Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Eredetmaggal kapcsolatos kérdés és válaszok

 Sziasztok!

Kaptunk egy kérdést a KÉRDÉS-VÁLASZOK-ban.

Megtennétek, hogy válaszoltok Áginak?

Persze aki érzi a késztetést...

"Sziasztok!

Érdeklődnék, hogy az eredet-mag kutatása, majd pontosítása mennyiben befolyásolja a további életünket.Gondolok itt arra, hogy jelenleg egy üresség állapotában vagyok, azaz elszakadtam a családomtól, barátaimtól, régi szokásaimtól,nincsenek vágyaim -olyan mintha várnék valamire - /de mégsincs bennem rossz érzés,csak amolyan lesz ahogy lesz.../ és közben azt is várom, hogy valami csak kibillent ebből az állapotból. Szóval, hogy ha rájövök, hogy pontosan mi az eredetem, az mennyiben fog felpezsegtetni, egyáltalán hoz-e feladatot? Nagyon köszi a választ, és még annyi,hogy nagyon szeretem az oldalt, minden nap megnézem. Üdv:Ági"

 

 

Szia Agi!

Nagyon jo kerdes,szerintem sokan vagyunk ezzel a" problemaval".Mit is jelent az eredetnev es valltoztat e valamit az eletunkon?

Amikor kezhez kaptam az eredetnevemet, csak neztem,hogy mi van?!... ez lennek en...mi kozom nekem ehhez az egeszhez,aztan felretettem es ujra elovettem es atolvastam megint es kezdtem tenyleg atadni magam mindannak amit ott elolvastam es egyre boldogabbnak ereztem magam.Ugyanakkor megnyugtatott az is hogy nem nekem kell kitalalni hogy mi a feladatom csak at kell adnom magam neki.Na ezzel a csak-kal van a problema,nehez az embernek felvallalnia mag-at,de abban a pillanatban amikor beallunk a helyunkre,minden megvaltozik(ehhez kellett annak a megelese amin te most mesz at,az uresseg,amikor levalsz a regi eletedrol mert mar felismered,hogy az nem a valodi es ebbe beletartozik a csalad a baratok stb).Minden atminosul,uj jelentoseget kap ,azt hiszem nincs annal csodalatosabb erzes mint amikor azt teszed amit kell es erzed,hogy a helyeden vagy.

 

Szeretettel Meerle

 

Én meg mikor bejutottam az eredetmagomba, majd ajándékba megkaptam az eredetnevemet (amiről azt sem tudtam, hogy létezhet ilyen egyáltalán), nagyon kiakadtam...

Egy hétig hárítottam, tagadtam, sírtam, és ellenkeztem, hogy ez képtelenség, hogy én egy Merlin-Myriel energia lennék.. 

Bármi más sokkal szívesebben lettem volna, bármi...

Nagyon nehéz volt elfogadni, hogy az Vagyok Aki Vagyok.

Eszméletlen nagy felelősségérzetet éreztem, és hogy én ehhez nagyon kicsike vagyok, és nagyon semmi.., hogy a csudába lenne bennem az összes Mágikus Tudás...? ez képtelenség..

Miközben minden mellette szólt, és sok minden nyert értelmet, és került a helyére, képességeim, működési módom..

Mondhatni felmentés kaptam gyárilag a működésemre vonatkozólag, hisz már papírom is van róla... wink

Mégis nehéz volt elfogadtatni.

Bárkivé sokkal könnyebben válik az ember, bárkit sokkal szívesebben, és könnyebben másol, utánoz akár, mint hogy saját magát felvállalja...

Ugye milyen furcsa?

Miközben ennek elvileg pont fordítva kéne lennie, mégis sokkal nehezebbnek tűnik... Legalább is nekem...

 

Viszont!

Mióta sok embernek láttam meg az eredetnevét, és sok emberrel dolgoztam ezt is figyelembe véve, azt látom, hogy hamarabb és mélyebben tudnak hova átkapcsolni a régi berögzültségeikből, tudatosabban engedik meg, hogy az adott  képességeik, készségeik kibontakozzanak, és a valódi energiáik működjenek rajtuk keresztül.

Korábban nagyon esetleges volt a képességek tudatosítása, és felvállalása, viszont ez egy nyomatékos ráerősítés lehet.

A fiamnál szintén megnyugtató információ volt, hogy amiket csinál, ahogy működik, az nem gáz, az nem ciki, az nála tejesen rendben van, mert neki az a minősége, és szó szerint le volt írva egy igen egyedi működési módja. Nagy önbizalmat adott neki, hogy nem ő a "hülye", és hogy ezt titkolni kell a külvilág előtt, mert ez nem ismert, és elfogadott... Könnyebben fogadta el saját magát így...

 

 szeretettel

 

Shana