Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

2013. Húsvétra tudatossági emlékeztető. (Telihold 09.30. Lélek mélységei, magasságai. Kikhez képest haladunk?)

 

 

 

Az alábbi írás a 2012.szeptember 30-i Telihold időszakara íródott, ami jelen hétvégén, 2013. Húsvétján ismét aktuális, még nagyobb rálátással, még nagyobb tudatosságban.

Most írom a jelen állapotot, de addig is, akik szeretnének egy kicsit tudatosabban, akár ebből a nézőpontból is ránézni a saját életükre, és magukra, legyen egy ilyen fajta segítség számukra, ezért most újra megosztom.

Hamarosan jön a jelen állapothoz tartozó tudatossági segédlet.

 

A Legbelső Lényünk Igazságának pillanatait élhetjük át ezen a hétvégén, ha ezt választjuk…

motto: amilyen mélyre vagy képes hatolni magadban, olyan magasságban és kiterjedten fedezheted fel magad, azt aki valójában vagy!

  

holddelfin.jpg

 

(nem vagyok asztrológus, csak a saját tapasztalatomat osztom meg laikus szinten, de élővé válva bennem) A  Kos és a Mérleg személyiség szintjén a partner kapcsolatot mutatja, azt a feloldhatatlan ellentétet, azt a szakadékot, ahol egyszerűen képtelen a(bennünk élő) nő és férfi találkozni egymással, természetükből fakadóan. Most, hogy a legmélyebben hatolnak be egymás terébe, amennyire csak lehetséges energetikailag, így a legmélyebben láthatjuk meg, hogy is áll bennünk egymáshoz képest a nő és a férfi. Ez kívül is megjelenhet, kint is megnézhetjük, akinek van párja, hogy valóban ott vagyunk e, azokkal vagyunk e, akik Isteni tervünk szerint rendeltettek mellénk, vagy pedig még olyan kapcsolatokba kapaszkodunk, erőlködünk, ami valamilyen külsőbb pontunkon köt minket össze, akár elkerülésnek, akár kifogásnak használva, akár megmentő szerepkörben tartva, akár a megszokás és változatlanság vélt biztonságában tartva minket, vagy téves ideákhoz, álmokhoz ragaszkodva.

A lényeg, mindenkinek esélye van a saját egyedi lélekmélysége szintjén egy hatalmas önámításból felébredni párkapcsolati szinten. De azt is látom, nem csak a párkapcsolat, hanem az eddigi munkátok terén is nagy felismerések és nagy váltások történhetnek, hogy tényleg ott vagy e, azt csinálod e, és úgy, ahogy azt valóban eltervezted a legmagasabb perspektívádból, vagy szintén a félelmeid, önmagad kétségei, kishitűségei miatt még kapaszkodnál olyan tevékenységekbe, ami a túlélésedet szolgálja. Most nagy eséllyel emelhető át egy magasabb tudatosságra az, amit eddig végeztél, ha már elindultál az Isteni terved szerinti képességeid előhívásában, most elhagyhatod azokat a kapaszkodókat, amire már nincs szükséged, mert elég valós tapasztalatot szereztél a képességeidben, ami már biztonságban megtart a világodban. Akik még most váltanak a túlélő üzemmódból a lélektervük irányába, most komoly gyakorlati felismerésük lehet, hogy hol is tartanak magukban, mik is lehetnek a képességeik, készségeik, amik már teljesen egyediek…

De a legfontosabb, bármit is csinálsz, bárhol is tartasz önmagadon belül, légy nagyon kíméletes magaddal. Olyan Kegyelmi időszakot élünk, hogy már szinte elég a rálátás, a felismerés, és magától eltűnnek azok az érzésminták, komplett programok, amik még ezekben a téves meghatározottságban tartottak titeket. Csak kérjétek, már nem kell oldozgatni, törölgetni, vergődni az érzésekben, csak elég a Tudat Fénye, a felismerés, és a mögüle felszabaduló energiák hatására pillanatok alatt el is tűnhet a világotokból.

Kívánom Mindenkinek a legmagasabb Isteni terve szerinti legjobb valóságának felfedezését, felismerését, és kívánok hozzá sok erőt, bátorságot, merészséget, hogy el is induljatok rajta!

Csak annyit mondhatok bíztatásként, bátorításként (bár néha én is féltem elhagyni dolgokat), hogy bizony nagyon-nagyon jó, és biztonságot adó, és színes, és izgalmas, és eddigi álmaimban nem gondoltam volna, hogy mennyivel tágabb, gazdagabb, csodákkal telibb élet lehetséges a valóságban, milyen mély gyökerű kapcsolódásokat fedezhetünk fel azokon a kapcsolódásainkon túl, amikben eddig éltünk.

És egy kis gyakorlati tanács azoknak, akik már képesek elfogadni, hogy a saját valóságunkat minden pillanatban mi teremtjük magunk köré, hogy minden amit látunk magunk körül, az belőlünk vetítődik ki.

Kezd el nézni a világodat ezzel a szemmel, de minden pillanatban. Legyen ott a tudatosságod, hogy most ezt vetítem az eddigi tanult, másolt, túlélésemet szolgáló tudattalan programok alapján, amiről eddig azt hittem én vagyok. Most emeld ki magad belőle, csak egy kis időre, ha képes vagy ezt elfogadni, és játssz vele, nézd meg úgy a világodat, mint egy hatalmas szimbólumredszert, mint egy terepasztalt, ahol a játékod folyik, például mint a monopoli társasjátékot, vagy egy sakktáblát. Ami neked testhez álló.  

terepasztal3.jpgNézd meg a szereplőket, a tereptárgyakat, ami minden pillanatban üzen neked, magadról, hogy mik mennek ki belőled tudattalanul. Játszd azt, hogy oké, ezt eddig én raktam oda, de miért is? Honnan is jött ez, hogy pont ezekkel a tárgyakkal, pont ezekkel a társakkal játszom, ki állította fel, és kiknek a szabályai szerint? Járj így a világodban és figyeld így az embereket, a forgalmat, az autókat, a helyzeteket, szituációkat, a bevásárlóközpontokat, bármit, ahol éppen vagy, és ha bármilyen érzés bekapcsol, csak nézd meg honnan jön, ki mondta, kinél láttad, anyu-apu-stb, és csak tudatosítsd. Megnézheted a házadat is, megnézheted az autódat is ilyen szemmel. Kinek a házában élsz, valós energiákból áll, amit már megteremtettél, vagy hitelekből. A saját házadban élsz, ami te vagy( téged tükröz), vagy béreltben, aminek hiszed magad.  Saját autóddal jársz, amit már saját forrásodból vásároltál meg (így az autód is te vagy), vagy hitelből vetted, más energiáit használva, vagy kölcsön autód van, vagy a szüleidtől kaptad... Nézd meg, hogy kitől, anyu vagy apu, vagy valamilyen társ? Nagyon szépen meglátható ezek alapján is akár, hogy kinek is az életét éled, kinek hiszed magad. Nézd meg a munkádat, a munkahelyedet, mint tereptárgyat. Honnan fakadt belőled az, hogy a te játékodban ilyen munkahely szerepel számodra. Belőled fakadó egyedi álom ez a munkahely, foglalkozás, vagy egy kívülről másolt, felszedett, mivel mindenki, vagy sokan ezt csinálják, és te is átvetted tőlük. Kitől, és miért? Nézd meg anyu és apuhoz képest akár, ők hogy viszonyultak ezekhez a foglalkozásokhoz, munkákhoz. Biztos, hogy a valódi Te is ezt szerette volna, vagy...???

Nézd meg a párodat, a családi kapcsolataidat, a munkatársaidat. Kik, kihez képest hol helyezkednek el a terepasztalodon, egymással milyen viszonyban vannak, és mi az a kapocs, mik azok az érzésminták, amik miatt őket így figyelgeted. Melyiket szeretnéd erővel ott tartani a terepasztalodon, mik azok a félelmek, hiányok, vagy mik azok az ellentétek, amik miatt szükséged van rájuk, hogy még nézegesd őket.

És a legfontosabb erre a hétvégére, ahol a kollektív tudati érzésminta rétegben tartunk:

Figyeld meg, kihez képest érzed úgy, hogy haladsz. Miért érzed azt, hogy te haladsz a világodban, te fejlődsz, mások bezzeg megrekedt állapotban vannak. Kikhez képest játszod azt hogy haladsz, önmagadon belül. Amit kívül látsz, mint megrekedt embereket, beragadt embereket, akik nem képesek fejlődni, nem képesek a "spirituális úton elindulni" a világodban, azokat bizony te vetíted ki magadból, hogy hozzájuk képest érezhesd azt, hogy te mekkorát haladtál eddig. Ha felismered, ha belátod, hogy eddig hozzájuk képest érezhetted a haladásod, és képes vagy már esetleg az önmagad folyamatait saját magadhoz mérten nézni, magadon belül, (vissza-vissza nézve egy-egy ciklusodra) akkor felszabadíthatod őket a világodban, és haladhatnak ők is tovább immár veled. Ezt üzeni Földanya szeptember 30-ától folytatódó rezgésemelkedése is, hogy most már valósan haladjatok vele, ne egymáshoz képest, ugyan ott, körbe körbe szaladgálva, egymást emelgetve, győzködve, tanítgatva, mentegetve

Csodás felfedezéseket magatokról erre a hétvégére!

Shana