Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Tudósítás az ultra valóságból, helyre kattanás.

 

Tudósítás az ultra valóságból, a Mag-Mágus Kozmikus Tudás-Tudatháló pontjainak és azokat őrző, rögzítő társainknak összekapcsolásáról:):

A teremtő nagyon tudatosan álmodott meg minket, nem pazarlóan, másolatokat gyártva, ezért mindenkinek egyedi helye van a valós Isteni Rendben. Egyedi képességgel, tudással, ami szervesen kapcsolódik a többiekhez, így adva ki egy Egységes Egészet. Ahogy a helyünkre kattanunk, egyből minden olajozottan kezd működni, anélkül, hogy bármit ki kéne találnunk, egyszerűen történnek a dolgok és mi élvezettel tesszük. Mi ezt már -a Szívközpont központi magja, akik felismerték az eredetüket, és beálltak a helyükre- elkezdtük egyre intenzívebben élni és tapasztalni, miközben azt tesszük, amiért teremtve lettünk.


Elindult most már az országos szintű összekapcsolódásunk mint Mag-Oknak, akik emlékezni kezdtek magukra, eredeti helyükre, feladataikra. Páratlan élmény volt megtapasztalni, hogy látszólag soha nem látott társainkkal egy pillanat alatt tudtuk, hogy hol a helyünk, ki kicsoda, és mit kell tennünk.

Amit még érzékelünk, hogy abban a pillanatban, ahogy minden személyes igényünket, "vágyunkat", akarásunkat háttérbe szorítjuk, és képesek vagyunk a középpontunkban, a jelenben maradni, azon kívül a fő fókuszt a nagy egész, a csoport szolgálatára fordítjuk, az a személyes, vagyis inkább egyéni helyzetünket is egyből rendezi, átrendezi a legnagyobb jó érdekében kissé gyorsított módon. Ezért nem kell semmit kitalálni kisemberi szinten, hogy mit is szeretnénk, mit is akarhatnánk, hogy az nekünk jó legyen. A legvadabb álmainkat is felülmúló történésekben, helyzetekben, kapcsolódásokban találjuk magunkat, most már szinte felfoghatatlan képességekkel és erővel rendelkezve. Még nehéz erről írni, nem is nagyon érti aki nincs benne, sőt még sokszor azok a társaink sem teljesen fogják fel mi is történik, akik benne vannak, mivel az elme még egyszerűen képtelen értelmezni és inkább eltakarja maga elől.
Amit az utóbbi hónapokban legtöbbször kimondtunk:
"na ezt már tényleg nem hiszem el,
ez képtelenség,
ilyen nincs,
ez lehetetlen,
ez meg hogy lehetséges?
létezik ilyen?...":))))) persze egyből törölve:)))

Ha javasolhatom minél előbb dobjátok el az elmétek minden eddigi hitrendszerét, tegyétek egyre rugalmasabbá, flexibilisebbé, hogy képesek legyetek befogadni, felfogni az egyre tágabb és teljesen más törvényszerűségek szerint működő valóságot, mint amit eddig hittetek, gondoltatok, tapasztaltatok.
Még gyakorló terepen vagyunk, amolyan zsilipelési szakaszban, átmenetben, ami pont arra szolgál, hogy megtanuljátok az új játékszabályokat a folyékony valóságban, a rugalmasságot, a fordított üzemmódot, ahol már nem jelölsz ki előre pontokat, célokat, terveket meg már egyáltalán nem szövögetsz, minden de minden fordítva történik, olyan formában, amiket eddig még a legmerészebb fantazi filmekben sem láttál...
Fura ez a kettős állapot, egyik lábunk itt, mikor vissza-vissza billenünk, a másik ott, mikor a középpontunkban vagyunk. Azt tanuljuk, hogy felismerjük mi és ki mikor valós, és mikor nem valós.
Jó móka!
Kívánom, hogy egyre többen egyre többet tapasztaljatok belőle!:)

szeretettel
Shana

helyre-kattanas.jpg

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.