Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Lélektárs, ikerláng! hogyan ismered fel?2010-ben. Szellemi Eredet rálátásból korrekciózva2020-ban

Lélektárs-Ikerláng: hogyan ismered fel?
2010.11.24
Lélektárs szövetségek
Írta: Celia Fenn {Michael Arkangyal}
2010. november 09. kedd, 08:22
Lélektárs szövetségek
2010. 11. 06.
Kedveseink,az Ötödik Dimenzió legnagyobb ajándékainak egyike az örömteli és szerető kapcsolatok lesztek,amit ti fogtok megteremteni, és felébredt létezőkként élvezni
Ha ráébredtek hatalmatokra és kitárjátok szíveteket, a leggyönyörűbb és legszeretettelibb lélektársi kapcsolatokat lesztek képesek megteremteni.Nem fogjátok kevesebbel beérni mint lélektársi szövetséggel.
Sokan kérdezitek: "Ki a lélektársam?", leginkább azok, akik még mindig egyedül vannak.
Sokan egyedül találják magukat,vagy szeretnének kilépni a már nem működő kapcsolatokból. Ennek a kényelmetlenségnek az az oka, hogy megkértünk titeket, engedjétek el a harmadik dimenziós kapcsolatokat, és álljatok készen teljesen az ötödik dimenziós szövetségekre.
Azok,akik már most is egy szeretetteli szövetségben élnek, választhatják azt,hogy felemelik kapcsolatukat az ötödik dimenzióba. Azt mondjuk,hogy a lélektársatok nem feltétlenül egy bizonyos személy.Több olyan ember is van,aki a tietekhez illeszkedő lélekmintázatot nyújthat számotokra.
Az átalakulás és a "felemelés" ezen folyamatában lehet,hogy több lehetőség is kínálkozik számotokra, hogy lélektársi köteléket alakítsatok ki. A kulcs a lelki összeillőség.
Ez egy energetikai illeszkedés a Magasabb Dimenziók szintjén. Olyan emberek lesznek képesek egymással lélektársi köteléket kialakítani,akik lelkének fény és hang rezgései eléggé illeszkednek egymással ahhoz,hogy a két lélek számára meglegyen a lehetősége annak,hogy teljesen összeolvadjanak,és Ikerláng Szövetséget alkossanak. Ezt a harmonikus illeszkedést mély mágneses vonzalomként és összhangként érzékeljük.
Tudni fogjátok,ha találkoztok egy lehetséges lélektárssal. A lelketek tudni fogja,és a lélek és a Felsőbb Én tudása rögtön eljut hozzátok is. Az ötödik dimenziós felébredt állapotban lelketek választásait és megtapasztalásait úgy fogjátok érzékelni,mint saját választásotokat és tapasztalásotokat,mivel az Ötödik Dimenzióba való átmenet lényege pont az volt,hogy fizikai aspektusotok és magasabb aspektusotok csatlakozzon egymáshoz. Azt mondjuk,hogy a lelketek mindig okkal választ társat,és ez az ok a nagyobb jó szolgálata.
A lélektársi szövetségeket nem az ego határozza meg. Nem az ego személyes öröméről szólnak,hanem inkább arról,hogy hogyan tud egyesülni a két lélek energiája,hogy ezáltal a nagyobb jót szolgálják. A szolgálat ezen értelmezésében fogjátok megtalálni a boldogságot és az örömöt,ami a két lelket összehozza egymással a fizikai síkon,és a boldogság alapját adja a fizikai világban.
A múltban a lélektársi kötelékek gyakran azért jöttek létre,hogy intenzív belső munkát végezzenek a társak.Nem minden lélektársi szövetség volt boldog, mert a két lélek munkájához hozzátartozott a mély, rosszul működő mintázatok megtisztítása,melyek mindkettőjüknél általános volt. Ám ezt a folyamatot befejeztétek és lezártátok,és innentől fogva a lélektársi szövetségek az öröm és a boldogság megteremtéséről szólnak a szolgálaton keresztül.
Az Új Földön létrejövő szövetségek a bolygó szolgálatáról szólnak,egy olyan örömteli és harmonikus állapotban,ahol a két lélek eggyé válik munkájuk iránti elkötelezettségükben,ami nem más, mint hogy ők a fény létezői a bolygón. Ez nem azt jelenti,hogy fizikailag is együtt kell dolgozniuk,hanem azt, hogy lelkeik és energiáik támogatják egymást magasabb szinten a közös jó érdekében.
A lélektárs kapcsolatok megalapozása a fizikai síkon: A Szent Szex szerepe Ha létrejött egy lelki síkon alapuló kapcsolat,akkor a szolgálat és a spiritualitás eszméit a társak áthozzák a fizikai síkra vagy a "látható" világba is. A pár fizikai egyesülése egy szent cselekedetnek tekintendő,ahol a férfi és női energiákat,vagy a yint és a yangot egy szeretetteli és eksztatikus harmóniába hozzák. Ez azt jelenti,hogy a lélektársi szövetségekben a társaknak el kell dönteni,ki milyen jellegű energiákat áramoltat át önmagán a kapcsolaton belül. Ideális esetben a férfi az Isteni Férfi vagy az Isten yang energiájának a csatornája,a nő pedig az Isteni Nő vagy Istennő energiák csatornája. A szövetségük a Yin és a Yang egy harmonikus egyensúlyát hozza létre ezáltal. Lehetnek azonban olyan kapcsolatok,ahol a nő választja a Yang energiát,a férfi pedig a női vagy Yin energiát.A Homoszexuális vagy Leszbikus szövetségekben a partnereknek el kell dönteniük,ki melyik energiát választja,hogy a Yin és Yang energiáknak egy olyan összevegyülését tudják megvalósítani,ami utat nyit a Magasabb Dimenziók felé. Sokatoknak nehéz alkalmazkodni ezekhez a szerepekhez.
Annak a partnernek,aki a Női energiát választja,át kell engednie az aktív vezető szerepet a társnak,aki a Férfi energiát veszi magára. Ez nem uralkodást és irányítást jelent,hanem egy szükséges beállítás ahhoz,hogy a Magasabb Szintek kiegyensúlyozott harmonikus energiaáramlása megtörténhessen,ami csodákat teremt a két ember között. Ha a Nő átengedi a vezetést a Férfinak,akkor létrejön az Isteni Rend. Az Isteni Kegyelem el tud kezdeni áramolni. Ám ez egy kölcsönös átengedés,mert a férfi partnernek át kell engednie magát a nő szerelmének,és ezáltal a társak a magasabb vezetésére bízzák akaratukat. Jelenleg sokan ellenálltok ennek,mert a harmadik dimenziós tapasztalataitok miatt ellenállást éreztek minden ellen,amit uralomként,irányításként, manipulációként és korlátozásként érzékeltek. Ám a harmadik dimenzió működési zavarai mögött az egyensúly és harmónia ötödik dimenziós birodalma található,ahol a férfi és a női tökéletes harmóniában,tökéletes egyenrangúságban létezik.
Ez a kölcsönös szeretet és tisztelet köteléke,ami a harmóniát tökéletes egyensúlyban tartja. Az egyensúlynak ezen a helyén nincs félelem és harag,csak elfogadás és szeretet. Ez a tökéletes egyensúly fog visszatükröződni a pár szexuális egyesülésének alkalmával is. Az Új Földön a szex és a szexualitás alapja a szellem lesz,és örömteliség fogja jellemezni. A visszaélés és uralkodás régi mintái eltűnnek. A párok tanulni fognak az energiákról,vagyis a chi-ről,testükkel és szexualitásukkal kapcsolatban. Meg fogják tanulni,hogy a szexet ne csak egy nemzési aktusnak vagy a szerelem kifejezésének tekintsék, hanem az életerő és egészség megőrzésének egy módjaként is. A szexuális alkímia ősi titkai ismét általános tudássá válnak,és Szent Szexként fogjátok gyakorolni őket,ami a lélektársi szövetségek része lesz.
A Szellemhez és az Ikerláng Szövetségekhez vezető út megnyitása : Ha egy pár,akik lélektársak,egymásra találnak a test és lélek ezen szent kötelékében,akkor elkezdik vegyíteni az energiáikat. A szent szex gyakorlása által megtapasztalják az EGY-séghez való visszatérés eksztatikus örömét,fizikai megtapasztalásként. A test és lélek energiáinak összekapcsolódása és összekeveredése egy spirális örvényt hoz létre,ami voltaképp egy út a Szellem és a Forrás birodalmához. Ezáltal az energiák lejönnek a Magasabb Síkokról, hogy aktiválják és erősítsék a partnerek testét és lelkét. Az ősi világban a szent házasság és a szent szex rituáléit a papok és a papnők gyakorolták,hogy ezáltal biztosítsák az Isteni Kegyelem áramlását a közösség számára,hogy a mikrokozmosz egyensúlyát tökéletes rendben tartsák.
Az Új Földön minden lélek-kötésű pár előtt nyitva áll majd a lehetőség,hogy "szent házasságra" lépjenek,amiben megtanulják egyesíteni energiáikat, és az Isteni Kegyelem és Szeretet áramlását a bolygóra hozzák. Ha Kegyelem áramlik a lélektárs-páron keresztül ebben a formában,akkor hozzáférhetővé válik számukra az Isteni Feltétel nélküli Szeretet kifejezése,és ekkor Ikerlángokká válhatnak.Eggyé válnak a Forrás és a Szellem energiájában.
Egymás iránt érzett szerelmük magában foglalja az Isteni Lényeg Feltétel nélküli Szeretetét,és visszatükröződik általa. Ekkor ők valóban az Isten és az Istennő,akik egyesültek az Isteni Feltétel nélküli Szeretet Szikrájának szolgálatában,valamint földi megnyilvánulásában. És megismételjük,ez mindenki számára elérhető,akik lélektársi szövetséget alkotnak az Ötödik Dimenziós Új Földön. Ez egy hatalmas örömet jelentő ajándék,amiért mindannyian dolgoztatok oly sok dualitásbeli létidő alatt.
Ez az Egység Tudat gyakorlati megtapasztalásának ajándéka. Feltétel nélküli Szeretet,Szex és Szellem: Egy ősi egyiptomi történet Kedveseink, ahogy az ősi bölcsesség visszatér a bolygótokra,újra magatokévá teszitek az Istenek és Istennők bölcs történeteit.Szeretnénk figyelmetekbe ajánlani egy gyönyörű történetet az ókori Egyiptomból.Hogy megmutassák,hogy értették a szent szex jelentőségét,mint az egyensúly szent harmóniájának szolgálatát,Geb és Nut történetét mesélték. Nut volt az Ég Anya,a Kozmikus vagy Galaktikus Anya Istennő. Geb volt a Föld Apa,ami a Föld Bolygót szimbolizálta,amit férfinak tekintettek(egy olyan meghatározás,ami újra nyilvánvalóvá válik az Új Földön,ahogy a férfiak újra visszaveszik aktív, sámán szerepüket.) Ebben a történetben Nut és Geb,vagy a Föld és az Ég, minden nap összekapcsolódtak a szexuális egyesülés alkalmával.Ebből az egyesülésből Nut minden egyes nap megszülte a Napot,ami fényt hozott mindenkinek.Tehát a szent közösülés értelme az volt,hogy fényt hozzon a bolygóra.Megteremtette a szent egyensúlyt, ami lehetővé tette az Isteni Kegyelem áramlását.
És ha az Isteni Kegyelem áramlásban van,akkor az csodákat teremt!
Tehát,kedveseink,ha magatokra öltitek Isten és Istennő szerepeiteket,melyhez jogotok van ember angyalokként,akkor a szellemetek elvezet benneteket lehetséges lélektársaitokhoz.
Ha úgy határoztok,beléphettek egy szent házasságba,ami szolgálatotok része lesz,hogy fényt hozzatok a bolygóra. Ez az öröm ajándéka,amelyben minden Ötödik Dimenziós Ember Angyal részesülhet!
Fordította: Skultéty Ágnes
Módosítás dátuma: 2010. november 09. kedd, 16:53
 
Shana:
Hogyan ismerheted fel -személyes tapasztalat- 2010-ben
ahoHgy megéltem és akkori fogalmi rendszeremmel megtudtam fogalmani magam és mások számára, miben vagyok, az milyen érzés, és hogyan éljük meg.:
 
A legfontosabb ismérve talán a megjelenő energia lehet a két ember között, ami semmi eddigihez nem fogható.
Nem a formát veszed észre, nem az embert látod meg, csak maximum a szemet, a tekintet, ami azon keresztül átnéz. Az annyira megdöbbentő, mély és mindent átható, hogy beleremegsz. Azon kívül az érzés, ami majd felperzsel, annyira elkezd forrni a szívcsakra környéke, valami nagyon erős szívenergia áramlás indul be, ami szétéget annyira lángol.
Lehet, hogy a forma nem is tetszik, lehet, hogy észre sem vennéd, lehet hogy se korban, se sehogy nem stimmelnétek amúgy a fizikai, háromdimenziós szinten, de ott van az az energia amit érzel, hogy az a tied, és ott van abban a másikban, és mint egy iszonyú erős mágnes vonz téged, és muszáj hozzátapadni. Amikor a két energia találkozik, még inkább felforrósodik minden, szétég a hát és a mellkas, egyszerűen nem bírjátok elengedni egymást, fáj, szabályosan fizikailag is fájdalmas a szétválasztása a két energiának, mert azok egymás felei, egyszerűen ugyan annak az EGYnek a két részre szakadtsága, és mikor végre összeérnek, mert már jó felükkel képesek találkozni egymással, már képtelenség többet szétválasztani. Mint két mágnes rudacskát képzeld el, ahogy egymáshoz közelíted, ha nem jó oldalával, akkor taszítják egymást, vagy elcsúsznak egymáson, vagy rossz oldallal összeérnek, de az nem a teljes...
 
Mikor mind két fél teljesen "összerakta magát”, mindent egyensúlyba hozott magában, mindent beintegrált, annyira hogy végre már jó pólusukkal képesek találkozni, akkor megtörténhet az összekapcsolódás. Fura helyzet, mert a megszokott társadalmi, szokásjogi, családi struktúrákon túl mutat, azt egy az egyben írja felül, mert ez nem fizikai szintű kapcsolat, sőt.
Előbb történik meg a két energia egymásra találása, majd szép lassan kezd egyre lejjebb jönni az anyag szintjére is, az már az utolsó fázisa.
Lehet, hogy nem is tetszenek egymásnak fizikailag, de mivel annyira erős az a valódi szeretet, ami az Egységükből fakad, és ezáltal a teljes elfogadása a másiknak akár hogy is nézzen ki, akár milyen is legyen a "jelleme", vagy bármije, egyszerűen mindennel együtt fogadod el, fogadod be, ahogy van, mert Ő a Te másik feled.
Döbbenet érzés ezt megélni, és az eleje nem könnyű, de ha a két forma is összeszokik a legalsó szinten, akkor egyszerűen legyőzhetetlen erővel, energiával rendelkeznek, ami mindent felülír amiben eddig hittek, vagy ahogy eddig gondolták az életüket.
Teljes meztelenség, a legőszintébb nyíltság minden téren, minden pillanatban kimondva minden szükséglet, minden érzés, gondolat, semmi sem marad rejtve, elkendőzve, tökéletes átláthatóság érzése minden téren.
Eleinte nehéz, tanulni, gyakorolni kell, de annyira erős a szeretet, hogy az minden nehézségen átsegít, és akármelyik is billen kijjebb a szívközpontjából, akkor a másik megtartja és addig áramoltat, addig tart, és segít, míg a másik is vissza nem talál a középpontjába, ahol képesek teljesen kapcsolódni egymással..
Pásztor Judit
 
2020. Kozmikus Szellemi Eredet szintről immár Shanaként írom,
hogy bizony az a rész, amiről akkor ott még édesen, kedvesen naívan azt gondoltam, gondoltuk, hogy összetapadt a két szívmágnes, az azért van, mert valósan egymás másik fele, duálisan hasadt felei voltunk.
A mágnes, és a hihetetlen erős rántódás valós volt, de még mennyire, gyakorlatilag mint akiket összekötöttek a szívközponton keresztül, és amikor próbáltunk eltávolodni egymástól a szívünkben fizikai fájdalmat, éles késszúrásszerű fájdalmat éltünk meg, és mikor újra közelítettünk abba maradt. Mindenféle formában kísérleteztünk játszottunk egymással, teszelgettük, hogy így is érezzük-e, úgy is érezzük-e? Hú, ez hihetetlen élmény volt.
De nem egymás duális hasadtságai voltunk, hanem lélekpárok, amolyan nagyon-nagyon régen teremtői feladatpárnak lettünk összerakva, és amikor a dualitásba kerültünk, és lezuhant a tudatosságunk, akkor szakrális feladat párokként közösen emeltük a tudatosságot. Jó sok-sok időn keresztül. Ennek az összekapcsolódása volt az a mágnes ami összerántott minket.
Mi aktívált be minket ebben az életünkben?
Bizony a 333 krisztusi frekvenciával dolgozó Reconnection. Abban az időben nagyon sok ilyen feladat pár került össze, és kezdtünk magukra emlékezni ezen a szinten, kik is vagyunk mi.
Az ő eredete Maranius a Hírnök (Thot-Shakti kozmikus szúlők) Shekina frekvencia, én meg ugye SHana Mágikus Túzfény (Merlin-Myriel szülők) angyali frekvencia, tehát nem hogy nem egymás hasadt fele voltunk, hanem még más frekvenciából is származunk, és bizony a teremtésben mint párok, a feladatra mint speciális tulajdonságokkal, eredet minőség képességekkel működő párokként volt ránk szükség, okkal.
Ennyit arról, hogy mennyit látunk abból amiben éppen benne vagyunk, mivel ráadásul nem is nagyon érünk el addig magasabb szintű információt, vagy egyszerűen nem érint meg minket, még ha találkoznánk is vele, mert annyira mélyen benne vagyunk éppen annak a szintnek a tapasztalásában.
Szerelem témában esélytelen bárkinek magyarázni, hogy most ebben vagy és mi van utána, vagy vedd észre miben vagy, abban az állapotban az a teljesség világunk, és úgy sem halljuk meg.
Megjegyzem így nem hallottam meg annak idején 24 éven át a kívülről tanácsokat a szüleimtől sem a poláris párkapcsolati házasságomra vonatkozólag. Ha már képesek vagyunk rálátni, akkor bizony az azért van mert már éppen hagyjuk el, felé emelkedtünk.
Miben voltunk- Shana-Maranius- jó szívtér szintű teremtői páros, amire össze lettünk rakva? -
SzívTérben gyógyítás, lelki, szellemi gyógyítás, dolgoztunk párban mint gyógyítók energetikai, és terapeuta párosként.Ez volt a nagy csodánk, amiben mi együtt nagyon magas szinten jók voltunk, ezen túl speciális eredet képességeink szerint a teremtés magasabb szinten, a szinkronicitások.
Na de nem véletlenül lettünk szétválasztva, leválasztva egymásról, különben sosem értem volna el az eredetig, nem szültem volna meg a Lelki Teljességemet önmagamban, nem egyenlítődött volna ki bennem a saját belső női, és férfi, és kristálygyermek háramsságom teljessége, a női-férfi és a krisztusi tanítóságom sem hívódott volna elő, és nem születhetett volna be Shana, mint szellemi eredet minőségem.
SZóval ennyit erről az ikerláng páromról, mert ahogy Celia Fenn is írja, több is lehet, hát volt is, és mindről kiderült, hogy olyannyira feladat párok voltak, hogy amikor eljutottunk az eredetekkel a struktúra kódok beszüléséig, és mindegyik kapcsolati hálónkat megkértem, és ezen túl kiderült mind más eredet, még a frekvencia sem volt azonos többeknél, mindenről kiderült pontosan feltérképezve, milyen eredeti közös programmal jöttünk mint feladat.
Tehát velük szültük be az összes bontó, fordító, és új teremtői bolygó szintű kollektív struktúrakódokat, amit láthattok, a fiúkkal, részeken. Úgyhogy az Ő eredet minőségeik garantáltan nem hagyhatják ki belőle magukat.
Hát bizony így nyer valódi értelmet, sokkal fontosabb megértést minden kapcsolati rendszerünk is, mikor beérkezünk a valódi szellemi szintünkbe, és visszafelé ráláthatunk magunkra kik voltunk együtt és annak mi is volt a valós valóság szerinti, vagyis az eredeti eredet tervünk szerinti valódi oka, amit nem ember talál ki, de nem is lehet befolyásolni, mivel mindenképpen megtörténnek valamilyen formában azok a teremtői terv mozzanatok, lépések, amire szükség van a nagy egészet figyelembe véve, akár elfogadjuk akár nem, akár ellentartunk neki, akár nem. Ebből a rálátásból visszafelé rálátva ennyit az úgynevezett "szabad akaratról".
Shana.

parkapcs3--2-.jpg

 

A mappában található képek előnézete Párkapcsolati ábrák