Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

2015.11.29. NŐI MINŐSÉG TELJESSÉG-rész emléktár "Eredendő Bölcsesség Óceán Királynője"

2015.11.29. gyors jegyzet NŐI MINŐSÉG TELJESSÉG-rész emléktár
"Eredendő Bölcsesség Óceán Királynője"

DSC_3562.jpg

Istenem!!!
Kinyílt, tovább nyílt megint egy hatalmas EMLÉKTÁRAM!
Miközben épp arról írok a háttérben, a párkapcsolatok tükrében, hogy a láng-tantrikus kapcsolataimban hogyan nyílt fel egyre jobban egymáson keresztül előző életek, nagylélekszintek emléktárai, hogyan égnek le hozzá rólunk a jelen élet korlátozó rétegei..
és éppen írom, hogy milyen módon, milyen rétegekben hogyan halad felfelé a kundalíni, és hogyan nyílik a tudás tár.. 
és erre a nepáli utamhoz kapcsolódóan(2012),  nem kinyílt még mélyebb rétegben az egész oda kötődő csomagom..? 
A pár kapcsolati része.. 
azzal még nem szembesültem, az még akkor ott kint éppen csak megmozdult.. , már attól elájultam majdnem ott kint, összeestem, mikor közelítettünk a terület közelébe, és csak sírtam, sírtam.. 
most kaptam egy olyan impulzust hozzá, hogy mint a gyorsvonat, gőzerővel elindult felfelé az  energia teremben, közben a gerincem majd szét égett.. az agyam szétolvadt.. és hatalmas érzelem-emléktár áradat zúdult.. sírtam, üvöltöttem, hörögtem, fújtattam.. és hang kitolásokkal gyorsítottam a nyílást.. huh.. huhh.. huhh... 
az eredmény Jese Cögyal.. energia
még nagyon sírok, mert látok még mást is azóta.. amit nem akarok egyelőre elhinni.. nyomnám vissza, de basszus már nincs hova.. 
hamarosan párkapcsolat, tantrikus energiák, tudás elérés a párral, újabb szintje a szellemi ikerpárnak.. stb.. íródik, íródik..
Ilyenkor azért rákérdeznék, hogy ki is ír, és ki az aki ezt irányítja?
nem a kis emberi rész találja ki, mikor mi hogyan jön következő témaként, van hogy napon belül sokszor forogva, mindig csak egy kicsit tudok belőlük írogatni.. mindig másból, másról, piciket, pár mondatot.. és aztán várakozás.. hiszen ehhez az energiáknak össze kell állniuk..
Ahhoz nekem haladnom kell felfelé, ami megmozdít újabb még rejtett, bezárt réteget.. ami éppen jöhet.. vagy minek ideje van.. ehhez Ti nagyon kelletek, hiszen ez már rég nem csak az enyém.. hisz nem létezik, hogy én lettem volna Jese Cögyal is..! Ezt én úgy érzékelem, hogy ez egy olyan kollektív bolygó szintünk, aminek én nyilván alap eleme vagyok valahol, de ez közös energiamintázatunk, közös kollektív női energiánk.. ugyan úgy mint Nefertiti, vagy Mária Magdolna (aki amúgy nővér energiám), ezek az női energiák, ahogy teljessé váltak, vagy teljesként küldetéssel jöttek, abban Mind benne vagyunk, vagyis minden nőben benne van mint részünk, és mi benne vagyunk mint része egymásban.. tehát a teljes NŐI SPEKTRUMUNK kollektívan, aminek reprezentáns energia minőségei.. Így megjegyzem Shana minőségem is egy ugyan ilyen Női Reprezentáns energia mintázat, ami minden nőben ott lehet, ott lesz majd ha teljessé válnak.. Shana-RA (kristálykoponya, a női tudás kozmikus tárháza) aminek Shana a megtestesítője, őre, őrzője.. Shana minőség hozza a bolígóra, és emlékeztet a Soláis NŐI energia minőségünkre.. ami hiányzott a bolygó teréből és csak kifordult nő-imitátor mintázatok voltak jelen eddig helyette..  

ugye..
Jese Cögyal ugyan ilyen egybe gyúródott mindenkit tartalmazó energia volt, lett, azzá vált, ahoyg saját felemelkedési folyamatán végig ment.. és így a minőség az mindenkiben ott van, bennetek is.., pontosabban elérhető számotokra.. 
Jese Cögyal mintája a szivárvány fénytest elérése többek között, ami alap mintázat, hogyan éred el a női úton keresztül. 
Azon kívül a mester és tanítványa női Buddha, aki mesterével, párjával,, szellemi társával a tantrikus megvilágosodás útját járták be... együtt.. 
Ez a szellemi ikerláng minőség... Mint Merlin-Myriel kozmikus szüleim.. ugyan az a mintázat.. istenem, de kell sírnom.. de nagyon.. 
Muszáj ide megosztva kiírnom, mert szükség van arra, hogy hozzákapcsoljatok, és ti is mozduljatok, és ti is táguljatok, emelkedjetek ezek által az információk, energiák által, mert csak együtt tudunk mozdulni.. Tehát aki bekapcsolódik, ez által a sajátja tudatosan mozdul ott, azon a rétegben, azon a szinten, azon a körön ahol ő maga tart a sajátjában éppen.. Így haladunk, együtt-egymásért..
a megosztás ezért történik.. 
Tehát veletek, nálatok a sajátotokban más fog történni, de ennek a nálam bekövetkezett mozdulásnak kapcsán nagy lendületben.. , energiahullámban érhet el titeket, ami ki tudja mit tud nálatok egyénileg megmozdítani.. majd meséljétek.. ki ki a sajátját, ha úgy érzitek.. 
A hozzászólásokba iderakom a videót (amit ma rakott be a kozmikus humor, hogy nyílhasson a táram), ahol odakint Nepálban annak idején számomra is kinyílt a saját emléktáram, és ahol láttam magam ahogy ültem a barlangban, és közben a párom, szellemi társam pedig egy másikban, felettem nem sokkal, és együtt fogadtuk a kozmikus szellemi impulzusokat, amikből tanítás született be utána..
Aztán mikor a Koppan monostorban voltam, utána ahogy onnan jöttünk lefelé, földhöz csapott az energia hátulról, és közölte, hogy legközelebb ha jössz ismét te fogsz már itt tanítani.. (öööö) hát.. voltak élményem odakint.. ahhoz képest, hogy egyetlen porcikám sem kívánta, hogy oda menjek.. sőt.. utolsó pillanatig megúszásra játszottam, hátha lemaradok az útról.. :)
Azt viszont tudta egy részem, hogy megyek és kibontom a mentális mátrixból a páromat.. ezt az egyet nagyon éreztem, ha már megyek.. ugye, legalább értelme legyen.. aztán több lett az útból(mint kiderült,c sak fej hiszi azt, hogy kedvtelen turistáskodás az egész), hisz kiderült ugye, hogy 2012.04.04-én a Boudhanath sztupánál elindult a teljes bolygó szintű spirituális mátrix lebontása, és elindult a behúzása a kozmikus szellemi új csatornának, a jelenben. A tiszta , új gyémánt-szellemszikra út kiépítése. Ebben a mátrix bontásban vagyunk 3 éve, és ennek a lebontás, fordulás, és a a szellemi út kiépülésében vagyunk bolygó szinten kollektíven, erről szólnak a struktúra kódok is..
Nah, ez az információ volt az, amit nem mertem még csak szűk körben sem elmesélni majd 2 évig.. félve attól, hogy a különböző spirituális csoportosulások, leginkább a tradicionálisak, és a biznisz alapúak kicsinálnak, kinyírnak, és eltüntetnek.. majdnem sikerült is.. 
pedig én csak a hírnök vagyok, és a cselekvő megvalósítója a folyamatnak, amit nem ember talált ki, hanem ennél egy kicsit komolyabb oka van ugye.. :) de ezt már mind tudhatjátok, hisz sokat írtam magam is róla, és sokan mondjuk sokféleképpen legalább 30 éve.. :)
Iderakom a Jese Cögyal minőségem képét.. amilyen energiája ennek a részemnek van.. imádom, gyönyörű ez a részem..
.-..ugyan így raktam képet amúgy a nagylélekszintű csillagtudatossági szintű, macskaharcos tudó minőségemről is, aki teljes máshogy néz ki, más az energiája, amikor arra a minőségre van szükség..
Csak, hogy kezdjétek el érteni is, hogy milyen az, amikor a NŐI TELJESSÉGÜNK minden része tudatosan van megnyilvánítva, és használva, és akkor bizony a külső forma is megváltozik, pont olyan, és pont úgy néz ki, ahogy az az energia minőségünk, részünk..
Nah, ezért nem értettek minket a férfiak, hiszen nem voltunk egy állandó, rezzenéstelen statikus bábu, aki mindig ugyan úgy néz ki, mindig ugyan úgy reagál, mindig ugyan az az egyetlen minőség..
Így kerekedett, hogy annyifelé lettünk szabdalva és külön istenségeknek lettünk részekben titulálva.. ilyen-olyan tarák, ganésa, kali, meg ki tudja mikre lettünk cincálva, és milyen vallási szabályrendszerek épültek ki ránk részekben.. És aztán ez lett ránk nőkre visszavetítve, és elvárásként kívülről ránk címkézve, de már csak a kifordult, élettelen részek, és kívülről.. aztán lettek belőle mindenféle izmusok.. 
bele sem akarok menni, amikor annak idején megláttam, hogyan voltunk forgatva, cincálva, a NŐI-ANYAI TELJESSÉG, és addig-addig, míg aztán kifordult anői energia, szétesett, és feje tetejére állítva a popsijába egy gyertya lett dugva.. és ehhez imádkoznak ma itt lent a bolygón a drága embertársaink.. őrület.. maskara az egész.. 
eh, abba is hagyom..
Akinek kötése van ezekbe a rendszerekbe, javaslom kezdje el a leválását, s aját egyedi emléktárai felhúzását, ha jön.. és forduljon befelé helyette, és szívja be SAJÁT magát helyette, és belülről töltse fel magát saját maga vagyok aki vagyokjával, ha tudja az eredetét, akkor pedig speciálisan már az eredet energiájával..
A kifordult energiái helyett pedig próbálja ezeket a minőségeket magában újra felfedezni, megtalálni, és abba áttanítani magát..

mára ezt dobta a kollektív fordulás, szülőcsatorna energia hulláma :)

Áhh, pontosíts már Shana.. a valóságban MINDIG és MINDIG ugyan azt a NŐI Kozmikus Tudást hoztuk be, mindig újra és újra, különböző korokban, különböző testekben megnyilvánulva, és nevet kapva.. majd hazatértünk, megmutatva újra és újra, hogyan vagyunk örök életűek, és hogyan emelkedünk ki az anyagból..
Most is ezt teszem, most i megyek elől, immár eszméletlen sokadjára, és mutatom, teszem, tanítom, és jöttök, aki tud.. :) 
Szeretlek titeket! akik jöttök.. :)
Emlékezzetek, ti sem először csináljátok már.. haj...
De most annyival több történik, hogy az egész nagy történeteinket, mindet, mindet zárjuk, az egész bolygót, és megyünk együtt hazafelé.. egyelőre a kristály hálóra, és van kik tovább.. és ezt tesszük testben.. :) hihetetlen izgalmas..
ne ragadjatok le a kifordult teremtésszövetünk hétköznapjaiba, mert nem azok vagytok ti.. emlékezzetek velem együtt.. gyertek..!

Judit Shana Pásztor​