Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

A Kapcsolatteremtés ára 333.-USD. Miért?

A Kapcsolatteremtés ára:  333.-USD. Miért?

 

nézőpontok, egy magánlevelezésből szemezgetve, ki hogyan viszonyul a pénzhez :

A Kapcsolatteremtés árához való viszonyulásunk által hívtuk elő magunkból ezeket a nézőpontjainkat.  Gyertek és rakjátok hozzá a Ti is a saját nézőpontotokat, hogy minél nagyobb és összetettebb képet láthassunk egymáson keresztül.

 

Eric története, a miértről: www.thereconnection.com/languages/hu/a-kapcsolatteremtes-tortenete

 

R: „Köszönöm,hogy ilyen kedvesen reagáltál. Számomra nagy élmény a munkád és nagy tisztelettel figyelem amit csinálsz. Le a kalappal.
Úgy érzem abban nincs összefüggés,hogy az ember fel van-e készülve a kapcsolatteremtésre és kifizet 333 USD-t vagy nem tud és akkor azt mondhatjuk még nincs. Szerintem a gyógyítás és az anyagi világ adta lehetőségek között nincs összefüggés. Mivel tudom,hogy ez az összeg nem a te kreációd,hanem át kellett venned a tudással,nyugodt szivvel jegyezhetem meg,hogy nem lehet mérföldköve az ember lelki felkészültségének az,hogy ezt a jelentős összeget ki tudja-e fizetni vagy nem.A kozmosz adta gyógyitási lehetőség egy adottsága a kiválasztott embereknek melley segithetik társaikat,hogy jobbá legyen ez a világ.Én hiszem és vallom,hogy szüksége van mindenkinek erre a tanitásra,de nem lehet az ára csak és kizárólag 333 USD.Mert ebben a pillanatban hiteltelenné válik és fel tesszük magunknak azt akérdést,hogy hol van itt az ember,hol van az a gondlat,hogy hagyd magad mögött az anyagi világot!!
Én továbbra is tudom,hogy életem változáson megy keresztül és ezt látom is.Azzal,hogy ezt a 333 USD-t kifizetném,nem lenne más az életem annál ami eddig volt....anyagi kereskedelem.Most érzem a legjobban milyen változásoon megyek keresztül,mert eddigi életemben nem mertem volna kiálni az értékrendemért,inkább adósságba hajtottam volna magam,csak azért ne legyen kellemetlen az ellenérvemet elmondani.”

 

J: „mélységesen tiszteletben tartom, hogy épp ebben a pillanatban, az életed ezen szakaszában, ezt a nézőpontot "vallod", ehhez próbálod igazítani magad. Azt is megértem, hogy ez minek az ellentéte, annak az eddigi életfelfogásnak, ahogy eddig működtél. De, ez még csak annak az ellentéte - persze csak ahogy én érzékelem-, az eddigi működésednek a "megtagadása", vagyis ugyan annak a minőségnek a másik oldala. Semmi baj ezzel, de ettől majd még fogsz idővel beljebb is jutni magadba, és akkor majd lehet, hogy változik ez a jelenlegei nézőpontod.

" hol van az a gondolat,hogy hagyd magad mögött az anyagi világot!!"

ezt írod! ez kinek a "gondolata"? Kitől vetted át, ki mondja ezt neked, hol hallottad? Ez valóban belülről, saját belső magodból fakadó érzés, vagy pedig egy kívülről átvett más gondolati elv, amint most megpróbálsz Te magad is "élni"?

mert valójában ez így ilyen formában téves, és csúsztatás számomra, az én jelenlegi, belső igazságpontomhoz képest.


Ahogy én látom, nem az anyagi világot kell "magunk mögött hagyni", nem is tudod, mert amíg ebben a fizikai testben vagy, az anyagi világban fogsz élni, ha tagadod, ha felvállalod. Magad mögött nem fogod és tudod hagyni.

Viszont "átszellemíteni", átminősíteni, azt viszont kell, vagyis szerencsés vele tenni, pont annyira, és pont úgy, ahogy belül is változunk, úgy változik bennünk belül is az anyaghoz való viszonyulásunk.

Nem a kereskedelemmel van a "baj", hanem azzal ahogy műveli a társadalom. A haszonelvvel, a győztes-vesztes megállapodásokkal, a valaki kárán való haszonszerzéssel.

Ahova tartunk, az az, amikor olyan energiacsere történik minden ember között, legyen az kereskedelem, legyen az szolgáltatás, ahol a nyertes-nyertes megoldások érvényesülnek. Ahol mindkét fél egyformán jól érzi magát egy megállapodás, egy energiacsere után.

És most nézzük tényszerűen ezt a jelenlegi esetet.
Magam részéről részletes, teljes információval láttalak el a Kapcsolatteremtéssel kapcsolatban. És beszéltem a 333Usd-ről is. Bár ezek szerint nem nyomatékosan, így lehet, hogy efölött elsiklottál.

Ez nem egy Jézusi "kozmosztól kapott különleges adottságom", hanem egy nagyon-nagyon sok munkával (belső) elért minőségem, aminek ráadásul, mivel itt élünk az anyagi világban kellett egy végzettséget is szereznem, hogy hivatalosan végezhessem. Messze többet kapnak a pácienseim  tudatosságban, mint amit Eric hozzáadott a már meglévő képességeimhez, tudásomhoz. Mégsem "sajnáltam" azt a rettentő sok pénzt kifizetni a tanfolyamért, kvázi azért, hogy egy icipici nézőpontváltást kapjak ahhoz képest, ahogy eddig működtettem a frekvenciákat.

Mivel itt élünk a fizikai síkon,- amit nem is „hagyunk magunk mögött” addig, míg el nem hagyjuk , meg nem halunk-, addig is ebben a keretrendszerben meg kell élnünk, miközben folyamatosan dolgozunk magunkban egy más minőségen.

Én ezt tudom nyújtani ennek a nagyon súlyosan beteg emberiségnek. Nagyon sokat, rettentő sok munkával készültem erre. Olyat kapnak tőlem, általam, amit a ma élő 7 milliárd ember közül kb. 80 ezren tapasztaltak meg eddig, és kaptak meg. Amit Te valamiért magadban "hatalmas" összegnek érzel, az nevetségesen kevés azért, amit ezzel kap nem csak az ember, hanem a lélek is. És felbecsülhetetlenül térül meg minden szintjén az embernek. Olyanon jönnek hozzám, akik képesek akár kölcsön kérni is ezért, ha már ott van az a lélek és hajtja, mert tudja és megértette, hogy nincs semmi baj az energiacsere ezen formájával. Mondhatni ahhoz képest amiben részesül, ez egy jelképes összeg.

Én ebben a minőségemben egy "szolgáltatást" nyújtok, a ma a bolygón elérhető legnagyobb minőségű szolgáltatást, amikor a visszakapcsolást végzem, az számomra egy nagyon komoly és kimerítő szellemi, érzelmi, és főként fizikai tevékenység, amiben bizony kifáradok fizikailag, mert az anyag szintjére hoznom le azokat a rettentő erős frekvenciákat, amiket Te magad is érezhettél.

Tehát a fizikai, anyagi síkra hozom le, nem "magam mögött hagyom", hanem ide hozom le, az anyagba, hogy rajtad keresztül is átszellemítésre kerüljön. Ennek a frekvenciának a kozmoszban van egy rezgésszáma, ez a 333, ami az anyag, a 3. Dimenzió átszellemítési frekvenciája, ez a Hermész Triszmegisztoszi hármasság, ahogy az anyag (az ember test, lélek, szellem hármasságának) átszellemítésével képesek vagyunk "felemelkedni".

így ír erről Z: „Minden, ami most körbevesz, az mutatja a tudatállapotod szintjét, és a föld állapota pedig az emberiségét kollektívan.

Amikor ezt felismerted, akkor elérted a gödröd alját. Innen megfordulhatsz. Ez az anyagilag kiterjedt, és szellemileg beszűkült állapot csúcspontja: a 666, a mennyiségi határpont, az abszolút mennyiség, amely nem fokozódik tovább, hanem elindul a minőségi változás irányában. Vagyis felemelkedik, megfordul, pólust vált. A pólust váltott 666 a 999, ami=666+333. A 333 Hermesz Triszmegisztosz, a háromszorosan nagy Hermész (Thoth), akinek bolygója a Merkur, amely a 3-as számmal analóg.

A 666 a tökéletes anyag-ember, a 333 a háromszoros megújulási út, a szellemmel való kapcsolatfelvétel mindhárom síkon, a 999 pedig a szellemi ember testben (akiben a szellem, és az anyag összekapcsolódva működik) megnevezése a számok nyelvén.(666- emberi szám, mondja az írás- az anyagember száma.)”

 

J: „Ráadásul ebben a nagy korszakváltásban azt vállaltunk be, hogy az anyagot is felemeljük, mivel az egész bolygó, a föld maga is rezgésszámot vált, és a rajta élő emberiség, hogy fizikailag, testileg is elbírja ezt a váltást, magát a testet is magasabb rezgésszámra kell emelni. Vagy választja azt a lélek, hogy kilép (meghal), ha ebben nem akar, vagy tud részt venni. Ez persze egy hosszú folyamat, aminek mi most itt az előfutárai vagyunk.

A pénz, mint csereeszköz, szintén csak egy energia. Az, hogy mire és hogyan használjuk, az csak és kizárólag tőlünk függ. Használhatjuk mindenki számára emelő, mindenki számára kedvező dolgokra, és ki is használhatunk általa embereket.

Tehát nem a pénzzel van a baj, hanem azzal, ahogy és amire felhasználjuk.

Minél több pénz áramlik oda, ahol energetikailag egy sokkal magasabb minőség tud megvalósulni, annál inkább átszellemítjük magát a pénzt, mint csereeszközt kollektíven.

Ha minél többet fordítunk olyan tevékenységekre, olyan termékekre, olyan szolgáltatásokra ami a közt, az emberiséget szolgálja, annál kevesebb élettere marad az eddigi működési módú embereknek az élősködőprogram szintű, kihasználó energiacserére.
Tehát ne magadtól és tőlem "sajnáld" azt a "hatalmas" összeget, hanem pont azoktól kell elvonni az életteret, akik ezen keresztül kihasználják, kizsigerelik az embereket, és szeméttel halmozzák el őket.

Azzal is tehetsz nagyon sokat a közért, az emberiségért, ha minél több pénzt vagy képes magadon átminősítve, áttranszformálva egy magasabb minőségű, nyertes-nyertes, együttműködő, támogató, építő, emelő tevékenységekbe beforgatni, ezzel minél több embernek lehetőséget és példát mutatni, hogy lehet emberibben, a szellem és lélek által vezérelten, mindenki számára megelégedést adóan működtetni, áramoltatni a pénzt, a kereskedelmet.

Drágám, el sem hiszed mennyire végtelenül hálás vagyok Neked, hogy ezt így ilyen formában leírhattam, és összegezhettem magamban. Köszönöm, hogy ezt előhívtad belőlem.”

Kedves Mindenki!

kérlek titeket, hogy fűzzétek tovább ezeket a gondolatokat, tegyétek hozzá a Ti saját belülről fakadó nézőpontotokat, hogy minél nagyobb és összetettebb képet láthassunk,  ezzel is segítve egymást és a közt, hogy egy élhetőbb, mindenki számára jó érzést adó kollektív nézőpont együttes születhessen meg általunk ebben a gondolati körben.

Mindegyik társunk nézőpontja csodás, nem egymás ellentétei, hanem egymás kiegészítései, mint a puzzle darabkák. Minél több ilyen nézőpont képes összeilleszkedni, mint rész, annál nagyobb és részletgazdagabb közös, kollektív nézőpontunk lesz, amit majd a többi ember is magáénak tudhat az által, ahogy a kollektív tudatból átveszi.

köszönettel

 

Tisztelettel kérlek Titeket, hogy esetleg a személyes részleteken felülemelkedve is olvassátok el a nézőpontokat. A kapcsolatteremtés árát, csak  a téma okát előhívó eszköznek tekintsétek, ami jó szolgálatot tesz nekünk, hogy a pénzhez való viszonyulásunkról beszélhessünk.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Pásztor Judit - Bruno Gröning+KTGY kapcsolat

2011.01.02 20:34

érdekes módon a minap egy kedves KTGY-s társam a körlevelezőnkön az alábbi kezelés élményt osztotta meg velünk:

"Szevasztok,
tegnap, 2010, dec, 30.-án délben történt egy kezelés alkalmával.
A "páciens", egy 30-32 év körüli anyuka, sokízületi gyulladással.
A második kezelés után meséli.
Elmondja, hogy a kezelés során olyan fájdalmakat érzett azokon a helyeken, ahol amúgy is nagy fájdalmai vannak, mintha "égető fénnyel" szurkálnák azokat.
Mondta, hogy érzett rajtam kívül (be volt hunyva a szeme), egy másik alakot is maga mellett.
Fölkönyökölt a kezelőasztalon, és a másik asztalon lévő képre mutatott, s mondta,
"Ő volt itt! Ugye, Ő Alber Schweitzer? Kicsi, tömzsi, csupa szív ember."
Mondom, sajna nem stimmel, a fényképen Bruno Gröning látható.
Eddig a pillanatig nem beszéltem Neki a Bruno Gröningről....
No comment... :-))))"

hát én is azt mondom erre, hogy "no comment":)))

vajon a kedves páciens által a kezelés alatt érzékelt entitás, "Bruno Gröning energetika" vajon ott lett volna e, ha lennének olyan averziói a KTGY-vel kapcsolatban, hogy ingyen vagy pénzért és mennyiért és annyiért és tanfolyam által, vagy istentől kapottan és hasonlók, amik itt eddig ellenérvekként szerepeltek.

vajon milyen nézőpontból, rálátásból, milyen hitrendszeri pontokból születtek azok a "vélemények"?

vajon ha egy kicsit kijjebb merészkedik az ember a saját tudati korlátain, a múltból és a kollektív tudatból fakadó különböző hitrendszerein,- amit oly bizonyossággal hisz a sajátjának időnként, hogy még vitatkozni, harcolni is képes lenne érte- akkor talán tényleges, és valós rálátást kaphatna bármilyen kapcsolódás által?

és akár magát Bruno Gröninget is megkérdezheti egy Kapcsolatteremtő Gyógyítás alkalmával, hogy Ő hogyan is gondolkodott erről valósan ahhoz képest, amit most belemagyaráznak, amit hisznek róla...

Pásztor Judit - Te Zoé!

2010.12.18 20:44

vajon miért nem bírom mostanában végig olvasni amiket írsz?

Isten látja lelkem próbálom, de valahogy nem megy... szóval bevallom egy ideje nem bírom fizikailag követni amiket írsz, így nézd el nekem ha nem reagálok rá...

Azt hiszem befejezem itt az írogatást, a megosztást meg pláne...

további kellemes akármit nektek...

anita - amúgy

2010.12.18 07:31

szép jó reggelt mindenkinek!
Mi bajom vajon?:))))))

anita - azt.....

2010.12.18 07:26

gondolom,nem mindegy honnan indulunk a pénzhez való viszonyulásunkban.Én ezen a szinten mindig a "szegényebb" csapathoz tartoztam :o) /vááá,jó hogy múlt időbe írtam..idő?/
Valójában még nem is tudom,hogy mennyire működtetem ezt a szegénység tudatosságot,mivel így már kihatással van az egész témára.
Írjatok kérlek ,mert úgy tűnik még mindig nem kaptam el a fonal végét :o)

anita - vicc

2010.12.17 20:50

"Doktor úr, egy műtétre van szükségem." - mondta egy öreg hölgy az orvosnak. "Mi a baj?" - kérdezte az orvos. "Semmi. Egyszerűen egy műtétre van szükségem." "Nem beteg, de műtétet akar? És hol csináljam?" "Az nem számít. Csak kezdjen bele, és csinálja meg." "De minek?" "Tagja vagyok az Élemedett korú Polgárok Egyesületének. Minden tagunknak volt műtétje. Egész nap arról beszélnek. Nekem soha nem volt semmilyen műtétem, és nem tudok beszédbe elegyedni velük!"

Zoé - micsoda elváráshegyek,

2010.12.17 20:09

tiszta médiatörvény lesz belőle mindjárt. Ne máááá, hogy csak egy hangon lehessen megszólalni:) Az olyan egyhangú lenne.

"A Kapcsolatteremtés ára 333.-USD. Miért?"
szóval akkor ez a cím nem az a cím, amit adtál az írásnak? Hú mindenkinek elgurult a gyógy-szer-e::))

Vagy valóban nem fogtuk, mit szeretnél hallani, és csak nyomjuk itt a magunkét, komolyan véve a kérdésedet, kérésedet:)

"Kedves Mindenki!
kérlek titeket, hogy fűzzétek tovább ezeket a gondolatokat, tegyétek hozzá a Ti saját belülről fakadó nézőpontotokat, hogy minél nagyobb és összetettebb képet láthassunk, ezzel is segítve egymást és a közt, hogy egy élhetőbb, mindenki számára jó érzést adó kollektív nézőpont együttes születhessen meg általunk ebben a gondolati körben.

Mindegyik társunk nézőpontja csodás, nem egymás ellentétei, hanem egymás kiegészítései, mint a puzzle darabkák. Minél több ilyen nézőpont képes összeilleszkedni, mint rész, annál nagyobb és részletgazdagabb közös, kollektív nézőpontunk lesz, amit majd a többi ember is magáénak tudhat az által, ahogy a kollektív tudatból átveszi.

köszönettel

Tisztelettel kérlek Titeket, hogy esetleg a személyes részleteken felülemelkedve is olvassátok el a nézőpontokat. A kapcsolatteremtés árát, csak a téma okát előhívó eszköznek tekintsétek, ami jó szolgálatot tesz nekünk, hogy a pénzhez való viszonyulásunkról beszélhessünk."

Nos, a szavak értelme szerint a fentiekben hangsúlyosan nézőpontokat kértél, egy nagyobb nézőpont kialakításához, nem megosztást. Sőt, a "személyes részleteken felülemelkedést" kiemelted, és a "pénzhez való viszonyulásunkról" akartál beszélni.
Szerintem a válaszok teljesítették a kérést: nézőpontokat adtak a pénzhez való viszonyuláshoz az általad megadott témához kapcsolódva, vagy onnan elindulva.
Hát nincs sok csodálkoznivaló azon, hogy nem értjük, hogy mit nem értesz, amit szerinted mi nem értünk::))
Na ez aztán a tiszta kommunikáció:)

Gigi - a KT csak

2010.12.17 19:45

katalizátora az egésznek.Meg hát ki adta a cimet ennek?:))))))))))))))

Gigi - Juditom

2010.12.17 19:44

ha figyelmesen elolvasod azért van pár példa is itt:)Ha a szöveg mögé érzel akkor meglátod a lényeget is:) Mindenki azt irta ahol tart:)Ölellek drágám:)

Pásztor Judit - Drága Anitám!

2010.12.17 19:31

Hogy mit szeretnék?

VALÓS megosztásokat, ahogy az előbb tettem!

Tessék, VALÓS megosztásokat kérnék!

Ki hogyan csinálja VALÓSAN, nem hogyan írogat róla, nem azt hogy próbálja meg másokról bebizonyítani azt, hogy miért nem csinálja szerinte helyesen, nem azt, hogy kinek kiről, miről, mi a véleménye, hanem egyetlen dolgot szeretnék, hogy hiteles, valós, egyedi megosztásokat olvashassak, ahogy gyakoroljátok!


Pásztor Judit - és én hogy gyakorolom valósan

2010.12.17 19:23

A Ktgy-t ("kapcsolatteremtő gyógyítást"), rengeteg ismerősömnek, barátomnak csináltam és csinálom most is ingyen. Sőt, felajánlom olyanoknak akik nem tudnák még azt sem megfizetni. De mivel a többség kellemetlenül érzi magát ettől, így aki úgy érzi az valamilyen formában egyenlít energiacserével. Mindenféle variáció volt már, és nagyon klassz így működni valóságosan. Sőt még azt sem határolom be magam számára, hogy ugyan attól akinek én bármit adok, attól jöjjön vissza valamilyen formában, mivel TUDOM (mert megtapasztaltam), hogy bármi ami kiáramlik belőlem, valamilyen formában vissza is jön, sőt, ha nem határolom be, annál csodásabb és bőségesebb módokon képes visszafelé áramolni.

De, bevallom egy esetben már a KAPCSOLATTEREMTÉST is elvégeztem látszatra "ingyen", mivel nem határoltuk be a 333USD-re. De, hogy meglegyen a frekvencia tudat ezen a síkon is, így írtunk egy borítékot róla, és olyan formában történik az energiacsere, amire az illető képes. Amiben Ő jó és amit csak ő képes nyújtani mások számára magából mint többletet, azon keresztül egyenlítünk, nagyon kreatívan.

Volt már olyan eset is, hogy idegen, fizetős "páciensnek" nem engedtem, hogy fizessen, mert ezt sugallta a belső hangom. Abban az esetben pont az volt a nagy tanítás a illető számára, mivel azt gondolta, hogy Ő majd bármit megvásárolhat és akkor letudta a felelősséget. Hát nem.

Szóval rengeteg VALÓS variáció van már mögöttem, és az egyetlen amire hallgatok az a BELSŐ HANGOM és mindenki egyedileg fogja pont azt kapni, amire neki szüksége van. Így kellett leírnom a fenti információt is annak az adott embernek, amit olvashattatok.

remélem sok tévképzetet sikerült eloszlatnom, és talán ezen VALÓS talajról elindulva már talán lehet VALÓS nézőpontokat egymásba simítani.

köszönettel
J
92221

anita - oké

2010.12.17 19:20

""Tisztelettel kérlek Titeket, hogy esetleg a személyes részleteken felülemelkedve is olvassátok el a nézőpontokat. A kapcsolatteremtés árát, csak a téma okát előhívó eszköznek tekintsétek, ami jó szolgálatot tesz nekünk, hogy a pénzhez való viszonyulásunkról beszélhessünk.""

Mond meg őszintén Judit mit szeretnél?
Mert nem értelek....amúgy mi bajod?
Csak én vagyok itt nehéz felfogású ?:o))))

Pásztor Judit - Mi a kettő között a különbség?

2010.12.17 19:03

Eric könyve és a két napos szeminárium alatt a tévesen a "Kapcsolatteremtő Gyógyítás"-nak fordított dologgal ismerkedhetsz meg. Mert nem gyógyítás, hanem egyszerű kapcsolódás az érzékelés által ahhoz a fény, információ és energia spektrumhoz, ami által létrejöhetnek egyéni gyógyulások, ha ott tart az ember, de alapvetően egy magasabb frekvenciát tapasztal meg. Valójában erre sem képes mindenki és nem is attól lesz hogy ezért fizet. Az, hogy képes érzékelni a frekvenciákat intuitíven, az hogy képes maga lenni a tudatos figyelem, ez készség, képesség, ha ott tart az illető. Ha ott tart, akkor nem kell szeminárium. De aki nem tart ott, azon a szeminárium sem fog segíteni, csak esélyt kap, és azokban a frekvenciákban nagyot ugorhat a tudatossága ez irányban. Tehát lehetőséget kap! megvásárolni ezt semmiféleképpen nem lehet, csak az esélyt.

tehát innentől meddő az a vita, hogy ingyen vagy nem ingyen, mert van akinek pénzért sem és van akinek meg ingyen is működik. Ez nem Isteni ajándék, egész egyszerűen tart e ott az adott ember a maga saját egyéni tudatosságában, hogy képes ezekkel a frekvenciákkal valóságosan kapcsolódni, azt használni a maga számára. Ennyi.

A KAPCSOLATTEREMTÉS-t külön szemináriumon tanultuk meg (akik részt vettek rajta), és ezt nagyon komolyan kellett elsajátítani. Itt konkrétan 102 pontot kellett nagyon szigorúan begyakorolnunk, hogy lézer pontosságú legyen a testmező visszakapcsolása. A teljesség igénye nélkül vannak kalibrációs pontok, transzverzális vonalak, diagonális vonalak, és még számos pont és vonal, amit a test holografikus mezejébe kell nagyon precízen eltalálni ahhoz, hogy a valós visszakapcsolás valóban megtörténjen. Annyira szigorúan vették a vizsgát, hogy bizony nem is kapta meg mindenki az engedélyt, annak ellenére, hogy kifizetett egy rahedli pénzt. Ennek a díja a 333Usd, és nem a KTGY-nek, aminek nincs szabott ára, bárki csinálhatja ingyen, vagy pénzért, vagy akárhogy, ahogy képes alkalmazni....

Pásztor Judit - Tisztázzunk pár dolgot!

2010.12.17 18:38

Ez az írás NEM A "Kapcsolatteremtő Gyógyítás"-ról és annak áráról szólt!!!

Innentől kezdve egy téves és elcsúszott kiindulási alapról fakad az ÖSSZES HOZZÁSZÓLÁS!

Vagyis mivel nincs a valódi, eredetei témához semmi köze, ezért minden hozzászólásnak, véleménynek pont annyi a súlya, hiteltelen, mivel nem is arra reagált senki amiről AZ ÍRÁS SZÓL!

/hogy ennek mi az oka, talán felszínesség, vagy a kompetencia hiánya, nem tudom, nem is érdekes, mindenkinél egyedi/ lényeg, hogy így nincs valós alap amihez kapcsolódnának az adott hozzászólások, vélemények, ha ezt így értitek...

anita - igen

2010.12.17 09:30

gigi,azt hiszem magamnak egyszerűsítettem le....
te jobban kibontottad:)
áááááá:o)

90696-forgatják itt egymást ezek meg,ne...

Gigi - Anita

2010.12.17 09:23

éppen erről regéltem Én is, hogy nemcsak tanfolyamot tart...a könyv remek ha van mit kezdjél vele. Ha megértél rá,ahogy irtad:)

Hm...és 666-os lesz-e?.))))))))))))))

anita - hahó

2010.12.17 09:09

az előtte lévő volt a 33-ik hozzászólás:o)
Lesz 333-ik,hm?Vicc volt be ne savanyodjatok!hahahi
99050

anita - ha......

2010.12.17 09:02

most megnézek valamit Ericről,azt látom,hogy piacra dobott egy könyvet,amit esetleg továbbadhatsz és ha megértél rá vagy magadénak érzed alkalmazhatod. Már ingyen is letölthető a netről,ugye?
A másik a szeminárium,ahol pénzt fizetsz ezért-azért./Ezt illetékesek tudnák elmondani./
Meg adta a lehetőséget mindenkinek!Egyensúlyban próbálja tartani azért?

Zoé - szélsőségek helyett

2010.12.17 08:24

még egy részlet, mielőtt lelépek:)
Mítoszok fölött
A valóság egyesítő ereje

A valóság az, hogy a gyógyító, és a tanító képességei, „tudása”, nem váltható pénzre. Nem forintosítható, mert azt ő sem úgy vette (jó esetben), hanem annak a közös tudatból - az emberiség közös szellemi örökségéből - került a birtokába.
Azért gyógyít, és azért tanít, mert az az ő felvállalt élet-feladata (jó esetben).
A pénz nem lehet ennek az ember feletti szintről származó tudásnak, képességnek a csereeszköze. A gyógyítás, és a tanítás ellen-értéke valójában a beteg, és a tanuló nyitott, befogadó figyelme, jelenléte. Amely éppen akkora erő, energia, mint a tanító, gyógyító jelenléte. Ez az adok-kapok rendszerbeli helyén az egyensúly. Egy gyógyító, tanító a nyitott betegtől, tanítványtól épp annyit kap (tapasztalat, megélés, érzelmi energia, felismerések, impulzusok...), mint amennyit ad. Pénz nélkül.
Ugyanakkor a tanítónak is van fizikai teste, lakása, gyerekei, autója. Ő is szokott vásárolni tejet, tankol a benzinkútnál, befizeti az angol órát a gyereknek...stb. Tehát határozottan emberi lény, akinek fizikai szükségletei vannak, amelyeket a földön a rendelkezésére álló eszközökkel tud kielégíteni. Ezért jár neki pénz (amíg egyáltalán ez részét képezi a társadalmi együtt-élésnek), hogy mint ember, azonos feltételekkel hozzájuthasson a fizikai lét-feltételekhez, részt vehessen a társadalmi cserében.

Zoé - Harmadik szemmel a pénzről

2010.12.17 08:18

című korábbi írásomban kifejtettem a témát az én nézőpontomból.
Részlet:
A gyógyítás, tanítás ellenértéke
Két hamis mítosz egymással szemben

Régi téma a magukat spirituálisnak címkéző emberek között, hogy el lehet-e, kell-e fogadni pénzt a gyógyításért, tanításért.
Sokszor furcsa elméletek születnek arról, hogy miért igen, vagy miért nem.
Ezek leple alatt bizonyos gyógyítók, tanítók nagyon sok pénzt keresnek a tevékenységükkel, míg mások nagyon keveset, vagy éppen semmit.
Egyfajta egyensúlytalanság érzékelhető ezen a területen is, amelynek – meglátásom szerint – az az oka, hogy nem tisztázottak az alapok: az, hogy mi is a pénz, mi minek az ellen-értéke.
Az egyik oldali érvrendszer (amit a drágább spirituális segítők) hangoztatnak az, hogy az energiáknak cserélődniük kell, hogy az egyensúly fennálljon, a gyógyító, tanító tevékenységéért, tudásáért, képességéért a gyógyulni vágyónak, vagy a tanulónak pénzben megtestesülő energiát kell adnia. Ezért fizet. Sokszor indokolatlanul sokat. Érdekes módon azonban ez a segítő a gazdagabb ügyfeleket fogja bevonzani, merthogy azok szintén így gondolkoznak, ezért halmozódik fel náluk a pénz, ezért rendelkeznek vele: mert elvárják, és elhiszik, hogy az jár nekik az általuk meghatározott mértékben.
A legszélsőségesebb példája ennek a típusnak a pénzért beavatást áruló sarlatán. Egyfajta búcsúcédula.

A másik típusú tanítónak sokszor alig jut reggelire, ám az általa krisztusinak értelmezett alapállást megtartja mindenek felett:” ingyen kaptátok, ingyen adjátok.” Ő önzetlenül, emberiességből gyógyít, és tanít ingyen. Közben napi megélhetési, nagyon is emberi gondjai vannak. A villanyszámláját is alig tudja kifizetni. Hozzá érdekes módon azok a betegek, tanulók jutnak el, akiknek szintén nincs pénzük, mert az valami oknál fogva nem áramlik hozzájuk.
A vonzás törvénye tehát működik, látszólag minden rendben van.
Igen ám, csakhogy az egyensúly csak a polaritás két véglete között áll fenn, valójában teljes diszharmónia, egyensúlytalanság jellemzi a résztvevőket.
Miért?
Mert elfelejtettek különbséget tenni pénz, és energia között. A formát összetévesztették a tartalommal.
itt a teljes írás:
http://www.magunk.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=891:harmadik-szemmel-a-penzrl&catid=61:id-minseg&Itemid=165

anita - majd

2010.12.17 08:18

ha tőlem kérdezi Adamus,nem máson keresztül :o))
Köszi,de 14-én este megkaptam már a magamét..))
kedvesem:o)