Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Ki milyen hiteles vezetői (szakrális) szintről beszél?

Ki milyen hiteles vezetői (szakrális) szintről beszél?

matrixrol-lekapcsolodas.jpg


Részletezem a látott képet, hogy ki honnan, és milyen szintű információs sávról beszél, és mi milyen szintig érvényes.
 

A 3.d-s mátrix elme az a mindenki közös manipulált kollektív gondolata..

Mindenki úgy beszél mint egy "biorobot", azt, amire a feje kötve van, és ugyan azt mondják mind.. robotok.. Azt hiszed emberrel beszélgetsz, de valójában információkkal, amivel az ember azonosul..., ami átmegy rajta tudattalanul. Mivel rajta megy át, azt hiszi az ő, és eszméletlen módon ragaszkodik az adott információhoz. A párbeszéd teljesen parttalan velük, mert mindig csak ugyan azt tudja mondani, ugyan azokon a körökön, sávokon belül..., csak cserélgeti az adott zárt rendszer információs csomagjait, de körbe-körbe forog.
Pl: A régi szentkoronás információnk a 4.dimenziós emléktár sávban van, és amikor velük beszélgetsz, ők onnan ollózgattak, szedegettek össze különböző rétegemléktárakat, és egyik réteg vitatkozik a másik réteggel. Értelmetlen szintén, mert egyik sem valós, csak a múlt beszélget és vitatkozik a múlttal. 
Ha a 3-4. dimenziós információkról teljesen lecsatlakozol, akkor éred el a kristálytudatot. Az még mindig nem a Szent Koronának hívott Kozmikus Tudat. Bár a kristályhálóra is feltelepítésre kerültek az alap kozmikus törvények, tehát onnan is elérhető. A tiszta kozmikus tudat szintű legmagasabb akarat információi még az után jön, még beljebb, még feljebb, az eredetmag szintről lehet elérni.
Ha oda bejutsz(feljutsz), akkor fogod tudni a legmagasabb Isteni Kollektív Tervet..

 

Most akkor ki akar itt kit vezetni szakrálisan, honnan, milyen sávról, milyen rétegről?

Csak mert most már O.V. is szakrális irányításról beszél.. Ugyan honnan szedi? Hát természetesen berezgett a 3.dimenziós rétegébe is a tanácsadóin keresztül, hogy ezzel a retorikai húzással meg lehet szerezni visszafelé akár a már 4.dimenziós spirituális egóba átigazoltakat. Kapnak egy-két spirituális szakkifejezést, fogalmat, és azt hiszik, akkor már Viktor is spirituális testvérük lett... Hát sajnos nem.. Ez nem így működik.. )

Nézzük meg az alábbi ábrán keresztül is, hogy ki hol van valósan, milyen szintről kiket és hogyan próbál irányítani, vezetni:

tapasztalatjatekok.jpg

Jó, tehát látható hogy a jelenlegi vezetés a poláris mátrixból próbál mindenkit vezetni és irányítani.

Nézzük meg honnan beszélnek a különböző Szent Korona jogi, történelmi információkat összerakott csoportosulások?

Ők a duális mátrix tradicionális (maszkulin) emléktárakból összeszedett információk alapján vitatkoznak egymással. 

Melyik a valós, vagy valósabb?

Hát valójában egyik sem!

Mi a Valós?

Honnan jöhet tiszta, valós, mindenkire rálátó, minden szintet befogó közös, egységes kollektív tervünk szerinti információ?

Természetesen a kozmikus egységtudat szintünkről.

Rakjunk rendet!
Egyelőre itt jelen pillanatban senkit nem látok, aki az eredetmagjából beszélne a kozmikus tudat szintjéről... 
Mindenki csak hisztérikusan halad felé, túlerőltetve, vagy tart ellen neki...
Amíg ellentart neki, vajon hogy a csudába akar itt bárki mély változást, mondjuk szakrálisan...? Nonszensz... fából vaskarika...
Várják a csodát, de amikor kiderül, hogy milyen gondolati rétegsávokat kéne ezért elhagyniuk, befeszülnek, és inkább onnan beszélgetnek tovább egymással a régi sávok a régi sávokkal...
Mindenkiről látszik egy pillanat alatt, hogy milyen mátrix sávokról, szintekről beszél, és annak pont akkora a súlya, valóság tartalma, értéke, és hitelessége.
Feltérképezhető mindenkinek az egyedi mátrixa is, és erről egészen a legmélyebb struktúrájáig ábra is készíthető. 
Sőt minden kapcsolódásról meg tudjuk mondani, hogy valós e, és milyen jellegű, mi az adott struktúra és sáv ami mentén kapcsolódnak az illetők egymáshoz, annak mi az alap motivációja, milyen energiák mentén kapcsolódnak. Tehát látszik az is, hogy kik és mik a valós kapcsolódások, valós csoportosulások, és mik a nem valósak, vagyis úgy mondom inkább, alacsonyabb szintű, 3-4.dimenziós mátrix személyiség kapcsolódások csupán, valamilyen személyiség érdekek mentén.
Mivel a sávokra a fel nem ismert, fel nem dolgozott érzések, érzelmek ragasztanak, kötnek, így az is nagyon jól látszik, kinek még milyen az érzelemteste, és milyen lélekminőségek hiányoznak belőle, ami szintén hiteltelenné teszi valósan. Hiába kommunikál bárki bármit magáról, másokról, a valóság az mutatni fogja hogy milyen mélységű, tisztaságú átdolgozott lélekevolúciós szinten van.
Hiszen minden sávon mindenki azonos lélekminőség rétegeken dolgozza át magát.  
Teremtő-Tudati Evolúció
Tehát leegyszerűsítve, aki a 3.dimenziós mátrix csoporttudatok információba kötötten beszél, éli az életét, tehát oda teljesen be van még ragasztva, kötve életvitelileg is, az bizony akár mit is hisz magáról, az bizony ott van, és nem máshol.
Aki a 4.dimenziós spirituális fogalmi mátrix sávokból beszél, él, működik, és ehhez a 3.dimenziós szabályrendszereket használva, fenntartva él, az bizony még valósan csak a spirituális személyiségében van, a spirituális egóban.
Ha ténylegesen leválik valaki a 3-4. dimenziós mátrix sávokról, akkor bizony az életvitelileg is látszani fog, hogy semmilyen szinten nem tud kapcsolódni a két korábbi mátrixsávval. 
Tehát nem fog adózni, nem fog Tb-zni, nem fog szavazni, nem fog pártokkal foglalkozni, nem fog 3.dimenziós megélhetési munkahelyre járni, nem fog spirituális bizniszben újabb és újabb tanfolyamokat elvégezni és abból megélni.

Aki legalább a kristálytudatig elér önmagán belül, befelé haladva -ami nem ugyan az amikor ilyen-olyan Teremtőhöz, Égi anyához, Nagyboldog asszonyhoz imádkozik, hisz az pont azt mutatja, hogy még nincs ott, különben nem lenne szüksége rá, hogy kívülről kérje imában - azon a szinten már látjuk egymást, halljuk egymást egymásban, belülről képesek vagyunk kommunikálni, és képesek vagyunk egyként összeadódóan együttműködően cselekedni.

Akkor most ismét kérdezem, ki hallja belülről a másikat, és ki hallja a közösünket magában, és ki az aki képes összefogva cselekedni is a kristálytudati egységünk szerint?


azt hiszem itt megállok egyelőre a rendrakásban és átvilágításban a mátrixban..


Kívánok mindenkinek nagy bátorságot az egyedi önvizsgálathoz, és tiszta tudatot az önmaga átvilágításhoz, hogy hol is van valósan.

Onnan már csak egy lépés a tiszta szándék, és kérdés feltevés, hogy jó, ha eddig csak azt hittem, hogy ott vagyok ahol vagyok, akkor hogyan is jutok el magamban valósan is oda? yes

Ott van mindenkinek az egyedi terében, ott van a saját egyedi négy pillére, ahova átkötődhet saját magának belül. Nem kívül van, nem másoktól kapja, nem ima által kapja, hanem csak simán felismerheti bárki, emlékezhet rá bárki, aki megengedi magának.

A kristálytudathoz kapcsolódó kristálymagunk, a a saját egyedi, gyári kereszt tengelyünk ott rezeg mindenkinek az energiaterében, csak nem tud róla, nem tudja hogyan nyissa oda ki magát, mert hiányoznak hozzá alap információk, amiket még soha senki nem mondott el gyakorlatiasan, praktikusan. Az tudja elmondani, és emlékeztetni és megmutatni, hogy nektek is ott van, aki már a saját tengelyébe beállt. Immár szerencsére ott tartunk, hogy nagyon leegyszerűsítettük az alapszerkezeten az emlékeztetést, így bárki könnyedén tud átemelődni.

Azon kívül semmi más trükkje nincs még a lélekminőségek előhívásán túl, hogy elengedni az eddigi fogalomrendszert, ami alapján meghatároztuk magunkat, és megengedni, hogy a kristály tudat szintű információinkat megértsük, felfogjuk egyáltalán megengedjük, hogy meghalljuk.
 

 

Az alábbi program Lehetőség természetesen akkorra szólt, elsőként és nagyjából 1 hónapig volt nyitva ez a fajta első, amolyan kísérleti lehetőség.

Azért hagyom fent, mert ezzel is mutatnék Neked példát arra, hogy hogyan szültem meg az adott információ átadáshoz ismét egy újabb, akkor egy kis időre szóló egyedi program verziót, lehetőségeket, amiből szintén nem csináltam akkor sem iskolát. megtehettem volna, ha tovább nyitva hagyom, és megengedem, hogy jó sokan csatlakozzanak bele, és tágítsuk, szélesítsük, és növesszük azon a szinten ezt a fajta struktúra iskola csoporttudatot, de a kollektív egységünk és a teremtés szempontjából ismét nem ez volt a cél.

Ezért csak nyitottam egy újabb lehetőség formát, már a sok, megszámlálhatatlan formán túl, újra egy újabbat, de nem csináltam belőle iskolát. nem ragasztottalak bele titeket, nem is akartam ebből megélni, így ezen a tudatszinten, és folyamat rész sávon megélni belőletek, hanem csak addig volt ez a lehetőség, hogy LERAKJUK AZ UTAT a közös, kollektív haladásunkhoz, és valójában Nektek volt szükségetek rá, hogy valami keretet kapjatok hozzá, ami alapján tudtok hozzá kapcsolódni. Ha ez így érthető!

Arra kérlek, ezt ne akard lemásolni, és ne akar, és ne lássunk pár hónapon belül hasonló struktúrájú valamilyen tanfolyami kiírásokat a spirituális biznisz mátrixban, és ne is így akarj megélni a társaidból, hanem haladj velünk tovább a te egyetlen eredeti, egyedid irányába. tehát csak példának hagyom fent. (hozzáfűzés 2016.09.13. Shana)

ehhez első alkalommal segítségegyedi módon 2015-ben:

Kihasználva a Napfogyatkozás energetikai támogatását, -amikor is a régi nap-tudat kialszik, takarásba kerül-, könnyebben köthetünk át az ÚJ Kristálytudatra, az EgySég Tudatra...
 
időpontok : 20-án (pénteken) 17-20 óra között
                     21-én (szombaton)11-14 óra között és 
                                                        16-19 óra között
                     22-én (vasárnap)  11-14 és 16-19 óra között
 
Mivel ez a Lélek és Tudat (szellem) Felszabadulásának Ünnepe számotokra, 
javaslom így készüljetek rá.
Az átfordítás-befektetés tisztelet díja 13 ezerFt.
 
szintén előzetes bejelentkezés szükséges, a kis létszámú csoportok miatt.
tel: +36 20 33 44 392
Mi fog történni nagyjából?
Az egyéni kristály tengely (4pillér), kristálytudati nyitó kódok, kristály tudat átkötő kódok, duális nő-férfi átkötés szerkezeti kódok, 333 frekvencia hang és számkódjai, egyedi bekötések, koponya és az agyi idegpályáitok saját magatok általi áthangolása a magasabb tudati frekvenciasávokra, hogy az új idegpályák kiépülését segítsük  Egy-Kódra átkötés, ami egyben a kristály szintű Egységtudatunk, ahol belülről kapcsolódva ugyan azt az információt vesszük mind egységben stb...
 
Kiknek javaslom a jelentkezést?
Akik már akár több éve dolgoznak saját magukkal a spirituális útjukon, túl vannak elengedéseken, oldásokon, az érzelem testük átdolgozásán, tudati megértéseken, gyakorlatozásokon, szív minőségek előhívásán, és immár jöhet -és el is bírják energetikailag- a valós átkötődést a kristálytudatra, és a régi struktúrájuk bontására is készek. 
 
Hogy kell ezt érteni?
 
Eddig a régi mátrix zárt rendszer struktúráját tágítottátok, bontottátok, abból próbáltatok meg felszabadulni, akár energetikai, akár tudati technikákkal. meditációkkal..s tb...
De az alap struktúra (meghatározottság szerkezetetek) az addig áll, amíg egyrészt nem születik megértés a kristálytudati, a kristály háló struktúrájáról, működési módjáról, törvényszerűségeiről, és megtapasztalás valósan arról, hol és hogyan jelenik meg ez a saját egyedi teretekben, hogyan működtök a kristálytudatban.
 
Ez egy nagyon komoly struktúra átalakító energiaetikai szám és kódcsomag, amin végigviszünk titeket. 
Sokan, akik már terjednének, mégsem tudják megtartani, és visszaesnek a régi bezárt rendszerükbe, a külső támasztékaik folyamatosan visszaránthatják őket, vagy el sem tudják valósan engedni, miközben már a testet akár nagyon erősen szoríthatja a régi, kicsike mátrixstruktúrájuk.
Ezt úgy képzeljétek el, mint amikor kinövitek a ruhát, szkafandert, de nem tudjátok hogy ott van a teretekben körülöttetek az egyel nagyobb ruhátok, amibe kényelmesen, felszabadultan kibújhattok belőle.
Ennek az alapszerkerti kódjai nélkül nem tud stabilan rögzülni az új struktúrában való lehorgonyzásotok, mint ahogy egy ház sem áll meg az alap váz, szerkezeti elemek nélkül. 
Nagy öröm, hogy már itt tartunk, ilyen még nem volt az emberiség evolúciójában, ezért nem is nagyon olvashattok erről sehol sem, ez most történik elsőkként veletek, legyetek magatokra nagyon büszkék, akik már bátran képesek átkötődni. 
 
Honnan hova kötődtök át:
(ennél több történik természetesen, a kép csak illusztráció)
 
Szövegközi kép 2

bátorító, támogató, lelkesítő, erőt adó szeretettel

Shana Judit