Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Technikák, módszerek. Hova menjek, mit végezzek el?

2014.06.07. 

 

Kedves Shana,

folyamatosan követem tevékenykedésed,sok minden van amit nem értek,amihez nagyon sok idő kellene és elhatározás hogy töredékét felfogjam.
Mindenesetre érzékelem hogy már semmi nem úgy működik mint régen.Mi az hogy régen??? Akár csak 1 éve.
De sokan még a régi rendszerekben próbálnak kapaszkodni,megoldásokat találni.
Az internet tele van mindenféle gyógyulási lehetőségekkel.Germán medicina,Théta gyógyítás,de itt van a Deeksha ,a Prána ,a Reiki.
Olyan érzésem van egyre jobban mintha arra menne ki az egész játék hogy még jobban megkeverjenek bennünket és hogy az UTat ne találjuk véletlenül sem.

Évek óta tudom hogy van egy út ami működik,de még sem találom.Illetve itt keringőzik körülöttem de nincs látásom hozzá.

Segítenél nekem így levélben???


Köszönöm :)

 

Szia!

Igen, valóban jól érzékeled, hogy a "régi" eddig ismert utak, megoldási módok, segítő technikák valóban nem működnek. 
És igen, valóban zavaró, hogy összevissza, rendszertelenül, átláthatatlanul tele van a spirituális és a gyógyító ipari piac a különböző korokból, korszakokból származó,
1. vagyis nagyon régi (tradicionális) technikákkal, 
2. és az újabb, elmúlt 20-25 évben született, amolyan átmeneti időszaknak nevezhető segítő technikákkal, 
3. és emellett még ott van mind ehhez alapnak az általános, a hivatalos, hagyományos orvosláshoz kapcsolódó segítő, gyógyító technikák. 

Valóban nagyon zavaró.

És tökéletesen érzékeled, hogy már egyik sem működik valósan!

A Fő kérdés, hogy miért nem működik?

Azért, mert minden eddigi technika a mentális információs hálóban van jelen.
És maga a mentális háló pedig bomlik, záródik be, és egyre inkább kötődünk, csatlakozunk le róla. Már nem kapnak betáplálást energetikailag azok a működési módok, segítségek, amikhez bármilyen jellegű külső, irányított, mentális szabályozottság tartozik.

Nem az volt ezzel a cél, hogy megkeverjenek benneteket, hanem egész egyszerűen egy nagyon nagy, és gyors tudati evolúciós változásban vagyunk emberiség szintjén. 
Nagyon gyorsban.
És ahogy haladunk és fejlődünk sokan, közben ott vannak a régebbiek is egyszerre, hiszen nagyon sokan vagyunk, és olyan mintha egymás után menetelnénk libasorban. 
Van aki már régen elhagyta ezeket a technikákat, és van aki meg még most ismerkedik azzal, hogy egyáltalán merre induljon.

Tapasztalatból azt látom, hogy többféleképpen haladhatunk. 
Egyikkel sincs semmi baj.

1. Az egyik, hogy ha hajt a kíváncsiságunk, és csak akkor tudjuk eldönteni, hogy mi lesz számunkra kedvező, előre mozdító segítség (kapaszkodó, mankó), ha magunk elmegyünk és egyenként megnézzük ezeket, és saját magunk eldöntjük, hogy kell e nekünk vagy sem, tudunk e belőle bármit is használni, alkalmazni, tud e bármiben is segítség lenni egy ideig vagy sem, akkor lehet, hogy sok tanfolyamra, és sokféle előadásra fogunk eljárogatni, és sok félét fogunk kívülről tanulgatni másoktól.
Ezt hívom közvetlen tapasztalásnak, akik akkor hiszik el, ha látják.
Ez egy kicsit költségesebb, és hosszadalmasabb út.

Milyen szándékok miatt mehet az ember sok helyre?

Itt erősen hajtó erő lehet egyrészt a kíváncsiság,
vagy ha olyan kishitűsége van az embernek, hogy csak akkor ér számára valami valamit, ha azt megveszi valakitől, 
vagy ha azt gondolja, hogy megvesz egy technikát, és abból szeretne megélni, 
vagy ha saját magának keres segítési, gyógyítási módokat.

Fontos eldönteni, hogy mi a szándék, amiért megyünk, és keresünk.

2. A másik módja az, ha megfigyelünk olyanokat, akik esetleg elmesélik, hogy min mentek keresztül, miket próbáltak ki, miket tapasztaltak benne, és ha olyannal találkozunk aki már el tudja mondani, hogy miért hagyta ott az adott technikát, akkor attól beintegrálhatjuk, és már onnan folytathatjuk tovább.
Ezt hívom közvetett tapasztalásnak, vagy magyar közmondással, "Az okos ember más kárán tanul. "

3. Tudatos haladás:
Fontos lenne látni, hogy jelenleg hol tartasz.
Ha valóban szeretnéd a saját legegyszerűbb utadat megtalálni, ahhoz adnék egy kérdéssort. Abból látjuk, hogy hol tartasz magadban, és láthatóvá válik, hogy mi is lehet a Te egyedi utad... Mert bizony jól érzed amit írtál: 
"Évek óta tudom hogy van egy út ami működik,de még sem találom. Illetve itt keringőzik körülöttem de nincs látásom hozzá."

És igen, ez a kulcs! 
Te magad vagy a kulcs! 

A saját egyedi utadat keresgéled, ami ott van körülötted, és azért nem találod, mert kívül keresed, mások által lerakott utakban.

A cél valójában, hogy mindenkinek a sajátját találjuk meg, aki ő valójában, és amire ő képes, és ami a saját egyedi útja önmagában.

ÚT EGY VAN! 

De azt annyiféleképpen járjuk végig ahányan vagyunk. 

A SzívTudat Központ és én az ÚT-at mutatom, és nem azt, hogyan járd végig, és ahhoz miket vegyél igénybe mint mankókat. Magam sem szívesen adok újabb és újabb mankókat.

Vannak alap törvényszerűségei az ÚT-nak, ami Egyetemes. 

Ezek a tudati és lélekevolúciós fázisaink (nem baj, ha ezt most nem érted) 

Attól függ, hol tartasz magadban.

Ezt meg tudjuk nézni, mit jártál már be, miket hívtál már elő magadból, és ahhoz mikhez vonzódtál eddig, abból gyönyörűen látszik, a Te Egyedi utad. 
Ebben tudunk segíteni egymásnak.

Ha úgy érzed szeretnéd megérteni, hogy mi miért nem működik, abban is tudunk segíteni.
Ha erre a megértésre szükséged van, hogy el tudunk dönteni, hogy kellenek e külső technikák, és azok közül mi az, amiből tanulhatsz még, vagy már elavult, ezt is megnézhetjük.

Ha sajátodat szeretnéd megtalálni, akkor szerencsés regisztrálni majd az Egyedivé válók Körfórumára, és az Életfilmedet megosztani a társakkal.
Itt azok fognak egymásnak segítséget nyújtani, akik már egy-egy fázison túl vannak egyrészt, másrészt, pedig abban fognak egymásnak segíteni, hogy előhívódjon egyre inkább az, akik Ti valósan vagytok.

Ha az egyedit választanád, ahhoz adok 5 kérdést, hogy lássunk, ki vagy, vagyis ki voltál eddig, is miket jártál végig eddig, és akkor látjuk, hol tartsz, hogyan a legegyszerűbb haladnod, hogy azzá válj aki vagy kanyarok, vargabetűk nélkül.

 

Shana