Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Kívülről szerzett vagy Belső vagy Egyetemes TUDÁS-Információ

 elme-sziv.jpg

 

A jelenlegi Tudati HÁló bomlik, és az ÚJ Tudathálóra,a Krisztus-Kristályhálóra kötődünk át egyre inkább.
A jelenlegi tudati hálóba kötött tudást és információt így szerencsés elengedni, mivel vagy ez van, vagy az új.
A régi tudás felhozása nem a régi könyvek és tanítások előszedésével történik, hisz az most is itt van, bárkinek elérhető, hisz benne van a jelenlegi Tudathálóban.

vegelges-tudatszintek.jpg

katt a képre

A Régi Tudást Mindenkinek Ön-MAG-ján keresztül lefelé haladva kéne felhozni saját magából, ami bizony lenyomott, elnyomott érzésmintákhoz, emlékekhez tapad, rögzül, ezért nem fértek hozzá, ezért nem emlékeztek rá. 
Ahogy lefelé, befelé haladtok, egymás után nyílnak ki a rétegek, a fájdalom minták, emlékrészek, és vele együtt az abban a rétegben található képességek, tudásaitok.


Amikor ennek egészen a legaljáig, az eredet-MAG-otokig visszajuttok, minden TUDÁS elérhetővé válik számotokra, nem csak a saját egyedi emléktáratok, hanem Minden Egyetemes Tudás.
Hiszen minél mélyebben haladsz ön-magod irányába befelé, annál MAG-osabbra kötődsz felfelé.

A következő folyamatrész ez után, ezt a felhozott régi tudást teljesen elengedni, mintha sosem lett volna.

Valójában akkor nyílik ki a tudásotok, amikor már nem akarjátok tudni, amikor már semmiféle vágy, akarat nem mozgat arra, hogy saját magad számára, vagy bármire is használd.

Így engedődik el teljesen.

Onnantól kezdve viszont MINDEN TUDÁS és minden Egyetemes, Univerzális Információból éppen az érhető el számodra, éppen akkor, amikor arra a jelen pillanatban szükséged van, a teremtésed feladata okán. De csak az, és csak addig.

Éppen addig van jelen benned, amíg arra szükség van, majd mintha sosem lett volna... már el is illan. 

De pont ezért minden pillanatban ami kell az ott van.

Ide tartunk!

Ez a Krisztus-Kristály Háló Törvényszerűsége.

Javaslom megfontolásra azok számára, akik még mindig egyre több tudást halmoznának fel és rögzítenének kívülről a saját egyedi mentális rendszerükben, egyre inkább fej nehézzé válva ettől, ami egyre távolabb viszi a Szív-től, amin keresztül a Krisztus-Kristályhálóba rögzített törvényszerűségeink, információink elérhetőek.

szeretettel

Shana