Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

A Kapcsolatteremtés ára 333.-USD. Miért?

A Kapcsolatteremtés ára:  333.-USD. Miért?

 

nézőpontok, egy magánlevelezésből szemezgetve, ki hogyan viszonyul a pénzhez :

A Kapcsolatteremtés árához való viszonyulásunk által hívtuk elő magunkból ezeket a nézőpontjainkat.  Gyertek és rakjátok hozzá a Ti is a saját nézőpontotokat, hogy minél nagyobb és összetettebb képet láthassunk egymáson keresztül.

 

Eric története, a miértről: www.thereconnection.com/languages/hu/a-kapcsolatteremtes-tortenete

 

R: „Köszönöm,hogy ilyen kedvesen reagáltál. Számomra nagy élmény a munkád és nagy tisztelettel figyelem amit csinálsz. Le a kalappal.
Úgy érzem abban nincs összefüggés,hogy az ember fel van-e készülve a kapcsolatteremtésre és kifizet 333 USD-t vagy nem tud és akkor azt mondhatjuk még nincs. Szerintem a gyógyítás és az anyagi világ adta lehetőségek között nincs összefüggés. Mivel tudom,hogy ez az összeg nem a te kreációd,hanem át kellett venned a tudással,nyugodt szivvel jegyezhetem meg,hogy nem lehet mérföldköve az ember lelki felkészültségének az,hogy ezt a jelentős összeget ki tudja-e fizetni vagy nem.A kozmosz adta gyógyitási lehetőség egy adottsága a kiválasztott embereknek melley segithetik társaikat,hogy jobbá legyen ez a világ.Én hiszem és vallom,hogy szüksége van mindenkinek erre a tanitásra,de nem lehet az ára csak és kizárólag 333 USD.Mert ebben a pillanatban hiteltelenné válik és fel tesszük magunknak azt akérdést,hogy hol van itt az ember,hol van az a gondlat,hogy hagyd magad mögött az anyagi világot!!
Én továbbra is tudom,hogy életem változáson megy keresztül és ezt látom is.Azzal,hogy ezt a 333 USD-t kifizetném,nem lenne más az életem annál ami eddig volt....anyagi kereskedelem.Most érzem a legjobban milyen változásoon megyek keresztül,mert eddigi életemben nem mertem volna kiálni az értékrendemért,inkább adósságba hajtottam volna magam,csak azért ne legyen kellemetlen az ellenérvemet elmondani.”

 

J: „mélységesen tiszteletben tartom, hogy épp ebben a pillanatban, az életed ezen szakaszában, ezt a nézőpontot "vallod", ehhez próbálod igazítani magad. Azt is megértem, hogy ez minek az ellentéte, annak az eddigi életfelfogásnak, ahogy eddig működtél. De, ez még csak annak az ellentéte - persze csak ahogy én érzékelem-, az eddigi működésednek a "megtagadása", vagyis ugyan annak a minőségnek a másik oldala. Semmi baj ezzel, de ettől majd még fogsz idővel beljebb is jutni magadba, és akkor majd lehet, hogy változik ez a jelenlegei nézőpontod.

" hol van az a gondolat,hogy hagyd magad mögött az anyagi világot!!"

ezt írod! ez kinek a "gondolata"? Kitől vetted át, ki mondja ezt neked, hol hallottad? Ez valóban belülről, saját belső magodból fakadó érzés, vagy pedig egy kívülről átvett más gondolati elv, amint most megpróbálsz Te magad is "élni"?

mert valójában ez így ilyen formában téves, és csúsztatás számomra, az én jelenlegi, belső igazságpontomhoz képest.


Ahogy én látom, nem az anyagi világot kell "magunk mögött hagyni", nem is tudod, mert amíg ebben a fizikai testben vagy, az anyagi világban fogsz élni, ha tagadod, ha felvállalod. Magad mögött nem fogod és tudod hagyni.

Viszont "átszellemíteni", átminősíteni, azt viszont kell, vagyis szerencsés vele tenni, pont annyira, és pont úgy, ahogy belül is változunk, úgy változik bennünk belül is az anyaghoz való viszonyulásunk.

Nem a kereskedelemmel van a "baj", hanem azzal ahogy műveli a társadalom. A haszonelvvel, a győztes-vesztes megállapodásokkal, a valaki kárán való haszonszerzéssel.

Ahova tartunk, az az, amikor olyan energiacsere történik minden ember között, legyen az kereskedelem, legyen az szolgáltatás, ahol a nyertes-nyertes megoldások érvényesülnek. Ahol mindkét fél egyformán jól érzi magát egy megállapodás, egy energiacsere után.

És most nézzük tényszerűen ezt a jelenlegi esetet.
Magam részéről részletes, teljes információval láttalak el a Kapcsolatteremtéssel kapcsolatban. És beszéltem a 333Usd-ről is. Bár ezek szerint nem nyomatékosan, így lehet, hogy efölött elsiklottál.

Ez nem egy Jézusi "kozmosztól kapott különleges adottságom", hanem egy nagyon-nagyon sok munkával (belső) elért minőségem, aminek ráadásul, mivel itt élünk az anyagi világban kellett egy végzettséget is szereznem, hogy hivatalosan végezhessem. Messze többet kapnak a pácienseim  tudatosságban, mint amit Eric hozzáadott a már meglévő képességeimhez, tudásomhoz. Mégsem "sajnáltam" azt a rettentő sok pénzt kifizetni a tanfolyamért, kvázi azért, hogy egy icipici nézőpontváltást kapjak ahhoz képest, ahogy eddig működtettem a frekvenciákat.

Mivel itt élünk a fizikai síkon,- amit nem is „hagyunk magunk mögött” addig, míg el nem hagyjuk , meg nem halunk-, addig is ebben a keretrendszerben meg kell élnünk, miközben folyamatosan dolgozunk magunkban egy más minőségen.

Én ezt tudom nyújtani ennek a nagyon súlyosan beteg emberiségnek. Nagyon sokat, rettentő sok munkával készültem erre. Olyat kapnak tőlem, általam, amit a ma élő 7 milliárd ember közül kb. 80 ezren tapasztaltak meg eddig, és kaptak meg. Amit Te valamiért magadban "hatalmas" összegnek érzel, az nevetségesen kevés azért, amit ezzel kap nem csak az ember, hanem a lélek is. És felbecsülhetetlenül térül meg minden szintjén az embernek. Olyanon jönnek hozzám, akik képesek akár kölcsön kérni is ezért, ha már ott van az a lélek és hajtja, mert tudja és megértette, hogy nincs semmi baj az energiacsere ezen formájával. Mondhatni ahhoz képest amiben részesül, ez egy jelképes összeg.

Én ebben a minőségemben egy "szolgáltatást" nyújtok, a ma a bolygón elérhető legnagyobb minőségű szolgáltatást, amikor a visszakapcsolást végzem, az számomra egy nagyon komoly és kimerítő szellemi, érzelmi, és főként fizikai tevékenység, amiben bizony kifáradok fizikailag, mert az anyag szintjére hoznom le azokat a rettentő erős frekvenciákat, amiket Te magad is érezhettél.

Tehát a fizikai, anyagi síkra hozom le, nem "magam mögött hagyom", hanem ide hozom le, az anyagba, hogy rajtad keresztül is átszellemítésre kerüljön. Ennek a frekvenciának a kozmoszban van egy rezgésszáma, ez a 333, ami az anyag, a 3. Dimenzió átszellemítési frekvenciája, ez a Hermész Triszmegisztoszi hármasság, ahogy az anyag (az ember test, lélek, szellem hármasságának) átszellemítésével képesek vagyunk "felemelkedni".

így ír erről Z: „Minden, ami most körbevesz, az mutatja a tudatállapotod szintjét, és a föld állapota pedig az emberiségét kollektívan.

Amikor ezt felismerted, akkor elérted a gödröd alját. Innen megfordulhatsz. Ez az anyagilag kiterjedt, és szellemileg beszűkült állapot csúcspontja: a 666, a mennyiségi határpont, az abszolút mennyiség, amely nem fokozódik tovább, hanem elindul a minőségi változás irányában. Vagyis felemelkedik, megfordul, pólust vált. A pólust váltott 666 a 999, ami=666+333. A 333 Hermesz Triszmegisztosz, a háromszorosan nagy Hermész (Thoth), akinek bolygója a Merkur, amely a 3-as számmal analóg.

A 666 a tökéletes anyag-ember, a 333 a háromszoros megújulási út, a szellemmel való kapcsolatfelvétel mindhárom síkon, a 999 pedig a szellemi ember testben (akiben a szellem, és az anyag összekapcsolódva működik) megnevezése a számok nyelvén.(666- emberi szám, mondja az írás- az anyagember száma.)”

 

J: „Ráadásul ebben a nagy korszakváltásban azt vállaltunk be, hogy az anyagot is felemeljük, mivel az egész bolygó, a föld maga is rezgésszámot vált, és a rajta élő emberiség, hogy fizikailag, testileg is elbírja ezt a váltást, magát a testet is magasabb rezgésszámra kell emelni. Vagy választja azt a lélek, hogy kilép (meghal), ha ebben nem akar, vagy tud részt venni. Ez persze egy hosszú folyamat, aminek mi most itt az előfutárai vagyunk.

A pénz, mint csereeszköz, szintén csak egy energia. Az, hogy mire és hogyan használjuk, az csak és kizárólag tőlünk függ. Használhatjuk mindenki számára emelő, mindenki számára kedvező dolgokra, és ki is használhatunk általa embereket.

Tehát nem a pénzzel van a baj, hanem azzal, ahogy és amire felhasználjuk.

Minél több pénz áramlik oda, ahol energetikailag egy sokkal magasabb minőség tud megvalósulni, annál inkább átszellemítjük magát a pénzt, mint csereeszközt kollektíven.

Ha minél többet fordítunk olyan tevékenységekre, olyan termékekre, olyan szolgáltatásokra ami a közt, az emberiséget szolgálja, annál kevesebb élettere marad az eddigi működési módú embereknek az élősködőprogram szintű, kihasználó energiacserére.
Tehát ne magadtól és tőlem "sajnáld" azt a "hatalmas" összeget, hanem pont azoktól kell elvonni az életteret, akik ezen keresztül kihasználják, kizsigerelik az embereket, és szeméttel halmozzák el őket.

Azzal is tehetsz nagyon sokat a közért, az emberiségért, ha minél több pénzt vagy képes magadon átminősítve, áttranszformálva egy magasabb minőségű, nyertes-nyertes, együttműködő, támogató, építő, emelő tevékenységekbe beforgatni, ezzel minél több embernek lehetőséget és példát mutatni, hogy lehet emberibben, a szellem és lélek által vezérelten, mindenki számára megelégedést adóan működtetni, áramoltatni a pénzt, a kereskedelmet.

Drágám, el sem hiszed mennyire végtelenül hálás vagyok Neked, hogy ezt így ilyen formában leírhattam, és összegezhettem magamban. Köszönöm, hogy ezt előhívtad belőlem.”

Kedves Mindenki!

kérlek titeket, hogy fűzzétek tovább ezeket a gondolatokat, tegyétek hozzá a Ti saját belülről fakadó nézőpontotokat, hogy minél nagyobb és összetettebb képet láthassunk,  ezzel is segítve egymást és a közt, hogy egy élhetőbb, mindenki számára jó érzést adó kollektív nézőpont együttes születhessen meg általunk ebben a gondolati körben.

Mindegyik társunk nézőpontja csodás, nem egymás ellentétei, hanem egymás kiegészítései, mint a puzzle darabkák. Minél több ilyen nézőpont képes összeilleszkedni, mint rész, annál nagyobb és részletgazdagabb közös, kollektív nézőpontunk lesz, amit majd a többi ember is magáénak tudhat az által, ahogy a kollektív tudatból átveszi.

köszönettel

 

Tisztelettel kérlek Titeket, hogy esetleg a személyes részleteken felülemelkedve is olvassátok el a nézőpontokat. A kapcsolatteremtés árát, csak  a téma okát előhívó eszköznek tekintsétek, ami jó szolgálatot tesz nekünk, hogy a pénzhez való viszonyulásunkról beszélhessünk.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Gigi - Anitám

2010.12.17 08:10

Adamus kérdezi: megbizol-e teljes mértékben önmagadban?:)) Ahmyo kedvesem, ahmyo:))))))

anita - hja

2010.12.17 08:07

..és bízol e abban,hogy íly módon is megélsz ebben az anyagi világban?Én teljes mértékig bízom benne.
Vagy csak én vagyok vak..haha

anita - igen gigi

2010.12.17 08:04

nagyon tág:)
Amúgy most nem azt hangsúlyozom,hogy minden legyen ingyen,hanem ha lehet ne megszabott összeg,mert nem egyformán keresünk.Ezt csak egy kezdeti lépésnek gondoltam.Hogy működne e?Ehhez sokan kellenek egyre többen,hogy helyére billenjen és sok minden más még.

Gigi - kedves Játék

2010.12.17 08:01

azért ne feledd el,hogy ha pearl úr a maga módján nem adja a világ tudtára,hogy létezik egy ilyen módszer, egy ilyen kapcsolat akkor mennyivel szegényebbek lennénk. És azt sem kéne elfelejtsük,hogy igazából csak az megy el erre a drága tanfolyamra aki úgy érzi,hogy ott kell lennie. Mindemellett megirt egy könyvet ami nagyon érthetően elmagyarázza ,hogy hogyan férjünk hozzá ehhez az energiához, hogy hogyan használjuk. A könyv elérhető áron kapható a boltokban. Megvettem,elolvastam imádtam és máris használom a KTGY-t nemcsak magamon segitek hanem másokon is akik igénylik. Megvettem és továbbadom a könyvet igy alakul szépen ki egy pirál,mert aki megkapta az is továbbadja.

Ja van egy más szemszög is: a gyógyitó,segitő nemcsak egészségileg segit hanem egész életet segit megváltoztatni. namármost hogyha az ember kap egy új potenciált amit eddig nem látott és ezáltal az egtész élete változik jobbá akkor nem éri meg az a pénz? hmmm?:)) Lényegében nem a gyógyitó idejét és energiáját hálálja meg hanem azt,hogy az élete változott meg:)

Gigi - ja még valami

2010.12.17 07:55

a gyógyitás nem Istentől kapott ajándék.Isten nem akar semmit, Ő csak VAN. A gyógyító, mint pl.Eric, a születése előtt ezt vállalta,hogy lehozza ezt a módszert mert pont most volt szükség erre a Földön. A potenciálok és lehetőségek tárháza ott volt,ott van neki,hogy azt tegyen vele amit akar. Ajándék?Igen,ajándék a Földön élő embereknek, neki mennyire azt nem tudom hiszen éppen eleget szenvedett is a felismerésig. DE TOVÁBBADTAQ!!!!!!!! Még ha pénzért is.

anita - a leg

2010.12.17 07:54

lényegesebb,hogy elmondom mindenkinek,akinek csak lehet,hogy:tudnia kell a teste van annyira intelligens,hogy gyógyítsa önmagát.Csak gondoljon a vírusokra,amikre nincs is gyógyszer.Ez mindig hatásos,erről beszélni,nem eltitkolni előttük és nagyon egyszerű.Ha a nagyobb gyerekeim megértették ,megérti mindenki./még rajzoltam is nekik/
Ez sem a 333-ról szól,szépen folyok :o))

Gigi - Lézer

2010.12.17 07:50

jogosak a kérdéseid:) És amit most irok az csak a saját érzésem, értékem:) Soha nem a gyógyító gyógyít, legyen az orvos, természetgyógyász, homeopata stb. Ő csak egy eszköz az egyén gyógyulásához. De ezt mindannyian tudjuk. Témához kapcsolódva: mivel a pénz is energia és szükség van az áramlásra természetesnek tartom hogyha valaki a szolgáltatásáért pént kér vagy ha nem kér akkor ellenszolgáltatást fogad el. Ha mindig ingyen tesz az ember valamit, most a gyógyításról beszélünk,akkor az adok kapok egyensúly megbomik és megjelenik az egyensúlytalanság amit tudunk jól,hogy fizikai tünethez vezet egyszer. DE minden egyén szive joga eldönteni,hogy hogyan segit. Ha pénzt kér úgy van jól ha meg nem akkor az is jól van.
Adamus fan vagyok és Őt idézném: igenis fogadjunk el ellenszolgáltatást azért amit csinálunk. Mert a földön élünk és a földön most még a legfontosabb megélhetési lehetőség a pénz. Tehát a gyógyitó is meg kell éljen valamiből. De ha a gyógyitó, segítő van miből megéljen és ingyen és bérmentve akarja csinálni azi si szive joga. Ugyanoda jutok vissza: minden választás eredménye!
Hogy Eric úgy döntött,hogy ebből bizonyos szinten bizniszt csinál az az Ő döntése volt. De e döntés mögött rengeteg szeretet és ingyen munka is van. Szóval nem csak fehér meg fekete hanem sok árnyalatú szürke is ez az egész dolog:)
Ha nagyon spirituálisak akarunk lenni akkor azt mondjuk,hogy ha ingyen kaptam ingyen adom,nem: ha két lábbal állok a földön akkor azt mondom,hogy kaptam valamit amit hasznositanom kell hiszen az enyém és úőgy használom ahogy akarom...és folytathatnám. És bármelyik döntés jó.MERT NINCSENEK ROSSZA DÖNTÉSEK!
Saját példám: van egy munkahelyem amit nagyon szeretek vagyis a megélhetésem bizonyos szinten biztositva. Van pár lehetőségem amivelé segiteni tudok az embereken , rejki,agykontroll -ezekért fizettem- kapcsolatteremtés Eric könyve szerint-ezért is fizettem lényegében mert megvettem a könyvet,de nem volt nagy anyagi áldozat- de a segitségemért egyetlen egy alkalommal kértem pénzt. Segitek mert úgy érzem,hogy ez nemcsak a személynek hanem nekem is jó. A puszta jelenlétemért nem kérhetek pénzt,pedig tudom,hogy az is segitség hiszen meglenditi az energiát a puszta jelenlétem és már ez segitség.De csak akkor ha az illető aki veszi az adást akarja a segitséget.Másképp fejre állhatnék mert akkor sem sikerül. No, eljutottam oda,hogy igazából nagyon tág ez az egész:))))))))) Ezért be is fejezem a szövegelést:)))))))

anita - bizony

2010.12.17 07:44

mindenre van magyarázat,vagyis inkább meg lehet magyarázni.A mostani anyagi-pénz elosztás a világban nagyon szép képet mutat erről.
Talán utat kéne mutatni nekünk-nektek,ebben is,mégis hogyan?
Ahogy most áll semmiképpen sem egyensúlyos a dolog.
Valami nem jó,így nem jó vagyis pillanatnyilag így jó,de a jövőben biztos,hogy nem fog működni.
Az,hogy én otthon masszírozok és nem kérek pl.Megkérdezik mivel tartozik.De erről lentebb már írtam.Válaszom,ahogy érzi s ahogy teheti.Ennyi.
hadd részesüljön a havi 25000ft-os béréből élő is valami kis "jóban".Egyel kevesebb,aki kirekesztettnek érzi magát valamiben és hátha szebb jövőt is láthat ezután.
Mutass utat.Ettől nem hinném,hogy áldozati szerepet vállaltam volna fel.De valahogyan elé kell indítani.
Ismerek egy maszek doktornőt ,aki felmérve a betegei helyzetét,mivel depisekkel foglalkozik így jó sok mindent tud róluk,köztük az anyagi helyzetüket is.Szóval akitől lehet megkéri az árát a szegényebbtől nem kér semmit.Mindig azt mondja:van,aki maga helyett is kifizeti.De tudok többről is,kezdik másképpen csinálni,érzik ők is,hogy igazságtalanul van elosztva a világban a pénz.Amúgy nem kell ehhez spiritnek lenni :o))

Amúgy én is ingyen kaptam Judittól a 3 napos távkezelést.Én is gyakorlom,családon és másokon is,de még meg sem fordult a fejemben,hogy kérjek érte és nem is fogok,ha folytatom is.Bár nem is fizettem és,hogy működik e?HM? :o)

játék - Ha az ismeret valóban

2010.12.17 07:39

továbbadható néhány óra alatt (két napos a tanfolyam ugye) akkor járható út lett volna az is, hogy ő a saját körében továbbadja, mintgey Istentől kapott ajándékot, ami azáltal, hogy továbbadjuk nehogy elfogyna hanem megsokszorozódik, és a megajándékozottak is így tesznek, ezzel mintegy gráfszerűen terjedt volna a dolog, és mindenki aki akar hozzáférhetne az isteni kegyelemhez, amivel Isten nyilván azért ajándékoz meg időről-időre embereket, mert ez a terve. S minthogy minden megajándékozottnak csak a saját szeretetteinek kéne továbbadni, közben mindenkinek jutna ideje a munkájára és a családjára is. Az Ingyen Kegyelem ismerős fogalom az evangéliumok olvasóinak, értjük lényegét, működését. Pearl úr nem érti - az ő törvényei más könyvekben vannak leírva.
Akik azonban Pearl úr tanítását drága pénzekért szerezték meg nyilván nem róhatók meg azért, hogy ők is pénzért adják tovább. Ez egy megvásárolt és pénzért továbbadott ismeret lett, mint a példában felhozott fodrász vagy jogász tudás. Csak az Ingyen Kegyelem veszett el közben.

játék - Hogy Gröning

2010.12.17 07:17

miért nem adta fel ácsmesterségét és miért ingyen gyógyított, azt csak ő tudná megmondani, de talán hibájául azért nem kéne felróni. Érdekes, Jézust senki nem vonja felelősségre ugyanezért. Nem tudom, ha Jézus pénzt kért volna a gyógyításokért az lett volna akkor is, aki.
Nekik egyiküknek sem kellett drága tanfolyamokon elsajátítani képességüket. Eric Pearl könyvét elolvasva megtudjuk, hogy neki sem. Gröninghez hasonlóan neki is idő kellett, hogy tudatosuljon benne, hogy egyáltalán valami történik rajta keresztül. Ő is azt mondja, amit Gröning: bárki képes ugyanerre, ha valaki megmutatja neki, tudatosítja benne. Mindenkit körülvesz ez az energia csakúgy, mint a levegő. Hogy ő ezek után miért kezelte ezt a dolgot másként, mint elődei, arra is elolvashatjuk nyilván magyarázatát.

lézer - Gröning

2010.12.16 22:42

vajon tett valamit azért, hogy ez a csodálatos gyógyító képessége manifesztálódhasson?
Vajon a családja jó szemmel nézte, hogy a szabad idejét mások gyógyításával tölti, a családja helyett? Pedig lehet, hogy nekik is szükségük lett volna rá, mint apára, férjre, barátra, gyermekre?
Nem beszélve az Ő saját szükségleteiről, (pihenésről, töltődésről...)!
Vajon nem lett volna "hatékonyabb", ha nem kell ácsként dolgozva keservesen megkeresnie a betevőt, hanem azt az időt is az "isteni hivatásának" szentelheti, és mellette a családjára is jut ideje? Vajon a betegek nem lettek volna hajlandóak ellenértéket, (pénzt) adni az egészségükért, az idejéért? (Mint láttuk igen!)

Miért van az, hogy természetes, hogy fizetünk az orvosnak, a természetgyógyásznak, a kutyakozmetikusnak..., de a "gyógyító" az legyen ingyenes! Mert Ő ingyen kapta ezt a képességet? NEM! Nem kapta ingyen, ma már nagyon ritkák a Gröningek! De Neki is érték volt az ideje, a jelenléte!
Miért várom el, hogy alárendelje Magát nekem, hogy az Ő Isteni tehetségét, adományát, igazgyöngyét (ami nekem nem adatott meg) ajándékként elébem szórja? Mert én különb vagyok? Mert én megérdemlem?
Ezt melyik reklám - vagy annak tagadása - váltja ki belőlem?
Én ingyen adom az időmet? Még a Perszonokráciában is kapok ellenértéket, ugyanannyi időt, figyelmet.
Miért van az, hogy egy ügyvéd, egy közjegyző egy óra alatt megkeresi egy szakképzett kőműves havi bérét?
Mert tanult, mert pénzt fektetett bele?
És a "gyógyító", aki nem így született, hanem pénzt, energiát nem kímélve művelte, képezte, MAGát, hogy később tapasztalatait, megéléseit, szenvedéseit, örömeit rendelkezésünkre bocsáthassa?
Ez mennyivel más? Azért mert nem Öncélú, mert a közösség javát szolgálja, már ingyenesnek kéne lennie?

Vajon mennyire becsülöm Önmagam, ha a fodrásznak kifizetem, ami neki jár, de az egészségemért, a lelki fejlődésemért nem vagyok hajlandó semmit sem "áldozni", hanem azt ingyen várom, a másiktól áldozatként!?
Miért csak akkor lesz "hiteles a gyógyító", ha feláldozza magát, ha meghurcolják, ha börtönbe zárják, ha "keresztre feszítik" ? Miért "várjuk el"ezt Tőle? Lehet, hogy mi Magunk nem merjük, nem akarjuk megtenni?

Bocsánat, ez csak néhány kérdés, ami megfogalmazódott bennem, olvasva a hozzászólásokat. Senkit nem szeretnék ezzel megbántani, főleg nem megítélni, hanem esetleg "csak" gondolkodásra, elmélyedésre buzdítani- ha van kedve hozzá.
Köszönöm!

anita - gröning?

2010.12.16 18:53

Most hallok róla először,nekem nagyon bejön!
köszi bárki :o)
Ennyire tök egyszerű egy tiszta szív és gondolom nem halt éhen:o))))

játékos - Gröning

2010.12.16 07:34

életének sötét időszaka akkor következett be, mikor bizonyos üzleti körök meglátták benne a pénzkereeti lehetőséget. A csodadoktort megtévesztve egy szigeten rendeztek be neki egy klinikát, és miközben ő ellenszolgáltatásokat nem várva végezte munkáját, ezek az üzletemberek a háta mögött, a hozzájárulása nélkül milliókat kerestek úgy, hogy pénzt kértek a betegektől. Mikor ez gröning tudomására jutott azonnal megszabadult ezektől a hiénáktól.
Miután közölte, hogy igazából nem ő az, aki gyógyít, haenm Isten, az egyház is megorrolt rá, és szüntelen támadásokat indítottak ellene istenkáromlás és sarlatánság bélyegével. Miután gröninget sehogyan sem sikerült megállítani, végül egyszerűen nem vettek róla tudomást. Fura dolog ez, hiszen Gröning az ő istenük nevében tevékenykedett. Talán Isten és Jézus sokkal eredményesebb konkurenciájaként gondoltak rá.
haláláig (1959) folytatta tevékenységét. Klinikailag dokumentált esetek állnak rendelkezésre, kórtörténetek olyan emberekről, akikről tudni lehet, hogy később Gröning tette egészségessé őket. A gröning baráti kör mai napig igyekszik terjeszteni tudását "módszerét", emberek ezrei gyógyulnak fel olyan állapotokból, amivel a hivatalos orvostudomány nem tud mit kezdeni. Teljesen ingyen. Gröning szelleme mai napig hatékony gyógyító erővel bír.

"Kedves Mindenki!

kérlek titeket, hogy fűzzétek tovább ezeket a gondolatokat, tegyétek hozzá a Ti saját belülről fakadó nézőpontotokat, hogy minél nagyobb és összetettebb képet láthassunk, ezzel is segítve egymást és a közt, hogy egy élhetőbb, mindenki számára jó érzést adó kollektív nézőpont együttes születhessen meg általunk ebben a gondolati körben."

Szeretettel egy játékostól, aki maga is játszik, csak úgy... magától, magának.


játék - Mint minden igazi gyógyító

2010.12.16 07:33

Gröning soha nem kereste a hírnevet és a sikert. Miután megvilágosodott (rájött, hogy maga és családtagjai sohasem voltak betegek!) először szűk körben kezdte végezni gyógyító tevékenységét. Ám híre egyre terjedt mert nem tudott csődöt mondani, minden egyes esetben teljes gyógyulás lett a végeredmény. Egyfajta megváltó hírébe került, mert már az első hónapokban tucatnyi rákos folyamatot szüntetett meg, rokkantakat tanított meg látni, vakoknak adta vissza látását. teljesen ingyen gyógyított. Közben ácsként folytatta munkáját.
Gröning meg volt győződve arról, hogy képessége egy általa "gyógyáramnak" nevezett energiaforrásból fakad, ami betölti az egész világegyetemet. Szerinte az emberek életük során folyamatosan energiát adnak le, de nem képesek ezzel egyenes arányban életerőt felvenni, és ő nem tesz mást, mint a gyógyáram nevű energiamezőt csapolja meg és közvetíti feléjük. A módszer azonban mindenki számára elsajátítható. csupán egy adagnyi hit és némi meditációs készség kell ahhoz, hogy ez a fajta kozmikus vitalitás átjárja szervezetünket és öngyógyítókká váljunk.
Az orvostudomány által magukra hagyott, gyógyíthatatlannak minősített betegek ezrei kezdtek zarándokolni a "csodadoktorhoz", aki készséggel fogadott bárkit és bár ekkorra már nagy híre volt, soa senkitől nem fogadott el ellenszolgáltatást. Hamarosan a hivatásos orvosok céltáblájává vált, lejárató cikkek, perek, meghurcoltatás jutott osztályrészéül. A gyógyulások azonban folytatódtak, és hamarosan maga Gröning kezdte el járni Európát és nemegyszer nyilvános tereken, emberek ezreinek tarott "nyilvános fogadóórát". Ezek amolyan tömeges gyógyulási események voltak. Mindezt teljesen ingyen.

Judit - banyek Z:)))

2010.12.14 17:27

"Z" mint Zorro vagy "Z" a hangya, menj már a csudába!!! ezt így nem bírom komolyan venni, annyira röhögnöm kellett, hogy leköptem a monitort, ilyen képek villantak belém:)))

Így nem lehet komolyan beszélgetni, a gazdasági élet rohadt nagy igazságtalanságairól, kérlek!:))

Főleg, hogy olyan kérdéseket dobsz fel, amiről te tudod a legjobban, hogy semmi de semmi közöm hozzá, hisz ha minden igaz nagyon jól ismersz. Miért akarsz olyat rám vetíteni, vagy nekem tulajdonítani, ami nem is lehet kérdés ha tényleg látsz? Ha tényleg engem látsz és nem azt amit gondolsz rólam magadban valamiért. Mert valahogy a kettő most nincs fedésben...

Zzzzzz:)))

Zoé - Z válasza

2010.12.14 16:19

"vagyis, nem ítélkezést, bírálatot, gúnyt, cinizmust, és indulatokat kértem...

fura, hogy mekkora érzelmeket kavar még mindig ez a téma, és mennyire képesek társaink egymás torkának esni, és ellentmondást nem tűrően minősíteni azt a másik társat, akinek a saját helyzetéből fakadóan nem ugyan az a nézőpontja."

A fentiek egyike sem volt benne Z válaszában. Ezek Z gondolatai, amik mindig ilyenek voltak. Nem irányultak senki ellen, és a fenti érzelmektől is mentesek voltak. Mégis támadásnak érzékelted a tiszta őszinteséget. Ez elgondolkodtató.
Z számára a szabadság azt is jelenti, hogy szabadon leírhatja a véleményét. Z nem akar megfelelni elvárásoknak, smúzolni. Z így szeret, ahogyan VAGY, de Z lát is. Az, hogy leírja, amit lát, nem zárja ki a szeretetét. Sőt. Őszinteség nélkül hogyan várhatsz megbecsülést?
Z másik alapkérdése, hogy ha a másik is Én vagyok, akkor a hozzám forduló beteg is én vagyok. Hogyan kérhetnék pénzt akkor a gyógyításáért?
Z másik észrevétele, hogy a tanító, gyógyító szerep is csak egy szerep. Az egó egyik szerepe. Aki vagy, az nem gyógyító. Valójában mindenki magát gyógyítja.

Gigi - ja, a hozzászólásokról

2010.12.13 11:59

irogattam egy sorral lennebb:))

Gigi - elolvastam

2010.12.13 11:58

beleéreztem és az egész úgy mnidenestől most egy spirituális hablatynak tünik:))))
Imádlak Titeket!:)
Jééé: 22553

játék - "belülről kifelé"

2010.12.12 23:09

"Végtelen hálával és szeretettel megköszönöm hogy eddig együtt játszottunk, egymáson keresztül tanultuk magunkat, tiszta szívvel megengedem magamnak, hogy tovább léphessek, új tapasztalások felé...

Áldott minden társam ebben a hatalmas létezésben!"

játék - kértél és kaptál

2010.12.12 20:44

"Kedves Mindenki!

kérlek titeket, hogy fűzzétek tovább ezeket a gondolatokat, tegyétek hozzá a Ti saját belülről fakadó nézőpontotokat, hogy minél nagyobb és összetettebb képet láthassunk, ezzel is segítve egymást és a közt, hogy egy élhetőbb, mindenki számára jó érzést adó kollektív nézőpont együttes születhessen meg általunk ebben a gondolati körben.

"Mindegyik társunk nézőpontja csodás, nem egymás ellentétei, hanem egymás kiegészítései, mint a puzzle darabkák. Minél több ilyen nézőpont képes összeilleszkedni, mint rész, annál nagyobb és részletgazdagabb közös, kollektív nézőpontunk lesz, amit majd a többi ember is magáénak tudhat az által, ahogy a kollektív tudatból átveszi. "

91444