Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Láz, betegség, testi tünetek a változásban

 Szia Shana!


Tudod, említettem, hogy múlt héten hőemelkedésem, húgyúti valamim kezdődött, miután először ott jártam Nálad. Már úgy tűnt, hogy jól leszek, erre ma éjjel iszonyat remegéssel együtt fölment a lázam 39 fokra. Soha még nem voltam ennyire lázas, sőt max. 37,4-em szokott lenni, ha már "nagyon beteg" vagyok. Egy óra levittem a lázat 37-re prizniccel.
Most is vacakul vagyok még, a derekam, hátam fájogat... Persze az urológus ma reggel nem sokat ért, de elváltozást nem talált (ettől még fertőzésem lehet)... Antibiotikumot és egyáltalán gyógyszert nem veszek be, mert nem bírom egyiket sem.

Lehet valami köze ennek Hozzád, ill. az elindult energiákhoz? 
Tudsz javasolni valamit, hogy mit csináljak, hogy jobban legyek?

Köszi, és bocs, hogy ezzel zavarlak. (ez is egy elakadásom, nem bírom a betegségeket, testi/tok tüneteket.....)

Puszi

 

Az első amit mondanék, hogy nem "hozzám van köze".
Ne címkézd rám a saját átalakulásod, változásaid smile 

Az egy dolog, hogy hozzám jöttél, mert nálam volt rá valós lehetőség és mód.
De ez a Te változásod, Te engedted meg magadnak, és benned zajlik. Erre nekem semmilyen hatásom sincs, te változol magadtól, csak ezt nálam tetted, indítottad el, mert nálam, bennem van olyan energiatér, hely, közeg, hogy ezt meg tudtad tenni. 

okés?

A tünetek meg teljesen természetesek.

Olyan "nem létezik", hogy fertőzés (germán medicina). A baktériumok a helyreállítást végzik a megoldási szakaszban, engedd meg nekik, köszönd meg nekik, és hagyd, hogy szépen, ügyesen, gyorsan tegyék a dolgukat. 

A láz is csak azért van, hogy minél gyorsabban tudjon kiégni a testi szintről az eddig lenyomott cucc.
A láz a "mágikus átalakító tűz" fizikai szintje, nehogy levidd, had tegye a dolgát. Had füstöljön ki minden energiát, információt, amit eddig le kellett nyomni, és felgyűlt.

Hólyag: Miért? Mert érzelmi elfojtásból szabadult fel nagyon sok, pont annyi amennyit elbírtál. Ez a hólyagon vetül le a testi síkra. Ez csak ennyi.

Tudatos Figyelem! 
Figyeld meg és engedd meg a testnek a folyamatokat. Csak figyeld meg, és ne azonosítsd magad a testtel, ne azonosítsd magad az érzésekkel, a fájdalommal.
Te csak ennek a megfigyelője vagy!
Te az vagy valójában aki megfigyeli!
Még rá is csodálkozhatsz, hogy "jééé, de érdekes, ez ilyen érzés a testben, mikor ez van? Nahát, de fura.. hú, micsoda fura érzések, ezt hívják fájdalomnak? hm... stb.. 


a "nem bírom a betegségeket"-re... : 

ez valójában a test elutasítása, az érzések elutasítása, harag, neheztelés a testre, aminek a "kicsi lány" kiszolgáltatott volt kis korban.
Onnan fut ez a program, és gondolatsor. Talán ideje abbahagyni, mivel már "nagylány" vagy, és már elfogadhatod nyugodtan megértéssel, hogy a test-programod eddig így működött.

Megjegyzem reconnection: 
Nem kell a továbbiakban is a sima 2dns-es program verzió szerint és a genetikai szülőprogramok szerint működnie a testnek.. 
Ez is TUDATOSSÁG és MEGENGEDÉS gyakorlás!
Egyre inkább leválni a szülői genetikai programról, ami az ellentartás feladásával kezdődik, majd hagyni, hogy a 333 frekvencia tegye a dolgát veled.
Szándék arra, hogy egyre inkább a eredeti-test terved szerint működj, ami leginkább megfelel az eredettervednek.. 
Ha ezt hagyod, és engeded, és kéred, akkor elindul a test átalakítása egyedi módon, amire neked van szükséged. Csak hagyd és légy a tudatos megfigyelője.

Shana