Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Spirituális tudati terek. A Rend-rakás, lomtalanítás elkezdődött

02.02-án volt az első olyan Teljesség Pogram, ahol a spirituális útvesztőben való bolyongásunkra láthattunk rá, átvilágításra került, hogy hol is tartunk önmagunkon belül, és egy igen erőteljes lomtalanítás és rendrakás vehette kezdetét.

Egyelőre csak összeollozom ide is, amit a feacebookon erről írogattam válaszként spontán:

 

"Az eon vagy az archon fogalmát a régi gnosztikusok még egy másik jelenségre is alkalmazták: a bukott emberiség által közösen létrehozott mágneses terekre.

Minél több ember táplálja ezt a mágneses teret, és ezt minél erőteljesebben teszi, annál hatalmasabb lesz ez, alkotóira pedig annál nagyobb befolyást gyakorol. Az eon és a hívei kölcsönösen táplálják és erősítik egymást. "

részlet forrásáért kattints a képre:

spirifelho.jpg

 Minden csoporttudat egy "eon" ebből a szempontból.

Legyen az vallási kollektív tudati csoport, vagy bármilyen spirituális csoporttudat, szerveződés csoporttudata.

Ha bármennyivel is azonosulunk bármilyen csoporttudatból, egyből hat ránk és kapjuk az egész csomagot tudattalanul.

Ezek nem csak gondolatok, hanem mögötte érzések vannak, amik aztán hatnak ránk, és meghatározzák azt, hogy mi és hogyan történhet velünk, hisz az történik az emberrel amiben hisz, akár tudatosan akár tudattalanul.


  A bolygószintű változás arról is szól, hogy az egész 3.d-s kollektív tudat, és a hozzá kapcsolódó elme mentál struktúrája bomlik. Zárjuk be önmagunkban, és globálisan is bontjuk ezeket a kollektív tudati mezőket, tereket., hisz Földanya már nem tűri ezeket a rezgéseket.

 

-"Most kezdem megérteni miért nem jó amit csinálok! Kösz Judit !

- Ugye ezzel azt mondod....ha a figyelmemet a sötét oldalnak szentelem...amit én küzdelemnek itéltem ellenük,valójában ez is őket erősítí?" P.Gy.

 

- Igen, de még hogy, sokkal erősebben tartod fent és táplálod ezzel azt az erőteret, mint az aki a tagja.

Hiszen a valódi erő ami táplálja, ami fenntartja maga az ellenállás dühe, haragja, ítélete... sajnos ez van.

DE!

Ha ezt meglátod, és kivonod belőle magad, leveszed róla a figyelmedet, azzal fogy az ereje, erőtere... és szépen eltűnik a süllyesztőben, mert táplálék nélkül "éhen hal"

 

-" Imádlak! Ez talán életem legnagyobb felismerése volt " P.Gy.

 

-Sőt, ha már témánál vagyunk, rakjuk ide a másik oldalát is.

A mindenféle sötét, gonosz működésekhez képest, annak ellenállva képződött "széplélek" csoportosulások, mint például az összes olyan spirituális csoporttudat, akik "fénytestvérek", vagy "nemzettudatosak", vagy "magyarságtudatosak", vagy "felemelkedők", vagy bármilyen csoporttudat, ami, aki valakikhez képest határozza meg magát , az bizony csak ahhoz képest életképes, amihez képest létrejött.

Így rekednek meg a valódi folyamatok, így lehet akár "eonokat" várni arra, hogy majd valami történni fog, hogy változás lesz kívül.

Nem lesz, nem tud megtörténni így, hisz a kettő egymáshoz képest létezik.

Ezek egymásnak feszülő ellentét erőterek, mint a mérleg két oldala.

Hogyan lehet valósan?

Egyikkel sem azonosulunk, sehova se rendeződünk, semminek sem állunk ellen, elfogadás, megengedés, semlegesség... és így tűnik el, így oldódik fel, így veszti értelmét... és azt a sok energiát amit ebbe toltunk, lehet teljesen másra, más irányokba, valódi cselekvésbe átcsoportosítani. Ha ez így érthető.

 

- Na ezért szeretlek!Mert végre valaki,aki képes helyretenni benned a dolgokat,hallottam én mindenröl,csak a fától,....az erdő...esete ! Örülök hogy megismerhettelek!Őszintén!!! Jó munkát Judit! P.Gy.

 

-Hát mint korábban írtam, Rend-rakás zajlik immár globálisan, a kollektív tudati terek szintjén is, egyéniben is... Jelen pillanatban az információ áradat, dömpingben rakunk rendet.

Minden kerül a helyére szépen bennetek is (már aki engedi és nem ragaszkodik a vélt éppen aktuális "igazságához" ), és kollektíven is. Ez zajlik MOST A VALÓSÁG NÉZŐPONTJÁBÓL, ezt tesszük Merlinnel.

 

- Oké, legyen kerek a történet:

és miért is rakunk Rendet ezekben az egymáshoz képest létező tudati-gondolati mezőkben, terekben, és miért párosítjuk őket?

Mert ahogy ezek a terek bezárulnak, feloldódnak, bennünk is, és a kollektív tér szintjén is, így fértek hozzá a valódi, tiszta TUDÁSHOZ, információhoz önmagatokon keresztül.

Jelen pillanatban ez választ el Titeket tőle leginkább, és ezért van ma a legnagyobb piaca az információnak.

Mert azt hiszitek Ti azt csak kívülről vásárolhatjátok meg, és ki vagytok szolgáltatva azoknak, akik az információk birtokában vannak.

De nem.

Sokan félreértik, hogy mit is jelent az, hogy minden Tudás bennünk van.

Valójában nincs egy olyan bugyor benned, amihez Te most nem férsz hozzá, és abban van a Te összes tudásod.

A kozmikus összes TUDÁS, információ most is elérhető lenne számodra, természetesen ebből egyedien az, amire neked a jelen pillanatban valósan szükséged lenne.

Ami távol tart tőle az semmi más, csak a jelenlegi mentális struktúrád, gondolati felhőd.

Ahogy képes vagy elhagyni a jelenlegi külső információidat EBBEN a formában, és már nem is akarsz ebben a formában újakat bepakolni ebbe a mentális meződbe, úgy lesz elég hely, mint egy nyitott edény, amiben mindig a jelenben megjelenhet az az információ amire éppen szükséged van.

Nem kell megjegyezni semmit, nem kell tárolnod semmit, mert minden ott van, és mindig az jelenik meg benned, aminek kell, egyedien.

Ide tartunk mint emberiség. A kristály-tudatháló törvényszerűsége ez.

Addig nem tudsz oda átkötődni, míg a jelenlegi háló mentál struktúrjába kötöd magad, ahhoz ragaszkodsz.

Remélem ez még mindig érthető, mert megpróbálok a legegyszerűbben fogalmazni, hisz egyszerűsítünk egyfolytában.

 

 

Teljesség Program kiegészítő ábrája

Spirituális kollektívtudat

 

kattints a képre

 

spiris_cellak-uj.jpg

 

Javaslom még elolvasni esetleg  a Teremtői Tudatosságunk fázisaijegyzetemet, ami szintén segítséget nyújthat, hogy felismerjük, a lélekfejlődésünk melyik tudatfázisában is tartunk önmagunkon belül, és ott milyen lélekminőségeket hívhatunk elő, érlelhetünk ki magunkban.

 

 

Shana-Judit