Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Ikerláng vágykép elhagyása, társ behívása instant. Te hívod tényleg, vagy előre elrendeltetettek a találkozások

egy kis bemelegítő instant a facebook válaszaim közül:

face hsz1:

"..Az évek során eszméletlen sok nő társamnak segítettem lejönni erről a vágyképről. Volt benne némi felelősségem is, hisz nyíltan olvasható az én történetem... és írásaim ebben a témában, de sosem erősítettem ezt a hitet senkiben. Sőt, nagy gyakorlat van abban, hogy a vágyképről és a mögötte lévő érzéstartalomról, és hiánytudatról hogyan lehet a legkíméletesebben lejönni. A legdurvább esetem az volt,  mikor már mindent összeomlasztottunk a kliensnél, a végén már csak azt üvöltötte, hogy "neeem engedem eeeel az ideááámat!!!!"...  Ez volt a legdurvább, ahol megláttam, hogy micsoda spirituális-személyiség vágy képzelgés és mentális lufi amit így felépít az ember. Eszméletlen nehéz lebontani. Őrület hiány narkó sokaknak. Hát így .  Amúgy a cél minden párkapcsolatnál, hogy mind 3 szinten teljességbe kerüljön önmagában az ember., ha mélyebbre megyünk az isteni kiegészítőn túlra, az eredetmagba. Ott mindenki egyedi, és önmagában teljes, és utána szabad,  bárkivel szabadon tud kapcsolódni. Elvileg.

Aztán van ennek más szintje és mélysége, hogy abból a majd 7 milliárd emberből miért mégis csak azzal párral, és pont azokkal a társakkal találkozik az ember az élete során.  Lásd lentebb...

 

face hsz2:

"A fenti bejegyzésemhez még hozzáfűzném a szabad kapcsolódáshoz: amikor már minden poláris-duális-szellemi szinten is önmagunkban teljessé válunk és így kapcsolódunk, akkor bizony a saját belső szerelem minőségünkkel vagyunk együtt, bárki is legyen az aki kívülről ezt visszatükrözi.  ( erről részletesebben itt olvashatsz: Iker-Írás: Poláris-Duális-Kozmikus szintű kapcsolatok-Szerelem Minőségek, ) .Akkor már nem okoz gondot az sem, hogy ha a társ nincs feltétlen ugyan azon az energia, tudat és lélekszinten, mert ő a saját szintjét éli át, és mi is a sajátunkat,  és mégis együtt vagyunk. Mikor haladunk az önmagunkban teljessé válás folyamataiban, és a bennünk lévő nő és férfi részünk egyre mélyebb belső lángban van, és úgy érezzük most nagyjából "kész vagyunk",  akkor én mindig kértem kívülről egy "teszt társat", hogy lássam hogyan áll bennem belül jelen pillanatban a férfi részem. És akkor bizony egyből jön a társ, akivel lehet tovább, mint tükröződés haladni, és az jó. Csak nem szabad beleragadni, mert nem az a cél. Talán még ennyit ide, hogy tisztább legyen a kép.. Mindenkinek örömteli felfedezését önmagának bármilyen csodás társon keresztül. Élvezzétek, akár ki is jön be a sztoritokba.  Csak tudatosan.  ölelés Shana"