Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Köszönjük, nem kérünk a megmentőkből kintről, mert ITT VAGYUNK! Abban segíts, hogy kapjunk teret MI IS a saját országunkban!

 

Egész Magyarországot megváltoztatjuk

 "81 évesen pályafutása legnagyobb kísérletére készül: egész országok pesszimizmusát és apátiáját szeretné megváltoztatni, a több helyszín közül Magyarországon a legnagyobb a kezdeményezés. "

 "Azt kell megértenünk, hogy mi van abban a hordóban, ami megrontja őket: ha a jó embereket gettóba, börtönbe, rossz iskolába rakjuk, a helyzet rosszá teszi őket. A nagyobb kérdés pedig az, hogy ki tartja fenn a hordót, vagyis teremti meg az embereket megrontó helyzetet. "

"A magyarok 80 százaléka nem kötődik civil szervezethez, majdnem felük érzi úgy, hogy nem tudja befolyásolni napi dolgait, 84 százalékunk szerint senki sem törődik a másik emberrel."

"Magyarországon jobban fog működni a projekt, mint a világon bárhol, nagyon izgatottan várom a fejleményeket. A prezis Halácsy Péter, aki hallotta az egyik TED-előadásomat, kérdezte meg tőlem egyszer, hogy meg lehet-e változtatni a magyarok hozzáállását. Én pedig rávágtam, hogy persze, át lehet fordítani a pesszimizmust, passzivitást, cinizmust optimista, jövőre koncentráló, hősies képzeletbe. Valami naggyal kell kezdeni: fesztivállal, médiafelhajtással, utána pedig az iskolákban folytatni.

Felajánlottam, hogy ingyen fogok dolgozni az ügyön, de megmondtam a legelején, hogy nem lesz egyszerű: soha senki nem állt neki dolgozni azzal az célkitűzéssel, hogy megváltoztatjuk egy egész ország hozzáállását, hogy mindenki hősnek érezze magát, aki minden nap tesz valami jót. A kidolgozott iskolai tananyagunkat nemsokára országszerte kipróbáljuk a gyakorlatban, a sikerességéről méréseket is készítünk, hosszú távú tervünk, hogy az anyag a tanterv része legyen."

 

Még a 80 és a halál közötti öreg pszichológus bácsinak is több lelkesedése, ereje és tettkészsége van, mint nekünk, és bátorsága.
 
Már Ő unja ott Amerikában, hogy Mi itt milyen kis ratyeszek vagyunk...
 
 
Miközben nem!!!!
 
 
Ezt az öreg nem tudja..!
 
 
pl:
meg lehetne neki írni, hogy köszi, de itt vagyunk, és köszi, de azt is tudjuk miket kéne tanítanunk az iskoláinkban,
 
nem ott van a gond és baj forrása!
 
 
Köszi!
 
Abban segíts Öreg, hogy bejussunk a saját világunk társai közé valahogy, mert itt vagyunk!
 
És már nagyon nincs szükségünk rá, hogy valaki Amerikából mentegessen minket.
 
Semmilyen külső, kintről jövőző információra nincs szükségünk valójában semmilyen szinten.
 
Most nem.
 
Már nem!
 
Mert pont addig, amíg elhisszük, hogy nekünk kinti tanítókra, kinti gyógyítókra, kinti megmentőkre van szükségünk,
 
addig itthon a valódi csodás Mag-Mágus-Krisztusi és az összes többi tanítónk, egyszerűen nem kap teret, lehetőséget, és
 
könyökölnie kell, hogy láthatóvá váljon a sok kintről összehordott spirituális és mindenféle segítő információ dömpingben.
 
 
Én magam is itt vagyok Életerős, Hatalmas Teremtést beindító Energiával, Életöröm Forrás, SzívTudat Forrás, Kozmikus Tudás megosztó, Gyakorlati átváltozás megosztó, Tanító minőség ként.
 
Nem tanult, hanem Valódi.
 
Hiszen ezért születtem be Shanaként, mint aranyfrekvenciás tanító.
 
 
És erre jön Amerikából az öreg tanult papi, -aki nagyon cuki, és csodás dolgot tett le eddig az asztalra, és örök hála érte neki- és ő akar engem, és minket megmenteni?
 
Ezt már azért észre kéne vennünk mennyire vagyunk a  fejünk tetején kishitűségben, és besz@riságban.
 
Én biztosan, de ez a teremtettségemből fakad, gyárilag van bennem kódolva.
 
És mivel pont azt a valódi szívprogramot hozom be, hogy mi van az után, ahogy eddig működtünk, naná, hogy ott, a régiben nekem nincs helyem és ott nem érzem jól magam.
 
És aki már ugyan ezt érzi, az bizony nagyon jó nyomon jár magában. És nem bennünk van a hiba!
 
 
Az idős bácsi nem tudja, hogy nem a pesszimizmussal van a baj, és nem is azt kell orvosolni.
 
Az már csak a következménye annak, amilyen kollektív lélekfejlődésen megy át, halad át éppen a magyarság.
 
Mi már nem leszünk úgy mond "boldogok" a régi világunk értélnemzése, és ismerete szerint.
 
Nincs is velünk semmi baj!
 
Mi jól vagyunk. 
 
Éppen egyre jobban vagyunk, ahogy egyre inkább szabadulunk a régi világunk általi gúzsba kötöttségünkből.
 
 
Mindenki csak saját magát tudja felszabadítani, így a bácsi sem fog tudni minket kívülről, az tuti.
 
Nem is értem, hogy gondolja.
 
Azt hiszem inkább valami más húzza ide őt is, csak a feje egy kicsit fordítva van bekötve a mátrixba, hisz mindent a megmentő, segítő, terapeuta fogalmi struktúrán keresztül tud maga számára értelmezni.
 
A bácsi haza vágyik, vonzza, húzza a MAG-Mágnesünk, és egyre többeket fog húzni, és vonzani, mert már beindultunk és 2013.03.14-óta benne vagyunk a FORDULÁSBAN.
 
Tehát nem azért jönnek kívülről hazafelé a különböző spiri tanítók sem, és csatornázók sem, mert nekik kéne nekünk valamit átadniuk.
 
Nem!
 
Fordítva!
 
De addig, míg a psirituális-egó mátrixba van kötve a fej, kifordult tudati állapotba, addig minden információt ami bejut hozzá, pont fordítva fog értelmezi.
 
Mit látunk még?
 
Hol tartunk most jelen pillanatban?
 
Ez most a segítőknek, tanítóknak szól kifejezetten:
 
Ehhez szükséges tisztán látni és megérteni, hogy eddig olyanokkal találkoztál mindig, akik ellentétben álltak veled. 
 
Úgymond nem a saját "fajtáddal" voltál együtt, hanem leginkább olyanokkal akik között azt érezted idegen vagy, nem értenek meg, teljesen máshogy működnek mint te, és mint egy rút kis kacsára, úgy néztek rád.
 
Vagy úgy élhetted meg, hogy nagyjából mindenki "nehézkes, lelassult, tehetetlen, vezetésre szoruló szerencsétlen" körülötted.
 
Hosszú ideig voltatok ugyan ebbe a tudati és meghatározottsági pozícióba rögzülve, és szinte automatizmusként működik bennetek, hogy már mindenkivel úgy beszéltek, mindenkihez eleve úgy fordultok mint egy "hülyéhez", mint egy pácienshez, mint egy klienshez, mint egy vezetésre szoruló, segítségre szorulóhoz.
 
 
Most viszont olyan kinyíló sávba érkeztünk kollektív tudatilag, amikor már nem csak az ellentétekkel találkoztok, hanem egyre inkább az azonos pozícióba rögzült társaitokkal is.
 
Sokakkal találkoztam mostanában, és nagyon mókás volt, mikor megtapasztaltam többektől, hogy próbált meg velem is első körben, mint egy félkegyelmű hülyével beszélni, akit nagy türelemmel, végtelen tanítói nyugalommal kell kísérni.
 
 
Én meg csak mosolyogtam, és alig bírtam kirángatni az illetőket a berögzült, beragadt szerepükből, hogy hahó, ébresztő, most velem beszélsz, ugyan azzal az oldallal, és most már pihenhetsz, egy kicsit felszabadulhatsz. lazíthatsz,
 
és lehet simán, egyszerűen, nyíltan, tisztán beszélni egymás között.
 
 
Nekünk nem kell egymás egóját, egymás mentális bemerevedettségeit körbe udvarolni, hogy egy tisztább információ bemenjen. 
 
Jó?
 
Ez a lényeg drágáim, hogy kezdjetek el leszokni róla, hogy ti vagytok a megmentők, ti vagytok a segítők, és mennyire egyedül vagytok.
 
Egyre többen vagyunk, egyre talpraesettebb, egyre tisztább képességekkel,
 
és már azért találkozhatunk, mert már az összeadódásunkat gyakoroljuk. 
 
Shana