Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Régiből az Újba: NEPÁL 2012. 04.04-04.21. Bolygó szintű spiri mátrix bontás, átmenekítés indítása fizikai szintig.

hoppá, hoppá.. Ismét egy olyan helyzetbe futottam bele, hogy egy korábbi anyagot leszedtem a honlapról, szépen elrakva emléktárba, ami aztán az időben visszaköszön, és fontossá válik, mint kiinduló pontja egy TEREMTÉS hullámnak a kollektíven belül... Köszönet Szabó Klára Ilonának, hogy emlékeztetett rá tudattalanul is.. vettem az adást, és visszarakom, immár felvállaltan..

Akkor én ezt még ki nem mertem volna ejteni a számon, rettegtem a spirituális mátrix jabba energiától, a kollektív masszától, és az azokba bekötött, abból megélhetésben levő társainktól, guruinktól, azok haragjától, ütésüktől, vágásuktól, eltüntetésüktől, megsemmisítésemtől, likvidálásomtól általuk.. 

Jó sokat kaptam így is belőle, valami giga mennyiségben ütöttek, vágtak, és sokan sokféle formában próbáltak eltüntetni, befeketíteni, de láthatjátok mind hiába..

Az IGAZ-i TEREMTŐI SZÁNDÉKNAK ha valósan megadod magad, és teljesen felajánlod magad, átadod magad, és kitartóan , felvállaltan kiállsz, megállsz benne, és teszed a dolgod, akár mi is legyen, akár hogyan éppen veled, körülötted, akkor bizony mindent megkapsz hozzá, amire szükséged van, hogy tedd a teremtői álom szerinti dolgod.. Sokszor átéltem meg nehéznek, majd egyre inkább élvezni kezdtem a feladatomat, és mára már tényleg játszom, élvezem, mókázok benne, és semmit nem veszek komolyan, de mégis teszem, és HATOK, HAT rajtam keresztül a TEREMTÉS , hatunk mi együtt kollektíven, és bár nektek úgy tűnik nem változik látszatra semmi, de amikor visszanézem elemzői szkenner tudat tiszta fénye pásztázásban, azt látom, hogy hatalmasat haladtunk ... és haladunk a közös teremtésben..

Eljutottunk az eredet teremtői szintig, és már sokan, sokan vannak, akik velünk együtt eredet szinten teremthetnétek át az egészet igen könnyen, egyszerűen, játékosan..  

Ahogy megérkeztem ide SHANA eredet minőségemben, az elmúlt 4 évben annyira stabillá váltam , hogy már semmi sem tud kibillenteni, és megfélemlíteni, megállítani, eltántorítani, senki sehogyan sem tud megvenni, nem hogy egy kis fojtogatós, nyak körül tekergős-spiri-jabba-biznisz kollektív tudat massza rám ijeszteni, lett is egy klassz struktúra bontó kód az egész masszára (Női-manipuláció struki kód), és minden oda kötődő tudatra, egyénre, szépen lehet lefelé, kifelé válni belőle.. lett nagyon sok struktúra bontó kódunk, amik hihetetlen erővel maguktól dolgoznak most már .. :) 

Tudjátok mi a legviccesebb, amit mostanában megláttam? 

Odaadom valakinek az Élősködő kivezető kódot, hogy dolgozzon vele, és azt képzeljétek el, amikor saját magát kivezeti  onnan, azon keresztül, amiben ő maga élősködik.. hát ettől behaltam.. 

Szóval adjátok oda, rakjátok oda azt a kódot, amit élősködőnek éltek meg a világotokban, szépen maguktól fogják magukat kivezetni :) 

nekem nem kellett tennem semmit, a kódok átvilágítanak, és annyira lebontják a működést, hogy tényleg megtörténik pár hét, nap alatt az amire a struktúra kód szolgál..

csúcs, idáig jutottunk..

ami nem történhetett volna meg, ha marad minden úgy ahogy eddig volt..

tehát már tényleg teljesen feleslegesen áll ellen bárki, tartja a régit bárki, egyre inkább üres terekbe, már még üresebb keretekbe sem kapaszkodhat lassan, hiszen a struktúra bontó-fordító kódok már magát a keretet is bontják, maximum járókeretet tudunk helyette felajánlani, aki a testét nem hozza hozzá..  

Képtalálat a következőre: „járókeret humor”

 

 

Nepál 04.04. Blog

Nagy lendülettel indult a blog, de a lányok valahogy nem voltak benne túl lelkesek, hogy megosszuk az információkat a 3 hét történéseiről.. mikor miben voltunk, mik bomlottak, mozdultak meg, miket kötöttünk át, mentettünk át...

sokszor magunk sem tudtuk, bár én mindent láttam, de volt, hogy még ők maguk sem akarták tudni mi is történik valósan, miért éppen ott vagyunk, mi megy át rajtunk, minek vagyunk a cselekvő teremtői vezettetésben.. 

Átlépés a régi világból az újba!

NEPÁL

04.04-04.21.

nepal-430x322.jpg

Zsuzsánna Balogh fényképe.

04.10. 

Amikor a repulojegyet vettuk, az utolso 10 percben modosult a datum, hogy meg egy nappal tovabb maradunk... most kiderult, hogy ezek szerint Solara 11:11 csoportjaival Kathmanduban fogunk kapcsolodni.

Mivel a Dobogokoi Fenytemplom 11.11.11-i megnyitojan szinten kapcsolodtunk a Solara fele Silent Watching (Csendes Megfigyelokkel) is egyebek mellett, igy ha esetleg valaki ugy erezne, hogy szivesen megszervezne 04.20-ara otthonra a Fenytemplomba a kapcsolodast, annak nagyon orulnenk. Informaciok hozza sajnos csak angolul vannak, ha esetleg valaki leforditana, azt is megkoszonnenk.

szeretettel

JuditRapa Nui 'A Mu'a Ceremony information 
http://www.nvisible.com/1111/RapaNui.html 


Rapa Nui 'A Mu'a Ceremony Anchor Group information 

http://www.nvisible.com/1111/RapaNuiAnchor.html 


To register your Anchor Group 

http://onebeing.emanaku.com/register-1111-group/ 


*We also recommend to do the 11:11 Mudras on that day, follow this link to see the newest videos about the Mudras from 1 to 10th Gate Mudra and also to the 
Crystal Arrow Mudra which we will be using in 'A Mu'a Ceremony

http://www.nvisible.com/1111/VideoMudras.htmlHope you will join us in this momentous and truely wonderful Ceremony, 

Maria and the Anchor Group Team worldwide

 

 

 

03.31.

Energológia Meghívója

 2012. 04.04-én szerdán Dobogókőre megyünk a Makovecz Fénytemplomba.

Kapcsolódunk a Szívközponttal Nepálban.

Nepál Boudhanath Stupa - Dobogókő 

Ha úgy érzedd ott a helyed, várlak a  Fénytemplom bejáratánál    (11.30-tól 13.30-ig)

 Szabó Kinga Kiara

 

03.30.

04.04. Átkötési a pontok összekapcsolódása Nepál Boudhanath Stupa, Dobogókő Fénytemplom:

Sokan dolgoztunk egyénileg és kisebb csoportokban magunkon eddig a pontig valami nagyon erős belső késztetés alapján, hogy lebontsuk az eddigi mentális programjainkat, kollektív hitrendszereinket, amik alapján eddig működött az egész emberiség. Az eddigi gondolkodásmódunkból adódó érzelmi minták alapján éltünk  az elkülönülés illúziójában. Ahogy egyre többen voltunk képesek elhagyni ezeket a mintákat, lekapcsolódni róla, így kerültünk be a saját szívközpontukba, ahol megtapasztaltuk, hogy nem vagyunk elkülönülve, és emlékezni kezdtünk arra, hogy kik is vagyunk valójában. Ahogy a sebzett, önkorlátozó minták kikerültek a rendszerünkből, így egyre nagyobb terek nyíltak bennünk és befogadókká váltunk a saját nagyobb részünkre -nevezhetjük Isteni Énünknek, Felsőbb Énünknek- és képesek lettünk a magasabb, tisztább, valódi szellemiséget befogadni, és magunkon keresztül megnyílvánítani.

Hívjuk azokat, akik a fentiek alapján magukra ismernek, hogy kapcsolódjunk össze, mivel 04.04-én mi fogjuk  fogadni azokat az energiákat, frekvenciákat, amik az egész bolygó eddigi spirituális hitrendszereit írja felül, vagyis ami által emlékeztetve leszünk az eredeti, tiszta, a Teremtő Elme által megálmodott ideákra. Úgy is mondhatnám, hogy egy magasabb sávszélességre állunk át mindannyian, az új tudathálóra, tudatosságrezgésre kapcsolódunk. Ez vévig fut majd az egész bolygón, megmozgatva és megrezgetve minden eddigi, még rögzült mentális strutúrát, mintát.

 

Dobogőn a Fénytemlomban lesz az egyik jelentős átkötési pont, ahol szintén beáramlik majd az energia, oda várjuk azokat a társainkat, akikben rezonál a hívószó és felismerik, hogy majd ott kell lenniük. Az időpontot még nem tudom, de a Geri biztosított róla, hogy nyitva lesz az épület az összejövetelhez. Kérlek figyeljétek folyamatosan az oldalt, mert ahogy bontják magukat az információk, úgy tudom majd kiírni az egyre pontosabb részletek.

Kérném azt is, hogy akik érzik, hogy kapcsolódnak, a hozzászólások között jelezzék, hogy láthatóvá váljanak a pontok, és ha bárkinél bármilyen információ van, akkor azt rakja hozzá a közös képhez, hisz most már nincsnek kívülről, felülről irányító, megmondó vezetők, mindenki önmagában érzi, hogy hol a helye és teszi azt ami a valódi része az Egésznek.

 

szeretettel

Judit

 

03.30.

Szeretnénk majd ezen a felületen keresztül blogszerűen beszámolni a kintlétünkről, mivel úgy érezzük, ezt a teljesen új életminőségű működési módot meg kell osztanunk, hisz mindannyian ide tartunk, ide szeretnének sokan eljutni magukban. Ezzel talán erőt és valós tapasztalati tudást adhatunk oda azoknak, akik ezt szeretnék:)

 

03.29.

Meg van a jegyünk Nepálba, indulás 04.03. érkezés 04.21.

Ahogy haladunk az időben egyre inkáb derül ki számunkra, hogy egy kicsit többről szól a történet, mint egy kis egyéni kirándulás Nepálba az új barátnőimmel. Bár kívülről talán így is tűnhetne akár...

Magam részről semmiféle személyes hívást nem éreztem oda soha, most sem volt bennem semmiféle vágy, mikor megtalált a történet, csak egy egyszerű semlegesség, és tudom, hogy mennem kell, és tudom, hogy ott kell lennem bizonyossága jelent meg bennem. De abban a pillanatban el is engedtem az egészet, és hagytam, had bontsa madj  ki magát a történet, és a fókuszt továbbra is a jelenben aktuális változásaimra fordítottam.

Akkor kezdett valóssá válni, mikor Zsuzsa megérkezett Csíkszeredából és elkezdtünk összeszokni hárman, hisz nem is ismertük egymást igazán, személyesen először január 28-án találkoztunk, amikor fel kellett mennünk Dobogókőre a Fénytemplomba, és ott összehangolódtunk, emlékeztetve lettünk magunkra, kik is vagyunk mi, valami hatalmas energiákon keresztül.

Egyre világosabbá vált, hogy ez már egy olyan út lesz, amit mi nem az eddig ismert és szokásos módon valósítunk meg, hisz arra bárki képes lenne. Hogy akkor fogunk tudni elindulni, ha minden eddigi szokásról, hitrendszerről lecsatlakozunk, átírjuk magunkban, vagyis ez egy valós megnyilvánulása annak a Teljesség Programomnak ami által most már másoknak is megmutatom, hogyan hagyjuk el a régi vagy eddigi világunkat, annak minden keretével és rendszerével és lépünk át az Új valóságunkba, a jelenben élve, és teremtve körénk mindent a szívterünkből, a bőséget megtapasztalva.

A repülőjegyet sem vehettük meg csak simán az eddigi gondolkodásmód szerint, keresve a legolcsóbb légitársaságot, a legolcsóbb jeggyel. Jó pár napunkba tellett mire rájöttünk és felfogtuk, hogy ki kell írni magunkból minden eddigi hitrenszert, ahogy a jelen pillanatban működnek a légitársaságok, teljesen fejetetjére állított módon, és megszüntetni ezt a kiszolgáltatott állapot érzését magunkban.

A szívtér frekvenciája magasabb síkon rezeg, mint az az energia, ahol ezek a jelenlegi szabályok, szokásos működési módok megszülettek. Addig takarítottuk magunkban a tudattalanul elfogadott hiteinket, míg mindent át nem fordítottunk, és rájöttünk, hogy a bőségben nekünk mindenből a legjobb jár, a legkedvezőbb, vagyis a legvalósabb áron. Nehezen fogtuk fel, hisz eddig mindig a hiánytudat oldaláról közelítettünk, mint mindenki, és így az olcsó légitársaságokra raktuk a fókuszt, de azoknak igen mostoha körülményes ajánlatai voltak csupán. Volt egy pont, mikor egyszer csak kezdtek átfordulni az árak, és egyre magasabb lett az ára a nem jó ajánlatoknak, és egyre olcsóbb lett a világ legjobb szolgáltatását nyújtó légitársaság ajánlata. Akkor fogtuk fel, hogy ez a valódi bőség. Játszottunk a dátumokkal is, hisz nem volt rögzítve semmi, ebben is rugalmasak voltunk, így magától kibontódott, hogy mettől meddig is leszünk mi kint, sőt még az utolsó 10 percben is változzott egy hatalmasat az ár, ha még egy napot maradunk.

Emellett még rengeteg hitrendszerünket és mintákat töröltük, hogy egyre inkább egyensúlyba kerüljünk önmagunkon belül, közben ismerősökkel is találkoztunk, és velük is dolgoztunk, cserébe pedig információkat, segítségeket kaptunk az úttal kapcsolatban.

Közben 25-én, vasárnap -gyümölcsoltó Boldogasszony napján- ismét hívást éreztünk, hogy felmenjünk a Fénytemplomba. Ott megint egy aktiválásban volt részünk. 

    zita-shana-zsusza-2.jpg

Valahogy olyan érzésünk van egyfolytában, hogy nem mi mozgatjuk itt a szálakat, bármennyire is szeretnénk (na most már végképp feladtuk amúgy:)) és, hogy egy nálunk sokkal de sokkal magasabb perspektívájú rendező elv alapján rakódik össze a történet, úgy, hogy közben mi hol eszméletlen jókat nevetünk mindenhol, ahol megfordulunk, vagy nagyon komolyan törlünk és átírunk és álmodjuk a a szívből jövő valóságot.

A Dobogókő után már egyértelművé vált, hogy 04.04-re kell kint lennünk és ráadásul a Bodanath stupa a fő cél még az nap. Szerencsére nem tudjuk mit kell ott csinálunk, majd kiderül a jelenben, de az biztos, hogy már vannak emberek, akik itthon fognak hozzánk csatlakozni az ország különböző pontjain. Így esetleg javaslom mindenkinek, aki úgy érzi, hogy csatlakozzon hozzánk energetikailag.

Nagyjából annyira folyékony most is minden, mint annak idején a 11.11.11-i Dobogókői Fénytemlpom megnyitója előtt és alatt, hisz ott sem tudtam semmit előre, csak egyszerűen azt tudtam, hogy csinálnom, szerveznem kell, és majd minden oda fog rakódni hozzá az adott időpillanatban és mindenki pont ott lesz a helyén, pont akkor amikor kell.

 

03.23.

facebookról:

 

zita-shaha-zsuzsa.jpg

 

Felföldi Zita,  Pásztor Judit, Balogh Zsuzsanna

január 28-án

 

Tudósítás a Jelenből, az öröm frekvenciájában:
úgy tűnik folytatódik a három lány története, még pedig Nepállal.
Ha minden igaz hétfőn indulunk:) ugyan még se repülőjegyünk se semmi nem áll hozzá készen, de valahogy ezt mégis tudjuk egy jó ideje, hogy megyünk.
Hogyan is történik a jelenben mindez? 
Úgy, hogy megengedjük magunknak és a valóságunknak, hogy minden a pillanatban rendeződjön körénk. Abszolút fejesugrás egy ultra valósába, ahol semmit de semmit nem találunk ki előre, semmit nem rögzítünk, egyeztetünk, nem foglalunk le, és mégis valahogy belül tudjuk hogy megyünk, tudjuk, hogy ott a helyünk valamiért... hogy miért azt nem tudjuk, hogy meddig leszünk, hogy hogy jutunk oda, és ott hogyan alakulnak majd körénk a dolgok, arról semmit.
Most élesben teszteljük, milyen a jelenben lenni, és nem elméből, nem a múlt tapasztalatai alapján előre tervezni és aggódni azon, hogy mi lesz ha nem úgy lesz... szóval egy nagy hórukk a semmibe és mindenbe!:)

Kiss Lajosné Gyöngyi Hajrá! :)) gratula a bátorságotokhoz és merészségetekhez! fejet hajtok ...csak lazán és vidáman boszikáink!!! és tudósitani ám a fókuszunk rajtatok lesz! :)

Dorottya Kecskeméti Hajrá csajok!!!!! :))

Ágnes Dárdai Köszönet az örömfrekvenciáért - máris följebb ugrott a rezgés szintem,ahogy olvasom a történeteidet :) ...
Andrea Böröczky Feltétlenül kérjük a beszámolókat Nepálból és üdvözlet az Ottaniaknak :)
Lotti Kákóczki Az erőnk legyen veletek :I)
Rózsa Molnár Jó utat!!!:) A jó szerencse kísérjen Benneteket!!!:)
Vera Szutorisz uton vagytok mar? :))))
Judit Pásztor még nem, ez egy kissé folyékony, előtte egy csomó helyre megyünk és mindenhol mindenféléket törlünk magunkból (hitrendszereket, csoporttudatosságról leválás stb...) és álmodjuk meg a valóságot máshogy:) nagyon izgi:)))
Bernadett Fülöp ‎:))))) hogy álltok? 
Judit Pásztor Berni:))) nagyon jó volt találkozni veled:)
Bernadett Fülöp szintén :)))) imádlak titeket :))) ♥ 

Zsuzsanna Balogh Jo a buli:)))))))
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.