Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

IS:IS portál aktiválás 2014.04.20/2014.04.21 Kardinális Kereszt, Összegzés az EGYSÉG nézőpontjából

IS:IS portál aktiválás 

"tt az idő, hogy újra lépéseket tegyünk! Itt az idő, a világ sorsa a mi kezünkbe kerüljön! Ezért találkoztunk kis és nagy csoportokban a Nagy Kardinális Kereszt idején 2014. április 20-án, vagy 21-én, időzónától függően. Sokan gyűljünk össze és horgonyozzuk le az Istennő örvény energiáit, és ezáltal legyen tiszta és harmonikus a végső felszabadulás megnyilvánulása a bolygón.

 Az IS:IS portál aktiválás a geocentrikus Nagy Kardinális Kereszt asztrológiai konfiguráció pillanatában történik április 20-án vagy április 21-én időzónától függően.Ez egy hatalmas feszültséget fog létrehozni és a bolygó felszíne felé tömöríti azt, az aktiváláskor pedig ez a nagy nyomás felhalmozza a mi szabad akaratunknak a szikráját és szabadjára engedi a kreatív potenciálját. Ezért az aktiválás pillanatában létre fog hozni egy hatalmas feszültséget és a tömörítés létrejön a bolygó felé illetve annak felszínén, de végig az aktiválás során, a nyomás nagy mértékben növeli, és felhatalmazza a szikrát a mi szabad akaratunkét, és szabadjára engedni a kreatív potenciálját. 

 

2014-window.jpg

a kép részletes magyarázata a teljes szövegben, a megadott linken található

Ez az aktiválás hatalmas változásokat indít el a mi galaxisunk szektorában. Ez okozhatja a további egységesítését az összes jövőbeni határidőnek, így még nagyobb lesz az igazodás az Egyhez. Ízisz istennő dolgozik a Szíriusz csillagrendszer kialakításán, ami a Jupiterrel együtt az aktiváláskor segít továbbítani az energiákat a bolygó felszínére, és lehozza őket a mi frekvenciánkra, hogy betudjuk fogadni őket, és lehorgonyozhassuk a testünkön keresztül.

 Az Nagy Kardinális Kereszt aktiválása 2014. április 21-én, 2 óra 31 perckor lesz kairói idő szerint. Magyarországon ez hétfőn, április 21.-én, 2:31-kor lesz! Más időzónákat, helyeket, időpontokat itt lehet megtekinteni."

Eredeti és teljes szöveg bővebben itt:

Eredeti forrás: http://www.2012portal.blogspot.com/

Fordította és a megjegyzéseket írta: http://www.fenyorveny.hu/

Videót készítette: https://www.youtube.com/user/appro69/

 Részben átdolgozta: http://www.felemelkedes.blogspot.hu/

 

 

 Instrukciók:

Előkészítés, megértés, gyakorlati, életszerű javaslatok tudat-síkonként:

 

polaris-dualis-galaktikus-kozmikus-rendszer---kep-v3.jpg

 

polaris-szoveg-nelkul--1-.jpg

 

I. Nemzeti-Tudatsík, Bolygó-Tudatsík (Poláris) 3.dimenzió mátrix:

 

Veres Mónika (Csillagtitkok) írása:

Húsvéti Papírsárkány -megváltás ideje- 

Kardinális Kereszt ábra / Húsvéti papírsárkány

(a teljes írás elérhető a címre kattintva)

 

 

Ebbe a tudatsíkba kötött lelkek számára segítség, kiegészítés, hogy fogadni tudják az energiákat.

2014.04.16-án a Kardinális Kereszt és az Istennő (Is:Is)előkészítő energiáinak fogadásakor "bedemózott" segítő információ számunkra:

 1. Energiák fogadásához:

isis_merleg.jpg

A kép értelmzése:

 

A poláris kapcsolódásokban a nők és férfiak eddig leginkább a nő és férfi hiányát élték meg, így személyiségként eljátszották, hogy milyen lehet a nő és a férfi. "sebzett nők sebzett fiakat szültek"

 

Ebből a tudattalan hiányból fakadóan minden anya és nő és minden fiú és férfi menteni és segíteni, és győzködni próbálta egymást ugyan abban a hiányban. Ezt a mentegetést erős nyomásnak élték meg mindkét oldalról, de mégis vonzódtak, a poláris, ellentétes töltés okán.

 

A kis kori beszületéskor az első információ ami rögzül, az a védelem, védekezés minden kívülről jövő energiával szemben. Ez az információ míg tudatosításra nem kerül, ott rezeg minden ember személyes energiaterében, mint legelső védelmi panel, és így minden további kívülről jövő energiát is ugyan olyan támadásnak él meg. A "védelmi panel"nem tud különbséget tenni "jó és rossz" között, "kívülről jön, tehát zárni kell rá".  Ezt nehezíti még a poláris és duális tudatsík további vallási, spirituális információi, hogy védeni kell magunkat bizonyos energiákkal szemben. (ellenállás a gonosznak, ellenállás az "ártó erőknek" stb... ) Így halmozott védelmi rétegek alakulnak ki az egyéni rendszerekben, ami szinte már összeroppantja a kívülről jövő energiák hatására a testet.

 

A Valódi Istennői energia hosszú évek óta egyre erősebben áramlik befelé a bolygóra, mindig egy kicsit több, amennyit elbírt belőle az emberiség, amennyit fogadni volt képes. Idő közben azt látták a magasabb perspektíváink, segítőink, hogy ez az alap információ most már erősen gátolhatja a további energiák befogadását a testi szintig, az egyre erősebb védekezésbe, lezárásba menekültek számára.

 

A fenti információnak elég a Tudatosítása, és egy mély levegővétellel való elengedése. Nem javasolunk semmilyen technikát, mert az csak egy újabb információs panelt hozna létre az egyéni tudati-mezőben, hozzáragadva az eredeti védelmi-információhoz. Tehát csak elég a Teremtő Tudat Tiszta Fénye, ami átvilágítja és a megértés által már el is tűnik. Majd az egyre tudatosabb folyamatos figyelem gyakorlása, hogy észre vegyük, felismerjük az ellenállásokat, amiket külső nyomásként érzékelünk, és minden pillanatban tudatosítsuk. Ez egy folyamat lesz majd, gyakorlással szoktathatjuk át magunkat.

 

2. Húsvéti Misztérium:

 

A kardinális kereszt azt a feszülést is mutatja, hogy meddig játsszuk és támogatjuk még a már belülről érzett hazugság világunkat, kiüresedett, manipulált, kreált tradícióinkat. Gyakorlatiasan a poláris tudat-síkba kötött lelkek számára, ez azt is jelenthetti, hogy belső feszülést okozhat a lélekben az, ahogy a hagyományos vallási kereteknek megfelelő kellékekkel próbálja eljátszani a húsvétot kívül, -vallási keretek között, sonkával, tojással-, minden évben újra sírva, sajnálva magát a megfeszített Jézuson keresztül, és minden évben újra táplálni azt az ítéletet, haragot, ahogy a zsidók megfeszítették Jézust. Ezzel ők maguk tartják fent ezt a történetet, és rajtuk keresztül tud évről évre megteremtődni újra és újra ugyan az a fájdalomkör.

 

Hagyjátok abba a külső szertartások eljátszását is, ne tanítsátok bele a gyermekeiteket, ne feszítsétek rá a gyermekeiteket ugyan arra a fájdalmas keresztre többet, hanem álljatok fel, és védjétek meg a gyermekiteket mint anyák, szülők. Ne áldozzátok be többet annak a rendszernek, ami betöri, elszívja az életüket, mint ahogy a tieteket is. Jézust ugyan azzal az energiával feszítették meg, és Mária tehetetlenül nézte végig, mit tesznek gyermekével, mint amivel a rendszer minden pillanatban betör, megfeszít, megöl Titeket is. Mária akkor egyedül volt, tehetetlen, védtelen szülő. Jelen pillanatban minden anya ugyan így engedi, vagy saját maga töri be a gyermekét a rendszerbe, és áldozza fel ugyan annak az energiának, kedves, ártalmatlannak látszó játékos formába csomagolva a húsvéti tojással, és locsolással, vallási misztériumjátékkal.  

 

Amíg eszerint működik az anya, szülő és gyermek, addig a valódi, most is beáramló Istenanyai, Istennői energiák a közelükbe sem tudnak férni, hisz azzal teljesen ellentétes, tudattalan, valójában életellenes energiákkal működnek. Ezek tudatosítása után valósan, cselekvően szerencsés abbahagyni az eddigi szokás szerinti misztériumjátékot, akkor is ha a környezet esetleg felháborodik ezen, akkor is ha ezért elítélnek, "megfeszítenek", hogy nem vesztek részt többet játékban.

 

Felvállalás, bátorság, kiállás önmagatokért és gyermekeitekért!

 

Válasszátok az örömöt, a békét, a boldogságot, és teremtsetek új Misztériumot és tradíciókat magatoknak, amiben már az átalakulásotokra, felszabadulásotokra fogtok emlékezni! 

 

Legyen a Húsvét helyett Új Ünnep Innentől, amikortól emlékezhettek rá egyre jobban, hogyan tudja az igazi Istenanya és Nő megvédeni a gyermekét! Hogyan tudjátok a saját belső gyermeketeket megvédeni és kiállni a saját Igazságotokért! Ezt Ünnepeljük innentől!

 

3. A Poláris tudat és lélekevolúciós fázisban tartók számára a Belső Gyermek felszabadulását hozhatja el a szülői nyomás és szülői programok alól, és a rendszer kényszerítő szabályai alól.  Felszabadulást hozhat a fizikai, testi kötődésekből, ragaszkodásokból, függőségekből, a kapcsolati kötöttségekből.

 

 

 

II. Csillag-tudatosság (Nagy-Lélekszint) Galaktikus-Tudatsík (Duális)

4. dimenzió (átalakulási szakasz)

csak-dualis.jpg

részlet Dr. Czeizel Beatrix, Greskó Anikó által közölt segítő információkból:

"A Mérleg Telihold üzenete – A keresztkvadrát újabb feszítő hulláma 2014. április 15. 9:44, Budapest (UTC+1)

...kardinális keresztkvadrát, amely egy óriási változtató erő feszítő jelenlétével hatja át az előttünk álló időszakot..."

+...VII-es Házban lévő Plútó az idén már sokat emlegetett kapcsolati élettémát mozgatja, és egyre erőteljesebb hullámokban készül átalakítani, illetve átalakíttatni velünk azokat a kapcsolati mintázatokat, amelyek már nem teremtenek örömöt és beteljesülést...."

"...az Uránusz, a Merkúr, sőt a Nap is rávilágít olyan rendezni valókra a körülöttünk lévő valamennyi társulás, csoport és közösségi élet terén, amelyhez kapcsolódunk a munkahelyi közegtől, a politikai és gazdasági társulásokon át a szellemi csoportosulásokig mindenhol..."

"...most a Hold és a Felszálló Holdcsomópont is erősít, kiharcolja a szabadságélményünket, és segítsen megtalálni az utat az élet örömeinek megélése felé; hogy megtanítson bennünket örülni és élvezni az életet ezen a bolygón itt és most, minden nyilvánvaló nehézség ellenére is." Bővebben a teljes írás:  http://www.csillagnemzetsegek.hu/csillaguzenetek/ 

A duális, átalakulás tudati-lélekevolúciós fázisban tartók számára gyakorlatias segítség:

1. Feszítő, fojtogató érzést adhat a belső Igazság felvállalása, kimondása, ami egyben a krisztusi/kristálymag Mag Igazsága bennünk. Az elfojtás, a nyomás érzése fakadhat spirituális hitrendszerek álságos, finomkodó, hamis elvárásaiból, és az annak való tudattalan megfelelés kényszerből. Ezzel egy elképzelt, idealisztikus szeretet képnek való megfelelést kényszeríthetünk lelkünkre, vagy várhatjuk el másoktól.

2. Feszítő, fájó veszteség érzést adhat a lelkünk számára a különböző spirituális ideák mentén szerveződött csoportosulásokban való csalódásunk, ahol kívülről, különböző idea-csoport kapcsolósásokra hittük azt, hogy lelki kapcsolódások, pedig csupán a fizikai családunk helyett választott spirituális családi kapcsolódásaink voltak, amolyan menekülésként.  Az ezekről való leválást élhetjük meg felszabadító erőként.

3. A Duális, nagy-lélekszintű párkapcsolatok, amiket ikerláng kapcsolatoknak hihettünk eddig, feszíthetnek minket, vagy a párok között nagy feszültség lehet. Ennek feloldása a duális párkapcsolat megértése, oka, szerepe azon túl, amit eddig hittünk róla. A valódi oka az ilyen jellegű kapcsolódásoknak, hogy saját magunkhoz jussunk vissza egy mélyebb ponton, a krisztusi magunkig, a kristálygyermek szintünkig. A külső pár csak a segítség abban, hogy egyre inkább megnyíljunk, és képesek legyünk esetleg a személyiségünknél jobban szeretni, ezzel lebontva, leégetve a korlátozó, szintén feszítő egó-rétegeinket.

Ebben a tudati és lélekevolúciós fázisban segíthetik az energiák fogadását az ikerláng kapcsolódások, lélekcsalád kapcsolódások.

részlet: 

"JENNIFER HOFFMAN : A 13 IDEJÉN ÉS AZ IDŐK VÉGEZETE

(2014. Április 15.-29. Az energia lineáris mozgásának, természetes megváltoztatása a Világegyetem rendje szerint)

 

Most készülünk fel az április 15.-i Holdfogyatkozásra, amelyben egy hatalmas bolygó összeigazodás, Nagy Kardinális Kereszt is létrejön, mégpedig a 13. fokon (áll majd 4 bolygó ezekben a jegyekben). A 13-as szám a szakrális geometria szempontjából rendkívül jelentős szám. 13 planéta van a Naprendszerünkben (még nem fedeztük fel mindegyiket), Jézusnak 12 tanítványa volt, 13 holdhónap van egy évben, Izraelnek 13 törzse volt, az angol ABC 13 betűje az M amelyet ha megfordítunk akkor W lesz és az egész két felét teszik ki a Férfit (Man) és a nőt (Woman), az isteni nőiséget és az isteni férfiasságot. 13 hangjegy van egy zenei oktávban, és az Élet Virágának 13 hálózata van

És a Tarot kártyában a 13-as a Halál utal az átalakulásra/változásra. Hozzátehetjük ehhez, hogy ezt a szent számot jóval ezelőtt a Katolikus Egyház kiáltotta ki szerencsétlen számnak.

 

 

Miért is fontos most erről beszélni? Azért mert mindenben az említettek közül a 13 kerül gyújtópontba és felkészültünk arra, hogy megtegyünk egy fontos és jelentőségteljes átmenetet az új dimenzionális átjárón. Minden bizonyára ennek érezhetjük a hatását akkor, ha úgy érezzük, hogy elvesztettük az egyensúlyunkat, rendezetlenek vagyunk, kissé kedvetlenek, ingerlékenyek, érzékenyek, nem tudjuk helyretenni a dolgainkat, nem tudunk reggelenként kikászálódni az ágyunkból, vagy este nem bírunk álomba zuhanni. Testünk ritmusa is megváltozik, mert az idővel kapcsolódó viszonyunk is változik. A 3 dimenzió végét járjuk, a lineáris óramutatóval megegyező időnk végén, amikor is belépünk a nem-lineáris, az óramutatóval ellenkező áramlásba. Minden a természetben és a Világmindenségben, beleértve a bolygók mozgását is az óramutató járásával ellenkező irányban mozog, áramlik. Csak az Emberiség próbálta meg egykoron az energia áramlását másképp irányítani, arra kényszerítve magát, hogy megvizsgálhassa az életet egy a természettel ellentétes energia útját járva, amely az óramutató járásával megegyező. De ez most megváltozik.

 ……………….. 

Ennek a (nem természetes forgásnak) le kell lassulnia és végül megállnia, és én úgy hiszem, hogy ez Április 20 és 29 között ez meg fog történni a Nagy Kardinális Kereszt idején, majd az energiaforgás újraindul, iránya megváltozik és ekkor újra magunkba integrálhatjuk a bolygók természetes forgásából adódó energiákat. Ne feledjétek el azt, hogy ez nem egy fizikai, hanem energetikai folyamat, de lesznek ennek fizikai tünetei ránk nézve is, mint ahogy már érezhetitek ennek hatását most. Annak érdekében, hogy kikerüljünk a 3 dimenzió linearitásából, ki kell mozgatni mindazt, ami itt tart bennünket, mert ez a természetellenes folyamat ugyan része volt a tudatosságunk meglelésének, és ahogy gondolkodtunk, de ez egy olyan energetikai mezőt hozott létre, amely megakadályozott bennünket attól, hogy teljes mértékben integráljuk a Föld és ugyanúgy a Világegyetem más részeinek energiáját. "

 

Bővebben a teljes írás: http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=494:jennifer-hoffman--a-13-idejen-es-az-idk-vegezete&catid=54:2014&Itemid=82

 

 

III. Kozmikus Tudatsík (Kozmikus-Eredetmag) AN , Aranygyermek (Semlegesség) fordulás az 5.dimenzióba, az Aranykorba

 

csak-kozmikus.jpg

Ebbe a tudatsíkba kötődve feszültséget adhatnak azok a pontok, részek, ahol még visszamaradt köreink vannak.

Kidolgozatlan lélekminőségek és tudatosság felismerések hiányoznak, ahol a  tudatosítások nem történtek meg a korábbi tudat és lélekevolúciós síkokon.

A legerősebb feszülést a 3-4. dimenziós mátrix, a fonák teremtés szövet mentális információi, még elvarratlan szálai és a Lélek már 5.dimenziós érzékelése adja.

Tehát az alacsonyabb tudatsávok hitrendszerei, szabályai, törvényei, játékszabályai, vagy a magunk kozmikus, isteni rendje, és a kozmikus törtvényszerűségek, igazságok közötti ellentét okozhatnak belső feszültséget.

 

A feszülést a tű fokán való fordulás előtti préselődés, sűrűsödés adja a tudat számára, amit megélhet idegfeszültségként, robbanás előtti állapotként, lelki nyomásként.

Célszerű felismerni, hogy miben vagyunk éppen, és megengedni az energiáknak, hogy megmutassák magukat, és elfogadni, hogy akár egy nagyon gyors Tudati Pásztázásban lehetünk, ahol minden eddigi körünk újra futtatásra kerül. Ahol még vannak beakadt részek, energia morzsák, ott bizony megakadhatunk, feszülhetünk a látszólagos külvilágunkkal.

 

Akik esetleg itt tartanának magukban, ne csodálkozzanak, ha egészen a poláris kiinduló körük legelejére, a történeteik legelejére rántódnának vissza, mert bizony azon keresztül lehet majd valósan fordulni.

 

Feszülést teremthet ezen a síkon, hogy a korábbi elkülönültnek látszó részeket még nem látjuk át teljesen, egyben, rendszerben.

Szerencsés felismerni, hogy minden körkörösen és spirálisan történik egyszerre több síkon, szinten.

Akik a duálisból fordulnak ide, feszülésnek élhetik meg, hogy itt már értelmezhetetlen az elkülönülés bármilyen formája.

 

Sokak próbálják meg tartani a saját csoporttudatukat, előhívott, kiérlelt egyéniségüket, és megpróbálnak elhatárolódni a többiektől.

Ez az elkülönülés, tudati sávok elválasztása került feloldásra korábban.

 

Itt olvashattok róla:  A Fordulásban III. Mag-Tudat-Háló Egységbe rendeződés, együtt mozdulás

 

Fontos megérteni, hogy nagyon sokan nagyon sok éve, több körben több féle módon dolgoztak a bolygón csoportként, egyénekként, de a nagyobb kép nézőpontjából mindenki munkája fontos volt, és szerves részét képezi annak, hogy a jelen pillanatban itt tartunk.

Így értelmezhetetlen elhatárolódni egymástól bármelyik csoporttudatnak, síknak, hogy ebben a jelenlegi folyamatban most nem vesznek részt, ez úgymond "nem az ő projektjük, szervezésük".  Mindenki kapcsolódás módja rendben van, és mindenki aki érzi, fogadjon magába annyi Istenanyai energiát amennyit képes, bármilyen módon.

 

Ebben a tudati fázisban már EgyLényként, EgySzívként, EgyTudatként kapcsolódunk egybe és az integrálást segítik a "kozmikus szeretők" összekapcsolódásai,  eredetmag családok összekapcsolódásai.

 

Shana és a SzívTudat Központ

 

És egy csodás vetülete ugyan ennek a folyamatnak, bár látszatra tudattalan volt, de mégis ez is részét képezte  ennek a spirális energiának, és hogy ma itt tartunk.

 

 Köszönet és Hála Minden társunknak, minden időben, térben!