Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

HU-HANG a Teremtés hangja... a KOZMIKUS-SEXUS HANG! Amire a NŐ KÉP-es!

 

TEREMTŐ SEX Sexus (hehehe..) most csak gyorsan idedobom meglegyen, emléktérból
2 éve raktam ki, de ez ugyan úgy és örökké aktuális! Sőt idén főként, hiszen megnyilvánulás évében vagyunk, sőt valamelyik év eleji írásomban mondom is , hogy MOST ebben az évben nagyon nem mindegy, hogy melyik vetítést választod, hova tolod az energiádat, a figyelmedet, és hogyan...

Judit Shana Pásztor
2015. január 22. ·

HU-HANG a Teremtés hangja... 
a KOZMIKUS-SEXUS HANG! 
Amire a NŐ KÉP-es! 
Nélküle nem megy.. , na de a FÉR-FI nélkül sem:)
Na Drágáim, imádom mennyi tudományos információt raktunk össze itt a bolygón, hogyan is teremtsünk.. 
Én is nyugi, hangtál, mindenféle belső hangosok, rezgések, buddhista időszakom(kis kopasz barátaim)..stb...

Hát Kedveseim mikor is árad legtöbbször a legszentebbül és legerősebben rajtunk keresztül a TEREMTÉS HANGJA?
Amikor együtt vagyunk a párjainkkal SEX közben... huhuhuhu, hihihi..., háháhá... stb.. :) Igaz? Ismerős? Már amikor nem kell visszafojtani a szomszédok miatt..., vagy mindenféle befojtott sexualitás tudatalatti információ miatt...
Szóval már csak az nem mindegy, hogy erre TUDATOSAK VAGYTOK e, miközben huhogtok az orgazmus alatt, és milyen tudattalan információkkal töltitek meg... milyen szintről.. 
Ha így figyelitek meg az együttléteteket, ki is adja ki a párok közül ezt a hangot, a nő vagy a férfi?
A NŐ! Bizony! A férfi az mélyebben, alulról tolja fel a nőt! 
Minél mélyebben engedi bele magát alulról a férfi az energiájának hangot adva, és engedi ki hozzá a hangját, annál magasabbra tolja a nőt frekvenciában, és így annál magasabb frekvenciájú, minőségű, oktávú közös teremtést hozhatnak létre. Ezt emeli az, ha azonos frekvenciájúak, azonos eredethangzásúak, azonos rezgésűek a párok, és nem ellentétesek, polárisan, duálisan, akik kioltják egymás rezgését.. így megölve, kinyírva a saját teremtéseiket saját maguk...!
Külső hangszerekre, didgeridoo, hangtálak..stb.., már akkor van szükségünk, ha mi magunk már KÉP-telenek vagyunk MAG-unkból létre hozni, mert elfelejtettük, mert nem tudjuk, mert nem engedjük, mert nem engedjük magunkhoz a NŐT.. pl buddhista, vagy különböző férfi agy-központú vallások.. akik azt hiszik magukban is tudnak teremteni.. 
Vagy mert nem tiszteljük a NŐT, nem adjuk meg neki azt a biztonságot, azt a teret, azt a figyelmet, azt a szabadságot, hogy ebbe beleengedhesse magát TELJES Á-t-AD-Á-ssal... Vagyis Teljes Szívvel.. ugye az Á HANG a Szív hangja... Ha erre nem adnak a férfiak lehetőséget a nőknek, akkor bizony megáll, megreked a teremtés, és már nem Á hangon, nem szívből termetünk, hanem egyel alacsonyabb oktávra kényszerülve, akarattal, erővel, és az már poláris, amiben ott van az ellentéte is minden teremtésünknek, ami mérlegként jelenik meg, és onnantól ebben a pozitív-negatív teremtés játszmában libikókázunk egyszer fent, egyszer lent.
ennyire baromi egyszerű a TEREMTÉS. AGY-asok 
Szét okoskodta magát erről a bolygó:) Szfinxeket gyártva hozzá... meg mindenféle kolostorokat, ahol erről lehetett meditálni.. csak éppen Sexelni nem sexelt senki tudatosan.. 
Ciki mi? hehehe... 
valamikor rajzoltam erről az energetikai teremtés-körforgásról ábrát is, 2 éve, majd megkeresem, és felrakom.. 
Addig is javaslom, hogy hagyjátok abba a mindenféle okoskodó ilyen-olyan szer-tartásokat, aztán essetek egymásnak egy magasabb oktávon...
Jut eszembe még, hogy a nő az MAG-Á-ban is képes minél magasabb oktávú teremtésre, ha mag-Á-val van együtt.. és jól felhúzza azokat a hangoktávokat.. 
A férfiaknak önmagukban ez kissé nehézkes, max. ha Kép-esek MAG-as hangokat kiadni... ezt nem tudom, ebben az életemben nem tudtam kipróbálni.. ugye..
A KÉP-E-s-E-k vagyunk RÁ mit jelent?
Az, hogy képes vagy e az E HANGRA, tisztán. Nézd meg, hol jelenik meg benned az E hang, mikor ki E-ng-E-d-E-d...és nyísd tovább É-be...Ez a toroknál jelenik meg, és ad egy teret, egy vásznat K-É-P ez, az É feszíti SZ-É-T a T-É-R-t... ahova be tud vetítődni a K-É-P! 
Ahogy van tér egyből megjelenik a NŐBEN a KÉP, és ahogy megjelenik a KÉP az É-L-E-T-R-E K-ÉL!
Isten hozott a Szent-Szakrális Szex-Kozmikus Párok Teremtési módjában...
akinek van ilyen párja, és módjában áll, tegye TUD-ATO-S-AN!
A férfi oldallal később folyatom, mert ahhoz, hogy meg is nyilvánuljon valósan, nah, ahhoz viszont a 
FÉRFI KELL!
Szóval Drágáim a legfontosabb, hogy EGY-MÁS nélkül nem megy..
és akkor is összevissza csúszkÁLnak a teremtések, ha a nőt beszabÁLyozza a férfi, és csak alacsonyabb oktávokon képes nyivákolni, lihegni, nyüszíteni, nyaffogni, nyiffegni, zihálni, mert bizony azzal az teremtődik.. :) nyifi-nyafi... 
szép ki-Látások ?
folyt.köv.
Shana

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Ambarees Fényes Jázmin - 9025 Győr Hajós Alfréd utca 13

2020.07.06 12:40

Most már tudom, mennyire fontos szerepe van a hangomnak. Eddig nem mertem tolni hangot, még akkor sem,ha pasimnak tetszett volna. Húúú.