Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

A KUNDALÍNI témától a Háromszoros felemelkedésig, Shanásan, egyszerűen, összegzően

A KUNDALÍNI témától a Háromszoros felemelkedésig, Shanásan, egyszerűen, összegzően.

Olvasd végig , és csak utána nézd majd meg a linket, ha tovább akarod részletezni.
Inspiráció Ny Lénádr -tól:
Ny Lénárd "a Luciferi mindenségben minden energia a kundalinin alapszik, vagyis a szexualitáson! Ezért ha valaki az ezoterikus ösvényre lép, akkor törvényszerűen egyre szexuálisabb is lesz! Ez jól látszik minden ezós hölgyön/uran is." 
Judit Shana Pásztor
Sziasztok, végig futottam a párbeszédet, aranyos, kedves, hasznos..  
Erre viszont egy kis korrekciót raknék nem elméleti alapon, hanem a saját ÉLŐ energiámból, és saját forrásomig visszajutás tapasztalásából.

A kundalíninek semmi köze a mai, ismert fizikai sexhez, ami sima reflexiós ösztönlény fajfenntartás szint.
1. Polaritásban (3.d) hiány energiák kisülése a két biológia nem között fajfenntartás céljából alapvetően, biológia alapon. 
2. Duális (4.d.)  Lelki szinten a kundalíni a saját belső életenergiád, sexus energiád (ami nem sex, hanem sexus =életenergia, saját belső tűz energiád.
Duális vagyis kettős: a benned levő női és férfi energiáid kiegyensúlyozása a benned levő, középen, a

3. tengelyedben megtartó kristály/krisztusi energia a tengelyeden, amin a benned levő női és a benned levő férfi élet=sexus energiáid, vagyis mágneses és elektromos energiáid, amik felkúsznak a saját energetikai rendszereden belül,Hermész Botja képileg),és

MIND HÁROM BELSŐ ENERGIÁD , amit MAGADON BELÜL, lélek és tudati minőségek által építesz fel, teszel élővé magadon belül .
(csak szólok semmi sex, semmi ezo, semmi nőci, pasi katymat kívül még nem volt ebben ugye???  )

Tehát a kundalíni életenergiádnak, és a belső krisztusi tengelyednek több szakasza, fázisa és minőségei vannak, amiket kimunkálsz MAGAD-ban, és ez által épül és jutsz egyre feljebb, szinteken MAGAD-on belül 
(még mindig nem történt semmi kívül, senki által, sehogyan sem, még nem is olvastam róla, főleg nem kamatyoltam érte senkivel sehogy.. ugye?  )

 

Első szint a szívközpont, amíg felér benned a saját kundalínid.

Ekkor , ha a te nagylélekszintű fejlődésedben már egységben vagy, akkor magadban mész, haladsz tovább, a benned levő női és férfi "tanító",  vagyis a férfi és női szellemiség útján, és bizony a krisztusi úton is
Még mindig magadban, hol ebben, hol abban, hol amabban, de mind három szinteden haladsz. 
Ha bármelyiket is elhanyagolod, vagy kizárod magadból, mert te csak egyikkel akarsz azonosulni a három közül (ami benned van, mert alap vázunk egységben) , akkor amit kizártál, az benned hiány, ami kívülről fog rád rántódni, valakin keresztül, hogy a sajátodat kitöltse. 
Nah, ezt szokták a magukat csak nőknek, vagy csak férfinak meghatározó, csak nőiségével vagy csak férfiasságával azonosuló emberek , amikor összekerülnek, duális nagy, lángoló szerelemnek megélni, és az energiáikat nagy , amolyan tűzijáték szerű sexen keresztül kisütni, majd összehangolni, majd magukon belülre fogadni, egymást egymáson keresztül átlélegezve egyé válni, de nem a külső partnerrel, hanem egymáson keresztül valójában mindenki a saját benne levő kundalíni párjával, benne lévő női és férfi minőségével kerül egységbe, harmóniába, együttműködésbe.

Ennek van mentális, szellemi vonzata is, hiszen a női és a férfi tanítói minőségei ütközhetnek magában, főleg ha hangsúlyosan az egyikkel azonosította magát, a másikat kizárva magából.

Ezt szokták a férfiaknak és nőknek vélt emberek szellemi csatározásokban megélni, meg nem értettség érzése mind két fél részéről. Mivel még nem fedezte fel saját magán belül egyik fél sem, hogy benne is ott van a sajátja, és természetesen minden szintjén. 
Saját belső férfi és női tanítói része,(jobb és bal agyfélteke ). És ez még csak a benned levő női és férfi minőséged kiegyensúlyozása egészen szellemi szintig, és együttműködése, és szerelembe, szellem-szerelembe esése egymásban, nah, de ennek az egésznek a tengelye, amin felkúszik, maga a belső létrád, a krisztus/kristály tengelyed, ami a közvetlen út, a tartó oszlopod, létrád. 
Ez pedig a

benned levő belső gyermek, jelen élet, szívközpont szintig hármasság egységben,
majd tovább emelkedve,

benned lévő belső kristály gyermeki (kristálymag szinted, csecsemőmirigyig) , és bizony a

benned lévő kozmikus gyermek szinted= eredet, kozmikus szellemi eredet mag szinted. 
Nah, ez a tengely tartja meg, és ezen kúszik felfelé a benned levő női és férfi tanítói minőséged, egészen haza, a központi eredet forrásodig, a szellemi eredet központodig, ahol a saját kozmikus eredet teremtői hármasság minőségeidbe érsz vissza. 
Ha ezt mind a három szinteden, mind a három minőségedet amiből felépülsz harmóniába hoztad magadban, valósan kiépítetted magadban, és valósan működteted is magadban, akkor mondjam úgy kész a rendszered és kozmikus tudatos szellemi, lelki és fizikai létezőként élheted meg magad. 
Jól hangzik? 
Csak ennyire egyszerű kedveseim, és akkor nem fogtok itt vitatkozni, meg beszélgetni , hogy most ez, vagy az, vagy amaz, mert mind három szinten, mindhárom minőség benned ÉLŐ, és akkor felismered másokban is, és azt is, hogy hol nem élő még benne melyik, hol mit zár ki magából még. 
Melyik szinten mit, téves meghatározottságokból. 
És ez egyben ha értően olvastad a háromszoros felemelkedés, vagyis az amiért Thoth-ot is Hermész Trisztmegisztosznak nevezték.
Nah drágáim, már csak dolgoznotok kéne magatokon és tudatosan élvezni minden lépcsőjét, és emeletét, és szintjét:)

És még mindig csak rólatok, és a ti saját belső Élő energiáitokról, belső, bennetek levő gyermek szintjeitekről, és még mindig csak a bennetek levő női és férfi minőségeitekről, és azok egység szintjeiről, és azok hármas egységéről beszéltem. 
Mind ezt a saját belső tapasztalásomból, ahogy én végig mentem rajta, tehát semmit kívülről, sehonnan, senkitől nem kellett hozzá igénybe vennem, ami nem lett volna meg bennem is. 
A külső segítségek csak időlegesek voltak, azokon a pontokon, ahol hiányban voltam téves meghatározottságból. Okés?

Ér kérdezni, és ha valaki a sajátját szeretné ezek alapján belőni, megérteni, megéléseit tudatosan segíteni, az bátran keressen.
A másik!
Ha felmerülne benned a kérdés, hogy te jó ég, akkor többet nem lesz sex sehogy?
Dehogy nem!
csak egyre tudatosabban, egyre klasszabb minőségekben, egyre klasszabb társakkal, egyre tágabb okokkal azon túl, amiket eddig ismertél, hittél, gondoltál az egészről. 

Rakok hozzá egy összegzést, ameddig nagyjából összedobáltam, hogy egyben látszódjon a folyamat szintek..

 

Nő-Férfi Egyensúly Evolúció Összegzés. Minőségek, szintek... Kollektív/Egyéni folyamat évről évre -anyagi pártól az eredetpárig

parkapcs3 (2)

 

 

A mappában található képek előnézete Párkapcsolati ábrák

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.