Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

7 csakra helyett Egyesült Csakrák Invokációja és Utána a Valós Gömbcsakra érzékelés Tudatossága

2014.06.30. 

 

Kedves Shana, nagyon köszönöm a hanganyagokat, végig hallgattam őket, nagyszerűek! Jó olvasni arról, ami sokszor nálam csak érzés szintem van-volt meg, de nem tudtam szavakba önteni. 

Amiről többet szeretnék tudni, hogy említetted, hogy aki a 7 csakra fogalmában meditál és tisztítja magát, az ott is ragad. Ezt eddig értem, de örülnék, ha megosztanád, hogy mi van azon túl? Szeretem magamat tisztítani, mert segítőként dolgozom egy drogambulancián és fontos, hogy az ott rám rakódott dolgokat le tudjam tenni energetikailag is, ha erre lenne valami tanácsod, meditációd, azt nagyon megköszönném.
A másik, hogy az első hanganyagod végén, az a pár mondat nekem nagyon betalált. Olyan érzésem van, mintha végre hazaértem volna, és örömmel tölt el, hogy nem vagyok egyedül. Végre!!! Amikor erre gondolok, mindig érezlek titeket a szívemben, és olyan boldogság tölt el, amit még ezelőtt nem tapasztaltam! És itt jön a kérésem és nem kérdésem, hogy tegyél fel még hasonló anyagokat kérlek, hogy ezt a befelé tartó utat tovább tudjam tisztítani. 
Köszönök minden eddigi fáradozásodat, köszönöm, hogy eddig eljutottál és hogy segítesz nekünk - nekem is, megtalálni a Mag-om felé vezető utat, ami teret nyit a szeretetnek és nektek-nekünk!! 

Nagyon sok szeretettel és hálával üdvözöllek, Merci

 

7 csakra helyett

 

1.EGYESÜLT CSAKRÁK INVOKÁCIÓJA
Tashira Tachi ren: 
Ariel A fénytest

 

itt elérhető például: 
http://fenysziv.webnode.hu/fenytest-invokaciok-a-fenytest-kialakulasanak-12-fokozata/az-egyesult-csakrak-invokacioja/

 

Szia Merci és Mindenki!

 

Ez a meditáció egy alapvető lépés, áttanítása az elmének erre a nézőpontra.

 

2. De!

 

Nem állunk itt majd meg, hisz ez elsőként egy szándék, majd egy egy mentális meditáció lesz számotokra.

 

Ahhoz, hogy ne maradjon meg a mentális elképzelés szintjén (ez maga a meditáció), ezt szerencsés a gyakorlatba tudatosan átvinni.

 

 

 

Hogyan történhet ez?

 

Akkor kezd majd valóssá válni számotokra, ha már a légzéssel egyre inkább érezni fogod magát az energiát is, hogy megmozdul benned.

 

Mitől lehet egyre erőteljesebben érezni az energiák mozgását?

 

A Fókuszált szándék és Figyelem által.

 

Tehát nem akarom, hanem csak megfigyelem, ahogy lélegzek, maga vagyok a figyelem és maga a figyelem mozgatja az energiát, nem én, én csak a megfigyelője vagyok.

 

Ha ezzel a tudati hozzáállással csinálod, egyre erőteljesebben lesz számodra érzékelhető.

 

Fontos információ még:

 

Soha nem voltál elválasztva, ez mindig is egyben volt benned, gömbcsakrád volt mindig is. Ami elválasztott tőle, az csak az eddigi tudati információ, amit eddig hittél magadról.

 

Addig lesz számodra a 7 részre darabolt tudati sáv valóság energetikailag, amíg egyre inkább be nem jutsz a szívközpontodba.

 

 

 

Ehhez segítség:

 

A figyelmed jelen pillanatban nagyon széttöredezett, kifelé fordult.

 

Hajtsd le a fejed, és a figyelmet, fókuszt, mint egy gyűjtőlencsére fordítsd magad felé, a szíved felé.

 

Minél inkább lehajtod a fejed, annál mélyebben, és annál fókuszáltabban tudsz majd egyre beljebb és beljebb fordulni vissza  saját magad irányába.

 

Ez a befelé, lefelé húzó figyelem valójában befordítja, behúzza magától az eddig széttagolt csakrákat.

 

Tehát, első lépés egy icipci meditáció.

 

De csak éppen annyi, amíg az elme képes elfogadni, megengedni, hogy ez fordulhasson benned.

 

Utána már a befelé haladás van, magadtól, egyedien. Tehát ne maradj sokáig semmiféle meditációs trükkben, mert az csak az elme kicselezésére szolgál, de nem visz be soha és attól nem fogsz átkapcsolni soha.

 

Sőt, pont kint tart, és átadod magad felett a hatalmat, kihelyezed a bizalmat, hogy majd magától megtörténik.

 

Amit még szerencsés megérteni előtte, hogy az elme engedje:

 

Eddig a mátrixra volt kötve az elméd, és minden információ onnan jött számodra.

 

A Mátrixban minden információ poláris, tehát vagy-vagy egyszerre. Nem tudsz csak az egyikre kapcsolódni, egyszerre van a fej felkötve a kettős információra. 

 

Amikor lehajtod a fejed, és leveszed a mátrixról a  figyelmed, és átsűríted magad irányába, akkor bizony nem fogsz hallani és érezni semmit egy jó ideig.

 

Ez az elme számára unalmas lesz, sőt dühöt is érezhetsz, jöhet tehetetlenség érzés, jöhet kicsi vagyok, béna vagyok, nem értem, nem látom, nem hallom, nem tudom érzések.

 

Mert bizony ott egy jó ideig nem nagyon lesz semmi, és úgy fog tűnni, minta semmi sem történne. De légy kitartó, mert ez egy átmeneti időszak.

 

Ne akard elérni akarattal, mert az sem fog menni, csak simán figyelj, és érzékelj, és kész.

 

Ha van valami van, ha nincs nincs..

 

Minden rendben van ahogy van.

 

Minden beakadásnál csak lélegezz mélyeket, és menj vissza magadba.

 

 

 

hamarosan felrakok egy videót, ahol megmutatom, hogyan történik.. aztán már egyedül és magatoktól csináljátok, egyedien.

 

Ami még fontos, hogy addig, amíg te magad nem vagy egyben, ezt senki másnak sem tudod megmutatni, maximum az információt tudod átadni, hogy mi van utána. 

 

Tehát első, hogy te magad, és ha már bent vagy, és egyben vagy (ez egy csodás folyamat lesz persze), utána mutassátok és adjátok át másoknak is.

 

 

 

Merci, ezt írod:

 

A másik, hogy az első hanganyagod végén, az a pár mondat nekem nagyon betalált. Olyan érzésem van, mintha végre hazaértem volna, és örömmel tölt el, hogy nem vagyok egyedül. Végre!!! Amikor erre gondolok, mindig érezlek titeket a szívemben, és olyan boldogság tölt el, amit még ezelőtt nem tapasztaltam!

 

Ez nagyon jó, nagyon jó!

 

Kapaszkodj ebbe, és menj bele minél többet ebbe az érzésbe, szítsad, erősítsd, és sokat rakd magadra így a figyelmet. De ne magába az érzés emlékébe menj bele, és ne próbáld meg ugyan azt az érzést érezni, mert mindig mást fogsz, mindig egy kicsit máshogy.

 

Tehát: csak a figyelmet kapcsold át a szívre, ránk és magadra, és csak figyeld meg, hol van az a pont benned, ahol kapcsolatban vagyunk, és csak figyeld meg az érzést. És jó sokat fürödj benne. 

 

Így tanítjuk át magunkat szépen a szívbe, és a szívkapcsolódásokba.

 

írod még:

 

Szeretem magamat tisztítani, mert segítőként dolgozom egy drogambulancián és fontos, hogy az ott rám rakódott dolgokat le tudjam tenni energetikailag is, ha erre lenne valami tanácsod, meditációd, azt nagyon megköszönném.

 

Menjünk ebbe bele mélyebben:

 

1. Mit gondolsz, miért kerültél pont a drogambulanciára, szerinted miért dolgozol pont ott?

 

2. Milyen gondolataid, érzéseid, véleményeid vannak a drogosokkal kapcsolatban? 

 

3. Mit szeretnél a drogosokkal kezdeni? pl. szeretnék segíteni nekik, szeretném megjavítani őket, szeretném megmenteni őket... stb...

 

4. Hallottál e már arról az információról, hogy amit kizársz magadból, amit eltolsz magadtól, azt húzod magadra, az köréd rendeződik kívülről?

 

5. Milyennek gondolod, érzed azokat az energiákat, amikkel a drogosok között találkozol?

 

6. Mit tartasz ahhoz képest másmilyen, "jó" energiának, ahova szeretnéd magad tőlük megtisztítani?

 

7. Szerinted mire lenne a legnagyobb szüksége egy drogosnak? Mi hiányzik számára leginkább?

 

8. Azt megtudod e fogalmazni, hogy neked mire lenne szükséged, és neked mi hiányzik leginkább?

 

9. Van e két hiányérzés között hasonlóság szerinted?

 

10. Szerinted tudsz e olyanban segíteni másnak, ami mondjuk benned is hány érzés esetleg?

 

11. Szerinted van e különbség egy meditációs álomképbe merülés, vagy egy drog által elért álomékbe merülés között?

 

12. Milyen érzés az, hogy abból élsz, az tart meg téged a világodban, hogy drogosoknak segítesz? 

 

13. Ha nem a drogosokból, és azok segítéséből kéne megélned, akkor ehelyett mit csinálnál?

 

14. El tudod e helyezni magad az ábrában, hol vagy szerinted jelen pillanatban?

 

 

 

 

 

 

 

 

Tisztítás helyett a valóságban:

 

Áttranszformálás!

 

Bármilyen torzult energiaminta, amit mondjuk kellemetlennek, "negatívnak", "rossznak", szennyesnek, érzékelünk, amitől szeretnénk elhatárolódni, hogy mi tisztának érezhessük magunkat, valójában akkor tud változni, ha azt beemeljük magunkba, befogadjuk magunkba, beintegráljuk magunkba, és ez által semlegesítjük magunkon belül.

 

Így tisztítunk valósan.

 

Ha befogadjuk, visszafogadjuk azokat a részeinket, akiket kívülről nézünk, és kívülről akarunk nekik segíteni, vagy mentegetni őket, vagy javítgatni őket. 

 

 

 

Javaslat Mindenkinek!

 

Amit kívülről látsz, és megítéled bármilyennek és nem szeretnél olyan lenni, nem szeretnéd azt érezni, nem szeretnéd azt többet látni sem, akkor menj bele, ülj át egy kis időre az ő helyükre, az ő érzésvilágukba, játszd el, járd körbe teljesen belülről, hogy vajon milyen lehet az az érzés, milyen lehet abban az energiában lenni. Ha teljesen bele tudsz menni, ha teljesen meg tudod érteni magadban, belülről, akkor bizony nem lesz kívül többet, hanem benned lesz. És megszülethet benned belül az együttérzés, hiszen belül átérezted és elfogadtad azt az érzést, amit a másik kívülről mutat neked, valójában magadról.

 

 

 

Merci!

 

Azt javasolnám neked, hogy gyere be a körfórumra, ha szeretnéd az életed, jelen valóságodat jobban megérteni, miben vagy, miért vagy abban, és miért is vagy most pont ott ahol vagy.

 

Kérdezném még, hogy olvastál e már tőlem az anyu-apu alapmintákról?

 

Ezt érted e, hogy honnan fut az alap program, ami alapján csak azt tud lenni egyelőre a történeted ami?

 

Van e benned szándék, hogy meglásd egy magasabb nézőpontból az egész eddigi történetedet, vagy inkább még csak benne maradva szeretnéd javítgatni a történeten belül?

 

 

 

Köszönöm a kérdéseidet és a biztató visszajelzést, ez mindenki számára nagyon hasznos!

 

 

 

szeretettel

 

 

 

Shana