Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

OKtatás présből leoldódás napi szinten, 14-18 éves kor szellemi nyílás helyett, megmondják mi lehetsz!

 

OKtatás présből leoldódás napi szinten, 14-18 éves kor szellemi nyílás helyett, megmondják mi lehetsz!
szept.1-én Eredetek teremtő központ akkori zárt kör társulatnak élő videóztam..
msot kivágtam belőle, és megosztanék részeket, mert egyrészt fontos, és másrészt nem szeretek semmit sokszor, többször elmondani..
tehát egy kis oktatás, és a kamasz gyermekeink!
Miért lenne eszméletlen fontos, hogy amikor bekerülnek a középiskolába, akkor nem az iskola akarjon nekik egy kötelezően összeállított -ráadásul mindig a jelen piaci érdek gazdasági nézőpont szerint összeállított tananyagot lenyomni kötelezően a torkukon-,
hanem bizony, amiről fogalma sincs senkinek, hogy ebben az evolúciós életszakaszunkban nyílna ki elsőként a tudatos tudatuk számára felfoghatóan, hogy kik is ők valósan, milyen eredeti beszületési tervvel jöttek, és ennek megfelelően ebben a nagyon nyitott, érzékeny, finom , tiszta rendszerükbe tudnának beérkezni az ehhez eltervezett minőségeik, lélekrészeik, képességeik, tudásaik speciálisan. Ebben a szakaszukban tapasztalják meg általában az első nagy szerelemet is, ami még magasabb frekvenciába nyitja ki őket együtt, és eszméletlen magas szinten tudnak a saját magasabb szellemi rendszerükből információkat behívni maguk számára.
na msot sajnos erre jön rá a nyomó-prés, kötelező oktatás rendszer, a versenyistálló oktatás, a sok felesleges kötelező információ bemagoltatása velük, és vizsgáztatásuk belőle, és ez nagyon erős védekezésre, zárásra kényszeríti őket, vagyis ahogy zár a rendszerük a saját energiájuk védelmében, így a sajátjukhoz sem férnek hozzá, ami még inkább elbizonytalanítja őket magukban, és zavarodottá teszi, meg nem értetté őket, és mivel nem találja sajátját, hisz nem kap rá lehetőséget, teret, támogató figyelmet, így még inkább betörik, és elveszettnek kezdi érezni magát, vagy hogy túléljen inkább előre menekül benne, és megfelelve az elvárásoknak tagadja meg saját magát..
Innentől kezdve már hiába is akarja bárki őket arra inspirálni, hogy akkor mi is szeretnél lenni..
Mégis mi szerint, amikor arra senki nem kíváncsi, valósan mi is akart volna lenni..
ezért marad számunkra az az étlap, hogy ebben a világban most nekünk ilyenekre, és olyanokra van szükségünk, tehát ezek közül választhatsz.. , ezen belül mi szeretnél lenni.. és slussz, passz.. 
remélem érthető
Ha valakinek kimaradt volna honnan tudom mind ezt, akkor itt elolvashatja, a sajátom hogyan nyílt ki ennyi idős koromban, 
Hogyan nyílhatnak ki a saját képességeink, korábbi életeink tudásai...

és a több mint ezer kliens akikkel dolgoztam, nagyon soknál tártuk fel, és emlékeztünk vissza erre az időszakára, hogy mi is tudott akkor számára beáramolni, és mi nem, mi rekedt akkor meg, amit jobb később, mint soha ebben az életben pótolni esetleg, hogy mégis milyen eredeti tervvel jöttél.
Ebben is segít az eredet információnk magunkról.
Jó!
tehát a valós középiskolás szintjüknek ez lenne a legfontosabb része, tehát 
FORDÍTVA!!! 
éppen nem tanulnia kéne semmit, hanem éppen ezer százalékos, figyelem támogatói teret biztosítani számunkra, hogy behozhassák azt, amivel jöttek, mindenki hasznára, örömére, fejlődésére, mert eszméletlen tudásokat, információkat, technikákat, technológiákat hoznának be éppen, és nekünk csak annyi lenne a feladatunk, hogy biztosítsuk a teret és az eszközöket, amit kérnek hozzá..

Így működne a valós világunk, ha egyszer felébredtek majd ti is rá ebből a rémálomból, kifordult paródiából amiben vagyunk.
Eredetbe felébredve ezt mindenki tudja, látja, egyértelmű.
Akik meg okoskodnak, meg szerintemeznek, az csak annyit jelent, hogy még nem ébredt fel, különben tudná és nem lenne kérdés.
Aki viszont még nem ébredt fel, az nem is lehet kompetens abban amit olyan témáról mond, amire még nem ébredt fel, ezért nincs valós tapasztalása belőle,

okés?
érthető?

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.