Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

A Te Folyamatod-ban a 2012-es év csupán a FÉLIDŐ volt! Emlékeztető : Riport MICHAEL ELRAHIM AMIRA –val

2016.08.24.

Egy vallomással kezdeném, mint volt spirituális-személyiség Pásztor Judit. Amikor Amira ezen információja megjelent, akkor bizony még magam is csak a jelen éppen aktuális folyamataira mint félig tudatos spirituális személyiség láttam rá, és éppen azt gyakoroltam, hogy megengedjem a vezettetést egyre tisztábban, és érzékelést. Akkor még nem tudtam az eredetemről, még nem jutottam be az eredet magomba, és nem kaphattam meg még visszacsatolásként az Eredet Név információmat magamról, mint Shana. Ezért az alábbi 2012.08.24-i információt akkor én is mint a 2012-es jelen változás folyamatait értelmeztem csupán, és csak odáig éreztem fontosnak. Majd rá pár évre a honlap újra rendezésekor leszedtem ezt az információt, mondván ezen már túl vagyunk, már nincs itt a helye. De szerencsére lementettem az egész régebbi verziót, mielőtt a rendezést elvégeztem, így m volt hova visszanyúlni, és előbányászni, és újra fel tudom nektek rakni ezt a fontos információt. Mert bizony most döbbentem rá, 4 év magasságában, a visszacsatolás rendezés, rendszerezésben, hogy honnan hova jutottunk, haladtunk, hogy nagyon fontos volt ez az akkori információ, és nem csak 2012-re szólt, hanem bizony ott van benne a FÉL-IDŐ információ, tehát ezt még egyszer ugyan annyi ideig nyitva kell hagynunk, és ehhez képest visszacsatolni. Már akkor vezettetve két fontos információt emeltem ki, ezzel tettem közzé számotokra, hogy felfigyeljetek rá. Most, hogy visszatért hozzám, magam is fel tudtam figyelni a két fontos, kiemelt információra, amit korábban kiemeltem  magamnak és nektek, mert ezen a ponton nagyon fontos, hisz már magam is elfelejtettem ezt az információt. Kiemelve olvashatjátok, majd alatta a teljes riportot újra. 

Hogy érthető legyen:

"Riporter.:
Nem lesz-e túl késő, ha ezen dátumot követően kezdek el foglalkozni a dolgokkal?
Michael E.A.:
Az ellenkezője a helyzet. Ahogy a szellemi világ elmondja, mi a feltételeket teremtjük meg hozzá. Spirituális, szellemi, érzelmi, és a ténykedést a...síkokon. Ezek a feltevések dec. 21-ig. 

Aztán dec. 22-től igazán elkezdődik.
 
-Ez az az információ, amit magam is sokszor leírtam, elmondtam számotokra, hogy eddig csupán az elméleti és energetikai gyakorlatozás ment, és a folyamathoz beszületett segítők, tanítók felkészülése zajlott. 2012. fordulóján léptünk át a gyakorló terepről a valós fordulásba, élesben, és indultunk el cselekvően.-
 
Mert a szellemi világ azt mondja, onnantól kezdve van ca. 20 évünk, ..Nem tudtam, de a Maják szerint 2032 a következő dátum, ahol az "arany korszak" elkezdődik.
2012-től két emberiség fog élni:
A félelemmel teli, bizonytalan, tudatlan emberek, akik családokba, kontinensekre tömörülnek,
és a másik oldalon a spirituális, szeretetteljes, tudatos emberek, akik tudatában vannak, mi történik.
És a miénk lesz a feladat, hogy 20 éven keresztül mi, akik ismerjük a törvényszerűségeket, akik tudatosak vagyunk, megéljük azt, mit oly sokáig mondtak. Mi csodákat fogunk létrehozni.
Mi akik a nehéz anyagi világ körülményei között megtanultuk kezelni a dolgokat, mi csodákat viszünk végbe. Egészségesek leszünk, megfiatalodunk. És a többiek ott állnak majd és megkérdezik: Hogyan csinálod ezt?
És ez alatt a 20 év alatt meg lesz a lehetőségünk, hogy az egész emberiséget abba a helyzetbe hozzuk, ahol mi az elmúlt 10 év alatt dolgoztunk."
 
 

"arról fogjátok felismerni egymást, hogy az önszeretet jellemző. Ez azt jelenti, hogy az élet minden területén a munkában, a partnerkapcsolatban elmélyedünk az önszeretetben. Ez pontosan azt jelenti, hogy nem megyünk bele több kompromisszumba.

Nem végzünk munkát csupán a pénzért, hanem csak azért, ha mi is töltődünk általa, csak olyan partnerkapcsolatban élünk, mely szeretettel tölt fel, nem azért, mert kompromisszumokba kell belemennünk."

 
 
 
A teljes riport:
 
 
 

Az utolsó hónapok folyamatai...2012. decemberig

2012.08.24

 

„A TE FOLYAMATOD 2012” c. könyv kapcsán

Riport :  MICHAEL ELRAHIM AMIRA –val, a könyv szerzőjével,  a tudatossági energia folyamatáról

Riporter:  MICHAEL VOGT / Alpenparlament TV

forrás:   www.dein2012prozess.de

 

 

Riporter.:

2012 dec 21-e egyre jobban közeledik. Sokan tartanak, rettegnek ettől a dátumtól, és talán van értelme egyszer arról beszélni, hogy itt nem egy időpontról, hanem egy folyamatról van szó.

 

Michael E.A.:

Igen, egészen pontosan. Mélyedjünk bele.

Vegyünk egy footbalmeccset. Ha csak a 90. percet nézzük, akkor az egész mérkőzést nem látjuk, csak a végeredményt. Ugyan a 90.perc megmutatja a végeredményt, de sokan eldöntötték, hogy a teljes 90 perc alatt ott vannak, akár aktív játékosként, akár inaktív nézőként, ahol emócióik és gondolataik vannak.

Tehát a teljes 90 perc a döntő, és 2012 dec. 21-e megmutatja az eredményt.

 

Riporter.:

Nem lesz-e túl késő, ha ezen dátumot követően kezdek el foglalkozni a dolgokkal?

Michael E.A.:

Az ellenkezője a helyzet. Ahogy a szellemi világ elmondja, mi a feltételeket teremtjük meg hozzá. Spirituális, szellemi, érzelmi, és a ténykedést a...síkokon. Ezek a feltevések dec. 21-ig.

Aztán dec. 22-től igazán elkezdődik. Mert a szellemi világ azt mondja, onnantól kezdve van ca. 20 évünk, ..Nem tudtam, de a Maják szerint 2032 a következő dátum, ahol az arany korszak elkezdődik.

2012-től két emberiség fog élni:

A félelemmel teli, bizonytalan, tudatlan emberek, akik családokba, kontinensekre tömörülnek, és a másik oldalon a spirituális, szeretetteljes, tudatos emberek, akik tudatában vannak, mi történik. És a miénk lesz a feladat, hogy 20 éven keresztül mi, akik ismerjük a törvényszerűségeket, akik tudatosak vagyunk, megéljük azt, mit oly sokáig mondtak. Mi csodákat fogunk létrehozni.

Mi akik a nehéz anyagi világ körülményei között megtanultuk kezelni a dolgokat, mi csodákat viszünk végbe. Egészségesek leszünk, megfiatalodunk. És a többiek ott állnak majd és megkérdezik: Hogyan csinálod ezt?

És ez alatt a 20 év alatt meg lesz a lehetőségünk, hogy az egész emberiséget abba a helyzetbe hozzuk, ahol mi az elmúlt 10 év alatt dolgoztunk.

 

Tehát az egész munka akkor egy segítségnyújtás azok számára, akik ezt még nem lépték meg.

Valamit megérteni, az emberiséget megérteni egy alap feltétel,  egy kihívás.

Csak akkor értheted meg, pl egy kilencedikesként az elsőst, -és soha nem mosolyognád meg, amiért csak kezdi tanulni a betűket, - hiszen te is így kezdted.

Akkor tudod megérteni az emberiséget, ha felismered, hogy ahogy mi is elkezdtük és permanensen fejlődtünk, és mi abban különbözünk, hogy mennyi reinkarnációs folyamaton mentünk keresztül. Hány életet éltünk. Ez persze különbség lesz a fiatal, a teenager, az öreg lélek esetén.

És a földön létezik egy csoport, akit a Szellemi világ az öreg lelkek legidősebb lelkeinek mond, és ezt a lemúriai, atlantiszi nyelven Elohim-nak mondanak, őket An kana Te-nek hívják. Az An kana Te azt jelenti, hogy ők Földanya őrzői az idők kezdete óta. Tehát léteznek a bolygón olyan lények, akik végtelen sok életet éltek, ők atlantisz Főpapjai és főpapnői, ők a Lemúriai lakosok.

An kana Te-k feladata újra emlékezni arra, kik ők. Ma, ha felismered ki vagy, akkor tudod, mi  a feladatod.

Riporter.:

Te azt mondtad, hogy ez megnevezés, és  nem cím. Miért hangsúlyozod ezt?

 

Michael E.A.:

Mert rögtön kialakulna egy nézed, mi szerint vannak a normál emberek és van az elit, a különlegesek, de épp ellenkező a helyzet. Ez egy feladat. Pl. olyan, mint egy házépítés, ott is van az építész, akinek megvan a feladata. Ő relatív korán jut hozzá az egészhez, mert az ő feladata a szellemi megalkotás, a teljes kép megálmodása, aztán kerül papírra, és aztán jönnek a különböző mesteremberek, akik kézi munkával megalkotják, de ez nem jobb vagy rosszabb, csupán ez az ő feladatuk. Tehát az építész feladata az előkészítés.

Az An kana Te -ket, az öreg lelkeket a Forrás arra választotta ki, hogy a rendszert védjék és óvják.

Amikor a Forrás azt mondta, hogy én szeretnék egy teljesen új univerzumot, ahol az én saját teremtői akaratomat odaadom az egyes részeknek, és az egyes részeknek megvan a lehetőségük, hogy bármit megtegyenek, szabad akarattal. És ebben a zárt részben lehetséges a megzavarás is, és ebben az An kana Te-k, mint egy védő csoport azok, akik minden inkarnációbna jelen vannak, hogy az emberiséget vezessék és utat mutassanak.

 

Riporter.:

Hogyan kerülnek ennek tudatába?

 

Michael E.A.:

Akik ezt most hallják, ők érteni fogják. Az öreg lelkek annyi inkarnációt éltek, hogy már  nincs karmájuk, már teljesítették a karmát. Szabad volt mégis karma nélkül inkarnálódnunk, egyetlen okból, hogy itt legyünk, amikor Földanya felemelkedik.

Ami most történik, az az univerzumban még soha nem történt meg, Egy teljes bolygórendszer kompletten felemelkedik az egyik dimenzióból egy másikba. Egyes mesterek élték át ezt eddig: Buddha, Krishna, Jéshua.

 

Ahhoz, hogy most egy teljes rendszer felemelkedjen, egy enormisan magas energia szükséges. Amiről ma beszélünk, az energia, nem anyagi energia, hanem más energia. Van a tudatossági energia és a befolyásoló energia. Ezt az energiát csak tudatos emberek tudják kezelni. És ami ehhez szükséges, azok az érzelmek, amik ehhez kellenek. Szeretetre van szükség. Ez azt jelenti, hogy csak egy érett lélek, akik sok inkarnáció során minden helyzetet megélt és mogoldott, most ismét leszületik, a nélkül, hogy személyes megoldani valója lenne. Mindezt a teljes, tiszta szeretetből. Az egyetlen, amire szükség volt, -és a szellemi világnak mindig vannak csodálatos példái – ...

 

Mi ott álltunk az ég kapujában, készen arra, hogy most pedig lemegyek, és ezt a rendszert „haza szeretjük”, de le kell jutnom.  Ám a rezgésem már feljebb van, hogyan jutok hát le, ennek egyetlen módja van, egy ballasztra van szükségem. Tehát a reinkarnációs égi ajtónál fent valamit be kellett csomagolni, hogy lejuss. Mert ha semmilyen témád nincs, már nem tudsz lejutni, ha nincs reinkarnációs témád, amit meg kell tapasztalnod, és meg kell oldanod.

Tudod, mit csináltunk, fogtunk egy hátizsákot, amire pl. az volt írva, „partneri kapcsolati gond”, és gyerünk .. mentünk lefelé, avagy „pénzügyi gond”- ok. ez jó lesz és gyerünk lefelé.

Egy ilyen támát becsomagoltunk és így érkeztünk ide.

 

Ez csodás, ha ebben az életben felismered, miért jöttél, azonnal tudod, mi a feladatod, csak arra kell emlékezned, ki vagy te. De csak a hátizsákra van szükségem, és ha felismerem, akkor egyszerűen elengedem a hátizsákot.

 

És épp ez történik, Még soha a világban nem inkarnálódott egyszerre 7 millió feletti őrző.  Ők érzik, és ezt nem lehet értelemmel felfogni. Ezt csak érzed. Ezek az emberek már gyerekkortól kezdve érezték, hogy más vagyok, mint ez a világ...

 

Riporter.:

Most már rámutattál arra, hogy 2012 decemberében a föld frekvenciájával fog történni valami. Mi a kulcs és miért olyan jelentős ez, ami a Schumann frekvenciával történik?

 

Michael E.A.:

Igen. Én csak azt mondhatom, amit a szellemi világ nekem mond, én ezt egyáltalán nem tudtam.

1987-ben a Föld rezgés frekvenciája, 7,83 Herz volt. Minden atom, minden molekula ebben a a rezgésben volt, beleértve  a testünket is.

A harmonikus konvergenciával került a 11:11 kapu megnyitásra, a fény kapu, a mesteri kapu.

1987-től 2010-ig (ezt fontos megérteni, mert akik ezt hallják, ők tenni fognak, ez a tevékenység a fontos) tehát ebben az időszakban Földanya 23 év alatt 5 oktávot emelkedett. Mindig fél fokonként emelte saját energiáját. 2010-ben 13 Herz felett voltunk már.

 

2010 óta most 16,7 Herz-nél tartunk, tehát további két év alatt 4 oktávot emelkedett.

Tehát, akik most a következő napokban azt érzik, hogy az érzelmi testükben terheltek, sokan testi síkon betegszenek meg, mások az érzelmi síkon. Most tehát ismét egy más síkon épül fel egy energia, a tudatossági síkon. Hogy Földanya, mint egy hordozó rakéta felemelkedhessen.

 

Hogy megérthessük. Mostantól ( 2012 junius) 7 hónapunk van, és a cél a 21 Herzes frekvencia. A 21 Herz a Tao, a szeretet az 5. dimenzió. Tehát amíg 23 év volt 5 oktávra, 2 év volt 4 oktávra, most 7 hónapunk van 4,5 oktávnyi emelkedésre. Tehát egy enormisan nagy felemelkedési erőre van szükségünk, hogy Földanya, mint egy hordozó rakéta működjön. A Föld fel akar emelkedni és ehhez energiára van szüksége.

 

Riporter.:

Ez egy egészen döntő pillanat, hiszen rámutattál, hogy nincs automatizmus. Tehát nem dőlhetünk hátra (nem.., pedig sokaknak ez lenne a kívánatos...vannak, akik rózsaszín szemüveget hordanak, és azt mondják, magától jó lesz minden....hát nem..)

Tehát minden egyes embernek hozzá kell tenni a teljesítményét..

 

Nem kell, de van 7 milliárd ember, akinek az információk hiányában fogalma sincs arról, mi is történik. Még akiknek pl. Svájcban, Németországban, Ausztriában meg lenne a lehetőségük, hogy informálódjanak, őket nem érdekli. Ők elmennek egy meccsre, egy jót esznek, de ezekhez a támákhoz, amikről most mi beszélgetünk, nincs affinitásuk. Miért, mert a reinkarnációs ciklusaik alapján nincs meg az érettségük. Ennek semmi köze bármilyen megítéléshez is. Nem jó, vagy rossz. Ez egyszerűen egy fejlődési, egy tudatossági állapot.

 

Amikor elhatároztam, hogy csak mint médium dolgozom, a Rainbow fesztiválon Jeshua azt mondta, (Jézus soha nem volt a neve,  bár az arkangyali energiát csatornázni viszonylag egyszerű, de Jéshua, az személyes energia ..) tehát azt mondta, egyetlen lehetőséged van.

 

Ha érzed, hogy más emberekről akarsz gondoskodni, akkor együttérzés szükséges. Olyan emberekre van szükségünk, akikben megvan az együttérzés. Mert csak akiben megvan az együttérzés, az képes egy másik emberről vagy állatokról gondoskodni, de az együttérzés csak szeretetből fakadhat. Tehát az előzőleg kialakított ön-szeretet az, melyből a szeretet fakadhat.

 

Jéshua azt mondja, soha nem mondtam, hogy szeresd a társadat, az igazi üzenet, amit átadtam az volt, hogy szeresd önmagad. Aztán könnyebb lesz a másikat is szeretni.

Tehát a sorrendnek meg kell fordulnia.

Mi pedig kifelé irányultunk, a szeretetet kifelé irányítottuk az emberek felé, hogy aztán ők jobban szeressenek minket, ami soha nem tudott működni.

A szellemi világ azt mondja két dolognak kell megváltoznia, a kontrollált pénz hatalmának és a speciális egyesülésnek. Az elmúlt 2.000 évben mindegyikünk kapta ezeket a kihívásokat. Nem egy, hanem 50 inkarnációnk volt. A középkorban kaptuk ezeket. Jéshua-tól 30 oldalnyi üzenetet kaptam a 2. könyvben. El kell engednetek a megígért életem történeteit. Két dolgot kell elengedni. Hogy magatokkal hoztatok valamilyen bűnt, hogy bűnösök lennétek. Egy lény csak az anyagi világ értelmében tud bűnös lenni, eredendően soha.

A papok kezébe adták a jogot, hogy feloldozzanak, akik először bűnössé tettek, aztán hatalomvesztetté, így függővé tettek minket. Azt mondták, te semmit nem tudsz tenni, ránk vagy Jézusra van szükséged, hogy újra bűntelen legyél.

Jéshua azt mondta, soha nem volt Jézus a nevem, ez egy latin név, én soha nem voltam római, a nevem „Jéshua ben Joseph, Dávid házából.”

Amint elengeded a hazugságot, egy vákuum keletkezik és beárad az igazság. És a Valóság pedig szabaddá tesz minket.

 

Riporter.:

Ezt a Vatikánban nem szívesen vennék...

Michael E.A.:

Lehetséges, igen...

 

De mondjunk még valamit azokhoz az emberekhez, akik kulcspozicióban vannak..

Tehát a lényeg, hogy mi a hozzájárulásunkat megtegyük, amit nem kell, nem jó lenne, hanem szeretnénk. ( szabad akaratból)

 

Egy An kana Te olyan, mint egy anya. Egy anyának sem mondják, hogy neked most gondoskodnod kell, neked szeretned kell gyermekedet. Pont erről van szó. Oly sok embert megismertem az elmúlt 5 év során, mindegyik ugyanazt mondta. Olyan szívesen segíteném az embereket, szeretetet szeretnék, igazságot és azt, hogy mindenkinek jól menjen. Ez, egy emberben, akiben az önszeretet kifejlődött, automatikusan előáll, amit minden nap teszünk.

Mit tudok átadni neked, nem csupán információkat, mi az, amit teszünk, mit tudsz te tenni?

Én most épp ezt kapom a szellemi világtól, impulzusokat, mit tehetünk.

 

Riporter.:

Megmutatkozik, hogy olyan világban élünk, a Föld egy olyan szelet, ahol még tévedések léteznek, hogyan lehet ezt letenni.

 

Michael E.A.:

Ahhoz, hogy bármi változzon, a tudatosságon kell változtatni. A Föld morphogenetikus mezője egy tudatossági mező, amit a szellemi és spirituális világ az Akasha krónikának hív.

Az előre prófétált dolgokban szerepel, hogy ha az emberek kritikus tömege rendelkezésre áll, ott lettek az An kana Te-k megemlítve egy része az embereknek, ca.7 millió ember itt inkarnálódott, akik a gondolati és emocionális területeken változást tudnak hozni.

 

A világot nem tudjuk megváltoztatni, nem tudunk pl. technikai haladás által változást hozni, ez nem működne. De ha a megváltozott  gondolkodást az érzelmek energiájával kiárasztjuk, akkor ez fantasztikus változást hozhat. Ez olyan, mint a „századik majom” effektus. Ezért fontos minden ember, mert akármelyikünk lehet a „századik majom”. De nem azért mert kell, hanem mert szeretnék valamit tenni. És ha akkor megkérdezed, de mit tegyek, akkor megkapod az információt, mert ezt szeretnéd. A szabad akarat mindig döntő.

A Szellemi világ, az arkangyali csoportok teli kézzel állnak itt és várnak, de az embereknek azt kell mondani, kérem! Akkor kapnak.

 

Riporter.:

A könyv címe: a tudatossági energia folyamata. Mit kell ezen érteni, mit lehet tenni?

 

Michael E.A.:

Most vagyunk a 16,7 Herznél, egy féllel történő emelkedés során kerülünk 17,2-re. Amikor Földanya egy új lépcsőt megtesz, és a lépcsők nagyon kicsik, de nagyon inenzívek. Jelenleg minden két hétben teszünk egy lépcsőfok emelkedést.

Földanya fel akar emelkedni, és mint egy hordozórakétának, energiára van szüksége. Ez két módon lehet, vagy előre tankol, ami a legjobb lenne, mielőtt kilő. Ha előre megvan az energia, akkor amikor eléri a pontot, ahol emelkedhet, akkor lágyan, gyengéden megemelkedik. A tele tankolás a tudatossági energia által lehetséges, olyan lények által, akik tudatosak. Miután az emberek többsége tudatlan, hatalmától megfosztott, így a tudatos rétegtől függ. Ezek azok a lények, akik ebben az inkarnációjukban 5-10-15-20-40 éve ezzel foglalkoznak.

De mi történik ?

Én 30 éve foglalkozom ezekkel a dolgokkal, és egyszercsak ott állok, és mintha az elején tartanék. Most azt mondta a szellemi világ, az történik, hogy az egyéni emóciók által lehet feldolgozni a még meglévő, „negatívnak” (ok... nincs negatív..,) de így élhető érzelmeket, a dühöt, féltékenységet, gyűlöletet, tehát mindent, ami a legmagasabb érzelmeket gerjeszti bennünk. Mi az An kana Te-k, ezekbe az energiákba beleástuk magunkat, teljes szándékkal.

 

Pont a „negatív” energiákba, mert ezek azok, amik a legnagyobb energiát szolgáltatják, ha megváltoztatjuk őket. Tehát pl. gyerekkorunkban nem tisztáztunk bizonyos dolgokat, nem is tudtunk, de elástuk magunkban mélyre. És ebben a fázisban, amikor Földanya a legnagyobb üzemanyagot igényli, feljön mindez. Ezek egyszerű dolgok.. pl kimész az ajtón és  a szomszédod azt mondja, hogy a garázsa előtt parkolsz. Normál esetben azt mondod, ok, elállok. De e helyett, mintha egy kapcsolót kattintanának benned, elkezdesz felrobbanni. A legegyszerűbb esetekben ez történik.

A partnered a reggelinél mond egy egyszerű mondatot, és valami felrobban benned. Ha mi ezt megértjük, hogy most van a pillanat, amikor egyszerűen a következőt tehetjük.  A teljes arkangyali csoport itt van körülöttünk, ezt nem egyedül kell csinálnunk. Ez nem egy több napi, hónapnyi folyamat, ez egészen könnyedén mehet, gyorsan, egyszerűen.

Amikor tehát felismerem: Ó, düh van bennem.., -tehát jó lenne egy névvel ellátni ezt az energiát. Fontos lenne felismerni, megnevezni az energiát.

Pl. a legmélyebb düh van bennem, a legmélyebb féltékenység, frusztráció, sértődöttség, tehát nevet adok neki és megkérem az arkangyali erőket, hogy a lényem teljességéből, ez fontos, tehát a teljes Lényemből, létemből oldják fel. És azonnal érzed, hogy elkezd valami belül oldódni. Ők átveszik ezt az energiát, és oldják.

Tehát ezt az előtt kell kérned, mielőtt megeszed a szomszédodat... hát persze. Tehát becsukod az ajtót és azt mondod, ok, megbeszéljük később. Akkor tehát transzformálódnak ezek az energiák. Mondhatod, hogy vonatkozzon ez minden inkarnációdra, vagy teljes ciklusodra. És megkérjük, hogy ezt az energiát fénnyé és szeretetté változtassák, és Földanya számára tegyék tudatossági energiaként hozzáférhetővé.

Ha mi ezt azelőtt megtesszük, mielőtt Földanya a felemelkedési pontot eléri, akkor ezt az energiát befogadja, és elérve a pontot csendesen átlép, és minden jó.

Riporter.:

Tehát ez egy transzformációs folyamat, melynek során a negatív, destruktív energiákat használjuk fel, melyek „elraktározásra kerültek”, mert egy más módon másra szolgálnak...

 

Michael E.A.:

A folyamat a felemelkedés, melynek során egy alacsonyabb energia egy magasabb rezgéssé átváltozik. Ezt csak egy tudatos lény teheti meg. Az alacsonyabb érzelmeinket, az alacsonyabb energiáinkat a tudatos folyamat kapcsán, hiszen szeretném megváltoztatni egy magasabb szintre emelem, fénnyé és szeretetté. És pont ez történik a kollektívben. Ha 7 millióan világszerte ezt megtesszük, akkor a lépcsőfokok egyre gyorsabban emelkednek.

Egyre több energiára van szüksége Földanyának, hogy a 21 Herzet elérhesse.

 

Riporter.:

Rámutattál arra, hogy a bűnösség egy nagy korszakon át egy olyan befolyásoló, elnyomó  eszköz volt, aminek kapcsán alacsonyan lehetett tartani az önértékelést, befolyásolni lehetett az embereket. Látsz-e lehetőséget, letétet arra, hogy abban amit naponta megélünk a gazdaságban, a pénzügyekben, hogy ez a krízis feloldódjon? Hogy ezek a tartozások, felelősségek a levegőbe repüljenek? Segít-e minket, ha ez összetörik?

 

Michael E.A.:

A szellemi világ azt mondta nekem, érezz rá, hogy azzal a gondolkodással, amivel most rendelkezel a harmóniát vagy a diszharmóniát hordozod, okozod?  Az a kérdés, hogy tényleg összeomlást akarunk, tényleg azt akarjuk, hogy a pénzrendszer összedőljön? Tényleg azt szeretnénk, hogy számos kommunikáció megszűnjön és káosz törjön ki? Tudod mi lesz, ha káosz tör ki? Ez millió, talán milliárd emberéletbe kerülne.

Nem lenne-e értelmesebb azt mondani, hogy mi, akik tudjuk, mi zajlik, és kapcsolódni tudunk, permanensen együtt vagyunk, könyveket tudunk olvasni, össze tudunk gyűlni, hogy kihasználjuk a szellemi feltevéseket, és olyannak hagyjuk a világot, amilyen. 

Rendelkezünk a szellemi feltevésekkel, és életünk során belemélyedünk a szeretetbe, Jeshua azt mondta, arról fogjátok felismerni egymást, hogy az önszeretet jellemző. Ez azt jelenti, hogy az élet minden területén a munkában, a partnerkapcsolatban elmélyedünk az önszeretetben. Ez pontosan azt jelenti, hogy nem megyünk bele több kompromisszumba.

 

Nem végzünk munkát csupán a pénzért, hanem csak azért, ha mi is töltődünk általa, csak olyan partnerkapcsolatban élünk, mely szeretettel tölt fel, nem azért, mert kompromisszumokba kell belemennünk.

Mi most elkezdhetjük az átélt önszeretetet megélni.  Ha mi ezt tesszük, ha sokan tesszük, ha a kritikus tömeg ezt teszi, akkor Földanya morphogenetikus mezőjét emeljük, és ha elér a dimenzió váltáshoz, ha az ötödik dimenzióban vagyunk, ahol nincs már idő. Tehát gondolat, érzés, megélés és oda jutunk. Tehát hagyjuk a világot olyannak, amilyen, maga által is vezetődni.

Még soha nem volt olyan, hogy a világ megkérdezze, hogyan van az, hogy a legnagyobb rész nem rendelkezik szinte semmivel és a kevesek birtokolnak mindent. Oly nagy tudatosodási hullámok mozdulnak, és mindenki érzi, valami nem stimmel.

 

Riporter.:

Valóban, minden fórumon azt látni, hogy emberek úgy látják, hogy a jelenlegi rendszer lebontja önmagát. Ez nem feltétlenül az összeomlást jelenti, hanem sok kérdést, hogy mi zajlik egyáltalán? A könyv első fejezete: a Káosz vagy újrakezdés?

 

Michael E.A.:

Két dologról van szó. Az egyik a tudatosodási energia, mellyel Földanyát felemeljük, melyet élünk, hiszen már az örömben létezünk, ezt a hétköznapok során termeljük. Az érzéseket átalakítjuk fénnyé és szeretetté.

Amiről még nem beszéltünk. Mi lenne, ha nem lennénk elegen közülünk, akik készen állnak minderre.

Hogy a mindennapi kenyerünket megéljük, a mi feladatunk ezt megtenni. Már az inkarnációnk előtt tudtuk, hogy ez a mi feladatunk. Tehát ha mi csak félig tankoljuk fel a bolygót, vagy háromnegyedik... Mi történik, ha gázt adsz, -és ezt már sokan átéltük-, hogy üres a tank. Tehát ha Földanya elindul és a felemelkedési folyamat alatt nincs elég energiája, mert szabad akaratból nem álltunk elegen készen, akkor egy rövid időn belül felemelkedési energiát kell teremtenie önmagának. Ezt nem ő teszi meg, mert mindig a tudatossági energia szükséges. Tehát mit tesz?  Valahol megrázza, megmozdítja a bolygót. Mi átélünk egy természeti katasztrófát, ami tíz-húsz, százezer embert érint. Ezt milliók nézik a tv-ben. Mi történik? Egy együttérzési, érintettségi, tudatossági hullám árad szét, és a Föld a jelen most pillanatában megkapja az energiát, amire szüksége van és felemelkedik.

Tehát mi most a következő hét hónap alatt a saját részvételünkkel dönthetünk. Egy diszharmónikus felemelkedést szeretnénk – mert a Föld definitív felemelkedik- 

 

Tudod, a szellemi világ elmondta, hogy közülünk az első helyen ki áll? Lady Gaia, és a hét milliárd emberi lélek, az emberiség ebből a szempontból alárendeltje Lady Gaia-nak, a második helyen áll. Földanya, az univerzum ezen gyöngye hazamegy, és az övé a legmagasabb prioritás. Földanya - ezt képben láttam,- mint egy anya, aki az összes gyermekét a karjában tartja és mindegyiket haza szeretné vinni. A világ hatalmasai pedig a saját szikláikhoz kapcsolódtak, mert tudják, hogy most nagyon- nagyon hajlamos, fogékony. És amikor a csúcsokat alul lefelé huzigatják, akkor Földanya meg kell támassza magát és ő ránk támaszkodik.

Mert egy An kana Te, egy öreg lélek magasabban rezeg, mint Földanya. Mi a 16.7 Herz felett rezgünk, 17-18 rezgésén vagy még magasabban. Ez az, amikor mindenki, aki a mi kötelünkbe kapaszkodik húz minket, és akkor lebetegszünk, mélyrepülünk, de ezt Földanya csak egy rövid ideig teszi, aztán megtámasztja magát és újra elindul.

 

Riporter.:

Tehát a kezünkben tartjuk, hogy egy ugrásszerű felemelkedés várható, vagy egy lágy átmenet. Tehát ha energiára van szükség, most pl. Itáliában és Japánban is volt földrengés, ezt a áldozatok által kapja meg.

 

Michael E.A.:

Január 13-án az Arkangyali erők a következő üzenetet adták át nekem: Élet vagy halál? Hányan kell még életüket adják? Mert ez az energia nem termelődik automatikusan. Mi nem fogunk automatikusan zökkenőmentesen hazamenni. Hazamegyünk definitív, és sokan vele megyünk, de Földanya azt szeretné, ha mindannyian mennénk vele. De ehhez neki energiára, méghozzá tudatossági energiára van szüksége.

Döntő lehet, ha pl. december 18-19-én, amikor mondjuk Földanya 20,7 Herzen áll, ha ekkor az utolsó fél emelkedést megteszi, akkor egy lágy átmenet képzelhető el.

Ami a fantasztikus, akkor nagyon sokan majd úgy gondolják, hogy mi valóban lököttek vagyunk, hogy ezekkel a dolgokkal foglalkozunk. Hiszen azt mondják majd: itt van dec. 22-e, és minden olyan, mint volt eddig, és ezt már mondtuk, hogy mindent hiába tesztek. Ezt mondanák.

Aki ezt a felelősséget nem érzi, ott a szellemi világ érezhetően elmegy egy pontig és ott megáll. Megmondhatnák nekem, de nem tehetik. Nekem kell az érzelmeim, érzékelésem által megérezni, nekem kell kitalálnom. Akkor elmondom, hogy hogyan érzem, és akkor azt mondják: igen.

Jeshau azt mondta, ..kaptam egy dátumot, a szellemi világ azt mondja, ezév szeptember 30-ig ki kell árasztani szabad akaratunkat ki kell rakni az ablakba, mert Földanya rendszere harcol a túlélésért, ő már régen kollaborált, együttműködött volna, de mi, az arkangyali erők tartjuk, stabilizáljuk őt. De ezzel fenntartjuk a jelenlegi rendszert is a Földön. Tehát most minden léleknek meg kell kapnia a lehetőséget, hogy amilyen módon ez megy, egy szabad akaratot fejezzen ki. A világ vezetőinek készen kell állniuk arra, hogy a spirituális döntést meghozzák., hogy a világ egy fajta igazságosság felé  elmozdul. Az ellenkező irányba el kell indulnunk, az egyik végleten álltunk eddig. El kell indulni egy általános elosztás felé.

 

 

Riporter.:

Ezt hívod te a 2012 személyes folyamatának. Mit jelent, milyen segítséget jelent ez, mit lehet kapni ezáltal?

 

Michael E.A.:

A könyv egy üzenetben érkezett könyv, az interneten csak 7 oldal szerepel belőle. Ez az érzelmeinkkel foglalkozik, a folyamattal, mely bennünk végbemegy, a terheinkkel, a „bűneinkkel”, aminek gondolatait el kell engednünk, hogy megszabaduljunk.

Nagyon fontos, hogy ma még foglalkozzunk a témával: a szeresd felebarátodat, mint tenmagadat, ez nagyon-nagyon fontos...

 

A kezedbe veszed a folyamataidat. A szellemi világ az elmúlt években a kezébe vette a folyamataimat ás átvezettek az élet minden területén .

És ezt most mindannyian átélhetjük. Mindenki eljut egy pontra, ez a mi utolsó inkarnációnk, ezzel lezárjuk inkarnációs ciklusunkat. Mi bejelentkeztünk a teljességre. Az utolsó inkarnációd során a vizsgát le kell tenned, a tökéletes elengedést hogy a saját lelkünk teljes bizalmában legyünk. Olyan életszituációkba kerülünk, ahol azt mondod, ezt saját erőből nem tudod megoldani. A pozitív gondolkodással eljutsz erre a pontra, és ezt most nagyon sokan élik meg. Sok spirituális ember volt nagyon beteg, ahol kompletten el kellett engedniük dolgokat. Ez a teljes átadás, nem a saját akarat, történjen meg az isteni hullám.

 

Ezen a folyamaton átvezetjük az olvasót. Ez egy csatornázott könyv. A csatornázott könyvek (Kryon, Walsh,)  azért erősek, mert több csatornát használnak. Nem csak a szavak által, hanem az érzelmek által, a spirituális csatorna által belevisznek egy folyamatba. Az olvasás által elkezdődik egy folyamat, és ez nagyon fontos most.

Akik közülünk dec.21. előtt a saját folyamatukat lezárják, amennyiben minden témában eloldozódnak, a saját rezgésüket megemelik. A könyv befejezésekor, tavaly novemberben 21 Herzen rezegtem. Amikor a könyvet befejezed, rezgésben a 21-es Herzen vagy, ezáltal te ezt a rendszert emeled, egy tartópillér vagy. Mi katalizátorok vagyunk, átvesszük a húzóerőt és ezt a rendszert felfelé tudjuk húzni, avagy szeretni.

 

Riporter.:

Utolsó kérdés, miért olyan döntően fontos, hogy az „ellenségeinkkel” hogyan bánunk?

 

Michael E.A.:

Hogy lezárjuk a témát, és összefoglaljuk, mert nagyon fontos, ezt az interjút nagyon sok ember látja majd, és hálás köszönet, hogy ma lehetőség van rá, hogy ez itt ma elhangozhatott.

 

Ha mi készen állunk a folyamatainkon kompletten végigmenni, ezzel Földanya energiáit emeljük, az alvó állapotból kikecmeregjünk, a 3 kulcsot megtaláljuk, akkor Földanyát segítjük harmonikusan felemelkedni dec. 21-én.

 

De az élet megy tovább, és 20 évünk van ezután, hogy minden életterületen a jogtalanságokat, igazságtalanságokat a harmónia, az öröm, az igazság, a béke rendszerévé átalakítsuk. Egészen sokunknak lesz egészen sok tennivalója ezzel a következő 20 év alatt.  

 

De feltételekre van szükségünk. Milyen feltételekre? Átalakítjuk a földet, mert jelenleg azokat alakítjuk át, akik a döntéseket hozzák. A hatalmasokat, de mindenek előtt azokat, akik a mi népképviselőink. Van egy rendszer a földön, hogy a hatalom valahonnan máshonnan jön, mint ahol azt mi megéljük. A mi népképviselőink, akik mindenhol választottak, ők hozzák a döntéseket.

Pl Németországban fontos funkciót tölt be Angela Merkel. A név meghatározó, a név a sors. A nevében már benne van az angyal, ezen kívül az ..el-ben ( Gabriel, Michael..) az isteni való tükröződik. Ő duplán hordja magában ezt. Minden szent korábban egy vétkező volt.. Tehát ha most mi abban a helyzetben vagyunk, hogy mindenkit a belső isteni önvalója miatt szeretünk, mert mindenki, a hatalmasok is isteni teremtmények. Most másként fejeződnek ki, de ha most még az egojuk által dominánsak, (ami jó így).

De ha mi naponta, amikor egy impulzust megkapunk, magunkat a teljes tiszta szeretet állapotába hozzuk, mint amikor a partnerünkről vagy a gyermekeinkről gondolkozunk. Ez azért fontos, hogy a szabad akaratot betartsuk, mert ez a második energia, a befolyásoló energia. A német nyelvterületen Salzkammergut területén indul el a változás. Ha most mi a hordozók kezébe adjuk a  kulcsot, függetlenül attól, ahogyan most kifejeződnek, és mi megkapjuk az impulzust és betakarjuk őket a viola- vagy a rózsaszín fénnyel, és a következőkre gondolunk: benned van az igazság, a szeretet és a tudás, a tiéd az erő, hogy az igazság szerint működj Ha ezt milliók teszik közülünk, akkor mi történik? Tudod, volt egy kísérlet Amerikában, hogy imádkoztak emberek gyógyulásáért, és akikért imádkoztak ott extrém magas volt a gyógyulás.

 

2010-ben minden emberben felébredt a lélek. Mi fog történni? Ezek az emberek összeülnek, és döntéseket hoznak, és miután 2012 az az év, amikor a lélek minden emberben tudatossá válik, egyszercsak a döntésnél azt fogják mondani sorban, hogy valami kapcsán nincs jó érzésem, és olyan döntéseket hoznak majd, amiket nem vártunk volna tőlük.

1987 volt az az év, amikor a Berlini fal leomlott, és ugyanabban a helyzetben vagyunk most...

 

Riporter.:

Azért legyünk itt óvatosak a kijelentésekkel, de ami megfontolandó, hogy emberek akik az előző évek során 10-20 év során az elnyomó rendszert kinyilvánították, most kezdenek valami mást kinyilvánítani. Ha ez a letétemény benne van a fejlődési lehetőségben, akkor dolgozni kell rajta.

Minden közéleti személyiségnek van családja, ez nem kell direkt az adott személy legyen. Lehet, hogy valamelyikük férje, vagy felesége azt mondja, te figyelj, amit ez vagy az csinál, azt nem tartom jónak...vagy a gyerekek. A környezetben egészen sok minden változik. Ha közülünk egyre többen az új világot látják, és nem azt nézik, mi történik a meglévőben, ez döntő lesz, akkor mi ezt realizáljuk.

Ez 2012 és 2015 között megtörténik. A szellemi világ azt mondja, az egész rendszer megváltozik, mert a döntéshozók a keretfeltételeket megváltoztatják majd. Azt mondják majd, ezt mindig is így kellett volna csinálni, most stimmel.

 

A legszebb a beszélgetésben a 2012-n túli perspektíva megmutatása, az eddigi 2012-t érintő témákkal ellentétben.

Köszönöm a beszélgetést.

 

 Javaslom a  www.dein2012prozess.de  honlap felkeresését a további információk érdekében.

 

 

Fordítás: Mélvin-Maja / 2012-08-21

 

( A könyvet várhatóan beszerzem – ha majd megjelenik – és további beszélgetéseket szervezünk a témáról. )