Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

OKTATÁS: gyakorlati tesztelése az ellenállás mentes információ integrálásnak

előzmény:

2015.11.25. Megértés Szellemi-Bőség Kapu szülőcsatorna Kinyílt Minden Síkon!

matrixrol-lekapcsolodas.jpg

 

napló: 2017.06,09,

Kutatási téma, ami élesben megy még Ellenállás mentes TANULÁS:
Vizsga időszak van.
Szerencsére itt a faluban kaptam olyan okos egyetemista lányt, aki megértette a lényegét, annak, hogy hogyan lehet máshogy IS tanulni. Hogyan vegye vissza az ellenállását, hogyan húzza be az egész tananyag csomagot és hova raktározza magában, egyben, teljességében, és nem csak a száraz tankönyvi információt, hanem az egész témában eddigi élő, gyakorlati tapasztalatot is, annak összes energiájával, fogalmi és szóhasználati rutinjával együtt komplett csomagként.
És amikor elkezd tanulni egy megosztott kettős figyelemből tegye, egyrészt a Fő fókusz ott azon a teljes információs csomagon, amit -mint tankönyvi tananyag beraktunk, betöltöttünk neki- ,a külső figyelem pedig már csupán egy külső inspirációs vonalvezető legyen számára.

Nem tudom ki érti e ebből a logikáját, és az energetikáját? Pedagógus végzettségűek, eredetek, ti gyertek msot, hogy ezt átadhassam nektek, mert valami oltára nagy különbség az eddigi tanulási módhoz képest.
Nevezzük is most itt elsőként ünnepélyesen az 
ELLENÁLLÁSMENTES TELJESSÉG TANULÁSI TECHNIKA, Módszertan-nak.

A technika nagyon hatékony, természetes módon működik, szinte magától.
Valójában eddig is mindig így működtünk, akkor ha nyitottan olyan információt akartunk beintegrálni, ami érdekelt minket. 
Tehát egy természetes emberi, ösztönös információ integrálás mechanizmust fejlesztünk msot tovább és teszünk TUDATOSSÁ , hogy kiterjeszthessük, tágíthassuk a képességeinket, lehetőségeinket, kapacitásunkat olyan információk befogadására amiknek eddig a közelébe sem mertünk kerülni, túl hülyének éreztük magunkat hozzá.

Miért van erre kollektíven, globálisan szükségünk, mint emberiség?

Mert kollektíven 2015. ősze óta valójában globálisan egy hatalmas szellemi bummban vagyunk, nagyon felgyorsultan, felpörgötten, és ömlik mindenkinek nem csak ennek az ismert valóságunknak a tanult információi, hanem ennél sokkal tágabb térből, egészen a -mondjam így-, kozmikus szellemi szintig árad az információ... erről is írtam (lásd a linket)

Na tehát, msot élesben tesztelés történik...

Ami sokaknak hiányzik mint MEGÉRTÉS INFORMÁCIÓ:
Ezt már sok kutatás is megerősíti , hogy minden információ elsőként a szíved körüli (nem a fizikai szíved) hanem a szívközpontodban jelenik meg, tehát elsőként ott veszed az információs csomagot, valójában egyben, teljességében beérkezik minden torzítás mentesen. Tehát benned van.
Miért nem férsz hozzá?
Mert nem tudod, hogy honnan hozd fel, és hogyan nyisd ki, hova rakd a figyelmet, hogyan rakd a figyelmet befelé magadra, hol keresd magadban a teljes információs csomagot. Akkor sem férsz hozzá, ha be van zárva a szíved, és akaratból, erőből létezel, vagy bezártad magad az erőszakos erőnek, nyomásnak. Attól még az információ ott van, csak te saját magadhoz nem férsz hozzá.

jó...
tehát ezeket az információ elérési utakat egyszerűsítettük az elmúlt években, és ahogy minél többekkel haladtunk kollektíven együtt, egyszerűsödött és technikává formálódott, amit msot már bárki használhat..
Tehát ennek az új ellenállásmentes információ integrálási technikának a tesztelésében vagyunk.. :)
nagyon izgalmas, drukkoljatok az egyetemista kislánynak, és nekem:)

Voltak már korábbi tapasztalások, sok rétegben, pl a fiamnál is, most tavasszal amikor felvételizni járt.
Valahol itt a csoportban találhattok róla gyors jegyzetet. Nagyon hatékonyan tudott a fiú, nagyon magabiztosan, annyira, hogy a tanár érezte magát tőle befojtottnak helyette, annyira hogy fulladozni kezdett, vagyis a saját eddig befojtása, és a másokra erőszakolt befojtós nyomó, prés tanulási mód visszaverődött rá, és meg is kellett szakítani a vizsgáztatást, feladta.. :) ...
persze még lehet finomítani, de már ez is siker volt:) :) :)

videó megértést itt nézhettek meg erről a fajta eddig oktatási és memorizálási módunkról:

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.