Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Szent Sex : A szexualitás Poláris, Duális és Kozmikus szintű energetikája

 egy 2011-es írásom, és tudat és megtapsztalási szintem frissítése és a saját evolúciós folyamatom megosztása...

 

 

 

2011.06.23.

 

Mi a különbség az eddigi szeretkezési mód és a Szent Szerelemben együttlét között?

 

Poláris szint: 

Az eddigi (vagy 3d-s) szeretkezési módnál az elméből indul ki a vágy, vagyis az elme képzelete, gondolata szüli, indítja be a szexuális vágyat, még akkor is, ha úgy hisszük ez szerelemből történik. Igen, persze, eddig ezt az érzést hívtuk szerelemnek. Ebben a fajta szeretkezésben fontos szerepe van a formának, a megnyilvánulás módjának...

Az elmének kell valami ami felizgatja, ami által szítja a tüzet, ez a forma, a test vágya a forma-test iránt. Egy idő után a forma nem elég, ezért keres az elme egyre több izgató technikát, amivel fenn tudja tartani a vágyat, a figyelmet.

 

Ilyenkor keressük a pozíciók változatosságát, ami újból izgalommal tölthet el egy ideig. A beteljesülés, az orgazmus a fizikai ingerek hatására jön létre, ha túlfeszültség keletkezik az izgatott pontokon, majd ezek kisülnek.

Ezt ismerjük orgazmusként.

Aztán valahogy mégsem érezzük azt a beteljesülést, valahogy marad egy kis hiányérzet, mintha becsapottak lennénk, bár be nem vallanánk magunknak. A hiányérzetet az adja, hogy hiába próbáljuk egyre inkább szorítani, bekebelezni a másikat, kvázi egyre nagyobb részben birtokolni, ez sosem tud teljesen megtörténni, marad a kiégett hiányérzet a végén, a lelki beteljesületlenség, bár fizikailag úgy tűnhet mindent megéltünk.

Ez alulról felfelé haladás energetikailag, de mivel csak alulról jövő energiák szítása történik, egy ponton túl nem tud feljebb jutni.

Ez okozza a lélek kielégületlenségét, beteljesületlenségét.

 

Duális szint:

A Szent Sex energetikai áramlása fordított, vagyis pontosabban kiegészül és egyszerre van jelen több irányú áramlás. A kiindulási pontja a szív, lehet érezni ahogy a szívcsakra/mellkas környéke forrósodik önmagában, ez nem a külső forma iránti vágyból fakad, hanem az önmagam belső energiaforrásából, egy belső vágyból, belső, önmagam iránt érzett végtelen szeretetből, ami már túlcsordul, így megtalálja azt, akivel ezt a túlcsordulást tovább gerjesztheti.

 

Amikor két ilyen energetikájú ember találkozik, akkor a szívcsakra összekapcsolódás után elkezdik egyre inkább beengedni felülről és alulról magukba az energiát. Még mindig csak az energiák mozognak semmi más, és még csak magunkon belül. Amikor már olyan mértékű a beáramoltatott energia, hogy szinte szétéget, szétfeszít, akkor áramlik be a fizikai test miden területére is, sejtszinten, majd ez után kezd el a csakrákban összpontosulni, és lejönni a legalsóbb csakrákig, ekkor indul be a fizikai vágy is.

 

De, nem is kell feltétlenül hozzá két ember, és nem is kell hozzá feltétlenül a fizikai sík, bárki megtapasztalhatja ezt önmagán beül is, mivel itt valóban az energiák szerelemegyesüléséről van már szó.

 

A hab a tortán, ha  ezt van kivel együtt megélni, mert akkor valóban a fizikai részeim is aktívan jelen lehetnek benne, mint megélők.

Tehát itt fentről lefelé, majd lentről felfelé és minden irányban történik az áramlás, az egyesülés, ami már nem fizikai szintű orgazmust generál, hanem ennél sokkal többet (én magamban kozmikus orgazmusnak hívom). Olyan érzés, mintha az ég a földel találkozna, mi csak teret, helyet adunk neki, hogy bennünk is megtörténhessen ez az egyesülés.

Ez dimenziókat nyit meg az ember minden részében, szintjében, egyszerre egy időben minden síkodon történik, a sejtszinttől addig, amit egyáltalán képes vagy felfogni. Ha társsal együtt történik, ott megszűnnek a határok, nem érzékelhető, hogy ki kicsoda, van e vagy nincs e, csak együtt lüktetés van minden síkon. Olyan mint egy sokdimenziós tűzijáték a sejtektől a legmagasabb tudatszintig, egyszerre rengeteg mikroméretű fénygömb robbangat körülöttünk és bennünk.

 

A tudatos része: mikor nagyjából visszanyerjük önazonosságunkat, ezt a hatalmas összeadódott energiát tudatosan irányíthatjuk bárhova. Lehet az a fizikai test, lehet az a K testnek is nevezett fénytestünk, a társunk bármely szintű teste, vagy a közös terünk... bármi... csak a képzeletünk és a tudatosságunk szab határt, mit kezdünk ezzel a hatalmas gerjesztett energiával. Így használhatjuk ezt bármely szintünk gyógyítására, kiegyensúlyozására akár.

 

Tehát még egyszer, nem kell hozzá feltétlenül egy másik fizikai létező, lehet ez az energiatalálkozás egy bármilyen más síkú létezővel is, akit képes vagy érzékelni, akivel képes vagy kapcsolódni, akit képes vagy beengedni, akivel képes vagy az energiák összeadására.

A lényeg, hogy a szíven keresztül történik a kapcsolódás, az a kapu és a találkozási pont.

Így találkozhatsz téren és időn túl a valódi másik feleddel, ha nincs jelen itt fizikai síkon. Egyáltalán nem vagy egyedül akkor sem, csak találj rá az energiára először magadban, majd megjön hozzá éteri társad is.

 

ez nem tudományos leírás, nem is olvasott információ, ez csak a saját megélésem, és ahogy én a magam tapasztalásait magam számára képes voltam egyelőre fogalmi síkon meghatározni eddig a pontig...

remélem valakinek szolgál hasznos információval...

kíváncsi vagyok mások tapasztalatára, megélésére, hogy minél nagyobb megélt, tapasztalati, valós képet kapjunk.

 PJ

 

részlet az Ikerírás című írásomból 2014.07.17.:

 

Kozmikus szintű kapcsolódás megélése:

Elsődleges itt is a szívek kapcsolódása, és a kozmikus szintű körülöttünk lévő energiák, de már nem csak beáramlással és a fent lent (kundalíni) együtt áramlással, hanem  kiterjedten, minden sejt kapcsolódik minden sejttel önálló univerzumként szinte, és a beteljesülés érzést ez a teljes szintű kapcsolódás adja első sorban, olyan mélységig, hogy akár teljesen el is tűnünk benne, egybe is olvadunk benne többször.

Ezt gyakorlatiasan lefordítva olyan érzés, mintha eszméletünket vesztenénk, ez maga a teljes feloldódás.

Természetesen itt is megjelenik a fizikai együttlét is, de már szinte mint levezetés.

 

Mivel ez már nem a vagy-vagy tudatállapota, így itt is minden eddig szintünk megjelenik, hol ez, hol az, attól függően hol van a fókusz, a figyelem, melyik szinten, és rezgéstartományban, a lényeg a tudatosság minden szinten.

Sőt ezen pármenőséggel és tapasztalásban bizony maga a tudati nézőpontok,a  figyelem kiterjesztése, érzékelés kiterjesztése és frekvencia sávok bejárása, átfogása tágul, amolyan  multidimenzionális érzékelésbe.

 

És amire senki nem emlékeztet, amiről nem nagyon beszélnek a megélők, megtapasztalók:

Bizony ezen a kapcsolódási szinten olyan hatalmas energia áramlásba kerülünk párként, aminek a következményeit még mind most kezdjük tapasztalni.

Mindenki csak a szép részére vágyik, mert valahogy jó érzés végre csak belemerülni és átadni magunkat ezeknek a csodás egybeolvadásoknak.

De arról kevesen beszélnek és keveset beszélünk, hogy de mi is történik velünk, mikor ilyen intenzív energiába kerülünk?

Az a része már kevésbé tetszik, és szeretnénk is kikerülni, elhagyni...

Pedig ezek a kozmikus szintű energia áramlások bizony minden eddigi emberinek hitt struktúránkat megbolygatnak, megkavarnak, átvilágítanak, és átégetnek.

Ennek a következmény része nem annyira felhőtlen, és vidám, mivel minden feltüremkedik ami eddig árnyékban volt, és minden felnagyítódik és láthatóvá válik, ami eddig lenyomva volt.

Itt lép be a tudatosság egy magasabb szinten, mikor már megengedjük tudatosan ezt az átvilágító, átégető lángolást, hogy had jöjjön fel, ami már nem méltó hozzánk, had égjen át, ami már nem kompatibilis velünk, had világítódjon át az, amire még nem láttunk rá magunkban.

 

A legnagyobb kihívásnak azt látom jelen pillanatban még mindig, hogyan egyeztessük össze a tiszta tudatosságban és valós energiában egységbe kerülést, és azt amikor ezután sokkal intenzívebben kapcsolnak be még személyiség részek, és azokhoz tartozó téves, rögzült gondolat, hitrendszer és elvárás minták.

 

Azt látom, hogy mindenki olyan mélységig képes beleoldódni egy ilyen jellegű párkapcsolatba, amilyen mélységig képes az önmaga valódi magasabb perspektívájának való megadásra.

 

Magyarul amennyire képes vagy magad megadni a saját magasabb Énednek, pont annyira vagy képes átadni magad, feladni magad egy egységélmény párkapcsolatban is. 

 

Most idáig látom és tapasztalom az emberiség legizgalmasabb tapasztalati kérdéskörét..

 

Osszátok meg Ti is, ami bennetek van, ahol Ti tartotok, lelkesítőként, segítség ként egymás számára, ami mindenkit szolgál...

 

szeretettel

 

Shana