Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Hogyan dolgozd fel valósan, örökre, tartósan a külső, eddig negatívnak, sötétnek ítélt energiákat csillagtudatossági szinten

 

Csillagnemzetségek - Lélekcsaládok

2014. november 20.

Figyeljünk a jelekre!

Szeretnénk jelezni nektek, hogy különös éberségre intő napok várnak ránk, ugyanis november 20. és 24. között Rigil Kentaurus/Bungula csillaga vetül a Napunkra (lásd Csillagnemzetségek – Lélekcsaládok, 226. oldal).
Úgyhogy legyetek óvatosak, ne engedjetek közel semmiféle alacsony rezgésű hatást, manipulatív érzelmet, negatív kísértő jellegű energiát, hanem egyszerűen küldjétek el azokat magatoktól, mintha egy szellemi parancsot nyilatkoztatnátok ki a lelketek erejéből és fényéből mondván, hogy "ez csupán illúzió, nem az én valóságom!".
Azután pedig már végre eljön a Nyilas hava és vele a növekvő Fény ígérete!
Legyen Égi oltalom a napjaitokon!

Namasté
Czeizel Beatrix és Greskó Anikó

Kép: Kazumasa Uchio, köszönet a művésznek!

 

Most ezt, mert ideje van... és benne vagyunk.. DE! nem mindegy hogyan!
ez most azoknak szól, akik a csillagtudatossági szintjükkel is dolgoznak egy jó ideje...
Főleg azoknak, akik már több éve nyomják a shalalát ebben a sávban...

ha úgy érzed, hogy már tényleg abszolút eleget dolgoztál az Elektra minőség női történeteiden.. és még mindig bekapcsol, még mindig beránt, még mindig akarja mutatni magát az energia.. már minden megértés meg volt belőle.. és már nem is ragaszkodsz ezekhez fajta energetikájú kapcsolódásokhoz.., ha szeretnél már tovább lépni, és megérezni, hogy milyen a kapcsolat, amikor nem ezeken az energiákon keresztül rántódsz össze férfiakkal, vagy nőkkel.. 
és már tényleg unod, akkor most TÉNYLEG KÉRD, hogy okés, most utoljára fusson át, jöjjön a teljes spektrum, ami még az energiarendszeredben van, mutassa meg magát..és aztán had menjen ki teljesen miden szinteden... mert már tudsz, és szeretnél ezek nélkül élni...

Úgy,. ahogy javasolják ez sosem fog sikerülni:

"legyetek óvatosak, ne engedjetek közel semmiféle alacsony rezgésű hatást, manipulatív érzelmet, negatív kísértő jellegű energiát, hanem egyszerűen küldjétek el azokat magatoktól, mintha egy szellemi parancsot nyilatkoztatnátok ki a lelketek erejéből és fényéből mondván, hogy "ez csupán illúzió, nem az én valóságom!"

Ááá, ezzel pont felerősíted, újra termeled, újra és újra építed magadtól eltolva, magadból kizárva, ezzel te magad adsz neki erőt, és te magad táplálod vissza magad számára, hogy mindig újra csak ezt tapasztalhasd meg.
Nagy a felelőssége egy tanítónak, hogy mit javasol, és ezzel miben tart megrekesztve embereket...

Szóval mit tegyél valósan?

Pont hogy hívd be a teljes spektrumát az egész energiának, amennyit csak bírsz, lélegezd be, hívd be, hogy vegyen körül, járjon át, érezd minden sejtedben, minden porcikádban, érezd hol hogyan hat benned, mit mozdít.. mit csavar, mit teker..
ha megvan belőle a TELJESSÉG érzés.. akkor MEHET, kérd a segítőidnek, hogy vigyék.. vagy kérd a kegyelem energiát.. hogy transzformája át.. vagy ahogy te magad szoktad a sajátodat átalakítani a saját módodon.. 
A lényeg pont nem eltolás, pont nem távol tartás, pont nem illúziónak nyilvánítás, pont nem szigorúan ráparancsolás, hogy távozzon.. (őrület.. ekkora badarságot.. már bocsánat... ) 
Tehát befogadás, belégzés, be a szívbe... és szinte szerelembe esni ezzel az egész energia történettel, minden elemével.. na ekkor lesz meg teljesen... és akkor soha többet nem jelentkezik...és tovább léphetsz más minőségű párkapcsolatba végre... ténylegesen..

Ma én is ezt tettem.., bele is ájultam (aludtam) akkora volt az energia, és álomsíkon dolgoztam fel a nagyját... még van egy kis fizikai, testi tünet, ahogy azon is végig fut.. de már jó, a lelkemnek nagyon jó..
És a visszacsatolás is jött egyből, eltűnt az a férfi minőség teljesen (még a facebookon sem látom már), akivel legutoljára ebből a minőségből megéltem még...

tehát befogadás, nem eltolás a kulcs...

Akinek nem megy egyedül, inkább hívjon  + 36 20 33 44 392smile hangulatjel

Shana

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.