Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Mikor vagy a forrásodban, mikor fejben tapasztalás gyakorlat

 

pár perces tapasztalás, gyakorlat:

 


 

 Ezt a csodás lélekemelő, lélekmelegítő videót kaptam ma reggel az én egyik Drága Myriel kozmikus szülő féltesómtól.
Miközben néztem, ezektől a csodás kis bébi állatkáktól a lelkem legmélyében izzott fel a tűz, a szeretet lángja.
És egyszer csak bevillámlott a tudatomba:

Igen! Igen! Ez az az érzés!

Ez az az érzés, ahol a legmélyebb pontotokon tudtok, tudunk egymással kapcsolódni, ami nem képzelgés, ami nem egy amolyan eljátszása a szeretetnek, hanem egyszerűen beránt legbelülre mindenkit, természetes módon, egyszerűen a legmélyebb magotokba érkeztek meg általa, ahol olyan forróság van, ahol olyan valós Kristály mag, Krisztus mag szeretetet élhettek át, annyira mélyen nyílhattok meg, amit nagyon ritkán engedtek meg magatoknak.Itt tudunk kapcsolódni egymással, itt vagytok otthon, és ez mindenkit megindít, ez mindenkit megnyit, és mindenki képes legalább erre a pár percre átélni a Forrás végtelen szeretetét saját magja, legbelső forrása által. 

 

Nem kívülről, hanem belülről, ön magján belülről!Itt, ebben a forrásban, ebben az érzésben Mindenkivel EGY VAGY, itt meg tudod tapasztalni!

 

Ezt terjeszd ki azokra a társaidra, akikről jelen pillanatban a fejecskédben képtelelen lennél elhinni, hogy benne is van is ilyen érzés.

 

Pedig van, ott azonosak vagytok.


Csak ha ebből a mellkasodban izzó forróságtól eltávolítod magad...,

 

figyeld csak meg milyen irányba?

 

Felfelé, a fejecskéd irányába..., ott egyből bekúsznak gondolatok, érzések, képek, ahol megjelenhetnek olyan emberek akiket valamiért nem kedvelsz.

 

Nézd csak meg, azt hol látod, érzékeled magadban?

 

És egyből hogyan reagál rá a kicsike szívcsakrád, a mellkasod hogy kezd egyből hűlni, bezárulni, szűkülni?

 

Pedig semmi más nem történit, csak egyszerűen a fejedbe kerültél, vagyis te magad távolodtál el a fejed és a gondolatok irányába saját mag-odtól.

Ezt senki nem befolyásolta kívülről, Te magad tetted ezt most magaddal.

 

Senki nem kényszerített rá, hogy menj a fejedbe és ott gondolj valamit valakiről.


Így liftezünk ön-mag-unkon belül, és ezt nem kívülről tette veled senki.


Te vagy a saját magad Ura, te irányítod a saját érzéseidet, nálad van a hatalom, senki másnál.


Minden pillanatban te magad, magadon belül döntheted el, hogy mit választasz, ott bent a mellkasod mag-forrását, vagy felkúsztatod a figyelmedet a fejedig, ahol egyből bekapcsolhat a mindenki gondolata, és az azokhoz tartozó mindenki érzése.

 

Na mit szólsz? Ugye milyen mókás az egész játék?

Bizony!

És nézd meg, a fejetekben is egyek vagytok, ott is közös a forrás, ott is a Mindenkiével találkozol, semmi különbség nincs a belső mag-forrásban megtapasztalt Mindenkivel Egy Vagyok Igazságától.

 

A fejedben, a gondolatok világában is Mindenkivel Egy Vagy, és ott is a gondolatokhoz tartozó Mindenki érzését éled meg!

Az is egy közös forrás, közösen összerakott csomag, csak más a tartalma, mert máshol található.

 

Megértem, ha ezt most még nem tudod elfogadni, ezért tapasztalunk és játszunk majd a végén.Ugye milyen furcsa, ha így nézed?Itt is megélheted magad, és ott is.A gondolatokhoz, a fejecskéhez tartozó törvényszerűségek és a mellkasodban tapasztalható mag-forróságod törvényszerűsége szerint is megélheted magad.Így liftezgetünk, ingázgatunk önmagunkon belül.

 

Fel-le, fel-le...,  egyszer itt, egyszer ott... , és nem igaz, hogy nem ismeritek mind két emeletet... dehogynem

 

 

Semmi más nem irányítja ezt az egész liftet, csak is a FIGYELEM.

 

A Te saját figyelmed, fókuszod!

 

És ugye azt is tudjátok már nagyon okosan, hogy minden, de minden amit látsz, amit érzékelsz magad körül, az semmi másnak nem köszönhető, csak annak, hogy rárakod a figyelmed.

 

Erre most azt mondod, hogy igen, de attól mert én leveszem róla a figyelmem, attól még az sok-sok ember számára van.


Igen, valóban van. De Te akkor is csak a saját liftedet tudod mozgatni, senki másét.

 

És azzal tudsz a legtöbbet segíteni valósan minden egyes társadnak, de leginkább magadnak, ha megmutatod nekik, hogy akkor is van élet, akkor is léteznek, ha nem ott fent a fejben van a figyelem-liftjük.

 

Ezt akkor tudod megmutatni, ha képes vagy úgy kimenni közéjük, hogy te ott tartod a figyelmedet a saját forrásodon, és onnan szemléled a többieket.


És csak hagyod, és megengeded nekik, hogy esetleg észrevegyék a különbséget, és esetleg megkérdezzék, hogy ezt Te hogyan csinálod.

Mert bizony, akkor az ő figyelmük rád kerül, oda, arra az emeletre, ahol  Te vagy valósan, és azzal, ahogy odakerül a figyelmük, már nem is tudnak a fejecskéjükben lenni.

Egyből leliftezik hozzád és ez által a saját magjához is, amit ott Ő is megtapasztalhat.

Ez a valódi segítség, ez.


Próbáljátok ki esetleg, ha van kedvetek, játszatok vele.


Nézzétek meg együtt például a munkahelyi kollégákkal ezt a videót közösen, vagy teszteljétek le, hogy milyen érzés az, ha egy olyan kollégával nézed végig esetleg, akit most jelen pillanatban a fejecskédben mindenfélének gondolsz, érzel. És utána nézzetek egymásra, akkor mit érzel iránta, és azt hol érzed.

 

Van e forrás-mag emeleten értelme annak a gondolatnak, érzésnek a másikról, amit a fejecske, gondoltat-érzés emeleten gondoltál, éreztél magadban vele kapcsolatban?

 

Nézzetek egymás szemébe, mit láttok ott a videó után? Mertek e egyáltalán egymás szemébe nézni?

Próbáljátok ki, mit láttok, ha csak a szemébe nézel?

 

hm...

és most nézd meg újra a videót, de már a fenti tudatossággal, ha megengeded magadnak.

 

Jó játékot, csodás tapasztalást, liftezgetést Mindenkinek egyedül, vagy társakkal!

 

Üzenet a mag-forrás emeletről

 

Szeretettel

Shana

 

Ajánlom ezt az írást Soreia-Kiss Rékának, aki küldte a videót, és ezzel a fenti gyakorlat formába rendezésére inspirált általa, tudtán kívül. Mégis része ennek a folyamatnak, és Ő is benne van, hisz hatott rá a videó, amit ő úgy érzett tovább kell adnia.

Ez a videó rám is hatott, és már be is indította a tanítói tudatosságomat a tapasztalás által, hogyan lehet ezen keresztül egy élő, tudatos tapasztalást átadni Nektek. És Ez majd titeket is tovább inspirálhat ez által, hogyan tudtok majd a társaitokkal kapcsolódni, és így tovább, így tovább... Sosem vagyunk egymástól függetlenek, nem tudjuk egymás hatását kikerülni, mindenki hat mindenkire, nem tudjátok a tudásotokat sem elhatárolni, levédeni egymástól, hisz mindenkibe beépül valamilyen formában minden, amivel bármilyen formában kapcsolatba került.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.