Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Beszámoló a 21-i forduló történéseiről, hatásáról

 

Nem szoktam megosztani, hogy éppen milyen háttérmunkákat végzünk bolygó szinten, de most sok levelet kaptam magánban, sok-sok kérdéssel, ezért teszek kivételt.

 

Kicsit talán azt is megmagyarázza, hogy az általam közzétett programok kiírásai nem igazán mindenkinek szólnak, én ezt mindig tudom, csak így is megpróbálunk esélyt adni rá, hogy eljusson az üzenet azoknak a társainknak, akiknek ott kell lenniük éppen akkor.

Így szoktak az Égi társaim gyakran már az illetők álmába betolni egyértelműen, hogy eszméljenek. Egyre többen szoktak így a helyükre kerülni az adott alkalmakra. Most szerencsére elég volt a programkiírás, hogy eljönnek a társaink.

 

Amit kiemelnék, hogy Együtt rakjuk össze az egész folyamatot.

Minden síkon, a tudat minden szintjén több rétegben, több helyen és térben sok társunk részfeladatokat lát el. Így mind egyfomrán fontos, mind egymásra épül, összeadódik.

Akár a világmeditációk, akár a különböző szakrális helyek felkeresése, mindenféle csoportprogramok valamilyen szinten és mélységben hozzáadnak az egész változáshoz, hisz rajtunk keresztül változik az egész, és aki bármi kicsit is hozzáad, az hatással van mindenkire.

Miután én már teljesen az eredet tervemet élem, esélyem sincs rá, hogy ne legyek ott és ne tegyem azt, ami a legmagasabb perspektíva szerinti feladatom. Ezt nem élem meg áldozatnak, és nem is megmentő szerepkör. Egyszerűen ezért vagyok, így számomra ez teljesen természetes, hogy teszem.

Emellett persze nekem is van családom, csodás kisfiam, és minden síkú, minden rétegű kapcsolódásom szépem megfér a legmagasabb eredettervemmel együtt.

Ezt talán azért írom le, ha valakikben kettősség lenne, hogy de akkor fel kell adni a családot, ha a valódi életfeladatot felvállalja az ember. Nem, nem kell. Sőt, minden segítséget és támogatás megkapunk hozzá, hogy a helyünkön legyünk az adott pillanatokban, ahogy ezt már többen tapasztaljuk.

Tehát a kéréseknek eleget téve megosztom a belső használatos kis összefoglalónkat, és egy csodás üzenetet amit én kaptam személyesen...:

 
"Drágáim!
A folyamat első részében egy hatalmas hófehér áttetsző fényből megjelent egy lótusz virág, pont annyi szirma volt amennyien voltunk, 22, minden virágszirom végéből fény indult el és kapcsolódott a résztvevők szívcsakrájához, előkészítve tisztítva a folyamatot. Körülöttünk rengeteg égi lény és hegedűsök vettek körbe bennünket. Elina Végig csodás égi üzenetekkel értette meg velünk a történéseket.
Elkezdődött a tisztítási folyamat egymást segítettük a tisztulásban, mindenki összekötötte a két oldalát a női és férfi oldalát, szív előtt imára kulcsolt kézzel, majd a kezével áthangolta magát össze kötve az ős eredet magját, a szív csakrában rejlő szeretet térrel.  Amikor mindenki kész lett az energiák befogadására, a lótusz közepén egy csodás kristálygömb jelent meg miközben mindenkiből visszaáramlott az energia a szirmon keresztül a kristálygömb alatt, örvényleni kezdett egy erőtér, és a DNS szálhoz hasonló spirál kezdett kialakulni, a spirál legyökerezett a földhöz kapcsolódott, de mindnyájan bele voltunk kötve a szirmokon beáramló és tőlünk visszaverődő fény örvénybe, ami egy hatalmas oszloppá  (bottá) alakult, a tetején a kristály gömbbel. A gömb energiájába a Nagy központi Nap fénye áradt be!!!!!  Réka Középen megnyitotta szívközpontját és készen vált arra, hogy a befogadó szeretet csodás új aspektusát szülje meg, képessé válva másoktól befogadni a tiszta szív szeretetet, megtapasztaltuk az elfogadó, befogadó és adni képes, szeretet frekvencia új minőségét!!!!  A folyamat itt megszakadt pihennünk kellett!

Amikor visszatértünk a terembe, Juditon keresztül a szívmagunk megnyitásának folyamatával az egyetlen szív szent lüktetésére hangolódtunk, a gömbkristályban folytonosan csodás kristály alakzatok alakultak ki jelezvén a változást és folytonosságot majd a gömb közepén, lüktetett egy csodás Isteni szív szeretet minőségének erőtere,egyetlen szív egységes frekvenciájára hangolva bennünket, miközben a kristályban látszólag elkülönült mező jelezte a tudat terét és a szív terét, a kristály felső szintjéhez kapcsolódott a tudatunk a szív fényéhez a szívünk. Egyszerre emelték a tudatosságunk szintjeit, Juditot, a föld magjának erőtere járta át, olyan hatalmas és csodás energia örvény érkezett a testébe, melynek lerögzítése és átadása, megtartása, komoly fizikai megterhelés folyamatát idézte elő a testében, a körülötte lévők segítették a transz állapotban lévő Juditot aki egy pillanatra megtapasztalta a fizikai halált az átlépést a transzcendentális világba kaput nyitva ezzel ég és föld között. Az éneklők hangja lüktető vibrációja érdekes lüktetése, remegése jelezte, a kilépés pillanatát. A körülöttünk lévő térbe Szellem Dobosok erősítették a folyamatot, a résztvevők csodás hangfrekvenciákkal segítették az egységbe olvadást, a torkokat csodás együtt éneklés, rezgése hatotta át! A hangok és energiák átkezdték hangolni a kristály és ásványvilágot, növény és állati tudatosságú erőtereket, összehangolva a föld szakrális terét ezekkel a egységlényekkel, az élet szent megnyilvánulásaival.

 Itt újra elakadt a folyamat, az emberi tudatszintekhez nem jutott be az erő, pihennünk kellett. Sokan azt érezték máskor kell folytatni,valamennyit pihentünk, majd úgy érezték páran vége és ekkor  Judit tudatát átjárta az Isteni erő és mindenkit összekapcsolt a Krisztusi tudatháló Szent frekvenciájával. A háló minden kereszteződésébe , kristály piramisok váltak láthatóvá, melyekbe beáradt a fény, a piramisok tetejéből fénycsóvák kapcsolódtak a Központi Naphoz, és minden piramisból fénycsóva áradt a következő piramishoz, mintha fényjelek áradtak volna az egyiktől a másikig, folyamatosan átvilágítva az egész háló rendszert mely az egész Bolygót körbe vette. lebontva rólunk, a régi trutyit, hitrendszereket, paradigmákat. Tisztítva erősítve a résztvevők minden testét! Szimbólumok jeletek meg a térben. Mindenki körül tórusz mező alakult ki. Metatron energiája járta át az egész csapatot! Egy öreg Sámán asszony mindenkihez odament segítve az egyéni átalakulást, miközben Judit ősi nyelven szólalt meg. Majd elkezdtek a folyamatokba beáramlani az Erő Állatok. Mindenki összekapcsolódott saját ősi minőségével, de ez az ősi egyben az újjászületett  is. Az emberi tudatmezők teljesen elkülönült sávba kerültek.
Ezzel a mezővel lesz dolgunk a legközelebb. A Folyamat végén Krisztusi szeretet csodás minőségének energiájával Lettünk megajándékozva!!! Köszönjük az Teremtőnek az Egy-nek! Mindnyájunknak Juditnak, Elinának....

Ennyire emlékszem kincseim, a többit egészítsék ki , szeretlek benneteket!!!! Köszönöm, hogy részese lehetek!

Keke"

 

kristalykep.jpg

 

 Móni által készített hegyikristály és holdkő mandala képben

benne van az egész folyamat rezgése, információja.

Kattints a képre, ha nagyobban szeretnéd látni.

Engedd hogy hasson rád, hisz nagyon erős frekvenciája és információ tartalma van

még fényképről is.

Móni többi madaláját itt nézheted meg:

www.hangharmonia.byethost33.com/mandala.html

 

 

"Drága Shana!

Most jött meg az energia!

Eddig nem tudtam írni Neked,
mert nem volt ott a képzelet.
Bizonyos napok kellenek hozzá,
hogy gondolatomat versbe formálva,
hozzam ki a Valót
az igazi Csoda formálót!

S képtelen vagyok a történéseket úgy megírni,
ahogy a valóságban szokott történni.
Én csak verselni tudok,
így adják át üzeneteiket az Angyalok.

S most megírom Neked,
hogyan szállt szárnyán a képzelet:


December 21,
Jézus Hava


Megszületett a gondolat,
Hogy Ember megtalálja a Haza utat.

Őshazát éleszti,
Ős Atyjában, Ős Anyjában Ős Magját ébreszti.

Megérett már az a Sors,
Mi Tükörként Kristályt hoz.

Te vagy az a Tükör Shana,
Ébredj rá Valódra.

Te segítesz itt Nekünk,
Hogy Mennybe érjen a Lelkünk.

Te hozod el azt a frekvenciát,
Mi a Sötétből a Fénybe vált.

Te fogod meg testeddel,
Mit érzel Lelkeddel.

S Lelked az a Kozmikus Erő,
Mi csak Mágusoknak tűrhető.

Te hozod a Világnak a hívó szót,
Az Új hullámon rezgőt.

Te nyomod át azt a frekvenciát,
Mit ember most elviselve lát.

Megszülted azt a Hertzet,
Mit 21-én érzett,
S érkezett a Földre.

Mivoltunk társaid,
Elrendelt kísérőid.

Adtuk hozzá az Új Ént,
A könnyed, örömteli Fényt.


Drága Gyermek,
ez az üzenet,
s a megértéshez ez kellett.

Azért voltunk 21 + Te,
Hogy meglegyen a Föld 21 Hertze.

Te vagy az a Tükör,
Mi a Kristályhálóról vetülve kell.

S az Új Én úgy születik,
Hogy társai az Embert segítik.

Azért volt előtte a Behangolás,
Hogy meglegyen a Nagy Ugrás.

Azért kellett változnunk,
Hogy a 21 Hertzet viseljük.Drága Shana,
nincs most több üzenet,
De ezt most Valóban Jézus Hava lett!!!!!!!!! :)
Fény született végre,
A teljes Emberiségre!!!!!


Öröm, s Béke legyen Veled,
Járjanak Veled örömtáncot az emberek.

Ezt üzenem mindenkinek,
Hogy az Ébredés most jön el!!!


Áradó, tiszta szeretettel, minden egyes ember lelkével,
                              

Elina"
 

foto-a-feny-meditaciohoz-230.jpg

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Robi - kérdés

2013.01.19 21:24

???

Shana - Tündérkert http://www.tunderkert.eoldal.hu/cikkek/uzenetek-egy-masik-vilagbol/2012.12.20..html

2012.12.25 08:45

http://www.tunderkert.eoldal.hu/cikkek/uzenetek-egy-masik-vilagbol/2012.12.20..html
2012.12.20

"Hatalmas készülődés rejlik az emberi szívek mélyén. A Kiáradás tér-idő csomópontja közeleg, amikor sok emberi lélek emeli fel szavát, s kéri vissza eredendő jogát, hogy szabad lélekké válva, fajtájának örökébe lépve visszatérjen Otthonába, több tudatú lényként létezve tovább a Mindenség ezer arcú Otthonaiban. 7 hatalmas oszlop emelkedik ki, s tartja meg a hálórendszert, melyet emberek milliói formáltak meg akaratukkal. A hálórendszerre való felfűződés megkezdődött évekkel ezelőtt, amikor a szíveket megszólította először az Úr Hangja. Azóta számtalan lehetőség adódott az emberek számára, hogy kötelékbe lépjenek egymással, s keressék az emberi Forrást, ki csatlakozni képes a kétezer évig formálódott új hálóhoz, melynek tengelye tökéletesen igazodik VilágFa törzséhez. A hálórendszer csúcsán, a Korona egységeiben ott ül és vár a felemelkedésre váró 7 faj képviselője, hogy a hozzájuk kapcsolódó, önmagukat bennük felismerő embereknek megmutassák szabadságuk kódját, s felfedjék előttük eredetük mibenlétét. Az ember a Most idejére már keveredett, minden faj kódsora fellelhető a biológiai testben. De mégis van Egy minőség, amely erősebb a többinél. Az ember, ki az elmúlt években rendet tett önmagában, belső világa zárt részeit is felfedte, és összerendezte, ő hozzáfér a legbenső kulcshoz. Lényének legbenső magjához. Sajátos energiáinak kulcsait megleli, felszabadítja, hogy csatlakozzon saját vezérlő egységéhez, saját fajának küldötteihez, kik várják őt a hálórendszer átjáróinál. Minél nemesebb és bátrabb egy szív, annál közelebb került a Korona átjárójához. A közösségek összeadódó ereje egy gyorsan változó jövőt formálhat. A Mindenség már figyel. A Szem már átvetült a NapKapun, hogy feltárja önmagát a keresős számára. Az Eredet tér-idő pontja 2012.12.21.-én összeér a Mosttal, hogy elkezdjen bezárni egy tükörvilágot, s az árnyak helyébe Alkotást, Éltet formáljon .

Legyen Áldás minden emberi szív legparányibb szeretet megnyilvánulásán."