtettem, amit nekem kértem, és 32 ezer euró összegű hitelösszeget kaptam e nagy társaságtól. Így tettem egy fogadalmat magamnak, hogy folyamatosan bizonyságot teszek az interneten arról, hogy hogyan kaptam a kölcsönt. Azt hiszem, mások is bizonyságot tesznek erről a becsületes hitelezőről. Sürgősen szüksége van egy kölcsönre? szívesen és gyorsan lépjen kapcsolatba a céggel e-mailen keresztül: ginamorganloancompany@gmail.com

frank - worldcitycourier112@gmail.com

2017.08.14 12:19

BUENA TARJETA CON EFECTIVO DINERO EN EFECTIVO ... Obtenga el ATM 2017 en blanco

Tarjeta programada y dinero en efectivo directamente en cualquier cajero automático

alrededor tuyo. No hay riesgo de ser atrapado, porque la tarjeta tiene

Ha sido programado de tal manera que no es rastreable, también tiene un

Técnica que hace imposible que el CCTV lo detecte a usted ya usted

Puede retirar una suma total de $ 5,000.00 USD al día, trate de obtener el suyo

Hoy de (MR ANDERSON) Y sea uno de los afortunados que son

Beneficiándose de ella. Ahora envíe por correo electrónico al hacker uno

hackersworldatm@gmail.com

PergoCF@gmail.com - PergoCF@cheerful.com

2017.05.01 16:49

Do You Need A Business Loan,Or A Personal Loan,At 1.0% If Yes? Name,Amount,Country,Loan Durations,Phone Mobile:Please, Interested applicants should Contact us via email: PergoCF@gmail.com , ( PergoCF@qualityservice.com ) , PergoCF@cheerful.com
Do You Need A Personal Loan Or Business Loans? If Yes Email: Your Name:Amount needed:Duration:Country:Mobile:Contact Us Via Email: PergoCF@cheerful.com

DO YOU NEED FINANCIAL ASSISTANCE? PergoCF@cheerful.com
Affordable Loan Offer ................. PergoCF@gmail.com
Do you need a business loan? PergoCF@qualityservice.com
Do you need a business loan? PergoCF@cheerful.com
Interested applicants would contact us via email: PergoCF@gmail.com
Interested applicants would contact us via email: PergoCF@cheerful.com
Interested applicants would contact us via email: PergoCF@qualityservice.com

MICHAEL - michaelbrinloanfirm001@gmail.com

2017.04.29 10:12

Hitel ajánlat

Régóta keres egy kölcsönt, itt van egy új lehetőség, hogy növelje gazdaságát. Mi vagyunk olyan pénzügyi szakértők egy csoportja, akik képesek arra, hogy a szükséges összegben kölcsönt kössenek, és alacsony kamatlábbal 2% -kal fizessék vissza kamatokkal,
Tehát, ha nem részesülnek a bankok előnyeiből, vagy jobb, ha egy projektre van szüksége, finanszírozásra, rossz hitelre vagy pénzre van szüksége a számlák megfizetéséhez, hitelre van szüksége, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot további információkért. További információért forduljon hozzánk
Mailben: michaelbrinloanfirm001@gmail.com
E-mail: michaelbrinloanfirm001@gmail.com

john hawkins - johnhawkinsloans@gmail.com

2016.06.10 00:16

jó napot

Szüksége van egy hitel? Van ön-ban szükség-ból egy személyes vagy üzleti hitelek, hogy fizetni az adósságait, vagy egy új vállalkozás cége? Vegye fel a kapcsolatot: johnhawkinsloans@gmail.com további információért.
adunk hitelek pozitívan befolyásolják az emberek a világ minden tájáról. Kölcsönöket adunk 2 % kamat, összeg-tól 5000 Euro 1000000 Euro, és a 30 éves időtartam 1 év időtartamra kifizetése újra E-mail nekünk ma: johnhawkinsloans@gmail.com

owen - owenfinane88@gmail.com

2015.09.11 03:45


Hitel ajánlat font, euró, dollár, Kuvait, így az érdeklődők meg kérem, válaszoljon
vagyunk még: owenfinane88@gmail.com a
Mennyiség:
Időtartam:
Telefonszám:
Ország:
Férfi nő:
Via: owenfinane88@gmail.com

greg - gregloanoffer@gmail.com

2015.02.10 09:15

Do you need a Loan?
Are you looking for Finance?
Are you looking for a Loan to enlarge your business?
I think you have come to the right place.
We offer Loans atlow interest rate.
Interested people should please contact us on
For immediate response to your application, Kindly
reply to this emails below only.
(gregloanoffer@gmail.com)

Please, do provide us with the Following information if interested.
1) Full Name:.........
2) Gender:.........
3) Loan Amount Needed:.........
4) Loan Duration:.........
5) Country:.........
6) Home Address:.........
7) Mobile Number:.........
8)Monthly Income:.....................
9)Occupation:...........................
)Which site did you here about us.....................
Thanks and Best Regards.
(gregloanoffer@gmail.com)

www.(gregloanoffer@gmail.com)

Mr.Richard Villa - Richardloan69@gmail.com

2014.06.01 19:32

Welcome To Richard Hitel Befektetési Korlátolt Felelősségű Társaság
(A személyre szabott szolgáltatás az összes pénzügyi szükségletek )
Mi, Richardloan Befektetési Korlátolt Felelősségű Társaság Providers nyújt hitelt egy nagyon alacsony kamatláb
3%-os , kínálunk Személyi hitel , adósság konszolidációs hitelt , kockázati tőke , üzleti hitelek , oktatási
Kölcsön, lakáshitel , és Hitel bármilyen okból, és sürgős szüksége ! . , a maximális futamidő 30 év.
Voltál már elutasította a bank? Van rossz hitel ? Van kifizetetlen számlák ? vannak
akkor az adósság ? Szüksége van , hogy hozzanak létre egy üzlet? Aggódj, nem többet , mint mi itt , hogy Önnek egy kis
kamatozású kölcsön . A hitel tól $ 5000 USD ( ötezer dollár)
50 $ 000,000.00 . ( Ötven millió amerikai dollár ) . Azt is kölcsönöznek az USA DOLLÁR EURO és ​​fontban !

Ha érdekel, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk információt az alábbi e-mail :
richardloan69@gmail.com

1. . Ön teljes neve : _______
2. . Levelezési cím : _______
3. . Ország: ______
4. . Hitel összege Szükséges : ________
5. . Időtartam : _____
6. . Gender : _____
7. . Foglalkozás: ________
8. . Havi jövedelem : _______
9. . Születési idő : ________
10.Telephone száma : __________

Tisztelettel szolgáltatás,
Mr.Richard Villa
A műveleti igazgatója
Richard Hitel Befektetési Korlátolt Felelősségű Társaság
Richardloan69@gmail.com

Gigi - a lányom

2011.01.04 10:36

egy pici szines madarat látott egy kezelés alkalmával:) ja nem témához vágó csak úgy eszembe jutott. Jót mosolyogtam hiszen Eric a könyvében meséle a madárról Én meg nem emlitettem a gyereknek ilyesmit:)

Pásztor Judit - az alábbi élmény

2011.01.02 20:50

megosztásra magától a kollégámtól kaptam engedélyt, miután elolvasta az itteni hozzászólásokat.

erre a részre már bevallom nem kértem külön engedélyt, de remélem ehhez is hozzájárul, csak hogy még jobban kidomborodjon, hogy is néz ki valósan egy Kapcsolatteremtő Bruno Gröninghez való valós viszonyulása teljes lelki nyugalommal:

"Tudod, Gröning képe úgy került oda, hogy a kezelő helyiségben a B.G. baráti kör szokott összejönni, beszélgetni, meditálni, stb.

Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy én magam is tagja vagyok e körnek, sőt, minden egyes kezeléskor az Ő segítségét is kérem.
Akár hiszed, akár nem sokkal erősebben hat a KTGY így, mintha nem lenne ott a fényképe...

Persze, ez csak azért van így, mert én így is hiszem....
:-))))"