Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Kérdés-Válasz: Az anyagokkal kapcsolatban furcsa érzésekre, és ÉRTÉKELÉS újabb megértés szintjére

Kérdésre válasz:

Judit Bujdosné

1 órája

Kedves Shana!

Olvasom az írásaidat, hallgatom a hanganyagokat. Minden alkalommal furcsa érzéseim vannak, nem tudom, hogy csak beképzelem magamnak, de elfog egy belső remegés, akkora energia van körülöttem. Ez jó? Annyira vonz ez az oldal, hogy nem tudok nem itt lenni. Szeretettel: Judit

 

Judit Shana Pásztor: 

 

Hogyan hatnak tudatosan felépítve, dolgozva veletek a hanganyagaim?

 

Kérlek olvasd el a bevezető, használati utasítást, ha elkerülte a figyelmedet.

http://www.szivtudatkozpont.hu/mediatar.php

 

Az írásaimhoz is kiraktam, hogyan olvasd őket.

Hogyan olvass az oldalon?

 

Ha ez a kettő meg van, akkor nincs kérdés utána, hanem megértés, és élvezése van a megjelenő átalakító energiáknak, amik miatt olvasod és hallgatod.

 

Dolgozik veled az anyagom, ugyan olyan hatékonysággal, mintha eljönnél hozzám egy terápiás ülésre, és fizetnél érte.

 

Tehát gyógyulsz, tudatosodsz, tanulsz, változol, és haladsz általa.

 

 Javaslom így értékeld benne magad, engem, -SHANA minőségemet-, és azt hatalmas anyagot amit összeraktam nektek.

 

Ne tévesszen meg, hogy látszatra nem raktam oda feltételeket, megszabott díjat, hogyan juthatsz hozzá.

Tehát nem javaslom,  hogy az eddigi ismereteid szerint értékeld, mert látszatra ingyen kapod tőlem.

Bizony ez csak a látszat.

Energetikai szinten, valósan, nem a pénz adja az egyensúlyt az adok-kapok energia áramlásban, hanem ez tőlünk függetlenül történik. Lásd a Pénz a Mátrixban. Összefoglaló sorozat-ot,-

Az energia mindig kiegyenlíti magát sokféle formában, ha nem szűkítjük be a saját eddig ismert, külső értékmérőinkre.

 

Jó ha ezt mind tudjátok.

 

Ezért is merem ennyire szabadon, nyíltan, egyéni , beszűkült ismeretek szerinti feltételekhez kötés nélkül kirakni nektek, mert tudom, ismerem az univerzum törvényeit, és tudom, hogy az energia mindenképpen mindig kiegyenlítődik, és így sokkal tágabb formában, mintha megszabnék nektek valamilyen pénzben kifejezett díjat.

Ráadásul ezzel elvenném tőletek a lehetőséget, hogy előhívhassátok magatokból is feltételek nélkül a saját értékeléseteket, és magatokon keresztül mások értékelését is.

 

Tehát nagyon fontos, hogy ez nem INGYEN ANYAG, hanem sokkal tágabban KIEGYENLÍTŐDÉSRE LEHETŐSÉGET BIZTOSÍTÓ ANYAG, Információ, Tanítás, Gyógyítás, stb.. amivel dolgozhattok így,

 és hat és visszahat.

 

Annál sokkal többet kapsz, és sokkal mélyebben is dolgozik veled, mintha díjat szabnék meg, hiszen egy terápiás ülés maximum pár óra lenne, amit velem töltesz, és ami az alatt történhet veled.

Így tágultabban, szabadon, feltételek nélkül, valójában állandóan velem lehetsz, velem dolgozol, általam, magaddal, és így egy folyamatos terápiában, átalakulásban vagy, egyfolytában, anélkül, hogy hozzám el kéne jönnöd, hozzám kéne kötnöd magad, és mégis együtt vagyunk és együtt hatunk a változásaidra.

 

Ez mindenkire vonatkozik.

 

Sokkal több történik veletek, sokkal több, mintha bárkihez, bárhova, akár hozzám is eljönnétek egy-egy órára.

 

Ezzel a tudatossággal, ÉRTÉKELÉSSEL, megértéssel olvasd, olvassátok, hallgasd, és hallgassátok, mert akár akarod, akár nem, akár tudod, akár nem az egész életed változik általa.

 

 

Az érzékelés szintű értékelése:

 

azt kérdezi Judit, hogy azok az energiák amiket érez közben, az jó e? :)

 

Erre a válaszom:

 

Ha nem akarsz változni, akkor nem jó neked, hogy érzed a változtató, megoldó kulcs és átalakító segítség energiákat, ami minden anyagomban nagy mennyiségben van jelen,

hiszen ÉLŐ, VALÓS, saját megoldás, gyógyító, transzformáló, megértés, tudatosság energiáim vannak mögötte.

 

Ha ugyan az szeretnél maradni, ugyan úgy mint eddig, akkor neked nem lesz jó, mert mindenképpen hatni fog rád, és az eddigi világodra, határozott erővel.

Az a ható erő meg éppen akkora lesz, amire szükséged van valósan,

hiszen azért vagy itt,

azért kerültél ide,

azért találkoztál ezzel az energiával és Térrel, -SzívTudat Térrel és Minőséggel és Shanával-,

mert pont erre van szükséged.

Ha nem így lenne, akkor az energiák máshova rendeztek volna, mással rendeztek volna össze. 

 

A fő kérdés ilyenkor MAGATOKHOZ:

 

Ki az BENNED szerinted, aki megtalálta az anyagot?

 

több részed, réteged lehet:

 

-Lehet a kíváncsiságod, az információéhséged, lehet, hogy csak az elmédet érdekli, aki újabb és újabb információkat kutat csupán.

Ekkor nem biztos, hogy a többi személyiség részed is örülni fog annak, amit itt valósan kap, és akkor azok a "nem akarom ezt" személyiség részek úgy fogják fordítani a fejedben, hogy ez fura érzés nekik, és ez nekik rossz, hiszen eddig nem ezt szokták meg.

 

Megjegyzem éppen ezeket a minősítő, megszokás rögzítő, jónak-rossznak tituláló, pozitív-negatív poláris személyiségrészeket mozdítja meg bennetek első körben, hiszen az csupán a kollektív személyiség mátrix, és bizony alattuk vagy Te az, aki a VALÓDI ÖNMAGAD, a LELKED!

 

Hiszen ti nem egy általános személyiség halmaz vagytok, hanem alatta ott van a valódi lényetek, a lelki szintetek, és bizony ott van még mélyebben alatta az EREDETETEK, vagyis a SZELLEMETEK!

 

Tehát aki ítélkezve, vagy félelemmel, vagy bármilyen negatív érzéssel reagál bennetek, az mind éppen azok a részeitek lesznek, akiknek nem érdeke ez a változás, hogy önmagadhoz közelebb juss, vagyis az eddigi hamis identitás részeitek fognak zajdulni bármilyen formában, és kérdéseket feltenni leginkább.

 

A lelked élvezni fogja, a szellemed meg mint egy palackba zárt alvó Dzsinn ébredezni kezd végre, és kiszabadulhat a fényre, és átveheti végre az elméd és a személyiség halmaz rétegeid helyett a valós vezetést, irányítás, hiszen az vagy Te valósan.

 

Remélem érthető.

 

Ki az aki élvezi, akit behúz, beránt, ki az aki az erős késztetést érzi benned, a vonzódást érzi anyagok iránt?

Ami erősebb a külső, felszínes máz személyiség minősítő érzeteinél.

 

Nyilván egyel beljebbi, egyel valósabb részeid, mondjuk lélekrészeid.

 

Ha a lelked vonzása erősebb mint a személyiségeid félelmei, ítéletei, érzetei, aggodalmai, akkor haladsz tovább, dolgozol magaddal az anyagokon keresztül, amit úgy élhetsz meg, hogy nem tudja a fejed, nem érti a fejed miért, de valami erősen húz, vonz.

Ez a tudattalan erős mágnes a lelkedet húzta be, aki otthon érzi ebben magát, és megismerkedhetsz általa a saját lelkeddel valósan.

És te magad dolgozol magaddal általam, a te valódi energiáid dolgoznak veled kívülről, aki vagy valósan, az, aki nem fér esetleg hozzád a személyiség részeidtől.

 

És SHANA minőségem dolgozik veled, - aki én vagyok-, és az a sok-sok VALÓS, ÉLŐ megoldás energia ami az anyagaim mögött felhalmozódott.

 

Azokat érzed, érezheted, tehát magadat és engem fogsz érezni leginkább, mert a valóságban mindig van ÉLŐ ENERGIA ami HAT valósan. Shana és a Te valódi lelked és szellemed (EREDETED) energiája, eredet energiádat érzed közben kívülről.

 

Ha szeretnél magaddal megismerkedni, akkor jó lesz neked , ha nem szeretnél, nem biztos, hogy jó lesz.

 

Azt hiszem ezt jól körbejártam., talán túl is beszéltem, magyaráztam, és talán így már érthető lehet sokak számára így is.

 

Hogyan olvass az oldalon?

2014.05.17

Ha megengeded, adnék az itt olvasottakhoz egy hasznos tanácsot, hogy minél többet tudj a saját életedben gyakorlatiasan hasznosítani belőle.

Mielőtt nekilátsz, javaslom, végy egy-két igazán mély levegőt, hogy jól beszívd magad magadba. Gyere be a testedbe, gyere ide a jelenbe, szívd be minden részedet, rendezd ide magad, amennyit csak bírsz, és egy picit csak figyelj befelé, mintha egy meditációra készülnél.

Nyugodj le, csillapítsd le az elme információ éhségét.

Próbálj meg ne a fejeddel és az elméddel olvasni, mert bár értheted a szavakat, még sem biztos, hogy érteni fogod magát az írást.

Ez okozhat esetleg benned feszülést, ami „nem értésként”jelenhet meg benned, és ettől keletkezhet benned egy düh, egy képtelenség érzés, és abban a pillanatban bezárulsz az információra, és már tolod is el magadtól.

De nyugodj meg, hogy nem benned van a hiba, és nem is az írásban, és nem is az írójában.

Ha zavarna bármi az írásban, csak végy egy mély lélegzetet, lazítsd el a karodat, és olvasd tovább bátran. Csak engedd meg magadnak nyitottan, engedd, hogy az írás mögötti energia hasson rád…

Ha igazán nyitottá válsz, akkor egyben megérkezik az egész írás mögötti energiacsomag beléd, és utána maga az olvasás már csak a csomag fogalmi kibontását fogja szolgálni.

Ahol az olvasás közben megakadnál, amire úgy éreznéd nem érted, nem fér be, nem tudod miről van szó, nem látod mit akar jelenteni.. stb… ne akadj fenn rajta, csak szépen emelődj át rajta, vond meg a vállad, ugord át, mintha csak egy kis bucka, vagy egy kis kátyú lenne az úton, amin éppen haladsz.

szavakat, ha javasolhatom ne próbáld a jelenlegi fogalmaiddal lefordítani magad számára, úgy olvasd, mintha egy idegen nyelvű szöveget olvasnál, aminek most csak a dallamára figyelsz, a ritmusára, és az áramlására, bármi is legyen az.

Kezd izgalmassá válni?

Ha gyakorlod ezt a fajta olvasásmódot, akkor egy idő után nagyon sok mindenre használhatod, mint tanítást, segítséget.

Több rétegben is nézheted magad rajta keresztül, egyszerre több síkon és dimenzióban fedezhetsz fel magadból részeket, elakadásokat, tehát egy komplex  önismereti utazáson vehetsz részt magadban általa.

Minden olyan rész, aminél megakadsz, ha ellenállsz, ha kiütődést vagy eltolást, vagy feszülést, vagy  bármilyen ítéletet érzel, ott állj meg ha gondold, és figyeld meg magad, hogy miért zavar az a rész, mit mutat magadból magadnak, és mire emlékeztet, mit kapcsol be, milyen gombot nyom meg rajtad.

Látod milyen érdekes így nézni?

Bármi lehet számodra értékes segítség, ha egy kicsit kitágítjuk az eddigi ismert, elvárt és megszokott, berögzült módokat.

Sőt, mondok még izgalmasabbat, hova juthatunk el ezzel a fajta olvasással?

Egy idő után megjelenhet benned egyre több réteg, egyre nagyobb mélysége az adott információs csomagnak, láthatod akár magát az íróját is, sőt az egész életére is ráláthatsz, sőt minden,  amit valaha megélt, átélt az illető, bármi, amit érzett az megjelenhet benned, valójában beléd kerül az egész története, az egész megélése, a megélés és előhívás, vagy az írás körülményei.

Olyan dolgokba láthatsz bele, amiről álmodni sem mertél volna.

A honlap anyagából fakadóan ennél még több is történhet veled, hisz Élő, a jelen életünket átalakító megoldás energiákkal és információkkal találkozhatsz.

A befogadó olvasás folytán a saját megoldási kulcsaim egy az egyben beléd kerülhetnek, belülről hathat rád, akár úgy, hogy neked már nem kell nagyon fájdalmasan, sok éves belső alkímiai munkával ezeket újra megszülnöd magadban.

Ha nyitottan, kíváncsian, elfogadóan, megengedően olvasol, sokkal gyorsabban, kíméletesebben emelődhetsz át, fordulhatsz át a belső feszülés rétegeiden, hiszen az írás mögötti energiában ott van a megoldókulcs, ami emlékeztet a saját egyedi megoldó kulcsodra, és akár nyílhat általa a sajátod is. Ezt úgy fogod érzékelni, hogy nagy "aha" érzések lesznek benned olvasás közben, vagy jól eső megnyugvás tölt el, hogy "végre, ez az, pont ez történik velem, csak én nem tudtam így megfogalmazni...".

 Ez az olvasásmód pont a fordítottja annak, ahogy eddig működtünk.

Eddig leginkább akkor olvastál végig valamit, ha azt erősítette meg, amiben éppen voltál, amivel jelen állapotodban éppen azonosulni tudtál. Tehát azokban az információkban érezted jól magad, amiket te magad is éppen igaznak véltél, és jól esett a lelkednek, hogy ebben megerősítést kaptál kívülről. Sőt azokkal az emberekkel szerettél igazán találkozni és együtt lenni, akik ugyan úgy gondolkodtak mint te, és kerülted azokat amik és akik úgymond „nem fértek be” számodra.

Ezzel a fajta olvasással megtanulhatsz egy olyan befogadó nyitottságot, ami által exponenciálisan kiterjedtebbé válhat a tudatod bárminek a befogadására, még olyanokra is, amiről most azt gondolod, Te bizony képtelen lennél megérteni, te ehhez kevés vagy… Mondjuk a kvantumfizika vagy bármi más.., határ a csillagos ég, sőt még azon is túl, így érheted el majd te magad is a kozmikus tudatot is akár.

Csak, hogy lelkesítselek, inspiráljalak egy kicsit J

Szóval Tudati Evolúciós kalandra fel, ha készen állsz!

szeretettel

 Shana


hogyan-olvass-kep.jpg

 

 

 

A hanganyag használati utasítása:

 

A Hangfelvétel meghallgatása előtt feltétlen olvasd el!

Szeretettel Köszöntelek!

Egy új, igen egyedi módon fogunk innentől kezdve kapcsolódni egymással, és kommunikálni.

Egyelőre nem kaptok több megértést szolgáló külső képet, mert elérkeztünk kollektíven oda, hogy már egyre inkább forduljon befelé a figyelmetek, és kezdjétek el megszokni, hogy nem a kívül látott képre hagyatkoztok, és kívülről olvassátok el a fejetekkel az információkat.

Ez a mód segíteni fog, hogy Mag-adban találd meg a saját belső információdat az adott témában, és azt lásd meg, hogy benned hogy van jelen, és mik a Te egyedi belső képeid erről.

Ezt fogják segíteni az alábbi hanganyagok.

Lesz még benne egy-két, eddig teljesen ismeretlen elem számátokra, amit most előre helyre teszünk, hogy ne akadjatok fenn rajtuk.

Három szintje lesz az információknak, hanganyagoknak.

Korábbról már ismerhetitek, hogy mit is jelen a poláris, duális és kozmikus szint.

Minden információ mellett ott lesz a kis ikonja, hogy éppen milyen szintű az adott hanganyag, hol hat rád.

A Poláris jelzésű információkkal való belső munkához instrukciók:

Mivel a polaritásban nagyon erőteljes ellentétes pólusú energiák vannak jelen, így azok az információk igen erős kilengéssel hangzanak majd el.

Javaslom, hogy minden olyan résznél ahol bármi befeszít,  zavarna az információban, hogy nem érted, hogy nem tudod elfogadni, vagy túl erőteljes hangot érzékelnél, és annak ellen próbálnál tartani, vegyél egy mély levegőt, és csak tudd, hogy bekapcsolt a benned egy saját lenyomott érzéstartalmat, ami eddig rejtve volt a saját érzelemtestedben. Csak lélegezz rá, és engedd tovább, ne akard megérteni, ne is ütődj ki tőle, csak emelkedj felül rajta, és hallgasd tovább az anyagot. Javaslom, hogy azokat az anyagokat, amik bármit bemozdítanak benned, többször hallgasd meg, akár egészen addig, míg már semmilyen érzést és ellentartás nem okoz, és még esetleg rá is látsz, megjelenik benned is belül ugyan az a kép és információ egyensúlyban, kiegyenlítetten a te egyedi módodon.

Ha a hang erő zavarna –sokan lesztek így, hiszen abba szocializálódtatok, hogy a jó kislány, jó kisfiú halk, visszafogott, csendes, és nem mutatja ki az érzéseit-, akkor ha nagyon bátor vagy, akkor próbálj meg esetleg visszafelé ugyan akkora hangerőt magadból kitolni.  Bármit, bárhogyan.. csak jöjjön ki, jöjjön fel belőled. Told ki bátran, ami a torkodon kifér…  a szomszédokat nyugtasd meg, valami frappáns szöveggel, hogy jól vagy, csak éppen hangerő próbát tartasz..

Tényleg fel fog jönni és türemkedni fog egy idő után belőletek a hang, és a lenyomott erőtök..

és ahhoz, hogy bejuss a saját forrásodba, és be tudj állni a saját erődbe, ahhoz előbb visszafelé  haladva át kell vergődnöd magad az eddig nagyon erős kontrollal lenyomott .érzéstartalmaidon. A valós, saját energiádba beálláshoz ez egy kihagyhatatlan és elkerülhetetlen fázis. Magyarul így jövünk le a jó kislány és a jó kisfiú elfojtásainkról. Az eddig ismert spirituális hitrendszereidet is próbáld meg elengedni, hogy csak kedvesen, és szépen, és lágyan, és csendben vagy igazán spirituális. Ez egy álságos, téves elvárás információ, ami még inkább lenyomva tartja a valódi erődet, és még távolabb tol ki a saját belső erődtől és forrásodtól.

 

Duális jelzésű hangfelvételeknél:

még beljebbi rétegeidbe viszlek be, és itt találkozhatsz majd a saját belső krisztus/kristály minőségeiddel, a benned lévő nő és férfi energiáiddal, amit majd ezek után egyre jobban leszel képes valósan megélni, ahhoz a női és férfi külső képhez képest, amit eddig kívülről próbáltál eljátszani. Itt fogsz belül találkozni magadban a külső értékmérőid, és külső biztonsági elemeid helyett, a belső biztosságoddal, a belső értékeiddel.

Hogy itt a te saját belső információid tudjanak benned megjelenni, és a saját energia minőségeiddel találkozhass, nagyon sok külső spirituális hitrendszert fogsz elhagyni. Tehát itt a külső hited fog ütközni a saját belső hiteddel, ott érezhetsz majd leginkább mentális feszülést. Azon kívül az eddig „jó érzésnek megélt” energiákhoz képest fogsz erőteljesebb és eddigi ismereteidtől eltérő energiákat érezni. Itt gyakorolhatod majd a leszokást a duális, szentimentális érzéstartalomhoz kötött energiákról, és az eddig sötétnek, félelmetesnek,  akár "luciferinek" érzékelt, minősített kizárt energiának való ellentartásról. Na ez jó móka lesz .

 

A Kozmikus jelzésű hangfelvételeknél:

Ami leginkább feszíthet , azaz új információ és egyre magasabb nézőpont. Itt már igen nagy frekvencia különbségek is lehetnek, ezt ezért szintén nagyon erős nyomásnak élheted meg, és itt már energiának és információnak is erősen ellen tarthatsz.

Itt talán még fontosabb a becsukott szem, és a nagyon mélyre merülés magadban, hogy a saját belső képeiddel találkozz, és meglásd, megtaláld saját magadban ugyan azt az energiát és információt.

Ott van az, ezt garantálom, hiszen mindenkiben ott van minden információ, csak még esetleg nem kibontott, megélt, felismert formában. Az biztos, ha Te már a közelébe kerültél az információdnak kívülről, akkor az azt jelenti, hogy Te már ott tartasz, hogy erre az emlékezésre van szükséged, csak legfeljebb korábbi hitrendszeri rétegeid beakadásaid megmozdulhatnak rá. Pont azok a részek fognak megmozdulni, amik eddig elválasztottak a saját benned lévő igazságodtól. Így ha valami befeszül, megmozdul, akkor ne kiütődj tőle, ne hárítsd és told el, hanem menj bele, nézd meg, és engedd el, hiszen azért mutatta meg magát, mert az a te belső akadályod, gátad, téves hitrendszeri és energetikai paneled magadban. A kozmikus információknál már olyan erős mágikus tűz energiák fognak megjelenni a hanganyagban, hogy bizony attól, hogy hallgatod már égetni fogja lefelé azt, ami már nem te vagy. Ezt csak engedd meg, és örülj neki, és használd ki. Két felől fog égetni, egyrészt ezen információkban lévő energiák kívülről is égetnek, másrészt beindítják a te saját magtüzedet, ami pedig belülről fogja kifelé égetni azokat a falaidat, amivel még saját magadtól el vagy választva.

És lesznek majd olyan hanganyagok ahol egyszerre lesz jelen mind három szintetek, érintve lesztek mélységben, magasságban, ott majd lehet kiegyensúlyozgatni a különböző tudat és lélekevolúciós szintek között, majd a végére eljuthattok oda, hogy egyben tudjátok majd érzékelni mind három szintet, síkot, és egyre inkább megtapasztalhatjátok belülről rálátva az egyéni történéseitek, és azok mit mutatnak duális és mit mutatnak kozmikus szinten, az egység szintjén.

Ezek a hanganyagok nem csatornázások, úgy ahogy ezt eddig ismerhettétek.

Hanem belőlem, Shanaból belülről jönnek fel, vagy olyan energiákat, olyan minőségeket fogok átengedni magamon összeadódóan, amire éppen szükség van ahhoz, hogy az információ megjelenhessen.

Ez a feladatom, ezért vagyok. Minden ami elhangzik azon előbb végig mentem, és onnan mutatom, hogyan tudsz te is végig menni majd rajta  saját magad módján.

Ezért is találtuk ki ezt a "trükköt", hogy jól kicselezzük a kinti segítőktől való nagyon erős függőségeteket, a kívülről kapott információ éhségeteket,  hogy megtalálhassátok minél könnyebben magatokban a saját belső információitokat, ami ugyan ez lesz majd, de a saját egyedi módodon ugyan az.

Belső hangba, belső képbe, belső magforrásba be!

 

szeretettel

Shana

 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.