Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Oktatás Átalakítása

HOGYAN OLVASD A HONLAPON TALÁLHATÓ ANYAGOT?

 

Az Átalakulás fázisának előzményei: 

Oktatás; Felnőtt-Gyermek Közvetlen tapasztalás írásaim

Egyre mélyebben és plasztikusabban vált számomra láthatóvá és érzékelhetővé a valós valóság energetikai és tudati szinten hosszú évek alatt ebben a témában is.

Ha megfog a téma és valóság ilyen mélységű bemutatása, esetleg nézz vissza időnként, mert folyamatosan rakom fel a korábbi írásaimat, majd -ugyan úgy, ahogy a pénzzel kapcsolatban is- lesz egy összefoglaló összegzés írás sorozat, ami a zárása lesz ennek a témának.

A legvégén azt is megmutatom, mit és hogyan hívunk elő ehelyett valósan, hogyan válunk le a rendszer ezen eleméről, és mi van utána a legbelső Igazságunk szerint.

 

Itt is fordulunk a vaskorból, - a 3.dimenzióból a 4.dimenziós átalakulási fázisokon keresztül- az 5.dimenziós Tudat és Lélek evolúciós állapotba az "Anyakorba-Kristályos Tudatba-Fénykorba"

 

Az Átalakulás Összefoglalása;

közösségi fázisai, feladatai, megvalósításra jelentkezés.

Oktatástól az Emlékeztetésig

 részlet a teljes cikkből

a teljes írás olvasásához kattints a címre

ertekmero-spiral.jpg 

 

 ÁTALAKULÁSI IDŐSZAK szükségletei közösségi, kollektív szinten érzékelve:

1. Oktatás

 A jelenlegi oktatási intézmények szerepe megváltozik az átalakulási időszakra, és nem a gyerekek fognak oda bejárni, hanem mondjuk a szüleik. 

Számukra olyan dolgokat, információkat kéne majd adnunk, amik jelen pillanatban még csak azoknál vannak ott, akik behozták és előhívták az ÁTALAKULÁS, EMLÉKEZÉS információit az elmúlt 20-25 évben.

 

A szülőket saját magukra kéne első sorban emlékeztetni.

Ennek egyik segítő-oktató eleme például a Galaktikus Történelem többek között.

Tehát nem a földi történelem tanítása a lényeges innentől , hiszen az töredezett, így teljesen hasznavehetetlen torz információkkal van tele, ami inkább elterel, összezavar, mint, hogy Rendet rakjon bennünk és segítse az Emlékezést Mag-unkra.

Fontos a kinyílás, és tágabb megismerése a saját történetünknek nem csak a jelen élethez kacpsolódan, hanem nagy-lélekszinten, akár kozmikus léptékekig.

Ebben azok tudnak segíteni, akik a sajátjukra már emlékeznek a galaktikusból vagy visszajutottak önmaguba, az eredetmagukig.

A  galaktikus információkat, anyagot Dr. Czeizel Beatrixék hozátk be. De nem maradunk itt meg, hanem csak annyi időre tesszük magunkévá, amíg a saját emléktára kinyílik az embereknek, majd szépen zárhatják is be.

Ezt a nagylélekszintű emlékezést természetesen más módokon is megélhetjük, de ahogy haladunk a Valóság irányába kollektív tudatokként, így egyre inkább a legkisebb energia befektetéssel próbálunk a legtöbbet kihozni mindenből.

Tehát a legegyszerűbb, leggyorsabb, és leghatékonyabb megoldásokat keressük, és olvasztjuk egybe, egységbe, hogy mindenkinek elérhető legyen ALAPJOGON!

Tehát ez a fajta úgymond "oktatás" szerű egy átmeneti időszak lenne szintén, kb 10-15 év talán..( ? ) 

 

Mit jelent, hogy ALAPJOGON JÁR a BOLYGÓ MINDEN LAKÓJÁNAK AZ ÁTALAKULÁS MINDEN SEGÍTŐ FÁZISÁNAK INFORMÁCIÓJA?

Amilyen segítő információk, tudások, átmenetet segítő technikák behívásra, kidolgozásra kerültek az elmúlt 20-25 évben, jelen pillanatban csak üzleti alapon elérhetőek, és csak azok számára, akik képesek megfizetni.

Ez a spirituális biznisz.

Valójában ezek az információk, tudások, technikák, segítő módok mindenkit alap jogon illetnek meg, hisz erre mindenkinek szüksége van.

Akik ezeket az információkat előhívták, behozták, a saját érdekük is, hogy mindenkihez alap jogon jussanak el ezek az információk.

 

Ahogy egyre többen ébrednek fel, és egyre többen lesznek képesek egyedivé válni, így egyre kevésbé lesz értelme annak, hogy egymástól eltikoljunk információkat, egymásból éljünk, hogy csak üzleti alapon adjuk át egymásnak ami nálunk van.

Ez az ÁTALAKULÁS egyik legkényesebb fázis része, ahol minden egyes embernek, léleknek, tudatnak szerencsés lenne sajátegyéni érdekeit kiszélesíteni a közösségi szolgálat szemléletbe.

 

Mondjuk itt lehetne egy váltás, csere az eddigi pedagógusok és az eddigi információkat átadók és az Átalakuláshoz szükséges információk, és azok valódi tanítói között.

Mert bizony már inkább többeknek van szüksége ezekre az információkra, és egyre kevesebbeknek a régi rendszerére.

Így ha ez válik fontosabb kollektív-közösségi szükségnek, akkor ezeket kéne átadni ingyenesen, államilag finanszírozva, vagy legalább is lehetőséget, és teret kaphatnának ingyen az ezeket az információkat átadó tanítók.

/persze ezt mind tudjuk, hogy a jelenlegi "hatalom szerűsgének" nem igazán érdeke ez egyelőre/

De ettől itt nem állunk meg, mivel a jelenlegi vezetők tudatossági és rezgés szintje messze alulmúlja azokét, akik az elmúlt 5-10-25 évben a tudatosodással és rezgésemeléssel, szívközpontba bejutással, tudatos teremtéssel voltak elfoglalva.

Ebben a tudatosságban nem kívülről változtatunk, és nem a régi rendszerünkön, hanem egyrészt arról leválunk, elhagyjuk, így csökken a rendszer energetikai támogatottsága, másrészt újakat írunk magunknak, amik mivel magasabb frekvencián rezegnek, átírják a régi rendszereket.

A vezetőket sem kint váltjuk le, tüntetéssel, ellenkezéssel, hanem magunkon belül vesszük vissza tőlük a hatalamat, ami által energiával láttuk el eddig őket.

Tudatosságban és az Átalakulásban így megyünk, így haladunk és ide fog majd egyre több társunk befordulni, felébredni.

Így írjuk át valósan a világunkat, így az oktatást is többek között.

  másszunk ki a levesből 3.rész (avagy a régi rendszerből az újba) jelen élettől az eredetmagig, befelé, lefelé. Oktatás-Átmeneti időszak: Mire van MOST szükségünk?

 

ha bármiben szeretnél velünk együttműködni, kérjük jelentkezz a szívkozpont@gmail.com címen.

 

 

 

 

Cikkek

OKtatás présből leoldódás napi szinten, 14-18 éves kor szellemi nyílás helyett, megmondják mi lehetsz!

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: Oktatás Átalakítása | 0 Hozzászólások:

OKTATÁS: gyakorlati tesztelése az ellenállás mentes információ integrálásnak

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: Oktatás Átalakítása | 0 Hozzászólások:

1. Munkából való felszabadulás 1. rész hanganyag Kundalíni és a tudás szintek. Honnan szerzed az információt, és a tudást?

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: Oktatás Átalakítása | 0 Hozzászólások:

Anyai generációs minták találkozása, gyermekeink oktatásának nézőpontja ahogy a Múlt-Jelen összeér

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: Oktatás Átalakítása | 0 Hozzászólások:

Köszönjük, nem kérünk a megmentőkből kintről, mert ITT VAGYUNK! Abban segíts, hogy kapjunk teret MI IS a saját országunkban!

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: Oktatás Átalakítása | 0 Hozzászólások:

Az Oktatással kapcsolatos Átalakulás Összefoglalása; közösségi fázisai, feladatai, megvalósításra jelentkezés.

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: Oktatás Átalakítása | 0 Hozzászólások:

Oktatás ÁTFORDÍTÁSA

Teljes bejegyzés
| Menüpont: Oktatás Átalakítása | 0 Hozzászólások:

Másszunk ki a levesből 3.rész (avagy a régi rendszerből az újba). Oktatás-Átmeneti időszak: Mire van MOST szükségünk?

Teljes bejegyzés
| Menüpont: Oktatás Átalakítása | 0 Hozzászólások:

Tanári beszámoló az oktatási rendszer bilincseiről - alternatív lehetőségek, és a leválás lehetőségei, lépésről lépésre...

Teljes bejegyzés
| Menüpont: Oktatás Átalakítása | 0 Hozzászólások:

Oktatás megbeszélések, tapasztalatok Kik a Valódi TANÍTÓK és hogyan tanítunk valósan?

Teljes bejegyzés
| Menüpont: Oktatás Átalakítása | 0 Hozzászólások:

oktatás...

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: Oktatás Átalakítása | 0 Hozzászólások: