Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

"Az vesse rá az első követ"Nők megkövezése iszlám gyakorlat. Tudtad, hogy a mi társadalmunkban is jelen van rejtetten?

Ezen a videón egy nő megkövezése látható ma itt a jelenben. 

"Ez az iszlám" megjegyzéssel.

https://www.facebook.com/nooshin.talayi/videos/1365842650096929/

Javaslom előbb olvasd végig az írást, és utána már azzal a tudatossággal nézd végig a videót, hogy legyen lehetőséged feljebb emelni magadban a látottakat a szimpla megvető szörnyülködés szintjéről odáig, amit szeretnék megmutatni ezen videó kapcsán a mindenhol jelen levő tudattalan agresszióról.

Miközben nézed, akkor már az általam hozzáadott tudatossággal teheted, és közben már tudatosan ki is dolgozhatod magadból a megjelenő érzéseket, tudatosítva, hogy azért érezheted ma itt a jelenben azt amit érzel a videóban látottak kapcsán, mert benned is ott vannak ezek az érzések, ezek a fájdalmak, és valamilyen formában te is megéled most is, itt a te saját jelenedben, csak legfeljebb nem tudsz róla, hogy az bizony ugyan ilyen érzettel jár számodra tudattalanul. 

 

 Zoltan Lászlo megosztotta ezt a felvételt.. mostanában már több helyről is jöttek hasonló felvételek..
Mivel ez ismét Shana és a SzívTudat központ TUDAT TISZTA FÉNYE átvilágításra kerül, mára már úgy éreztem muszáj ezzel SZEMBE NÉZNÜNK. Minden nőnek és minden férfinak.
És most a spirisek, akik még ott tartanak a saját lélekevolúciójukban, hogy éppen azt tanulják hogyan vegyék le a negatív dolgokról a figyelmüket, most ők is nyugodtan forduljanak vissza, és erre most nézzenek rá magunkban. 
Mind együtt. 
És tegye fel az a kezét, aki reggelente nem úgy ébred mint akit ÖSSZEVERTEK.
Fájó derékkal, bemerevedett nyakkal, háttal, nehezen bemozgatható ízületekkel, és itt most azok is nyugodtan nézzenek magukba, akik éppen a test felszabadításukat élik meg, és nekik esetleg éppen most annyira nincsenek hasonló tüneteik. 
Vagy kérdezd meg a gyermekedet, a tizenéveseiteket, hogy mit éreznek, milyen testi érzeteik vannak. 
Amit látsz az CSAK A FIZIKAI MEGNYILVÁNULÁSA annak amiben MIND VAGYTOK, VAGYUNK NAPI SZINTEN láthatatlan energetikai és mentális, pszichés ütéseknek, veréseknek kitéve. 
UGYAN AZ!!!
Csak te azt hiszed még , hogy csak a fizikai erőszak az erőszak. 
Nem, valójában az a legegyszerűbb, és a legkevésbé erős, gyilkos. 
Mert az egyből CSAK A FIZIKAI FORMÁT ÖLI MEG!

Sokkal kíméletesebb, és gyorsabb, mint a lelki ütések, vágások erőszaka, vagy annál még gyilkosabb a mentális, láthatatlan manipulatív mentális erővel ütés, vágás, megfélemlítés, szavak nélkül vagy szavakon keresztül, mert az nem csak fizikailag öl meg minket gyors halállal, hanem megöli a szellemünket napi szinten megkövezve, megöli a lelkünket napi szinten megkövezve, és csak a végén, hosszú kínok közepette érünk el a testi , fizikai halálig, amikor már a test sem bírja tovább tartani a védelmi falakat és megbetegszik.

Nekem van saját emlékem, élményem, előző életemből, mikor mint tudós nőt vallási fanatikusok ugyan így megkövezve akartak eltűrtetni. Akkor egy tanítványom a megkövezésem előtt kegyesen gyorsan megfojtott, hogy már csak a halott testemet kövezzék a szerencsétlen vallási fanatikusok. Azok akkor megjegyzem keresztények voltak!!! 
Tehát engem akkor éppen a tudásomért, a tudományomért a buta, fél analfabéta keresztény fanatikus dogmák erőszakos terjesztői pusztítottak el a tudásunkkal együtt. Az összes anyagunkkal, összegyűjtött könyvtárunkkal,f elfedezéseinkkel, kutatásainkkal együtt. 
És ez ma sincs másképpen. 
Sőt annyira nincs másképpen, hogy saját eredet testvér energiáimtól, volt párjaimtól ugyan így éreztem ugyan ezt a megkövező ütés energiát. 
Nem a múlt emlékei energiáit, hanem ma itt 2016-ban a jelen életemben a belőlük tudattalanul kiáramló, lenyomott, lefojtott agressziójukat, ütéseiket, préseiket, nyomásaikat, amikre nem is tudatosak, csak ha teret adunk neki és felszínre törhet, akkor derül ki számukra is, hogy mi van bennük, és milyen ütéssel, agresszióval, köveznek minden pillanatban minket nőket. 
De nőket is éreztem, akik ugyan ilyen megkövezős energiákkal bírnak és dobálják is a köveiket energetikailag, mentálisan másokra. 
Sőt, aki azt hiszi jelen pillanatban boldog szerelmi párkapcsolatban él, és ,mondjuk a párja éjszakánként kegyetlen erővel horkol mellette, az a szerencsétlen ember az egész napi lefojtott, lenyomott agresszióját ott és akkor és úgy próbálja meg magából kivezetni, amikor végre a tudatos kontroll megszűnik. Az erőszak felszínre tör horkolás formájában. Olyan erős ütés, vágás energiája van, hogy aki ilyen emberrel fekszik együtt, alszik együtt, az nagyjából minden éjjel ugyan ilyen megkövezésben részesül energetikailag mint ez a szerencsétlen nő.
Tehát senki nem ítélheti el őket, hogy ezt teszik, senki, mert mi a kifinomult, fejlettebbnek látszó társadalmunkban ennek a többszörösével ütjük, vágjuk kövezzük meg egymást és sajnos leginkább a gyermekeinket napi szinten.
Ideje felébredni, és felfogni, hogy a mi társadalmunk, főleg nálunk itthon Magyarországon ebben az erősen túlszabályozott, megfélemlített, elbutított agresszív büntetés alapú présünkben kollektíven, sokkal nagyobb ütéseket adunk és kapunk napi szinten. Sokkal kegyetlenebbül, láthatatlan, többször áttételes módokon kövezzük egymást naponta halálra. 

Aki nem érti, hogy van ez a fordított erőszak szint:
akinél a düh, harag, bosszú, büntetés stb megtorlása egyből fizikai szinten történik az a leggyengébb, a legközvetlenebb ütődési szint. Mondhatni a legprimitívebb, de egyben a primitívségéből adódóan a legkisebb energiával járó.

Akinek van arra ereje, hogy lefojtsa az érzelmeit, és így nincs ebből fizikai ütés, az már legalább duplán üt érzelmi szinten, láthatatlanul, ami hat a lélekre energetikailag, és hat a fizikai testre is az ütés energiája szintén láthatatlanul. Ezt szoktátok leginkább a gyomor tájékon érezni, mintha gyomron ütöttek volna, vagy facsarná valaki a gyomrotokat, amihez akár szexuális energiák is társulhatnak, szexuális manipuláció, érzelmi zsarolás.  
Akinek még az érzelmeit is van ereje lefojtani, az egyrészt lenyomja a fizikait, arra rakódva lenyomja az érzelmeit, és mentálisan üt, általában erős hanggal, és/vagy szitok szavakkal, fájóan, sértően, bántóan.
Ha ilyen társsal, szülőkkel élsz együtt, akkor te kapod a legnagyobb megkövezést napi szinten.

Én 24 évig éltem egy ilyen emberrel házasságban, és nem tudtam miért éberednek minden reggel összeverve. 
Az egész testem a végén már tiszta allergiás csalán kiütésekkel volt tele, az arcom reggelente feldagadva, mint akit szanaszét vertek. És mindenféle külső anyagokra, élelmekre fogva végig, miközben az agresszív ember 3 x-oros mentális gyilkossal éltem együtt gyakorlatilag fizikai, lelki, mentális terrorban. 
Jelen volt az éjszakai horkolás is olyan brutálisan, hogy még vergődött, rángatózott is, valóban harcolt egész éjjel, és eszméletlen hangerővel tolta álmában is. Ébren szintúgy eszméleten erős hanggal és nyomó, ütő energiákkal, mozdulatokkal kapcsolódott. Akkor még nem tudtam, hogy ez nem normális, hogy ez nincs rendben. Csak ezt ismertem, ilyen embereket, mindig azt hittem ez a normális.
Megjegyzem amikor kinyíltak előző életeim emléktárai, bizony arról az emberről kiderült, hogy többször volt ő is szintén a tudásom és tudó női minőségem miatt inkvizítorom, és nyírt és nyíratott ki engem sokféle formában sokszor.
Jah, és bizony sok-sok spirituális, meg ősmagyarkodó férfi társunknál ugyan ezt a megkövezés, női minőség ütés vágás energiáját, kinyírást éreztem, éreztünk sokan, többen, mi nők, miközben ráadásul az emberi részük eljátszotta, de még el is hitte magáról, hogy ő jó, és finomnak látszó, de közben a háttérben, a háttérből a tudattalan asztrális, mentális energiái eszméletlen erővel ütöttek, vágtak. 
És ennek volt a legmegtévesztőbbje amikor már eredet szintű kapcsolódásokat éltem meg, és több Shekina frekvenciás férfi minőséggel találkoztam, volt párom is ebből az eredetből. Ők eredet teremtettségükből adódóan látszatra, érzetre hihetetlen gyengédek, lágyak, finomak, szinte minden nő álma , hogy végre ilyen finom gyengédséggel érintse egy férfi, és ölelje át, és kapcsolódjon vele. És bizony ők voltak a legerősebb ütő, vágó energiák mégis a legmegtévesztőbb, a legláthatatlanabb módon, és tőlük fájtam a legeslegjobban ugyan ilyen megkövezett érzettel minden porcikámban.

/hamarosan majd rakok fel a Shekina frekvenciás eredetekről jellemzőket, hogy jobban felismerhessétek ti magatok is, és megérthessétek a működésüket./

Akit érdekel ez a téma, és szeretné megérteni, felismerni a saját életében, hogyan van jelen a rejtett agresszió, hogyan tudatosodhattok rá valósan milyen energetikai kapcsolódásokban éltek, és mit és hogyan tehettek, azok keressenek bátran, mert nagyon el tudjuk téríteni mindenféle külső hitekkel magukat, amikor ilyen-olyan betegségekre, okokra fogjuk a fizikai tüneteinket, pedig csak éppen egy eszméletlen, tudattalan energetikai erőszakban élünk együtt társainkkal.

 

Ide nagyon passzol spiriteve napra kész, friss írása, hozzáadódóan, a fentieket kiegészítően más oldalról UGYAN AZ!

 

http://spiriteve.blogspot.hu/2016/08/vegitelet.html?m=1

 

"Mostanában igen gyakran látom azt, hogy olyanok ítélkeznek mások felett, akik maguk is csak rövid ideje igyekeznek aszerint az erkölcsi norma szerint élni, ami jónak vagy inkább jobbnak mondható, mint amilyen a korábbi életfilozófiájuk volt. Aztán persze akadnak olyanok is, akiknek csak a szájuk nagy, a valóságban viszont ugyanolyan gyengék és esendőek, mint bárki más. Vagy még annál is gyengébbek. Épp ezért ítélkeznek mások felett, mert ettől érzik magukat erősebbnek.

EZ ÖNÁMÍTÁS, ami nem visz messzire.

Aki már találkozott valódi ÍTÉSSZEL, az tudja, hogy milyen kritériumoknak kell megfelelnie annak, aki ítéletet mondhat.

Nem hiszem, hogy túl sok olyan ember él kerek e világon, aki önként vállalná azt a temérdek megpróbáltatást, amit egy igazi ítésznek el kell tudnia viselni.

Nem ismerek ezen a síkon olyat, aki ezt a tisztet hivatott betölteni. Odaát viszont találkoztam már ítészekkel. S volt lehetőségem kipróbálni milyen próbákat kell kiállniuk.

Lelket próbáló dolog igaznak maradni minden  körülmények között. Lemondani a saját érdekekről. Lemondani minden hazugságról, még az önámításról is.

Az ítészek tükrök. Nem lehetnek saját elvárásaik. S hogy jól ítélhessenek, tudniuk kell a világ minden borzalmával szembenézni, s eközben mindent érzések szintjén is átélni, amit az adott helyzet résztvevői átéltek, hogy hitelesen megítélhessék a helyzetet. S mindvégig tudniuk kell mindenféle fájdalmat elviselni ép ésszel, és megmaradni tiszta szívvel.

Nem befolyásolhatják őket a saját érzéseik, a saját történetük. A saját szeretteikkel sem tehetnek kivételt. Se magukkal, se másokkal nem lehetnek elnézőek.

Itteni viszonylatban könyörtelennek és szívtelennek tarthatná őket az ember. Valójában olyan terhet cipelnek azért, hogy az Életet szolgálhassák, amelyet odaát is csak kevesen képesek felvállalni.

Tényeket közölnek, épp ezért nehéz a közelükben maradni. Olyanok akár egy torzításmentes tükör. Ami nem próbál meg egy pillanatra sem óvatosan bánni a szavakkal. Pusztán úgy és azt adja vissza, ami és ahogyan van.

Odaát is csak olyan mer eléjük állni, aki el tudja viselni az igazságot.

Ők maguk a Forrásból meríthetnek. Beleláthatnak az időbe. Övék a bölcsesség, a tudás, mert nem maguknak akarják azt.

Mint a Harry Potterben a BÖLCSEK KÖVE, ami csak annak jelenik meg, aki nem magának akarja, s nem akar visszaélni annak az erejével.

Amikor VÉGÍTÉLETRŐL beszélnek a régi iratok, rájuk is utalnak.

Az ítészek azok, akik megítélik, hogy ki hová tartozik. Ők azok, akik belelátnak az időbe, s egy-egy lélek egész történetét látják és ÁT is ÉRZIK.

Ők tartanak tükröt a 2 világ között most. S lassan véget ér a "SE-LE-(E)JT-EZ-Ő".

Amikor ítélkezni kezdtek, kérdezzétek meg magatoktól, hogy van-e jogotok hozzá? Még tudtok-e felelni a fent említett kritériumoknak?

Ha nem, úgy ki-ki jobban teszi, ha csendben marad, mert rövidesen mindenki sorra kerül.

Ha pedig igaz, amit mondok, abból talán sejthető, hogy most annak van itt az ideje, hogy összekapjuk magukat, ahelyett, hogy mások hibáival foglalkozzunk!

Hatalmas közhely, és még igaz is...
Ha mindenki kiseperne a saját PORTÁ(L)JÁN, rend lenne.

Bent kell most rendet tenni. Ami belül hiányzik, azt hasztalan keressük kívül.

A TÁRS A DAL OM beteg, mert az egyén is az!

Az Élet nagyszerűsége épp abban áll, hogy minden élő lélekkel rendelkező ember egy önálló PORTA vagyis PORTÁL!

Amit magadban helyreteszel, azzal gyógyítod az EG(Y)ÉSZ-ET is!

Ne a másikat akard megváltoztatni!
Változz meg magad, s legyél a MINTA PÉLDA! Többet érsz vele, mint bármi mással.

Jó utat kívánok ön-MAG-AD felé!

Spiriteve

Kép: google"