Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

A Kapcsolatteremtés ára 333.-USD. Miért?

A Kapcsolatteremtés ára:  333.-USD. Miért?

 

nézőpontok, egy magánlevelezésből szemezgetve, ki hogyan viszonyul a pénzhez :

A Kapcsolatteremtés árához való viszonyulásunk által hívtuk elő magunkból ezeket a nézőpontjainkat.  Gyertek és rakjátok hozzá a Ti is a saját nézőpontotokat, hogy minél nagyobb és összetettebb képet láthassunk egymáson keresztül.

 

Eric története, a miértről: www.thereconnection.com/languages/hu/a-kapcsolatteremtes-tortenete

 

R: „Köszönöm,hogy ilyen kedvesen reagáltál. Számomra nagy élmény a munkád és nagy tisztelettel figyelem amit csinálsz. Le a kalappal.
Úgy érzem abban nincs összefüggés,hogy az ember fel van-e készülve a kapcsolatteremtésre és kifizet 333 USD-t vagy nem tud és akkor azt mondhatjuk még nincs. Szerintem a gyógyítás és az anyagi világ adta lehetőségek között nincs összefüggés. Mivel tudom,hogy ez az összeg nem a te kreációd,hanem át kellett venned a tudással,nyugodt szivvel jegyezhetem meg,hogy nem lehet mérföldköve az ember lelki felkészültségének az,hogy ezt a jelentős összeget ki tudja-e fizetni vagy nem.A kozmosz adta gyógyitási lehetőség egy adottsága a kiválasztott embereknek melley segithetik társaikat,hogy jobbá legyen ez a világ.Én hiszem és vallom,hogy szüksége van mindenkinek erre a tanitásra,de nem lehet az ára csak és kizárólag 333 USD.Mert ebben a pillanatban hiteltelenné válik és fel tesszük magunknak azt akérdést,hogy hol van itt az ember,hol van az a gondlat,hogy hagyd magad mögött az anyagi világot!!
Én továbbra is tudom,hogy életem változáson megy keresztül és ezt látom is.Azzal,hogy ezt a 333 USD-t kifizetném,nem lenne más az életem annál ami eddig volt....anyagi kereskedelem.Most érzem a legjobban milyen változásoon megyek keresztül,mert eddigi életemben nem mertem volna kiálni az értékrendemért,inkább adósságba hajtottam volna magam,csak azért ne legyen kellemetlen az ellenérvemet elmondani.”

 

J: „mélységesen tiszteletben tartom, hogy épp ebben a pillanatban, az életed ezen szakaszában, ezt a nézőpontot "vallod", ehhez próbálod igazítani magad. Azt is megértem, hogy ez minek az ellentéte, annak az eddigi életfelfogásnak, ahogy eddig működtél. De, ez még csak annak az ellentéte - persze csak ahogy én érzékelem-, az eddigi működésednek a "megtagadása", vagyis ugyan annak a minőségnek a másik oldala. Semmi baj ezzel, de ettől majd még fogsz idővel beljebb is jutni magadba, és akkor majd lehet, hogy változik ez a jelenlegei nézőpontod.

" hol van az a gondolat,hogy hagyd magad mögött az anyagi világot!!"

ezt írod! ez kinek a "gondolata"? Kitől vetted át, ki mondja ezt neked, hol hallottad? Ez valóban belülről, saját belső magodból fakadó érzés, vagy pedig egy kívülről átvett más gondolati elv, amint most megpróbálsz Te magad is "élni"?

mert valójában ez így ilyen formában téves, és csúsztatás számomra, az én jelenlegi, belső igazságpontomhoz képest.


Ahogy én látom, nem az anyagi világot kell "magunk mögött hagyni", nem is tudod, mert amíg ebben a fizikai testben vagy, az anyagi világban fogsz élni, ha tagadod, ha felvállalod. Magad mögött nem fogod és tudod hagyni.

Viszont "átszellemíteni", átminősíteni, azt viszont kell, vagyis szerencsés vele tenni, pont annyira, és pont úgy, ahogy belül is változunk, úgy változik bennünk belül is az anyaghoz való viszonyulásunk.

Nem a kereskedelemmel van a "baj", hanem azzal ahogy műveli a társadalom. A haszonelvvel, a győztes-vesztes megállapodásokkal, a valaki kárán való haszonszerzéssel.

Ahova tartunk, az az, amikor olyan energiacsere történik minden ember között, legyen az kereskedelem, legyen az szolgáltatás, ahol a nyertes-nyertes megoldások érvényesülnek. Ahol mindkét fél egyformán jól érzi magát egy megállapodás, egy energiacsere után.

És most nézzük tényszerűen ezt a jelenlegi esetet.
Magam részéről részletes, teljes információval láttalak el a Kapcsolatteremtéssel kapcsolatban. És beszéltem a 333Usd-ről is. Bár ezek szerint nem nyomatékosan, így lehet, hogy efölött elsiklottál.

Ez nem egy Jézusi "kozmosztól kapott különleges adottságom", hanem egy nagyon-nagyon sok munkával (belső) elért minőségem, aminek ráadásul, mivel itt élünk az anyagi világban kellett egy végzettséget is szereznem, hogy hivatalosan végezhessem. Messze többet kapnak a pácienseim  tudatosságban, mint amit Eric hozzáadott a már meglévő képességeimhez, tudásomhoz. Mégsem "sajnáltam" azt a rettentő sok pénzt kifizetni a tanfolyamért, kvázi azért, hogy egy icipici nézőpontváltást kapjak ahhoz képest, ahogy eddig működtettem a frekvenciákat.

Mivel itt élünk a fizikai síkon,- amit nem is „hagyunk magunk mögött” addig, míg el nem hagyjuk , meg nem halunk-, addig is ebben a keretrendszerben meg kell élnünk, miközben folyamatosan dolgozunk magunkban egy más minőségen.

Én ezt tudom nyújtani ennek a nagyon súlyosan beteg emberiségnek. Nagyon sokat, rettentő sok munkával készültem erre. Olyat kapnak tőlem, általam, amit a ma élő 7 milliárd ember közül kb. 80 ezren tapasztaltak meg eddig, és kaptak meg. Amit Te valamiért magadban "hatalmas" összegnek érzel, az nevetségesen kevés azért, amit ezzel kap nem csak az ember, hanem a lélek is. És felbecsülhetetlenül térül meg minden szintjén az embernek. Olyanon jönnek hozzám, akik képesek akár kölcsön kérni is ezért, ha már ott van az a lélek és hajtja, mert tudja és megértette, hogy nincs semmi baj az energiacsere ezen formájával. Mondhatni ahhoz képest amiben részesül, ez egy jelképes összeg.

Én ebben a minőségemben egy "szolgáltatást" nyújtok, a ma a bolygón elérhető legnagyobb minőségű szolgáltatást, amikor a visszakapcsolást végzem, az számomra egy nagyon komoly és kimerítő szellemi, érzelmi, és főként fizikai tevékenység, amiben bizony kifáradok fizikailag, mert az anyag szintjére hoznom le azokat a rettentő erős frekvenciákat, amiket Te magad is érezhettél.

Tehát a fizikai, anyagi síkra hozom le, nem "magam mögött hagyom", hanem ide hozom le, az anyagba, hogy rajtad keresztül is átszellemítésre kerüljön. Ennek a frekvenciának a kozmoszban van egy rezgésszáma, ez a 333, ami az anyag, a 3. Dimenzió átszellemítési frekvenciája, ez a Hermész Triszmegisztoszi hármasság, ahogy az anyag (az ember test, lélek, szellem hármasságának) átszellemítésével képesek vagyunk "felemelkedni".

így ír erről Z: „Minden, ami most körbevesz, az mutatja a tudatállapotod szintjét, és a föld állapota pedig az emberiségét kollektívan.

Amikor ezt felismerted, akkor elérted a gödröd alját. Innen megfordulhatsz. Ez az anyagilag kiterjedt, és szellemileg beszűkült állapot csúcspontja: a 666, a mennyiségi határpont, az abszolút mennyiség, amely nem fokozódik tovább, hanem elindul a minőségi változás irányában. Vagyis felemelkedik, megfordul, pólust vált. A pólust váltott 666 a 999, ami=666+333. A 333 Hermesz Triszmegisztosz, a háromszorosan nagy Hermész (Thoth), akinek bolygója a Merkur, amely a 3-as számmal analóg.

A 666 a tökéletes anyag-ember, a 333 a háromszoros megújulási út, a szellemmel való kapcsolatfelvétel mindhárom síkon, a 999 pedig a szellemi ember testben (akiben a szellem, és az anyag összekapcsolódva működik) megnevezése a számok nyelvén.(666- emberi szám, mondja az írás- az anyagember száma.)”

 

J: „Ráadásul ebben a nagy korszakváltásban azt vállaltunk be, hogy az anyagot is felemeljük, mivel az egész bolygó, a föld maga is rezgésszámot vált, és a rajta élő emberiség, hogy fizikailag, testileg is elbírja ezt a váltást, magát a testet is magasabb rezgésszámra kell emelni. Vagy választja azt a lélek, hogy kilép (meghal), ha ebben nem akar, vagy tud részt venni. Ez persze egy hosszú folyamat, aminek mi most itt az előfutárai vagyunk.

A pénz, mint csereeszköz, szintén csak egy energia. Az, hogy mire és hogyan használjuk, az csak és kizárólag tőlünk függ. Használhatjuk mindenki számára emelő, mindenki számára kedvező dolgokra, és ki is használhatunk általa embereket.

Tehát nem a pénzzel van a baj, hanem azzal, ahogy és amire felhasználjuk.

Minél több pénz áramlik oda, ahol energetikailag egy sokkal magasabb minőség tud megvalósulni, annál inkább átszellemítjük magát a pénzt, mint csereeszközt kollektíven.

Ha minél többet fordítunk olyan tevékenységekre, olyan termékekre, olyan szolgáltatásokra ami a közt, az emberiséget szolgálja, annál kevesebb élettere marad az eddigi működési módú embereknek az élősködőprogram szintű, kihasználó energiacserére.
Tehát ne magadtól és tőlem "sajnáld" azt a "hatalmas" összeget, hanem pont azoktól kell elvonni az életteret, akik ezen keresztül kihasználják, kizsigerelik az embereket, és szeméttel halmozzák el őket.

Azzal is tehetsz nagyon sokat a közért, az emberiségért, ha minél több pénzt vagy képes magadon átminősítve, áttranszformálva egy magasabb minőségű, nyertes-nyertes, együttműködő, támogató, építő, emelő tevékenységekbe beforgatni, ezzel minél több embernek lehetőséget és példát mutatni, hogy lehet emberibben, a szellem és lélek által vezérelten, mindenki számára megelégedést adóan működtetni, áramoltatni a pénzt, a kereskedelmet.

Drágám, el sem hiszed mennyire végtelenül hálás vagyok Neked, hogy ezt így ilyen formában leírhattam, és összegezhettem magamban. Köszönöm, hogy ezt előhívtad belőlem.”

Kedves Mindenki!

kérlek titeket, hogy fűzzétek tovább ezeket a gondolatokat, tegyétek hozzá a Ti saját belülről fakadó nézőpontotokat, hogy minél nagyobb és összetettebb képet láthassunk,  ezzel is segítve egymást és a közt, hogy egy élhetőbb, mindenki számára jó érzést adó kollektív nézőpont együttes születhessen meg általunk ebben a gondolati körben.

Mindegyik társunk nézőpontja csodás, nem egymás ellentétei, hanem egymás kiegészítései, mint a puzzle darabkák. Minél több ilyen nézőpont képes összeilleszkedni, mint rész, annál nagyobb és részletgazdagabb közös, kollektív nézőpontunk lesz, amit majd a többi ember is magáénak tudhat az által, ahogy a kollektív tudatból átveszi.

köszönettel

 

Tisztelettel kérlek Titeket, hogy esetleg a személyes részleteken felülemelkedve is olvassátok el a nézőpontokat. A kapcsolatteremtés árát, csak  a téma okát előhívó eszköznek tekintsétek, ami jó szolgálatot tesz nekünk, hogy a pénzhez való viszonyulásunkról beszélhessünk.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

játék - folyt

2010.12.12 20:41

"Tehát a kapcsolódásaink, azok az embertársaink akik jelenleg körbevesznek minket, mind értük vannak!!!
Ezért végtelen hálával közelítek feléjük, mert engem mutatnak meg saját magamnak."

játék - elengedés

2010.12.12 17:19

"Ha valamilyen kapcsolódásom minden miértjét felismertem, végtelen hálával és szeretettel engedem el azt a kapcsolatot, ha már nincs több mutatni valónk egymás számára. Megengedve magamnak és a társnak is, hogy tovább áramolhasson és olyan újabb kapcsolódásokat élhessen meg, ahol újabb, még ismeretlen, feltáratlan oldalait mutathatja meg neki.

Végtelen hálával és szeretettel megköszönöm hogy eddig együtt játszottunk, egymáson keresztül tanultuk magunkat, tiszta szívvel megengedem magamnak, hogy tovább léphessek, új tapasztalások felé...

Áldott minden társam ebben a hatalmas létezésben!"

anita - hűűű

2010.12.11 18:45

mióta itt írogatok szurkál ám a fejem :O)) hehe
na menek...
94995

anita - igazából

2010.12.11 18:44

én nem is értem minek ezt kisilabizálni?
58866

anita - amikor először elolvastam

2010.12.11 18:42

egyáltalán nem akartam hozzá szólni.
Elkezdtem zoé hozzászólását és végig égett a koronacsakrám,csak leírom:o))....nem tudom mit jelent,de tetszett,ahogy a fentiek is :o)
Mit mondhatnék?Leszarom,mert elég volt a könyvet elolvasnom ahhoz,hogy tovább lendítsen abban,ami már eddig is megnyilvánult.Aki ott akar lenni fizesse a hármasokat :o) Enélkül is meg van A KAPCSOLAT!
Szóval tökre nem is tartozik már lehet ide,de ,ha én "gyógyítok" és átadok valamit,akkor miért nem lehet azt kérni:Figy!Fizess,ahogy tudsz és amit érzel!/nem csak pénzre gondolok/Miért kell megszabni?Bízom a teremtésben annyira,hogy ellásson anélkül,hogy kérném?HM?
Ennyire rohadt egyszerű csak mindenkinek így kéne.

UI:megint nem tudtam virágnyelven :o))szívközpont - kedves

2010.12.11 15:08

élvezném a havazást ... de a hófehérségébe belerondított ez a manipulációtól bűzlő hozzászólásod ... Z részem ordít ettől az igazságtalanságtól

sárbatiprás amit művelsz, kedves

szívközpont - kedvesek!

2010.12.11 13:59

lehet, hogy mire a jegyzet végére értetek bepárásodott a szemüvegetek, talán csak ez lehet az oka, ugye(?), semmi más, hogy ennyire elsiklottatok az utolsó két bekezdés tartalmán:

"Tisztelettel kérlek Titeket, hogy esetleg a személyes részleteken felülemelkedve is olvassátok el a nézőpontokat. A kapcsolatteremtés árát, csak a téma okát előhívó eszköznek!!! tekintsétek, ami jó szolgálatot tesz nekünk, hogy a pénzhez való viszonyulásunkról beszélhessünk."

"Kedves Mindenki!

kérlek titeket, hogy fűzzétek tovább ezeket a gondolatokat, tegyétek hozzá a Ti saját belülről fakadó nézőpontotokat, hogy minél nagyobb és összetettebb képet láthassunk, ezzel is segítve egymást és a közt, hogy egy élhetőbb, mindenki számára jó érzést adó kollektív nézőpont együttes születhessen meg általunk ebben a gondolati körben.

"Mindegyik társunk nézőpontja csodás, nem egymás ellentétei, hanem egymás kiegészítései, mint a puzzle darabkák. Minél több ilyen nézőpont képes összeilleszkedni, mint rész, annál nagyobb és részletgazdagabb közös, kollektív nézőpontunk lesz, amit majd a többi ember is magáénak tudhat az által, ahogy a kollektív tudatból átveszi. "

vagyis, nem ítélkezést, bírálatot, gúnyt, cinizmust, és indulatokat kértem...

fura, hogy mekkora érzelmeket kavar még mindig ez a téma, és mennyire képesek társaink egymás torkának esni, és ellentmondást nem tűrően minősíteni azt a másik társat, akinek a saját helyzetéből fakadóan nem ugyan az a nézőpontja.

vajon mi az oka, annak, hogy nem vagyunk képesek elfogadni a másik nézőpontját, ha nem ugyan azt szajkózza, mint amit mi? Hol van itt a legbelső magomból fakadó teljes elfogadása mindennek és mindenkinek? Miért kell még mindig unos-untalan kívülről befelé nyomni azt az ajtót, ami szemmel láthatólag ellenkező irányba nyílna saját magától, ha hagynánk? Hogy veheti még mindig bárki magának azt a bátorságot, hogy másokat ilyennek vagy olyannak tituláljon, ha nem tetszik neki, vagy nem egyezik minden ponton azzal, amit a másik mond? és vajon miért csodálkozik ezek után, hogy még mindig ugyan így szeretnék számára ellentmondást nem tűrően megmondani mit hogyan csinálhat, vajon mikor vesszük észre, hogy ezzel a belülről fakadó érzelmi töltettel való reagálással, vagyis azzal, hogy ez folyamatosan áramlik még kifelé belőlünk, epont ezzel tartjuk fenn az adott helyzetet? Nem csak beszélni és írogatni kell róla cizelláltan, hanem amikor helyzet van, akkor bizony élni is tudni kell, figyelve arra, hogy mi áramlik kifelé belőlünk... MINDEN PILLANATBAN!

bár mélységesen megértem, és elfogadom, mert nagyon ismerem, és biztos ez enyhülni fog, és a helyére fog kerülni mindenkiben, ha annak ott lesz az ideje

/a verbális harc, a verbális gyilkosság semmiben sem különbözik annak fizikai formájától/

Szeretettel

inkább élvezzük a csodás havazást:)

Zoé - Z, aki vagyok, nem azért

2010.12.11 13:32

fejtette ki a számokról és a 333-ról a "látását" korábbi írásában, hogy jó üzlet legyen belőle:)
Z ezt az írást ingyért írta, és tette közzé. Amit leírtál, az spiribiznisz, semmi más. A háromszoros úthoz, a visszakapcsolódáshoz nincs szükség kapcsolatteremtésre, főként nem külső közvetítőre, segítőre. Engem ez a buli a búcsúcédulára emlékeztet. A fenyegető bot a birkának ebben az esetben az, hogy ha nem vesz részt a kapcsolatteremtésen, akkor bizonyára lemarad valamiről, ami a fejlődését segíthetné. Ezzel a hazugsággal meg is van a félelemprogram-kapcsoló az új földre felemelkedni vágyó birkáknak.
A másik marketing eszköz a titkos, titokzatos, beavató jellegű "tudás, visszakapcsolás" átadásának misztikus köde, aminek ugye ára van. Ez csak természetes. Vagy mégsem? Hát nem. Nem természetes. Sőt, természetellenes.
A pénz egy fizikai energiacsere.Szellemi, lelki dolgok mérésére nem alkalmas, nem is lehet azok ellenértéke. Amire alkalmas, az az, hogy amíg ez a beteg pénzrendszer létezik, és Te ennek a beteg pénzrendszernek a függvénye vagy, addig a fizikai túlélésedet szolgálja. Minél inkább részt veszel ebben a beteg rendszerben, annál több energiát adsz neki, és magad is táplálod.
Ezért egy tudatosodó lény számára a kérdés nem úgy merül fel, hogy mennyi pénzt kell adni egy "szolgáltatásért", hanem hogy milyen "pénzt", milyen ellenértéket tudok cserébe adni, ami tőlem nem vesz el, sőt, ami által én adhatok a közösségnek azt, amit én tudok. Ez egy alternatív szemléletű adok-kapok rend, kívül a pénzrendszeren. Nem hitel-alapú, és nem kamatelvű.
Amikor azt mondod, hogy van, aki hitelt vesz fel azért, hogy gyógyuljon nálad, tanuljon tőled, vagy részese legyen általad egy "kapcsolatteremtésnek", és ezt Te elfogadod, akkor ezzel tudomásul veszed, hogy az adott ember (inkább hívjuk birkának)egy további függésbe kerül a bankrendszerből, nagyon valószínűen egy adósságspirálba is. Vagyis még mélyebben a rendszer foglya lesz, ahelyett, hogy épp függetlenedne attól, leválna arról. Ezt káron szerzésnek hívjuk. Persze mondhatod, hogy az az ember olyat kap ezzel a szolgáltatással, hogy ez nem ár érte, és majd meg is oldja ezzel a "tudással" a problémát. Ez a magyarázat olyan, mintha megkérném a szerencsétlent, hogy ugorjon már bele abba a gödörbe, mert tudok egy jó módszert, amivel majd majd jó árért ki tudom onnan húzni.
Ez egy tipikus megmentő szerep. A megmentő pedig az áldozat áldozata, ahogy Ghislain-től már tudjuk.
Nem mondhatjuk, hogy a 333 USD összeg (a 333 szám szellemiségét erre felhasználva)hitelesíti a "kapcsolatteremtés szolgáltatást". Ez hazugság lenne. Azt mondhatjuk, hogy aki ezt a szolgáltatást nyújtja, annak ennyi pénzre van szüksége. Ez a meztelen igazság. A többi mókusvakítás.
Azzal sincs baj, ha éppen ennyire van szüksége a tanítónak, gyógyítónak. A gond akkor van, ha ezt nem képes felvállalni, és misztikus spiri-köd-magyarázatba elme-burkolja ezen fizikai igényét.

szívközpont - ez a véleményem

2010.12.11 13:03

"Ahhoz, hogy valaki meg is hallja ezt a dobogást, meg kell rá érnie. Az egy igazi kegyelmi állapot, pillanat. Aki azt gondolja, hogy egy turistacsoporttal körbesétál, idegenvezetésért kifizet 1500 forintot, és meghallhatja a világ legnagyobb titkát, az nagyon téved. Pénzért nem lehet meghallani. Nem mehetsz be a boltba, hogy vegyél egy szívdobbanást."
http://www.harmonet.hu/ezoteria/57529-feltarulnak-e-nekunk-a-pilis-titkai.html