Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Kérdés és válasz a struktúra kódokkal való munkával kapcsolatban

2015 január 2.

Gabi Sherin Kordásné 

"A számsorok a struktúrát mutatják, az alap rögzültségeket, támasztékokat, a teremtett mátrix struktúra részeket."

ezeket a számsorokat hogyan használjuk?

kell közben valamit érezni?

 

Judit Shana Pásztor másnak írtam:

"ne csinálj vele semmit.."

"egy kép"..

kb.. ennyi...

állj hozzá így.. ha akarsz.. ha nem.. nem.. ,

mindegy..

pl "vagy igaz vagy nem.. " stb...

szóval csak hagyd a csudába...

nézz rá... aztán csók.. okés...?

Ha van kedved, és felkelti az érdeklődésed, akkor esetleg nézd meg jobban.. játssz vele.. ha akarsz.. ahogy akarsz.. ha nincs kedved, ellenállást feszülést, feszültséget szül pl.. hagyd a csudába..

Ha feszültséget szül, és mégis kíváncsivá tesz, mi lehet az a feszülés, akkor nézd meg.. ha nem, nem... mindenhogy jó.. bármit teszel...

Ez csak egy sima információ egy olyan dologról, amire most nem emlékszel, hogy ilyen is van.. és ott van benned, alap struktúraként meghatároz éppen.

Amikor találkozol ezekkel a számokkal, akkor szépen tudattalanul elkezdni fellazítani a struktúrádat, mint mikor a gúzsba kötöttség lazul, még ott van, de már lazul attól, hogy rárakod a figyelmedet, ahogy nézegeted, ahogy foglalkozol vele.

Majd egyre intenzívebben is hathat..

Hiszen a struktúrát, a vázat érzelmi malter tartja egyben.

Ahogy lazul a keret, úgy mozdulhatnak meg érzések, érzelmek, emlékek... ez lehet álom, vagy bármilyen fura történés, ami berántódik az életedbe.. olyan találkozások amiket nem értesz miért történik stb... És lehetnek testi tünetek is, szúrás, nyomás, húzás, nyilallás.. zsibbadás.. bármi, bármi.. ez teljesen egyedi, attól függően hova köt a háló a testben, hova vetül be. Ilyenkor célszerű nem megijedni, hogy valami baj van, valami betegségem van, hanem csak megfigyelni, hogy vajon ez meg mi lehet, milyen érzés van mögötte.. és engedni a változást, hogy végig fusson a testen is... Shana Judit