Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Teljessé válni önmagunkban! Ikerláng kapcsolatom elmúlt másfél évének eredménye

Ígértem, hogy hamarosan beszámolok a másfél éve villámcsapás szerűen az életembe berobbant ikerláng kapcsolatomról, mi történt ez idő alatt és hova jutottam.

Emlékeztetőül röviden, hogy mi is volt a legmeghatározóbb különbség az eddigi párkapcsolati találkozásokhoz képest.

ikerlang-psiral.jpgAz első az érzés volt a mellkasban, a szívcsakra eszméletlen forrósága, és a két szívmágnes ellenállhatatlan összetapadása, tőlünk, emberi formáktól teljesen függetlenül. Nem mi, személyiségemberek irányítottuk az eseményeket, hanem az energiák rántották össze a két formát, és fizikai fájdalmat okozott mikor távolodtunk egymástól. A két forma, az ember nem ismerte egymást, csak az a két energia ami ellenállhatatlanul áramlott belénk, ahogy összeragadtunk. Ami ekkor beáramlott a testünkbe, valójában az Isteni Énjeink voltak, ők szerették rajtunk, emberi formánkon keresztül egymást hatalmas lánggal, tűzzel, ami szinte megterhelte és majdnem elégette a formát. Valószínűleg ezért hívják ezt a minőségű találkozást ikerláng kapcsolatnak.

Ez a kapcsolat csak a szívben, a szívtérben életképes. Amíg vannak fel nem ismert poláris személyiségrészeink (aspektusaink), addig ezek minduntalan kibillentenek minket a szívközpontunkból.

Így mikor ezek az anyai-apai minták alapján felépült személyiségrészeink találkoztak, mindig feszültség keletkezett, súrlódtak egymással, bántották egymást. Minél nagyobb magasságokat éltünk meg a lángolás, a szerelem által, annál mélyebben gyökeredző tudattalan, eddig fel nem ismert sebzett részeink bukkantak elő, akik egyre hevesebben ütköztek egymással. Így bántották egymást az anyai-apai mintákra bezárult, sebzett belső gyermekeink, és szintén a szülői minták alapján felépült sebzett női és férfi személyiségrészeink.

Ez a másfél év komoly belső munkáról szólt számomra, és ma már arra is emlékeszem, hogy ezt bizony én választottam a leszületésünk előtt a párommal együtt. Miközben minden egyes felbukkant sebzett mintázatba belemerültem, teljesen azonosulva vele, kerestem a módját, hogy végleg meggyógyítsam, kioldjam magamból. Így egyre közelebb és közelebb kerültem tudatosan, rétegről rétegre a valódi önmagamhoz. Valójában ez a mennyei szerelem érzés volt annyira erős a párom iránt, hogy képes volt leégetni rólam azokat sebzett mintákat, működési módokat, amik önmagamtól elválasztottak. Egyszerűen fogalmazva, az egómnál, a személyiségemnél sokkal erősebben szerettem, így a végére az egóm teljesen feladta, megadta magát. Így jutottam vissza a belső csendbe, a belső gyermekemhez, így bontottam le magamról az összes anyai-apai mintát, aminek addig hittem magam, amivel addig azonosultam tudattalanul.

Sajnos ezzel a sok súrlódással, ütközéssel rengeteg sebet ejtettünk egymáshon, és egy ideig még képesek voltunk a szívtérbe visszakapaszkodva azokat gyógyítani, de egy ponton a párom elkezdett teljesen visszazárulni,  bezárulni. Ő minél inkább bezárult- így elzárva előlem az Isteni Énjét is-, én egyre kétségbeesettebben próbáltam kierőszakolni, hogy engedje át magán -mivel nyitott maradtam-, és majd szétégetett a szerelem energiája. Míg ő teljesen bezárult, addig én egyre kijjebb nyíltam, így az Isteni Énem egyre jobban beáramlott és kezdtem teljesen átadni az irányítást, feladni a kontrollt, elkezdtem egyre tisztábban meghallani a belső hangomat és egyre inkább a jelenben lenni, és megélni azt az életet amiért valóban jöttem.

Minden fájdalom, sebzettség és vihar ellenére csodás időszakot éltünk meg együtt.

Megtapasztalhattuk valósan, hogy milyen a szívtérben jelen lenni, onnan álmodni és teremteni egy új valóságot, ami már könnyedén, áramlóan épült körénk. Elhagytuk mindketten a régi világunkat, és közös, tudatos társteremtésbe kezdtünk a szíven keresztül. A régi teremtési módunkhoz képest csodás volt megélni, ahogy minden ami a szívünkből kiindult tiszta szándékként, szinte magától teremtődött körénk, gyakran még az előtt, mint hogy egyáltalán megfogalmazhattuk volna. Érezni lehetett a vezettetés állapotát, és ha hagytuk, ha nem mi akartuk kitalálni mit szeretnénk, mi hogyan legyen, akkor bizony kellemes meglepetésekben volt részünk.

Mint kapcsolatteremtők, sok energiamunkában vettünk részt ott, ahova az Isteni Énjeink vezettek. Így jártuk végig a Pilis energiahelyeit, az ország számos pontját és dolgoztunk Egyiptomban is. Csak a hívást éreztük és sose tudtuk, miért is megyünk, és mi fog ott történni. Mindig minden a jelenben nyílt ki számunkra, ami szintén örömteli és meglepetésekkel teli volt. Az ikerláng energia, amit képesek voltunk együtt lehívni, sokkal hatványozottabb volt, mint ha egyedül tettük volna. Nem csak összeadódott, de valami hatalmas módon megsokszorozódott és koncentráltabb volt.

11.11kicsi.jpgEgyiptomban külön beavatást is kaptunk Saccarában, ahol Thoth és Szeshat által emlékeztetve lettünk arra, hogy kik is vagyunk valójában. A Nagy piramisban 2011.09.09-én végeztünk globális energiamunkát, majd 09.11-én csatlakoztunk a Solara féle 10-es kapunyitáshoz. A Szfinxnél kettőnknek külön kulcsokat kellett magunkhoz vennünk, ami alapján 2011.11.11-kor a Dobogókői Fénytemplom megnyitóján aktiváltuk a Kristály/Krisztus háló Fényoszlopát a jelenlévőkkel együtt, és bekötésre került a Földanyába.

Az energiákkal való ilyen szintű munkánk sokaknak misztikus lehet, de számunkra nagyon kitágultak az eddigi valóságaink határai, lehetségességei. Sok kollektív hitrendszerünktől szabadítottak meg a saját valós tapasztalataink, összeomlasztva az eddigi másolt, tanult világképünket.

Sok pácienssel dolgoztunk párban a szívtér energiájában, ami nagymértékben segítette az embereket, hogy aránylag fájdalommentesen, gyorsan jussanak le, be valódi önmagukhoz, gyógyuljanak és omoljanak le az eddigi sebzett működési módjaik. Végig kerestem azokat a segítségeket magam és mások számára is, hogy egyre könnyebbé tegyük ezt az önfelismerési folyamatot. Kértem az Isteni Énemet,  segítőimet, hogy találjuk meg az eszközöket, hogy már ne kelljen állandóan ugyan azokat a fájdalomköröket futnia senkinek. Abban az időben még nem voltam biztos magamban, a saját képességeimben, bár ott voltak, és azt használtam, engedtem meg, de mégis kellett még a külső megerősítés. Szerettem volna leegyszerűsíteni a tudatalatti feldolgozását, így akadtam a thétára.

Hogy leteszteljem, mennyire lehet valós számomra, így:

Az utóbbi hetekben ez alapján mentem végig magamon, az összes sebzett női mintámon, amin 1,5 évig dolgoztam, és végre úgy tűnt kiírásra kerültek belőlem. Ez után néztem meg magamban az összes férfiakkal kapcsolatos ítéletet, negatív érzéstartalmú emléket, fájdalommintát, és ezek is eltűntek belőlem, így megszületett bennem a teljes elfogadás a férfiak iránt. Ezután egyik hajnalban átestem a férfi oldalra érzésben, és átéltem, milyen érzés volt a férfiaknak a sebzett nők általi tudattalan bántások, ítéletek, hogyan zárultak be emiatt, hogyan váltak egyre érzéketlenebbekké, és szótlanabbakká, hogyan menekültek önmaguk zárt világába sokan védekezésképpen. Ahogy ezt átéltem, átérzem, megszületett bennem a valódi együttérzés az apák, férfiak, fiúk iránt. Így békültem meg valósan végre a saját belső férfirészemmel és voltam képes előhívni egy Új Női minőséget magamból, ami a régi párkapcsolati működési módoktól és sebzettségmintáktól mentes. A valós befogadó, elfogadó, megengedő női minőséget, akiben hatalmas terek nyílnak, ez által képes a valódi férfi előhívódni és cselekvővé, teremtővé válni. Így váltam Teljessé önmagamban, ahogy a női és férfi részem összebékült és megszületett, felízzott bennem a belső szerelem lángja. Ez az önmagamban teljes állapot és az a belsőmön átérlelt minőség amit 2006-os felébredésem óta előhívtam magamból, már valósan megtart a világomban önmagamban is. Hisz nem kell mást tennem, csak annak lennem aki valójában vagyok és kiteljesedetten azt élnem amiért valóban jöttem, mivel emlékszem arra amit megálmodtam magam számára. Ennek eredményeként született meg a programom is, hogy immár tovább adhassam ezt a gyakorlati tapasztalatot másoknak is.

Ahogy egyre több nő lesz képes a régi, függő, kiegészülő párkapcsolati minőséget elhagyni és egyre több nőben születik meg az elfogadás, befogadás, és hívódik elő az új női minőség, ennek segítségével fognak majd a férfiak is nyílni.

Az új kor párkapcsolati mintája a két, önmagában is teljes férfi és nő szabad lélektársi, ikerlángi kapcsolódása lesz, amire a nyíltság, átláthatóság, őszinteség lesz jellemző és az egymást támogató,  együttműködő társteremtés.

A mi kapcsolatunk jelen állásában ott tartunk, hogy én még a nagyon friss és ingatag teljességemet ízlelgetem éppen, a párom pedig úgy érzi, hogy ennyi volt amiért találkoznunk kellett, ezért úgy tűnik útjaink ezen a ponton szétválnak. A mi közös történetünk eddig tartott, hogy előhívódhasson az új minőség.

Kívánom mindenkinek, hogy minél hamarabb és minél könyebben sikerüljön abbahagynia az eddigi fájdalmas működési módokat, és találja meg mindenki azt a valódi társat akivel képes lesz megélni a teljességét.

 szeretettel

Pásztor Judit

2012.03.13.

ikerlang-fenybe.jpg

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Laurasabni9gmail.com - Israel Mosav Migdal t.d 309 14950

2014.04.17 11:54

Nagyon erdekes volt olvasni .Lehet ,hogy en is talalkoztam valami hasonloval .Nagyon eros vonzast ereztunk egymas irant ,amilyen melyet meg sosem ereztem,szinte fajt!A tarot kartyaban kiraktam ot ,kivancsi voltam.Ami kijott neki ,lassan lassan bebizonyosodott ,hogy ez az igazsag vele kapcsolatban !A legmegdobbentobb az volt nekem irva,hogy a kapcsolatunk elozo eletunkbe nyulnak vissza ,es ezt igy is ereztem!

edina - Ikerlánggommal aló találkozásom

2012.05.25 21:54

Én is megtapasztaltam az ikerlángom energiáit, mindketten foglalkozunk spiritualitással, sőt ő konkrétan egy mester.Nálam ugyanígy éreztem a szívcsakrán keresztül ezeket az energiákat, meg az érzéseit, mindent konkrétan. azonban nála ez nem ment ilyen erősen végbe, amit nem nagyon értek, hogy mért csak tippem van. viszont erre ugye közben jöttem rá, hogy ezek a dolgok azért történtek,mert ő az ikerlángom. erre közöltem ezt vele, hogy hát azért,mert az ikerlángom, erre lekiabálta a fejemet és megszakította velem a kapcsolatot és váltig állította, hogy nem én vagyok a másik fele.mester létére utasította el a fejlődést. úgy gondolom, hogy nálam azért nyílt meg ilyen erősen, hogy éreztem az érzéseit,mert én teljes mértékben tudom magamat elfogadni, azt a részemet is el tudom ma már fogadni amit ő képvisel. a nyugodtabb ying oldalamat és szeretem is ezt az oldalamat. nála viszont azért ilyen gyenge,mert a yang oldalát nem képes elviselni, az erős oldalt amit én képviselek, sőt valójában gonosznak tart meg határozott típus vagyok:XD teljes mértékben elutasítja ezt az oldalát, pedig benne is meg van ugyanez, ráadásba a tetejébe még úgy is gondolja, hogy ő mennyivel fejlettebb személyiség nálam. hát feltűnt....:) és az a furcsa, hogy bár nagyon szemét volt velem, mégsem tudom utálni, egyszerűen mindennap az energiáival élek együtt és ezt képtelen lennék utálni, tudom azt, hogy egyszer majd ő is megérik ezekre a dolgokra, vagy ebben az életben vagy egy másikban. persze azért kicsit szomorú vagyok jó lett volna, hogyha ő is megtapasztalná, hogy igazán milyen szép dolog is ez. de egyszer ugyis egymásra fogunk találni:)

lélekforgó - Re: Ikerlánggommal aló találkozásom

2013.10.07 12:36

Teljesen biztos vagy benne, hogy ő az ikerlángod?
Ha ő nem érez semmit, akkor ott valami nem stimmel.... Nem szerelmet kell(ene) éreznie, hanem egy megmagyarázhatatlan vonzódást, de elutasítást semmiképp....

bodzási edit - bodzásiedit1955@citromail.hu

2013.06.27 16:17

Tetszik az olvasmány.

bodzási edit - bodzásiedit1955@citromail.hu

2013.06.27 16:16

Tetszik az olvasmány.