Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Ikerláng, komplementer, duális, poláris kapcsolatok. Plejádiak a szexuális forrdalamoról és ahogy én megéltem.

eredeti jegyzet 2013-ban, korrekciózva 2020-ban:

Kicsit hosszúra sikeredett ez az írás, de mivel a rólatok és a legfontosabb dologról, a szerelemről és annak kapcsolódási minőségeiről szól valós tapasztalatok alapján - ahogy én végig mentem a fázisokon, és ahogy nagyon sok kliensen keresztül megfigyelhettem- így remélem tudsz szánni magadra ennyi időt, hogy meglásd te miben vagy, hol is tartasz valósan.

 

e-mailben kaptam a Plejádiak a Szexuális forradalomról írás részletet, ami jelen pillanatban nagyon aktuális.

Ezt majd lejjebb olvashatjátok.

Emlékeztetőnek ideraknám elé a Szent Szex írásomat , ahogy 2010-ben pont ezen a módon megéltem, megtapasztaltam az akkori párommal egy rövid időre.

 

Sokan vágytok "ikerláng" kapcsolatra, meg egy új fajta lelki és fizikai kapcsolódásra, de kérdés, hogy kész vagytok e rá valóban?

Tudjátok e mivel jár, mikor valósan beengeditek a testetekbe a csodás Isteni energiáitokat, ezeket a magas frekvenciákat, és hogy milyen hatása és következményei vannak, mikor azokba a hatalmas magasságokba rezegtek fel egy-egy kozmikus orgazmus által. Azok az energiák bizony nem tűrik a személyiség alsóbb, alacsonyabb, lenyomott, rejtegetett érzéstartalmait.

A volt párommal minden egyes együttlét után bizony megtapasztalhattuk, hogy ezek a frekvenciák a felszínre hozták a lenyomott érzésmintákat, amik viharosan ütköztek egymással. Ezt csak az a kapcsolat bírja el, ahol mindkét fél tudatos, és mindkét fél felvállalja, hogy a benne megjelenő érzések nem a partneré, hanem csak is az övé, és nem a partnert hibáztatja, és azt próbálja javítgatni, hanem tudatosan kidolgozza magából azokat a tudattalan mintákat.

Mi a párommal akkor még nem tudtuk ezt a szívkapcsolódást megtartani, én tudatosan haladtam minden feljövő mintámban, ő pedig maradt a hibáztató állapotban. Egyszerűen lelkileg nem volt erre a kapcsolódásra még érett, ha mondhatom ezt így utólag szakmailag. Számomra nagyon nehéz volt elfogadni, mert láttam benne a lehetőséget, láttam benne azt a csodás hatalmas létezőt aki Ő valójában, azokat a képességeit, tudását, amit nem mert, nem volt képes használni és tovább bontani akkor és úgy.

 

Azt látom sokan találkoztatok már hasonló párminőséggel, és sokatoknak okozott nagy lelki fájdalmat, hogy a párotok nem volt képes ugyan olyan mélységeket, ugyan olyan érzéseket átélni.

 

Fontos tudni, hogy amit Ti éreztek, az a tietek, a párotok csak beindítja, stimulálja bennetek, de ez nem jelenti azt feltétlenül, hogy a másik fél is ugyan azt éli meg, ugyan abban a mélységben.

Itt kezdődik az elcsúszás köztetek, és abban, hogy a párotokhoz kötitek az egyre csodásabb érzéseket, és tőle szeretnétek újra és újra megkapni. Miközben ez bennetek van, bennetek jelenik meg, a párjaitok csak a kiváltóik.

 

Amikor megtapasztalod azt a kapcsolódást, azt az áramlást, azt a kozmikus szerelem energiát, és együttlétet, utána nagyon nehéz a régi fizikai szexet bármilyen formában is élvezni. Volt, hogy a párommal sikerült mindkettőnknek valósan beáramoltatni az Isteni Énünket, és elindult a kundalíni energia, és akkor megéltük azt a felfoghatatlan extázist, örömöt, és volt mikor a párom képtelen volt erre, így részéről csak a fizikai, testi, a régi, hagyományos szexuális kapcsolódásra volt képes. Bennem ez akkor nagy feszültséget okozott, hisz ha megtapasztalod, ha megkóstolod azt a valós energiát, azt az új fajta kapcsolódást, utána még fájdalmasabb és silányabb és ridegebb újra és újra a régi módokba visszaesni.

Valójában ez az Isteni Én szintű szent szex kapcsolódás mindenkinek ott van a sejtszintű emléktárában, hisz valamikor képesek voltunk rá, mielőtt az emberiség teljesen el nem butult volna ebből.

 

Sajnos azok a tantrikus kapcsolódásokra emlékeztető tanfolyamok amik jelenleg a spirituális piacon elérhetőek számunkra, csak a technikákat tudják megtanítani, ami bizony megint kívülről jövő információ, és az elme oldaláról próbálja az ember szítani az energiákat, és irányítani a tanult módokon.

 

A valóságban nem így működik.

 

Pont fordítva, pont fordítva.

 

Az energia, a valós tantrikus szex energiája (Isteni Én-Kundalani találkozása) akkor jelenik meg az ember energiaterében, ha a benne lévő női és férfi energiái valamilyen szinten kiegyensúlyozásra kerültek, és elég mélyen eljutott önmagában odáig, hogy már képes megnyílni ezekre az energiákra.

 

Ha két ember egyszerre képes erre, akkor a két Isteni Én kapcsolódik össze a formán keresztül a szívcsakrában, és mindent maga az Isteni Én tudatosság irányít, vagyis az emberi irányításon kívül, felülről történik az energiák áramlása, egymásba fonódása, az ember ebben a helyzetben maximum csak tudatos megfigyelője és élvezője lehet ennek a csodás energia táncnak.

Ahogy mi akarjuk irányítani elméből, úgy megreked, megáll az áramlás, és visszahuppanunk a fizikai stimulálás általi  kielégülés szintjére.

 

Tehát az önfeladás, az önátadás, a kontroll elhagyása, a feloldódás elkerülhetetlen a valós energiák hatására.

Ez mind a férfiak, mind a nők számára bizonyos "veszélyekkel" járnak.

 

A nők kiszolgáltatottságot érezhetnek ebben a nyitott állapotban, így igen sebezhetők lesznek, tehát nagyon kell bízniuk a párjukban, és önmagukban, hogy képesek legyenek a teljes feloldódásra.

A férfiak leginkább a kontroll elvesztésétől félnek tudat alatt, és van még egy mély tudattalan ellenállás bennük, egy nagyon ősi félelem, ami valójában a szellem elveszése, belemerülése az anyagba.

Az anyag tagadása, egyben tudattalanul az anya tagadása is, ami a felszínen a személyiség szintjén egy olyan tudattalan programot fog eredményezni, hogy állandóan "meg kell menteni a nőt", hisz az agy nem tud különbséget tenni aközött, hogy anya, vagy nő... minden nőt egyben anyának is érzékelnek, és minden kapcsolódásban azt keresi a férfiak zöme, hogy "anya szeress végre engem, anya játssz végre velem, anya figyelj rám végre". Mivel ennek a hiánya a legerősebb érzés a tudattalanban, ezért mérgesek, és haragosak is minden nőre és anyára, persze ez mind rejtett, tudattalan érzéstartalmak.

A nőknél is hasonló érzéstartalmak futnak a mélyben, csak fordítva, ott, ahogy írtam, a bizalom, a biztonság érzésének hiánya okozza a bezáródást, az elzárkózást.

 

Ahogy haladunk a lélekevolúciónkban, és egyre mélyebb lelki rétegekbe jutunk el magunkon belül, és minél inkább képesek vagyunk megnyílni magunk, az energiák, és a társunk felé, annál magasabb oktávokat járunk be, annál magasabb frekvenciákba jutunk el egy-egy együttlét alkalmával. Ez a Tudat kitágulásával jár, és egyre inkább kerülhetünk az ilyen mély szeretetenergiák hatására egyre közelebb a tiszta tudat, tudatosság állapotába.

 

Minél magasabb tudatosságú és energia-rezgésű párok találkoznak ilyen kapcsolódásban, és minél közelebb áll egymáshoz a lélek-eredetük, annál nagyobb közös energiateret hoznak létre, kaput nyitva magunkon keresztül a szeretet-energia behívására, és befogadására. Ilyen formában ez a fajta együttlét nem csak a pár számára jelent élményt, hanem ebből a hatalmas szeretet-energia hullámból mindenki kap, az mindenkire hat, abból mindenki töltekezik.

Ezért is keresi mindenki egyre inkább azt a párját, akivel a rezgése, eredet-lélekenergiája azonos, ezért fut sokatokban az a program, hogy keresitek az úgynevezett ikerlángotokat.

 

Egy kis helyreigazítás ikerláng kérdéskörben:

 

Ha a két lélekcsaládtag találkozik, és szerelem lángol fel köztük a fentiek módján, az bizony egy ikerláng-kapcsolódás. Tehát ikerláng energetikájú párkapcsolódásra így sokan lehettek majd képesek.

Az Isteni kiegészítő-komplementer az az, akiből csak egy van, aki valójában a te másik feled, akitől egyszer az egyből ketté váltatok (a Dr. Czeizel Beatrixék által közzétett információk szerint emlékezhetünk rá magunkban ) a Monoceroson, hogy aztán egy nagy utat járjatok be női és férfi oldalról. Most sokan jöttetek azzal a lélektervvel, hogy kapcsolódjatok az Isteni kiegészítőtökkel, mivel mind visszafelé tartunk a teremtésen belül, és akik egyszer ketté váltak, azok együtt tudnak majd tovább haladni.

2020.09.12. Kozmikus Szellemi Eredetben magunkra ismerésszintről KORREKCIÓZVA A FENTI INFORMÁCIÓ:

A fenti információ még a galaktikus, nagylélek szinten magunkra emlékezésben ismert számunkra. Ebből tovább tágulva, a kozmikus szellemi eredetünking, innen már látszik, hogy ez nem VALÓS ebben a formában. Nincs egyetlen olyan fizikai vagy bármilyen szintű formaiságban levő egyetlen -EGYETLEN-, kizárólagos egy másik, velünk teljesen azonos komplementer felünk. Nem így, ahogy az emberi mentális elme el tudja képzelni, és személyessé tenni. Szellemi, vagyis eredeti szellemi kiáradás családi szintünkből megtestesült kiáradásként magunkra ismerve, már látszik, hogy például akár a galaktikus szintű Monocerois-nak nevezett (itt lent földi síkról ismerve) csillagvilágba nem minden szellemi eredet oldódik bele, és hasítja magát tükröződésben duálisan feminim és masculin ágra.. Sok eredettel dolgoztam, és vannak akik ilyen fajta kettősségben nem választották szét magukat, hanem csak a szellemi eredet családfájukból kiáradás szinten van össze felé adódás köztük. Tehát fentről lefelé haladásunkban magunkra nézésben a valóságot ismerjük meg ténylegesen, a honnan indultunk speciálisan, és annak milyen szintjei vannak megélésben... míg a jelen emberi formából felfelé kapaszkodóan, nyílóan emberi tudattal felfogva teljesen máshogy értelmezzük tévesen ugyanazokat az információkat a bizonyos szintjeinken.

Folytatom a 10 évvel ez előtti emlékezési szintem rálátását, és ha szükséges korrekciózom innen a jelenből, eret rálátás és tapasztalási szintemről:

Ahhoz, hogy ezekbe a kapcsolódásokba eljussatok, nem elég erre vágyni, sőt az a legkevésbé szerencsés ahhoz, hogy valóban találkozhassatok. Ahhoz legelsősorban a genetika szülő minták alapján bennetek élő női és férfiképet célszerű elhagyni, és egyre inkább előhívni a csillagtudatosságú, esetleg kozmikus szülő tudatosságú női-férfi energiáitokat. Ezek az energiák most is ott vannak az energiateretekben, és amikor tudatosodunk rá, hogy hol és hogyan érzékelhető, meg is jelenik, emlékezhettek rá, csak most ennek a hiányát élitek, a jelen szülői minták ellenállásai miatt. Ezek tudattalan ellenállás energiák a rendszereitekben, és elég csak a képtelenség érzéseket feloldani tudatosan, és máris érzékelhetővé és megélhetővé válik a valós női és férfi energiáitok. Ezt tapasztaljuk most már egyre több társunknál. ( ( Erre kaphattunk a kozmikus szülőmtől -Myrieltől-, egy csodás üzenetet, emlékeztetőt, amire a programjaimon szoktunk emlékeztetni Titeket).

Ami még fontos, hogy legyetek egyre tudatosabbak a jelen párkapcsolataitokban, hogy miben is vagytok, és mit mutat még belőletek. Nagyon szépen lehet látni, hogy hol tart bennetek a női és férfi kép.

Vagy még poláris-függő, birtokló kapcsolatban vagytok, ahol igen erős harcok, félelmek, féltékenység, erős gazdasági kapcsolódások lehetnek jelen,  vagy már duális kapcsolatban, ahol lélekrészek mentén kapcsolódtok össze, amik szintén kettősek, így ezek is egymást kiegészítő kapcsolódások.

Fontos tudatosítani, hogy a duális kapcsolódásoknál, - mivel ott kettészakadt lélekrészeitek mentén kapcsolódtok-, azt ugyan úgy a szívcsakránál, a mellkason fogjátok érzékelni, azt hívén, hogy már tiszta szívkapcsolódásban vagytok.

Abból lehet felismerni, hogy még kettős lélekrész mentén kapcsolódtok mégis, hogy bizony fogtok egymás között mellkasi fájdalmat is tapasztalni, ahogy megbántjátok egymást bizonyos fájdalompontokon. Erre mondjátok azt, hogy fáj a szívem. Valójában ilyenkor a kettős, kettészakadt lélekrész egyik fele sebzett, fájdalommintákkal teli, és ennek a másik felével kapcsolódtok össze,  hogy kiegészüljetek kívülről, ezt érzitek szívcsakrás szerelemnek.

2020.09.12.Korrekció: a fenti részből elsődlegesen azt korrekcióznám, hogy " kettészakadt lélekrész"! Ez így téves, nem pontos meghatározás, mivel az emberi mentális elme ezt úgy értelmezi,hogy a teljességlelketek kettészakadt, és annak van valahol tőletek függetlenül valakinél a másik feletek, akikkel egyek vagytok,és csak azon keresztül,vagyis azzal együtt válhattok teljessé újra.Ez a legelcsúszottabb mentális félrefordítás, ami az önmagatokban teljessé válásotoktól valósan távol tart, téves, torz mentális információ. További részletezést, pontosítást, magyarázatot a jelenlegi Párkapcsolati csoportomban adok azok számára, akik már ezt szeretnék megérteni,megismerni és megélni magukat ezen a félutas információs szinten túl, valós Lelki és Szellemi Teljességükben. Most idáig korrekciózom, kövesd az információt,ha kíváncsi vagy a folytatáskorrekciózására is a továbbiakban, vagy jelentkezz a jelenben kísérő csoportomba: 

 

A harmadik minőségű kapcsolatokban már nem csak a mellkasban érezhettek egy erős kapcsolódást, kiegészülve a szexuális vonzással, hanem valójában az egész energiaterével, lényével fogtok azonosságot tapasztalni a párotokkal, olyan mintha te lennél az, mintha saját magaddal találkoznál kívülről.

 

Ott már nem lesznek elcsúszások, hogy valami nem stimmel, valami nem tetszik, valamivel azért baj van.

 

Egész egyszerűen az egész lénye úgy lesz jó számotokra, ahogy van. És nem is lesz olyan módon felkavaróan viharos, mint a poláris kisülés kapcsolódás, vagy a duális. Sokkal harmonikusabb, sokkal tudatosabb, és sokkal egyértelműbb minden. Ezzel a minőségű párotokkal már nem fogtok vágyni feltétlenül, kibírhatatlan módon az együttlétre, hisz azt érezhetitek, hogy van, Ő mindig van, akkor is ha nincs ott fizikailag. Ti teljesek és egészek vagytok egymástól függetlenül is, de ha mégis találkoztok, vagy mégis lesz közös teretek, az is rendben van, csak tőletek függ, szabadon, elvárások nélkül.

 

Teljesen szabadon fogtok kapcsolódni, megnyitni az energiatereteket egymás számára, ha úgy döntötök, és ha azt akarjátok akkor visszaálltok a saját, önmagatokban is teljes energiamezőtökbe, de úgy is dönthettek, hogy mással hoztok létre közös energiateret időszakosan, vagy akár a kettőtök közös energiateréhez engedtek majd csatlakozást. Ezt azért kellett előrevetítenem, mert bizony majd ez a fázis is eljön, remélhetőleg egyre többeknél, és hogy lássátok hova tartunk. Itt azért kérek mindenkit, hogy erősen vonatkoztasson el az eddigi képzetétől a párkapcsolatokról, mert ez energetikai kapcsolódás lesz, és nem a hagyományos fizikai.

 

Ebben a minőségben már mindenképpen eljuttok addig a pontig, hogy az együttlétetek valójában egyben szolgálat is, nem csak rólatok egyénekről szól, hanem sokkal több, hisz az energia, amit ez a kapcsolódás gerjeszt, mindenkit szolgál, mindenkit gyógyít, a feltétel nélküli szeretetre, elfogadásra emlékeztet, és segít másoknak is megélni, megtapasztalni ezeket a tiszta érzéseket.

 

(a fentiek természetesen az eddig valósan megélt és tudatosított tapasztalatok alapján kerültek leírásra, ha tovább folytatódik és bomlik a rálátás, a továbbiakban is megosztom veletek, hogy legyen egy útjelző táblátok, honnan hova is tartunk, és annak milyen tudatos fázisai vannak )

szeretettel

 

Shana-Judit

 

ikerlang-lotusz.jpg

 

 

És ha még bírjátok:

 

Plejádiak a SZEXUÁLIS FORRADALOMRÓL, ami most zajlik

2013.01.21

 

 

Amikor a rólatok szóló könyveket lesöpörték a polcokról, szétszórták, és a DNS-t szétválasztották, hogy csak két szál maradt egészen minimális adattal és emlékkel, a fizikai test szexuális részét érintetlenül hagyták. A szaporodás eszközét természetesen meghagyták, lehetőséget adtak a fajnak, hogy érintkezésben maradjon saját valójával, és reprodukálja önmagát. A szexualitás legmélyén van egy frekvencia, amely elérhető, amelyet mindig kerestek, és amit nagyon sok ember félreért. Az orgazmus.

 

 

Az orgazmus eredeti rendeltetése eltorzult. Testetek elfelejtette a kozmikus orgazmust, amelyre képes, mert a társadalom hosszú évezredeken át azt táplálta belétek, hogy a szexualitás rossz dolog. Azért tanították ezt, hogy irányíthatók legyetek, és elzárjanak benneteket a nemiségen keresztül megvalósítható szabadságtól. A nemi élet az extázis frekvenciájával köt Össze, amely visszakapcsol titeket isteni forrásotokhoz és a tudáshoz.

 

 

A nemiséget a bolygón bűnnek bélyegezték, és ez a minősítés a sejtemléketekben megmaradt. Ez nem csak ebből az életciklusból ered; félreértelmezése és rossz célra használása sok ezer évre nyúlik vissza. Tisztáznotok kell a szexualitást övező negatív aspektusokat, és meg kell tapasztalnotok, meg kell vizsgálnotok, miként használhatjátok a szexuális energiát és a szexuális megnyilvánulást többdimenziós énetekben.

 

 

A test nemi részei az öröm sugárútjai. Olyan frekvenciákat teremtenek, amelyek gyógyítják és stimulálják a testet, és felrepítik a magasabb rendű spirituális énhez. Annyira félreértelmezik a nemiséget ezen a bolygón, hogy a két ember közötti nemi érintkezések elenyésző hányadában van jelen a spirituális kapcsolódás szándéka. A szexualitás szellemiséget hív életre, amely szabad, és úgy tekint magára mint teremtőre. Ennek ellenére a szexualitást nagyon kevesen használják hídként a tudatosság magasabb szintjeinek eléréséhez.

 

 

Sok emberrel beszéltünk, akik használják a fényt. Miután megtalálták a megfelelő partnert, egy monogám kapcsolatban a létezés nagyon magas síkjaira tudtak eljutni. A vibrációs állapot révén a monogámia egyre jobban működik már nagyon sok embernél. A több partnerrel fenntartott kapcsolatokban az ember hajlamos elfelejteni a becsületességet, és eltitkolni saját valóját: adsz egy kicsit itt, egy kicsit ott, mindenhol elhintve magjaidat. Jobb egy partnerrel kapcsolatban élni, ami persze nem jelenti azt, hogy mindörökre ugyanazzal a partnerrel kellene maradni. Légy lojális, őszinte, légy együtt azzal, akivel éppen élsz, és tarts ki mellette, ameddig csak lehet ! Ha ez az egész életet jelenti, az csodálatos. Fejezd be a kapcsolatot, ha eléritek azt a pontot, amikor már nem a kommunikációról és egymás szolgálatáról szól a viszony, és amikor érzed, hogy a kapcsolatnak nincs jövője ! Keress valaki mást, aki a saját vibrációdra rezonál !

 

 

Az igazán intim kapcsolatokban bizalom fejlődik ki. A legtöbb embernek problémát jelent, hogy megbízzon saját magában, mert nincs mintája a bizalomra. Egy kapcsolatban sokat tanulhatsz a bizalomról, mert a kapcsolat tükröt tart eléd. Megmutatja, amit saját szemszögedből nézve nem veszel észre. Külső képet tár eléd saját magadról, ha a szexualitás őszinte kommunikáció és intim kapcsolat, és nem magányt elűző szórakozás. Sokan használtátok a nemiséget az intimitás megteremtése helyett szórakozásként, és az intimitás elkerülésére. Buzogni kezd az energia, egymás szemébe néztek és elönt a forróság, izgalomba jöttök. Aztán ahelyett, hogy bensőségesen, spirituálisan felfedeznétek egymást, becsapjátok érzésközpontotok ajtaját, felhúzzátok a páncélt, és felszínes, pusztán genitális aktusra vagytok hajlandók. Túl ijesztő és komoly az egész test mélyebben fekvő ösvényeire merészkedni, és megkockáztatni a teljes spirituális egyesülést. A forró szex néha nagyszerű és jó érzés. Csak azt állítjuk, hogy van ennél több is. Sokkal több. És senki nem akadályoz meg az elérésében benneteket, csak saját magatok és a hiedelmetek, meg a félelem attól, hogy lebontsátok a határokat és falakat.

 

 

Félelmeitek java része abból ered, amit magatokkal és másokkal tettetek nemi életetekben. Szexuális történelmetek a lélek minden részére hatással van. Az egész testetekből hangosan és világosan sugárzik mindaz, amit a lelketek sugároz. Néha nem is akarjátok látni, mert túl fájdalmas, és elítélitek, mert azt hiszitek, hogy rossz. Hagyjátok abba az ítélkezést, nézzétek semleges szempontból azt, amit tettetek ! Mindegy, mit fedeztek fel, mindegy, milyen szégyenletesnek vagy bonyolultnak tűnik, mindegy, mennyi erőszak van benne. Adatgyűjtés és saját magatok megismerése volt a célotok, ez lebegjen a szemetek előtt.

 

 

A szexualitás frekvencia. Ez az, amit nem vettek el tőletek, bár a történelmetektől, emlékeitektől, önazonosságotoktól megfosztottak benneteket. Egyetlen utat hagytak meg, amelyen keresztül felfedezhetitek önmagatokat - a nemiséget. Ezt persze soha nem mondták nektek. Kicsit megdorgáljuk most az egyházat, ezért elnézést kérünk mindenkitől, aki valamelyik egyház tagja. Az egyház intézménye szervezetként jelent meg - a vallást és a spirituális fejlődést ellenőrző, munkahelyet, hierarchiát és klubot teremtő vállalkozásként. Nagyon kevés azon egyházaknak a száma, amelyek azért alakultak, hogy tudást adjanak át az embereknek. Ugye általában nem úgy gondolsz az egyházra, mint a tájékoztatás fórumára ? A tudást adó egyház az igazság vibrációján működik. A spirituális birodalmak a lét olyan területei, amelyektől az emberi test el van zárva. Mivel a nemiség révén az emberek visszaszerezhették volna emlékeiket, eljuthattak volna spirituális énjükhöz és szellemi alkotójukhoz, vagy megtalálhatták volna az előlük elzárt spirituális birodalmakba vezető utat, megjelentek az egyházak, és kihirdették, hogy a szexuális érintkezés csupán a nemzés eszköze. Azt tanították, hogy a szexuális érintkezés egyetlen célja és oka kicsi emberek nemzése.

 

 

A szexualitásról úgy beszéltek, mint valami nagyon rossz dologról. A nőknek azt mondták, hogy a nemi életet egyszerűen el kell tűrniük, ki kell szolgálniuk a férfiakat, és nincs beleszólásuk a gyermekszülés folyamatába. A nők elhitték ezt, s emiatt a mai napig azt hiszik, hogy nem tudják kontrollálni testük ezen részét. Pedig mindenki maga döntheti el, akar-e gyereket szülni vagy sem, és ezt mindenkinek tudnia kell. Egyáltalán nem olyan bonyolult, mint ahogy elhitették veletek. A döntés és a szándék hozza életedbe a tapasztalatokat. Eldöntheted, legyen-e gyermeked vagy sem. Ha az elmúlt néhány ezer évben a nő tudott volna erről, ha felfedezhette volna saját szexuális énjét a gyerekszüléstől való félelem nélkül, a férfiak és a nők talán rájöttek volna, hogy sokkal szabadabbak, mint ahogy elhitették velük.

 

 

A szeretet segíti elő a szexualitás legmagasabb rendű frekvenciájának felfedezését. Semmi köze a dolognak ahhoz, hogy homoszexuális vagy heteroszexuális kapcsolatról van szó. Két ember egymásnak örömet szerez, olyan módon, amely felszabadítja a tudatosság frekvenciáit. Sok eszmét elhittetek már arról, mi a helyes és mi a helytelen a nemiség kifejezésében.

 

 

Minden kapcsolat lényege a szeretet. Ha szeretsz és tisztelsz valakit, nem számít, milyen összetételű a sűrűséged. A szeretet vibrációja számít, és az, miként fedezed fel ezt a szeretetet, amely ideális esetben megteremtheti az ikerlángot alkotó férfi és női pólusok egyesülését.

 

 

A nemiséget ideális esetben az érzéseken keresztül lehet felfedezni. A harmadik és a negyedik csakra kot össze az érzelmi és a szerető énnel, amelyen át eljuthatsz spirituális énedhez. Spirituális éned a többdimenziós részed, amelyen keresztül egyidejűleg több formában létezel. Küldetésed és vállalásod, feladatod, hogy tudatában légy mindezen realitásoknak önmagad identitásában. Ha tudatában vagy az összes realitásnak, képes vagy ráhangolódni a különböző frekvenciákra. Emlékszel arra, hogy ki vagy, és megváltoztathatod ennek a világegyetemnek a vibrációs szintjét.

 

 

Szeretünk beszélni a szexualitásról, mert ez olyan titokzatos dolognak számít ezen a bolygón. Voltak misztériumiskolák, amelyek titokban tartották, hogy mire lehet felhasználni a nemiséget. Elektromágneses teremtések vagytok. Amikor fizikai kapcsolatba kerültök egy másik emberi lénynyel, elektromágneses frekvenciáitok egyesülnek. Ha az elektromágneses frekvencia a szeretet frekvenciáján egyesül, hihetetlen dolgok történnek.

 

 

Évezredekkel ezelőtt, amikor a bolygó egyes részein uralkodó jellegű volt a patriarchális szemlélet, eljött az Istennő energiája, és kapcsolatba lépett néhány emberrel. A nő tudott erejéről, intuíciójáról, érzésközpontjáról, kapcsolatáról és vágyáról, hogy életet teremtsen. Azt is tudta, hogy soha nem kell magzatot fogadnia magába, ha nem akarja.

 

 

A női energiának azonban vissza kellett vonulnia, hogy a patriarchális társadalom teljesen eluralkodjon, és előkészítse a Földet a mostani tudatváltásra. A női erőt, energiát és a nemiségről meglévő ismereteket tehát elfojtották. A modern időkben - az utóbbi kétezer évben - általánossá vált a bolygón, hogy a nők elhitték, semmi beleszólásuk nincs abba, hogy mikor szüljenek gyereket. A nemiség rossz és gusztustalan, a szex pedig csakis a házasság kötelékében gyakorolható és így tovább. Ez mind csak marketingprogram volt. A mai idők emberét a nemiségtől és annak kinyilvánításától még jobban elrettentő fogások az új vírusok: az AIDS, a herpesz és az összes többi hasonló betegség. Tele van velük az újság. Elolvasod és megrémülsz. Félsz kifejezni magad, félsz az ösztöneidtől, félsz a saját örömödtől. Érted ?

 

 

Mielőtt a DNS-t átrendezték volna, sok ember a szeretet általi elektromágneses kapcsolódás révén tudott bejutni a magasabb birodalmakba, és önmaga létráját megmászva elérte a bolygón kívüli frekvenciákat. Mintha felültek volna egy rakétára, amely kirepítette őket a valóság más rendszereibe. Ez volt az egyik legalaposabban elrejtett titok a bolygón.

 

 

Sok olyan emberrel beszéltünk, akiknek abszolút tökéletes szexuális élményeik voltak. Nem teszünk különbséget, és nem alkotunk ítéletet arról, ki kivel létesít kapcsolatot, ezt hangsúlyozzuk. Nektek is azt javasoljuk, hogy hagyjatok fel az ítélkezéssel. Régi programozás. Teljesen mindegy, hogy a másik nemmel, vagy a saját nemedhez tartozó emberrel létesítesz kapcsolatot. Két emberről van szó, akik a testek fizikai egyesülése révén egymásra találnak az egyesüléshez és a szerelem megtapasztalásához számukra legmegfelelőbb módon, mert szeretik egymást. Ha az emberi testek egyesüléséből hiányzik az egység és a szeretet, az ember kellemetlen tapasztalatként éli meg. Ez pedig a legkülönfélébb sérüléseket okozhatja a lélekben.

 

 

Meghagyták nektek a szexuális orgazmus megtapasztalásának frekvenciáját, hogy emlékezhessetek magasabb rendű identitásotokra. Amikor feltárul ez az energia vagy történelem, és megérted, ki vagy, saját többdimenziós éned sok testét fogod egyesíteni fizikai testedben. Ha teljes képet akarsz szerezni identitásod térhálózatáról, engedd, hogy a tizenkét szálas spirál felépítse magát testedben, és a fénykódolt szálak újrarendezhessék magukat. Ehhez a mentális testedet kell használnod, amely természetesen a fizikai testtel áll kapcsolatban. Az érzelmi test, amely a spirituális testhez kötődik, az a test, amelyet mindenki ki akar hagyni. Azt mondjátok: - Fejlődni szeretnék. Gyorsan akarok előre haladni, de anélkül, hogy végig kellene mennem az érzelmi központon.

 

 

Többdimenziós énetekkel az érzéseitek kötnek össze, és a legnagyobb zárlatok általában érzéseitekben vannak. Fogadd el, hogy "tananyagod" felszínre kerülésének oka van. A legtöbben szívesen eltemetnétek tananyagotokat, kidobnátok a szemétbe, mintha valami rondaság lenne, nem pedig ti magatok. Ez a tananyag saját identitásotok árnyékos része, amivel nem szerettek foglalkozni, amit nem akartok elfogadni.

 

 

Tudjuk, hogy néha, amikor valami felszínre kerül, ilyen szavakkal bélyegzitek meg: - Gyűlölöm ezt a részemet. Végezni akarok vele, a szőnyeg alá akarom söpörni és elfelejteni. - Mondunk valamit. A saját tananyagod - a dolgaid - az életed mércéi. Rajtuk keresztül tanulsz.

 

 

Önként vállaltad a mutációt, hogy fényt engedsz a testedbe, és életet adsz a Fény Családjának a bolygón. Mivel a fény tudás, mindennel foglalkoznod kell, amit elzársz magad elől. A nemiség az első számú téma, hiszen az a titkos én éppen az, aki elől rejtőzködsz. A társadalom azt mondja: - Ez jó. Ez rossz. Ezt kell tenned. Ezt nem szabad tenned. -Ki szabta ezeket a törvényeket ? Egyáltalán, ki ír elő bármilyen törvényt számodra ?

 

 

Megrekedtetek, mert nem értitek a magatokkal folytatott párbeszéd sugallta jeleket. Így csak ismételgetitek. Sokan szeretitek a történeteiteket, mert rátok irányítja a figyelmet. Ki állna szóba veled, ha nem lenne történeted ? Figyelj a testedre és nézd meg, mit tanít az énnek. Jó esetben meggyógyítod a fájdalmat, és több helyet csinálsz a kellemes érzéseknek és az örömnek, amint megtanulod, miként foglalkozz sokkal behatóbban lelki testeddel, és új szexuális identitást alakítasz ki.

 

 

A szexualitás a kulcs a tudatosság magasabb birodalmaiba vezető ajtóhoz. Amikor újrafogalmazzátok magatokat, és a fénykódolt szálak új önazonosságot adnak nektek, szexuális éneteket is megváltoztatjátok. A nemiség előtérbe kerül életetekben, és tapasztalatunk szerint ez az a terület, amelytől jelenleg a legjobban féltek. Garantálhatjuk, hogy később még sokkal félelmetesebb területek bukkannak fel.

 

 

Ha megragadsz a szeretet eszméjénél, és képtelen vagy megérteni, miről szól, akkor a szeretetet önmagadon kívül keresed. Keresel valaki mást, hogy értelmet adjon az életednek és elfogadjon. Ha nem találsz ilyen embert, dühös leszel, vagy értéktelennek tartod magad. Ezzel a mintával nőttél fel, ezt a példát mutatták a szüleid és a társadalom. Sokszor elmondtuk már, a legfontosabb dolog önmagad szeretete és a Föld tisztelete. Ez az, amit állandóan elfelejtesz. Keresed a következő kapcsolatot, hogy teljessé, egésszé válhass általa ! Úgy véled, kapcsolat nélkül nem érsz annyit, hogy elfogadjanak a társadalomban. Magányosnak érzed magad. Meg kell tanulnod egyedül lenni. A magány csak lelkiállapot. Soha, soha nem vagy egyedül. Rengeteg entitás vesz körül. Ha abbahagynád az önsajnálatot, felfedeznéd, mennyi adat bombáz szüntelenül, és egyedül szeretnél maradni, hogy élvezhesd a kapcsolatfelvételt.

 

 

Ha szereted magad, és nem azon jár az eszed, hogy keress valakit, aki szeret, képes leszel elfogadni azt, amit felajánlanak. Fontos, hogy értékesnek tartsd magadat, és ne érd be álcázott szeretettel. Ha úgy döntesz, hogy keresel egy partnert, vagy együtt vibrálsz valaki mással, de nem kapod meg azt, amit akarsz, ne nyafogj, ne siránkozz, ne duzzogj, hogy az illetőt megváltoztasd a saját igényeid szerint. Ha a magaddal szemben felállított érték nem valósul meg, egyszerűen változtasd meg a valóságodat, és menj tovább egyedül, amíg meg nem találod azt, aki visszatükrözi azt az értéket. Addig is őrizd éned szeretetének, tiszteletének vibrációját, és tanuld meg, hogy ennek az utazásnak a célja önmagad felfedezése a többi emberhez fűződő kapcsolataidban. Nemcsak férjekről és feleségekről szól. Az utazás célja az, hogy sok más életet megérintve megtanuld tisztelni saját fizikai testedet, és az éned páratlan mivoltát. Mindig legyen időd az énre figyelni, és engedd fejlődni.

 

 

Féltek közel kerülni önmagatokhoz - egyedül maradni az énnel. Ha csak egyszer is sikerül megteremtenetek az intim közelséget, csendet, önszeretetet, energiátok megőrzését, mindig ezt az intimitásmintát akarjátok majd alkalmazni egy másik emberrel kialakítandó bizalmas kapcsolatban.

 

 

Mivel éppen a frekvenciáitok növelésén és megismerésén fáradoztok, meglehetősen zavarossá vált a szexualitás fogalma. Amikor két test egyesül, de még akkor is, ha csak megöleltek valakit, rezgéseitek találkoznak. A szexuális élménytől a testben hormonok szabadulnak fel. A hormonok felébresztenek bizonyos energiákat a sejtekben, és a két lény lételeme egymásba áramlik. Ezért van az, hogy a nemi érintkezés után néha képtelen vagy megszabadulni a másik ember energiáitól. Még ha nem is akarsz az illetővel lenni, a nemi érintkezés emléke veled marad az elektromágneses csere miatt.

 

 

A frekvenciamodulálás már zajlik, ezalatt megtanuljátok saját rezgéseteket olyan szintre emelni, ahol állandósul az információáramlás, önszeretet és az önmagatokkal szembeni intimitás. Igencsak zavarba ejtő lesz, esetenként félelmetes is rétegről-rétegre felépíteni és egységbe rendezni ezt a sérülékeny dolgot, amit éppen most tanultok magatokról. Minél tudatosabbá válsz, annál inkább oda tudsz majd figyelni arra, miként használod a testedet, mikor helyezed áram alá, mikor pihenteted, és természetesen arra is, kivel létesítesz nemi kapcsolatot.

 

 

Ha a szexuális megnyilvánulás szolgálná most a legnagyobb fejlődéseteket, automatikusan megvalósítanátok magatoknak az élményt, mert készen állnátok rá. Tudnotok kell, hogy az én evolúciójának folyamatában nagyon gyakran vannak periódusok, amikor a nemi aktivitás szunnyadozik. A szexuális frekvencián kölcsönös csere zajlik két ember között. Tehát ha egyesülsz, és kémiai cserefolyamatba bonyolódsz egy olyan személlyel, aki nem a te szinteden van, átveszed tőle a szemetet, mert igencsak bensőségesen cseréltetek energiát.

 

 

Néha elkerültetik veled az effajta cserét. Azt gondolhatod: - Ó, istenem, mi történt ? Öregszem ? Kezdek fonnyadni ? Mi folyik itt ? - Nem erről van szó. Megtanulhatod használni az energiát, amely szexuálisan stimulál, anélkül, hogy megosztanád egy másik emberrel. Ahelyett, hogy összezavarodnál és megbolondulnál, felfedezheted ezt az energiát az Önkielégítés módszerével, hiszen tudod, hogy senki nem tiltja, és jó dolog. Vagy egyszerűen csak tudomásul veszed, hogy elönt a nemi gerjedelem és eldöntöd, mit kezdj vele. Azt mondhatod: - Jó, ezzel most nem foglalkozom. Lássuk, hová jut ez az energia. - Fogadd el az energiát, hagyd növekedni a testedben és vezesd le valamely más területen.

 

 

Eljön az idő, amikor úgy kell tudnod imádnod, dédelgetned és szeretned saját magadat, mintha újszülött csecsemőként tartanád önmagad a karodban, tudva, hogy mindent megteszel magadért. Sokan távol maradtok ettől. Keress egy nyugodt, csendes helyet, ahol megtalálhatod a válaszokat. Nem találsz feleletet, ha egész nap telefonálgatsz, és válaszokat vársz mindenkitől. Ezzel csak azt jelzed, hogy a feleletet saját magadon kívül keresed. Ha megtanulod, miként fordulj önmagadhoz a válaszokért, az éned megszólal. Általában nem vagy képes meghallani, mert be vagy zárva olyan viselkedési minták közé, amelyekről tudod, hogy meg kell változtatnod őket, de nem akarod megváltoztatni, mert nem tudod, hogy akkor ki leszel.

 

 

Egészen őszintén, féltek saját magatoktól. Szinte mindenkire jellemző ez. Attól féltek, hogy nem lesztek teljesek, pedig nagyon teljesek akartok lenni. Ezért ilyeneket mondogattok: - Teljes vagyok. Önálló vagyok. Szükségem van valakire. Vonzódom valakihez. Jaj ne, nézni sem bírom. Ez túlságosan megrémít. Nincs szükségem senkire. Szükségem van valakire. - És így tovább, körbe-körbe. Tanuld meg lecsendesíteni az elmédet ! Tanuld meg tökéletesen uralni az energiádat ! Mit jelent ez ? Azt jelenti, hogy bárhol is vagy, figyeled magadat - hogy áll a tested, miként használod a kezeidet, ismételgeted-e magadat unos-untalan, beszélsz-e vagy csendben vagy. Tanuld meg ítélkezés nélkül figyelni önmagadat ! Figyelj, és korrigáld a dolgokat azáltal, hogy eldöntöd, milyen akarsz lenni, azzal szemben, amilyen most vagy ! Tanuld meg lecsendesíteni az elmédet !

 

 

Frekvenciát leginkább szerelmi kapcsolatban továbbítasz egy másik ember felé. A szerelmi kötés nem azt jelenti, hogy örökké egymásba fogtok csimpaszkodni. Csak annyit jelent, hogy kapcsolatod van valakivel, ameddig csak úgy ítéled meg, hogy a kapcsolat működik. Tisztelitek egymást, energiát cseréltek és engeditek az erőt áramlani, mintha csak nyitott áramkörök lennétek. Ha nem szeretitek egymást és nincs közöttetek kötés, nincs csere; az áramkör nem nyílik ki. Ez persze nem azt jelenti, hogy nem élvezed a szexet, csak annyit jelent, hogy zárva marad az áramkör.

 

 

Ahogy ez az elektromos áram magasabb és magasabb szintre ér, az emberi test egyre erőteljesebb orgazmusokhoz juthat, mert az idegrendszer kezelni tudja a gyönyör magasabb frekvenciáit. Az idegrendszer szabályozza majd, hogyan fejezd ki önmagad, és miként érezz. A fejletlen idegrendszerű ember nemi élményei nagyon szegényesek, mert az idegrendszer vezeti az elektromos áramot. Az orgazmus élménye gyógyító hatású és elősegíti a test újrahangolását. Végül már nem leszel képes közeledni olyan emberhez, vagy együtt lenni olyasvalakivel, aki nem ugyanazon a hullámhosszon működik, mint te. Egyszerűen nem illetek ösz-sze. Olyan lesz, mintha egy harminckilences méretű lábat akarnál egy harminckettes cipőbe dugni. Nem fog menni, nem lesz kényelmes. Nem illetek össze, mert nem tudtok a vibráció szintjén egyesülni.

 

 

A szexuális kapcsolatokon keresztül meg fogjátok érteni a vibrációs táplálkozás jelentőségét. A szexuális kapcsolat csak az egyik módja a veled azonos vagy összeegyeztethető feszültségen élő emberekkel való egyesülésnek. Nagyon érdekesnek tartjuk a valóságotokat, mert számos jelzésértékű jelenség van ébredező világotokban. Ha átmész egy másik országba, az elektromos készülékeid nem működnek az ott használt feszültségen. Adaptert kell szerezned. Kimerítő lenne, ha állandóan adapterrel kellene ráhangolni magad egy vibrációra szex közben. Túl nagy munka lenne. Minden energiádat az adapterek gyártására kellene elhasználnod. Aztán megtagadnád az egészet, nem engednéd, hogy tovább folytasd, alacsonyabbra tennéd a mércét.

 

 

A nemiség felfedezése a hatvanas években kezdődött el. A paradigma egy másodperc alatt változott meg. A bolygón akkor meglévő energia, no meg a különböző "változtasdmeg-a-gondolkodásodat" anyagok kísérleti adagolása azonnal új hittételt teremtett, és eltávolított az előző generációktól. Villámgyorsan megváltoztak a korlátok. Eltávolodtál attól a nemzedéktől, amelyik hitt a háborúban és nem voltak érzései - a generációtól, amelyik sötétben élt nemi életet, minden bizonnyal több réteg ruhában. Számos vonatkozásban megtörtétek a paradigmát, új irányzatokat állítottatok fel, a létezés új útjait raktátok le. Csodálatos volt. - Ó istenem, szabad szex és szerelem és meztelen testek ! - mondtátok.

 

 

Most egy egészen új forradalom ideje jött el, ami oda vezet, hogy vibrációsan kapcsolódtok majd a másik emberrel. Nincs több szexuális kalandozás, nem lehet többé tettetni, hogy nincsenek fenntartásaid, hogy szexuálisan szabad vagy. Ez csak a nemi élet területén végzett torna. Azt akarjuk, tapasztaljátok meg, milyen a lélek tornája, tekergőző tánca - a vibráció. Mindnyájan arra vágytok, hogy ilyen mélységben legyetek képesek összejönni és egyesülni egymással. Csak azért féltek tőle, mert nem létezik erre vonatkozó rendszervagy szerepminta. Készítenetek kell. Bíznotok kell benne, hogy valamilyen módon a kozmikus program tervének energiája egy pillanat alatt kialakít egy új mozgalmat, arra a vágyra építve, hogy megtegyétek az önmegismerés felé vezető következő lépést.

 

 

Nagyon tisztán fogtok visszaemlékezni szexuális megnyilvánulásaitokra a valóságokon végzett különböző manipulációitok közben. Arra, hogy voltatok már férfiak is, nők is és megtapasztaltátok a nemiséget mindkét oldalon. Ehhez bátorság kell. Ha van olyan terület, ahol igazán bíráljátok magatokat, és ahol a bolygó keményen ítélkezik, az a szex. Vannak meghatározott elképzeléseitek arról, hogy szexuálisan mi helyes és mi helytelen. Néhányan bizony nagyon meg fogtok döbbenni, ha visszaemlékeztek arra, mit műveltetek a szexualitásotokkal.

 

 

Tudnotok kell, hogy ezen a bolygón a nemiség mindig is kapcsolat volt a test és magasabb frekvenciája között. Még ha az adatok nagy részét szét is szórták és kitörölték a testből, az élet teremtésének potenciálja megmaradt, hogy tökéletesen megérthessétek, kik vagytok lényetek alapjaiban és legmélyebb mélyén. A szexuális vibráció volt a kapcsolatotok kozmikus identitásotokkal, de ezt az egész fogalmat teljes mértékben félreértettétek és elfelejtettétek. Csak azt állítjuk ezzel, hogy van egy másik történet, amely sokkal izgalmasabb, mint bárki hinni merészelte volna.

 

 

Valakik nem akarták, hogy ráállhassatok erre a frekvenciára. A szexuális frekvenciák ugyanis a szabadság területeire vihettek volna benneteket, ahol rájöttetek volna a dolgokra. A szexualitás megmaradt számotokra mint frekvencia, amellyel az idegrendszeren átutazva testetek elhagyásával összekapcsolódhattok a magasabb eszmével. Ha megmondták volna, hogy ez a kifelé vezető út, ki tudott volna irányítani és manipulálni benneteket ?

 

 

A Föld lakóinak el kell vetniük a negatív általánosításokat és ítélkezést, amely évezredeken keresztül meghatározta szexuális életeteket. Meg kell békülnötök a nemiséggel, hogy a frekvenciák egyesülhessenek az identitással. Manipulációkkal és korlátok felállításával tartották előttetek titokban a szexualitással kapcsolatos igazságot. Megmondták, hogy életet tudtok teremteni, és gyönyöröket élhettek át, de eltitkolták, hogy frekvenciákat tudtok megnyitni a szex által. Kapcsolatba léphettek vele és használhatjátok emlékeitek felidézéséhez arról, hogy kik vagytok, és megváltoztathatjátok testetek vibrációs frekvenciáját.

Az elkövetkező pár évben szexuális megnyilvánulásotok egészen új dimenzióba lép át. Nagy fejlődésen mentek keresztül, feltéve, hogy olyan partnert találtok, aki hajlandó ugyanezt az utat bejárni, és ugyanilyen nyitottan viselkedik. De sosem éritek el az új dimenziót egy olyan partnerrel, aki továbbra is az elkerülés vagy elutasítás játékát akarja játszani.