Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Oktatás megbeszélések, tapasztalatok Kik a Valódi TANÍTÓK és hogyan tanítunk valósan?

 

 

AKI ÚGY ÉRZI, HOGY MÁR ELEGET TAPASZTALT EBBŐL A FAJTA OKTATÁSBÓL, ÉS MÁR KÉPES TISZTA SZÁNDÉKKAL TOVÁBB LÉPNI, ÉS FORDULNI EBBEN IS A VALÓSÁGBA,

elég, ha az anyag meghallgatása után kiküldöd ehhez a csomaghoz az összeadódó szívszándékodat.

Közösen teremtjük a fordulást!

Ezen a síkon és tudatosságban nem mennyiségre van szükség a forduláshoz, hanem minőségre. 

Milyen minőségre?

Tudatos, tiszta lélek és szívtér minőségekre, akik valósan tudják miért választják már a fordulást.

Ha te még nem tartasz itt, kérlek, inkább csak olvasd el az anyagot, és hallgasd meg, és fejezd ki azt a szándékodat, hogy

"igen, én is szeretném ilyen mélységig tapasztalni ezt a rálátást, és megértést, és az eddigi oktatás helyett ezt szeretném mélyebben megismerni, tanulni, tapasztalni."

"igen, a jövőben ezekről szeretnék inkább többet tanulni, hogy megérthessem, láthassam, érzékelhessem én is ilyen tudatossággal a valóságot"

"igen, a jövőben arról szeretnék inkább ismereteket és tapasztalatokat szerezni, hogyan juthatok el a szívtér valóság érzékelésbe, és hogyan működik a szívtér törvényei szerinti 5.dimenziós valóság és tudatos teremtés"

és ami még a lelked vágya...

 

Azt hiszem elérkeztünk az eddigi oktatás pókháló-mátrix vetítés hullám két végpontjához.Meg van az alfa és omega pont ebben is.

Akkor tudunk valósan FORDULNI az Oktatásban is, ha megvan a legalja ahova eljuthattunk, ez lenne a 3.dimenziós anyag sík, porosz oktatás, és meg van a legmagasabb oktáv, az elsődleges kiindulási pont, 5.dimenziós szint, ahonnan elindult Földtörténetileg az oktatás, a tudás Földre behozása, lemúriában. Ennek már csak köztes mátrix információ részei az atlantiszi időszak, és a legutolsó 11 ezer év mátrix háló része, és a legkisebb szeletkéje ez a 100-150 évnyi utolsó kis szakasz oktatás szerűsége. wink

Kész vagyunk a teljes hullámmal, már csak a tapasztalati eszenciák Tiszta Tudat Fényével való pásztázása következik, ezen tapasztalati részek összeadódása, és átfordítása a Tű fokán. 

És már itt van, emlékezhetünk egy Anyagi, Anyagban Tapasztalt Tudással bővült módon Újra arra, hogyan is tanultunk, osztottunk meg információkat egymással ez előtt.

Ez fog most bennünk, mint emberiségben kollektíven összeadódni, és ezt visszük magunkkal tovább, "hazafelé". 

 Erről szól a hanganyag, és a feladatunkról ebben.

 

Vissza a 3.d. és az átalakulás szintjére:

Judit aki az "oktatás" téma reprezentánsa, éppen akkor írta az alábbit nekünk, amikor raktuk fel ezt az anyagot, így ezek összetartozó részeknek tűnnek energetikailag. Egy többgenerációs porosz rendszerű oktatás családba született be, és most éppen itt tart önmaga felismerésében, bontásában, kihámozásában az eddigi személyiség mátrixából, abból, akinek eddig hitte magát.

Nagy segítséget adhat MINDENKINEK gyakorlatiasan, hogy megértse, felismerje a saját eddigi Életében, hogyan volt jelen eza f ajta működési mód, miben is voltatok eddig, és hogyan lehet ebből kifelé szabadulni:

 

 "szia Shana! sziasztok! 

A hanganyagodat ugyan nem hallgattam meg, de mély tapasztalatokon mentem/megyek át, amelyeket megosztok most Veletek.

A családi minta az volt nálunk, hogy a szülők nagyon nagy szeretettel támogatták anyagilag a következő nemzedéket, de ennek óriási ára volt: birtokolták az életünket, ami azt jelentette, hogy engedelmességre tanítottak, soha nem volt szabad nemet mondani, az elvárásokkal ellentétesen cselekedni meg pláne nem.

"Akkor szeretsz, ha engedelmes vagy, ha úgy teszed a dolgokat, ahogyan mi mondjuk." 

A saját érzéseim ezért kezdettől fogva teljesen el voltak fojtva, ezeknek semmi értékük nem volt.

Hogy mennyi, de mennyi elfojtás volt mindezek mögött éppen neked nem kell mondanom, mert te voltál az, akinél az az óriási üvöltés szakadt fel bennem és ez megismétlődött később is. Nem volt szabad dühösnek, indulatosnak lennem, de még gondolni sem szabadott semmi rosszra.

Ez összefonódott a katolikus vallás dogmáival, hogy jónak kell lenni, mert különben pokolra kerülsz.

Nagyon nehezen, lépésről lépésre raktam le az ehhez kapcsolódó hitrendszereket, félelmeket (és a folyamat még tart).

Nem mertem sehogyan sem mozdulni, mert bárhogyan is mozdulok, az valakinek rossz lesz és ezzel megkockáztatom a saját elkárhozásomat (persze mindezt tudattalanul).

Ezért még odáig sem jutottam el, hogy kíváncsi legyek egyáltalán a saját véleményemre az élettel, a dolgokkal kapcsolatban. Mert már maga a gondolat is bűnös. Hogyan tudtam volna így kiállni saját magamért, amikor azt sem tudtam, ki vagyok én?!

 

Nem volt értéke az egyedi létezésemnek, csupán a massza részeként létezhettem.

 

Shana: Itt most közbevetem, hogy éppen az EGYEDIVÉ VÁLÓK KÖZÖS FELÜLETÉN VAGY, és ezt a felültet azért hoztuk létre, hogy végre kapj TERET, lehetőséget, hogy egyedivé válhass, és felfedezhesd MAG-ad, aki Te valójában vagy.

Ebben segítjük Egy-mást, többek között én az által, ahogy már magamra ismertem, és innen már látszik mindenki más is, hogy ki is ő valójában. Sőt ezen a honlapon már azzal az általam kidolgozott visszafelé haladás rendszerrel találkozhatsz, ahol Te saját magad, egyedül is tudsz magadba visszafelé haladni majd. 

Ezt támogatjátok meg egymást között azzal, hogy segítitek felismerni a másik EGYEDI ÉRTÉKEIT (amiről Judit is írja, hogy eddig annak a hiányát élete), és Hitelesítitek is egymást, hogy Ti valóban azok vagytok, és nem az amivé mások elvárásai miatt válnotok kellett.

 

Tegnap végre sor került arra, hogy a 91 éves nagymamámnak kimondtam őszintén (és bevallom még nagyon sok haraggal a lelkemben), amit gondoltam. A családban soha nem volt szabad elmondani neki az igazi érzéseket, mert meg kellett kímélni őt (mert már öreg; megjegyzem, amikor nem volt az, akkor sem lehetett az engedelmesség miatt). 

Megmutattam azt, aki a pillanatban voltam: egy gonosz, rosszindulatú, de legalább egyenesen beszélő unoka, akiről az az imidzse volt, hogy ő a tökéletes, jó kislány (nekem is az volt magammal kapcsolatban). Azt mondta, nem ismer rám. Nem tudja, mi van velem. És azt mondtam neki, hogy ez vagyok én, aki dühös és nem akarja ezt, meg azt és most szeressen engem, szeressen engem ilyennek, amilyen vagyok, ne egy képet szeressen, amilyennek ő megálmodott engem. Azt mondta, teljesen elveszített engem, de ez nem igaz, mert a valódi szeretetet nem, csak a felettem való uralkodást veszítette el. 

Tudom, hogy bennem le kell még, hogy csengjen az egész, de bevallom, jólesett gonosznak lennem és revansot vennem, elégtételt éreztem. Nem valami pozitív hozzáállás, de jó volt éreznem, hogy megengedhetem magamnak, hogy ilyen is legyek. ( Az még elgondolkodtat, hogy miért érzem attól gonosznak magam, hogy a saját igazságomat kimondom?! De gyorsan választ is tudok rá adni. Mert a megbocsátás nem történt még meg teljesen, sem önmagam, sem a családom felé. Ez gonoszság magammal szemben és velük szemben is. Hiszen azért történhetett meg minden, mert nem volt egyikünk sem a tudás állapotában. Ezt fel kell fognom, belátnom és elengednem. Engesztelődöm....)

Aztán folytatódott a történet azzal, hogy tegnap Nagyboldogasszony napján elmentem az egyik barátom invitálására a templomba. Azzal szembesültem, hogy van egy elég nagy részem, aki egyáltalán nem hisz sem Jézusban, sem Máriában, sem Istenben. Úgy éreztem, hogy én már biztosan a pokolra fogok jutni halálom után, de tovább akkor sem tudom és nem is akarom titkolni magam előtt, hogy nem hiszek.  Ahogyan ezt megengedtem magamnak, lassan megnyugodtam.

Azt is érzem, hogy kezd felszabadulni bennem az a rész, akinek mindenkit el kellett fogadnia, sőt szeretnie kellett. Jogom van ahhoz, hogy megválogassam, kit és mit engedek be az életembe, nincs büntetés, ha valaki nem szimpatikus és nem akarok vele lenni. Annyit hazudtam magamnak, hogy mindenkit egyformán kedvelek és elfogadok, de ez nem igaz!Csak túlélésből viselkedtem így. 

Ki is az az isten, akinek a büntetésétől annyira féltem mindig? - tettem fel magamnak a kérdést. Ugyanis azt éreztem, hogy már nem érdekel, hogy mi van a túlvilágon, hogy milyen lesz a büntetés (ha egyáltalán van; azért az elképzeléseim szerint a Szeretet az egyik fő irányító elv), magamat nem hagyom elveszni itt a Földön. Biztosan vannak még ehhez a kérdéskörhöz tartozó alapelvek, amiket ki fogok dolgozni magamból, de már érzem a megkönnyebbülést. 

L.J. S."

 

korábbi története, amiből cikk készült még a Szívközponton...:


Egy német nemzetiségi iskolát térképeztünk fel energetikailag 2013.

 

AKI ÚGY ÉRZI, HOGY MÁR ELEGET TAPASZTALT EBBŐL A FAJTA OKTATÁSBÓL, ÉS MÁR KÉPES TISZTA SZÁNDÉKKAL TOVÁBB LÉPNI, ÉS FORDULNI EBBEN IS A VALÓSÁGBA,

elég, ha az anyag meghallgatása után kiküldöd ehhez a csomaghoz az összeadódó szívszándékodat.

Közösen teremtjük a fordulást!