Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

A vízöntő kor párkapcsolati mintájának alapjai... Hol tartunk kollektíven?

 

Egy kis tudatos összegzés a tegnapi párkapcsolati programon történtekről:


Tegnap sikerült lerakni egy olyan mintát, ami már az új kor, a vízöntő kor férfi-nő kapcsolódási módja lesz.

A program végén ebből kaptunk egy kis ízelítőt, milyen is az, amikor a lélek a lélekkel találkozik, függetlenül attól, hogy ki az az illető testben... és milyen az érzés, amikor a két lélek energiája lángol!

Még én is most fogom fel igazán mi is történ tegnap, mibe kaphattunk bepillantást, mekkora szeretet élményben lehetett részünk az eddigi összekapcsolódási hitrendszereinket viharosan felülírva.

Irány a vízöntő kor, irány az új, független, tiszta lélekkapcsolódások felé!

 

még egy kicsit hozzáírtam, mert jött, így utat engedtem neki: :

Elég sok kapcsolati függő energiáról kell még lejönnötök majd, elég sok olyan hitet fogtok elhagyni, felülírni magatokban, hogy milyen is a családmodell.

Ezek mind-mind át fognak íródni, és egy sokkal szabadabb és áramlóbb kapcsolódásba fogunk egymással kerülni mindannyian.

Ehhez az egyik legfontosabb, azokról az elképzelésekről, vetítésekről, vágyakról lejönni, ahogy azt gondoljátok, vágyjátok, hogy lesz egy férjem, lesznek gyerekeim, és egy családban boldogan élünk míg meg nem halunk.

És az nem azt jelenti, hogy nem lesz ilyen, mert bármi lehet, ez is..., csak addig, amíg ezt vágyjátok, amíg ennek a hiányából kiindulva vágytok és vártok egy ilyen csíkos könyv lányregény mintára, addig mindig csak a hiányát fogjátok újra és újra tapasztalni.

Tehát MOST a legfontosabb amiben saját magatoknak segíthettek, ha abbahagyjátok a képzelgést, az ábrándozást, a vágyakozást, azt hogy meg akarod határozni, megszeretnéd álmodni, hogy milyen legyen.

Még bizony a "tiszta szándék" kinyílvánítást is szerencsés abbahagyni, mert ott is még ott van az alaphiány minta a mélyben, ami módosítani fogja. És bizony akik már tapasztalják a szívtérben álmodást, teremtést, azoknak is célszerű leállni a kivetített vágyakkal, hogy meg tudjon érkezni a valódi álmod, amit már megírtál magadnak, csak engedd meg, hogy megmutassa magát.

Majd ha ezek a hiányok, teljesen kitisztulnak belőletek, ha már képesek vagytok a képzelt vágyaitok nélkül élni, és megengeditek, hogy az mutassa meg magát az aktuális párkapcsolatban, amire nektek most éppen a legnagyobb szükségetek van, hogy önmagatokon belül tovább tudjatok haladni, és azokon végig mentek, és eljuttok oda,  hogy már nem kívülről várjátok azt hogy valaki kiegészítsen titeket, teljesekké váltok önmagatokban, utána jöhet majd már egy teljesen szabad, független, tiszta, elvárások nélküli újfajta párkapcsolat.

 

Tehát még a folyamatoknak annak a résznél vagytok, hogy éppen hagyjátok abba azt hogy Ti el akarjátok képzelni!

 

Ez lenne most a legfontosabb... !

 

Ilyen értelemben most szépen elkezdhetitek kikukázni az eddigi spirituális tanításokat is erről ami még arra biztat Titeket, hogy álmodjatok...!

 

Most nem, nem MOST!

 

 

Mert így csak azt tudjátok álmodni egyelőre pont, amit nem akarnátok... és ezért mindig lesz benne csalódás...

Ezt nektek eddig gyakorlatiasan senki nem mondta, vagyis egy spirituális tévúton jártatok magatokban..., ami nem volt véletlen, oka volt..., nem is nevezném tévútnak, hanem egy kihagyhatatlan fázisnak, aminek most vége ilyen formában.

 

 

 

Vége...! 

 

Ezt is hozta a dec.21-i forduló többek között, így vagyunk egy nagy közös furdulásban együtt MOST ezen a téren is!

 

Azért, hogy elindulhasson a valódi, és majd szépen vissza fognak köszönni az eddigi spirituális tanítások, de már máshogy, amolyan visszacsatolásként!

 

Eddig abban a fázisban, szakaszban voltatok, amíg gyűjtöttétek az információkat, tesztelhettétek, hogyan is működik, játszhattatok vele, persze mindenki tart ezenken a teremtői tudatfázisokon belül ahol éppen tart.

Célszerű ezt is rendbe rakni, hogy mi van már meg valósan bennetek, mit haladtatok már meg valósan magatokon belül, miből van már tudatos gyakorlatotok, és hogy mi a következő fázisotok. ( itt nézheted meg)


Köszönjük Mindenki nevében, aki ezen dolgozik magában, mert mivel össze vagyunk kötve, így mind egy kicsivel közelebb kerülhetünk a saját valódi párjainkhoz!

 

Fogjunk összege tudatosan, hisz senki nem tud a másik nélkül haladni, ha egy halad önmagán belül, az kihat mindenkire!

 

És köszönjétek meg azoknak a társaimnak, akik rettentő sokat dolgoztak már eddig is magukon, hogy Ti akik még eddig ezt nem tettétek tudatosan, ide juthassatok, hogy már lassan veletek is történhet.

 

Így raktuk le mind már sokan az alapokat eddig zömében az egyéni utunkon, és így történhet most már egyre több társunkkal, immár csoportokban.

 

Keressétek azokat a valódi segítőket, akik már ezeken a fázisokon valósan túljutottak, mert ők tudják mutatni, hogyan tudtok valósan, és tudatosan átfordulni az új mintákba, ahhoz miket hagyjatok el, milyen minőségeket hívjatok elő magatokból.

 

Már vannak ilyen valós segítők... lassan, hamarosan egyre inkább láthatóvá fognak válni, és fel fogjátok ismerni őket!


És az éteri társaink is hálásak nekünk, mert ezzel őket is toljuk egyre jobban a saját történetrészükben, mindenkit, mivel egy nagy kozmikus belégzésben vagyunk, ahol minden összeér ami összetartozik, és mindenki egyre inkább a valódi helyére kerül a valódi társaival, a valódi lélekcsaládjához, a valódi párjaihoz!

 

-Tudósítás a Jelenből a Szívtérből-

aki nem érti esetleg, hogy én miért mondom, hogy ez bizony most a kollektívben történik, azoknak egy kis megértés: mivel évek óta mindig az a feladatom, hogy az alapmintákon dolgozom át magam tudatosan, először magam az enyémet, -keresve közben a legegyszerűbb segítési módokat-, majd ha már én átmentem egy fázison, utána bejönnek azok a társaim, akik egyéniben kliensként mennek át ugyan ezen, -ott csiszolódik a segítés, és még inkább egyszerűsödik-, és amikor ez is elér egy kritikus tömeget, akkor jön be rá annyi társunk, hogy már megcsinálhatjuk belőle az első csoportos programot, és ott már még egyszerűbben történik a változás az ott jelenlevőkben.

Így rakjuk le az alapokat, és így tud aztán egyre több és több társunknak is berezegni. Lehet, hogy úgy, hogy neki már szinte semmit nem kell majd csinálnia, egyszerűen csak eltűnik az a  fajta minta a rendszeréből, amin mi átdolgoztuk magunkat. Ezért én mindig látom hol tartunk a jelen folyamatokban, és azt is látom, hogy hány másik "nagymester" társam dolgozik ugyan ezen magán, majd csoportokon, és ők hol tartanak, mit raknak hozzá és hogyan, a közös folyamatokhoz. Mert érezzük egymást. Együtt csináljuk, még ha úgy tűnik külön is vagyunk.

szeretettel

 

Shana-Judit

 

És egy visszacsatolás a Jelenből Szétag Zsuzsi társnőmtől, aki szintén tudatosan dolgozik magán csodásan:

 

"Szia!

 

Te ez a párkapcsi irásod annyira telibe talált, épp ezt teszem.

Lejöttem a vágyakozásról, hogy milyennek is képzelem el, nem vágyom egyáltalán, és csak hagyom ami jön épp, hisz csak az tud jönni amire épp szükségem van, meg ami bennem van!

 

Judit és mindez csak jön, nem én előre megbeszéltem magammal, hogy lejövök a vágyakozásról, olyan mintha most ide értem volna ehhez az állomáshoz, és csak nézek belülröl, figyelem magam Waaa milyen klasz, nincsenek vágyaim!

Viszont azt hiszem nekem az uccsó fázis van még hátra, hogy ne kivülröl figyeljem "Várjam",,  de nem várom, csak az elmém ugye kivülre helyezi a másikat, nah ez lesz valószinü a kövi lépés, majd ha jön!:)

Puszi és annyira egy húron rezgek veled, nagyon tuti mindig nekem szól, ezt érzem, értem!:)

 

köszönöm, hogy vagy épp itt !:))"
 
 
Köszönet Mindenkinek hogy Vagytok!
 
 

szivemberek.jpg