Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Gyakorlóterepről a Valóságba

 előzmény: 

Mennyet a földre hozni

www.szivkozpont.eoldal.hu/cikkek/tudatossag/a-mennyet-a-foldre-hozni---utmutato-i_

 Hogyan alakul át belülről kifelé a világom?

www.szivkozpont.eoldal.hu/cikkek/tudositas-a-sziv-terbol/hogyan-alakul-at-belulrol-kifele-a-vilagom_-1_resz

 

Kép  Ebben az életemben a Fehér Rezonáns Varázsló (Mágus) energetikáját választottam beszületési pontomnak, mert a jelenlegi életem fő motívuma a teljes belső alkímia, a teljes átalakulás, hogy egy végtelenül hosszú karmikus ciklusból kilépjek, és átlépjek egy nagyobb, egy élőbb, valósabb valóságba.

A Szívközpont ideája, energetikai csomagja pont a Fehér Rezonáns Varázsló Hullámvarázs előtti napon érkezett meg, és a hullám varázs első napján már a létbe is hívódott, manifesztálódott.

A csomagban az az információ jött, hogy ez az oldal lesz a virtuális gyakorlóterepe annak, hogyan jutok be a szívközpontomba valóságosan.

Ehhez a gyakorlatozáshoz csodás gömbvilág-tulajdonosok csatlakoztak, akikkel különböző felületeimen kapcsolódtam és mindenki mutatott magamról magamnak valamit. Azokat a részeimet láthattam rajtuk keresztül, akiket még nem ismertem fel magamban, akiket még nem tudatosítottam, akiket valami miatt kizártam magamból, mert nem tudtam velük azonosulni, nem tudtam őket, azokat a részeimet elfogadni.

Mindenki, minden társam, aki ezen az oldalon megjelent, hosszabb, rövidebb ideig itt jelen volt, mind-mind engem mutatott magamnak, és én mutattam őket maguknak magamon keresztül. Ahogy sorban ismertem fel ezeket a részeimet rajtuk keresztül, ahogy képes voltam felismerni, megismerni, megérteni, elfogadni, beintegrálni és a helyére illeszteni a világomon belül, abban a pillanatban áramoltak tovább azok a drága társak, akik az adott részeimet mutatták. Oda-vissza mutattuk egymásnak azt, amit működtetünk.  Így jutottam egyre beljebb magamban, rétegről rétegre, igazságpontról igazságpontra. Voltak olyan részeim, akik nagyon nehezen adták meg magukat, akikkel rengeteget harcoltam magamban és itt a nyílt gyakorló terepen is. A legkeményebb, a legharcosabb részemet egy csodás sárkányharcos lány mutatta, akinek ezért végtelen hálás vagyok, hogy kitartóan segített meglátni, elfogadni azt a sebzett részemet.

Ahogy egyre beljebb jutottam magamban, fogytak a még fel nem ismert, nem tudatosított részeim, így fogytak az oldalon jelen lévő társak is.

Miután hihetetlenül hatalmas világot hoztam már létre magamnak, így rettentő sok munkával járt mire az egészet bejártam és feltérképeztem, kiismertem, kezdtem elfogadni, hogy az is, és az is, és az is én vagyok, csak kizártam őket magamból. Eszméletlen sok belső harc és vívódás kísérte ezen részek elfogadását, nagyon sokat sírtam, sokszor belefáradtam, sokszor éreztem úgy, hogy feladom,  sokszor fájtak a kívülről jövő bántások, támadások, majd ahogy kezdtem felülemelkedni a sérelmeken, a fájdalmakon, minden ponton megláttam, hogy ezt én magam teszem magammal, ezért mutatják, és ezért mutathatják számomra a drága társaim. De először mindig belesüllyedtem, mindig fájdalmasan érintett, mindig vívódtam magamban, mindig harcoltam kívül, mire képes voltam magamban elérni azt a pontot, amin keresztül meggyógyíthattam azt a részemet. Ehhez mindig mélyen bele kellett néznem magamba, hogy én valóban ilyen lennék, én is valóban ezt működtetem? Ez elképzelhetetlen… majd persze mindig nagyon bátram belenéztem magamba, és megláttam, hol van bennem az az érzés, honnan, milyen gyökérpontról indul ki belőlem az a minőség amit mutatnak nekem.

Így fogyatkoztunk szépen lassan ezen az oldalon, míg mostanra, már csak páran, talán 3-4- en maradtunk. Ti vagytok és voltatok azok a részeim, akik már a legbelső, a legsebzettebb, a legrejtettebb, a legkifinomultabb, a legfájdalmasabb részeimet mutattátok nekem, amikről egyáltalán nem tudtam hogy létezhetnek.

Az egyik ilyen részem volt a tökéletes, a legnagyobb tudású, a legcizelláltabban fogalmazó mentális részem.  Ezzel a részemmel egyszerűen nem ment az azonosulás, mivel ebben az életemben nem volt ilyen tapasztalatom. Ezért nyílt és nyílhatott ki számomra egy ponton az előző életem, ahonnan bejött, beáramlott ez a részem, és felismerhettem, hogy én ezt már megcsináltam magamban, vagyis az én nagylelkem maga számára már elérte a tökéletes elmét, a legnagyobb tudást, amit el tudott érni, amire képes volt és amit szeretett volna. Ezt a részemet tehát az előző életemből kellett beemelnem, visszafogadnom magamba, hogy emlékezhessek arra, amit már egyszer elértem magamban és most itt a jelenben is használhassam.

Egy másik ilyen drága társam mutatta nekem azt a részem, akivel nem mertem foglalkozni, aki nagyon magasra ment fel, és nagyon nem volt emiatt a testében, és nagyon a szellemi síkon járt, ehhez, hozzá képest láthattam meg magamban, hogy mennyire fontos, hogy ezt a magasságot, ezt a szellemiséget, hozzam is le ide fizikailag, egész be a testemig, minden sejtembe. Ő volt az az ellenpontom, akin keresztül ezt megláthattam folyamatosan.

A harmadik társam mutatta az összes női nemi elcsúszásomat, a szexuális energiákkal való visszaélést, ezen energiák harcos, befolyásoló működtetését, ami miatt kizárultam egykor az Istennő Templomából, amivel lezártam magamban a tantrikus energiák működését. Nagyon fájdalmas volt meglátnom ezt a részemet is, és ezért végtelen köszönet és hála annak a drágának, aki ezt mutatta nekem magamból.

A negyedik, még kizárt részemet, félelmemet egy olyan csodás társon keresztül láthattam meg, aki merte felvállalni, hogy befogad magába más energiákat, más létezőket, hogy rajta keresztül megnyilvánulhassanak, üzenhessenek. Bennem óriási félelem és bizalmatlanság volt emiatt, és ítélet és elvárás volt magam felé, hogy milyen minőségben, mennyire pontosan vagyok képes átadni, közvetíteni más létezőt. Ez a félelem eszméletlen erővel blokkolt bennem minden ez irányú vágyamat. Köszönöm, hogy ezt is megláthattam és meggyógyíthattam, helyére rakhattam magamban.

Kép A skorpió csillagkép energetikai pontján keresztül születtem be, vagyis én ezt a minőséget, a skorpióhoz tartozó galaktikus archetípust nagyon mélyen, mondhatni zsigerből élem, éltem meg.  Sok időbe tellett, míg kiismertem ezt a sebzett és mégis csodás minőség minden részét, fájdalmát, tulajdonságát magamban. Mostanra eljutottam magamban oda, teljes együtt rezgésben, együtt áramlásban, a bolygókkal és csillagképekkel való teljes egységben, ritmikában, hogy valóban pont akkor vagyok pont ott, ahol kell. Ezt már tudatosan is látom, érzékelem, és élem, és amikor ott van az ideje pont akkor történik velem, bennem pont az aminek ott az ideje. Erre a ritmikára, erre a valós soláris és sztelláris áramlásra egyszerűen sejtszinten hangolódtam rá, ahogy nagyon kitartóan, először csak intuitívan, majd már később tudatosan az Antarion átalakító energiákkal, Krisztusi kristályenergiákkal, majd a Nagyboldog Asszony Istenanyai energiákkal mozgattam át magam a végtelen jelen keresztül minden nap, a hangokkal, hangtálakkal rezgettem át mindenemet  éveken keresztül fizikai, érzelmi, és mentális szinten.  Így vált számomra a fizikai szintemig, sejtszinten valósággá az a minőség, az a frekvencia, energia, és információ ami a magasabb dimenziókból elérhető volt számomra, és került bekötésre rajtam keresztül  Földanyám energetikai hálójához is. Bekötöttem magamba és élem, használom és így létezek ma már minden pillanatomban. Én így hoztam le magamon keresztül a magam mennyét a földre, azáltal, hogy felismertem, integráltam az összes leszakadt, kizárt, megtagadott, elfelejtett  lélekrészemet, a párhuzamos (vagy előző életeimet), a sérült aspektusaimat.

Volt egy pont ebben a hatalmas belső munkában, mikor kibékült bennem a női és férfi részem minden szinten.

Kép  Három évvel ez előtt egy Kuthumi meditációban találkoztam az én Ikerlángommal, ahol egymásnak érintettük a tenyerünket, és nagyon mélyen összekapcsolódtunk, felismertük egymás energiáját.

Akkor azt gondoltam, hogy ezzel a csodás társenergiámmal majd csak akkor fogok legközelebb találkozni, ha minden amiért jöttem ebbe az életbe, megcsináltam magamban, és majd ha kilépek, akkor talán már méltó leszek rá, hogy egyben legyünk, összekapcsolódhassunk valóságosan is.

 

Ehhez képest egy csodás és ezen életem legnagyobb ajándékát kaptam meg szeptemberben, mikor is valóságosan is megjelent ez az energia, és manifesztálódott is. Olyan eszméletlen erővel kapcsolódott össze a két szív az őszi napfordulón a dobogókőn, hogy majd szétégtünk tőle. Ilyen lángoló, eszméletlen hatalmas energetikájú szeretetérzést még sosem éreztem addig. Ami ehhez fogható volt erősségben, az az volt mikor 2008.05.18-án a Krisztusi Kristályenergiák aktivizálódtak bennem, amikor beáramlott rajtam keresztül, akkor éreztem úgy, hogy felperzsel, szétéget, belehal a fizikai, érzelmi és mentális testem, mert képtelen ezt az erős energiát fogadni és feldolgozni.

Az én csodás és gyönyörű Ikerlángom számomra teljesen ismeretlen volt fizikai szinten, és beletelt egy kis időbe míg a fizikai forma is összeismerkedett, megbarátkozott egymással. Vagyis az elsődleges és egyetlen biztos mércém az volt minden pillanatban, amit érzek, az a hihetetlen égető forró láng a szívemben, a mellkasomban, a hátamban, az a végtelen szeretetérzés, amikor összeért a két szívcsakra, és az a végtelen fizikai és érzelmi fájdalom amit akkor éreztem, ha szét kellett válnunk.

Az összekapcsolódás után eszméletlen gyorsított ütemben mutattuk meg az egész, csodás gömbvilágukat a másiknak, minden egyes felületi pontunkon nagyon intenzíven mentünk végig, bemutatásra került az összes aspektusunk is egymás számára. Minden részünket megmutattuk, ez néhol eléggé viharosra sikeredett, főleg a sérültebb részeinknél, de minden sebzett, sérült részünk bemutatása, megmutatása és vihara eszméletlen gyorsan gyógyult és került bennünk a valódi, már stabil helyére, a közös szívterünkben. Rettentő sokat billentünk, hol én hol ő kijjebbi rétegébe, ami ütközési pont volt, majd ahogy felismertük, tudatosítottuk ezeket a részeinket a másik és önmagunk számára is, percek alatt kerültünk vissza az egymás iránti végtelen szeretet és elfogadás érzésébe, valóságába.

Mára eljutottam oda magamban, hogy az említett skorpió csillagkép archetípusának megfelelő , a legmélyebb, a legrejtettebb, a legfájdalmasabb, a legbántóbb, a leg önpusztítóbb részeim is megmutatásra kerülhettek. Már csak ők maradtak. Ezt mutatta nekem az a pár csodás lány többek között magamból, amit még nem akartam eddig meglátni, amit még folyamatosan működtettem, amit kizártam magamból. A nap jelenleg a skorpió farkánál jár, amivel gyakorlatilag önmagát bántja, szúrja meg, és önmagába fecskendezi a saját mérgét. Tehát ezek a legmélyebb önpusztító, öngyűlölő, önbántó programjaim mutatták meg magukat most a napokban, nem csak a szívközpont oldalon keresztül, de az Ikerlángomon keresztül is felismerhettem. Sokat sírtam a hétvégén, és nagyon fájt az igazságtalanság, az hogy nem értenek meg, az hogy kiforgatják és félreértik a szavaimat, az hogy magánban őszintén megnyílok és önzetlenül adok, és tudják azok a részeim, hogy mi vagyok, ki vagyok,  mit és hogy teszek valóságosan, és ehhez képest kapok egy támadást kívülről, ahol azt akarják a részeim bebizonyítani, hogy én nem jól érzem, én nem jól teszem, és úgy sem fog sikerülni amit teszek, és kvázi elárulnak engem. Így éltem meg ezeket a részeimet. És köszönöm még egyszer és utoljára, hogy mutattátok nekem magatokon keresztül. Felismertem, tudatosítottam, elfogadtam, befogadtam és meggyógyítottam ezeket a részeimet is.

Ezennel eljutottam a Szívközpont gyakorlóterep utolsó akadályainak végére is, remélhetőleg. Most így érzem, hogy nagyon egyben vagyok már minden egyes pontommal.

Pár napja az ikerlángommal a további feladat, vállalás, munka terén is teljesen egybekapcsolódtunk, összesimulva, egybehangolódva elkezdtük végezni azt a közért vállalat munkát, amiért ilyen sokat dolgoztunk magunkban, amiért jöttünk. Mikor szeptember 11-én először találkoztunk egy kapcsolatteremtők találkozóján , amikor a társaságban felmerült egy kérdés, csak egymásra néztünk –akkor még ismeretlenül- és csak ennyit kérdeztünk egymástól: „mondod vagy mondjam?”  Akkor még nem voltunk ott energetikailag, hogy ennél többet felismerjünk egymásból, de nagyon misztikusnak, különlegesnek találtuk, ahogy teljes összhangban, egymást kiegészítve hol én beszéltem, válaszoltam, hol ő, és a kettő együtt valami csodás és hatalmas egészet adott ki. Akkor még csak ennyit láttunk egymásból és éreztük, hogy folyamatosan áramlik a szívcsakránk, de a valódi teljes összekapcsolódás az 10 napra rá volt lehetséges, mikor a Nap-Hold a legtávolabbi ponton került szembenállására egymással a napfordulón. Minden égi elrendezés szerint történt, amiket mind utólag voltunk képesek csak magunk számára is megdöbbentő módon tudatosítani.

Ma már ez az új a valóságom, amit élek minden pillanatban, már nem gyakorlatozom, hanem bent vagyok a szívteremben, a közös szívtérben az Ikerlángommal és megéltük, megéljük minden percünkben valóságosan a teljesen meztelen Mi állapotát. Itt vagyok azon a ponton, ahol már csak annyi dolgom maradt, hogy minden eddigi megélésemet amit feltérképeztem, kicsomagoltam, összegeztem, megláttam, felismertem, megtapasztaltam, az abból fakadó legbelső magomig beépült tapasztalati eszenciát tovább vigyem, a csomagolás és megélések romjait, a csomagolópapírokat, dobozkákat, eltakarítsam, hogy ne hagyjak magam után romokat. Szépen mindent összepakolok magamba amit tovább viszek, és mindent elbontok, lebontok, összetakarítok, kitisztítok amit már nem vihetek tovább. 

Az eddigi hatalmas karmikus életkalandjaim minden szereplőjével mindenféle kapcsolódásomat kitisztázom, kitisztáztam, végtelen hálával és szeretettel megköszönöm és megköszöntem, hogy részt vettek az eddigi életemben, nagyon mély szeretet érzés jár át, hogy együtt voltunk, hogy velem voltak, hogy kitartottak, és hűen mutattak magamnak amíg szükségem volt rá, most, ezen a ponton becsomagolom minden egyes társammal kapcsolatos csodás emlékemet, tapasztalásomat, felfűzöm egy ragyogóan fénylő fényzsinórra mindet, mint egy igazgyöngyláncot, és ezt a csodás gyöngysort visszaküldöm a teremtő elme emléktárába, ezzel is gazdagítva az EGY-et, és köszönöm, hogy a létbe lettem hívva, álmodva, és hogy rajtam keresztül is megélhette magát a Minden úgy, és olyan formában, ahogy csak és kizárólag rajtam keresztül élhette és tapasztalhatta meg.

 

 

Kép

 

 

Áldott Minden Létező, Végtelen Szeretet és Hála a Létért, a Létezésért, a lehetőségért, a VANságért és ezért az egész csodáért, amit a Megnyilvánulatlan életbe hívott Istenként és Istennőként/Istenanyaként és Fiúként, megtapasztalva magát rajtam keresztül is, és  hogy ez által én is az álmuk része lehettem.

 

Pásztor Judit

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.