Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

A szíveteken keresztül tudtok kapcsolódni (Az "esemény" váróinak írtam 2013. nyarán... (emlékeztető)

  Ezt az esemény csoportnak írtam,de ide is kirakom, mert fontos infók vannak benne mindenki számára. 

                                                              Szeretettel:  Shana

      Sziasztok Drágák!


         Én a magam és csapatom nagyon is gyakorlatias részét ideraknám Nektek, ha megengeditek (csak egy gyors összegzés a jelenben...):

http://kristalyhang.wordpress.com/2013/07/26/ashtar-kommunikacio-az-uj-korban-2013-07-24/

         Egy kicsit egyszerűbben és valóságosabban, hogyan is vagytok képesek elérni a tiszta kommunikációt (nem csatornázásként), a saját életekben tudatosan dolgozva:

           a legtisztább kommunikációt a szíveteken keresztül éritek el elsősorban az emberi formátokhoz tartozó saját magasabb tudatosságotokkal, ami a lélekhangotokon keresztül jelenik meg bennetek. A szíveteket nem fent a koronacsakrában találjátok, hanem bent lent, önmagatokba nagyon mélyre bemerülve. Minél mélyebbre tudtok merülni, annál magasabb, tisztább tudatossággal kapcsolódtok. Amikor a koronacsarán keresztül kommunikáltok, akkor a mentál struktúrátok fogalmi struktúráján aszerint tolul minden információ, amilyen tudatosságban vagytok.  
           Ehhez célszerű kidolgozni a személyes érzésmintáitokat, és minden hitrendszertől megszabadulnotok.Vagyis amilyen mértékben képesek vagytok a jelen hálóról lecsatlakozni, annál tisztábban és közvetlenebbül kapcsolódtok elsősorban a saját energetikai családotokhoz, segítőitekhez és azokhoz, akikkel a felsőbb tudatosságotok együtt dolgozik. 

http://www.szivkozpont.eoldal.hu/cikkek/tudatossag/szivkozpontba-bejutas.-gyakorlati-utmutato....html

           Sok téves információ kering, attól függően ki milyen tudatosságban milyen tudati mezőre kapcsolódik rá, és onnan miket halászgat lefelé és azt hogyan fordítja le a saját rendszere.

           Tehát az elsődleges a saját magatokkal való tiszta kapcsolódás, sőt ha egyre bátrabbak vagytok, akkor a jelenlegi struktúrátok tudatos bontása, a személyiségetek lebontásával egyre inkább a valódi saját magatok fog rajtatok keresztül tevékenykedni, megnyilvánulni.

            Tehát valójában nem nagyon kell semmit kitalálnotok, hogy miért is jöttetek, kinek mi is a feladata, mert azt a magasabb részeitek nagyon jól tudják, és ezt kívülről nektek senki nem fogja odarakni semmilyen csatornázáson keresztül. Tehát a saját egyedi rendszereiteket nektek kell annyira lebontani, hogy be tudjon áramolni a valódi lényetek, átadni az irányítást, a vezetést, mivel ti  itt, az emberi formátok "csak" az a lélekrész, aki ide le lett helyezve és most ébredezik arra, hogy vajon miért is van itt valósan.

            Mutatom a saját példámat hogy könnyebb legyen megértenetek:

            Pásztor Judit-ot mint személyiséget lebontattam pár év tudatos munkájával, miközben a formát is folyamatosan alakítottuk át, hogy aztán Shana aki Juditkának az Isteni Énjeként értelmezhető, teljesen átvette a formát.

            Amikor azt mondom a családom, és a 3-as frekvencia csapata:
            valójában a 3-as frekvenciában nagyon sok energetikai család és csapat közös munkája találkozik. a 3-as frekvencián belül van jelen a Krisztus-tudat, ami egyben az Új Föld és kristályháló tudatfrekvenciájára is átkapcsol, Ashtar béke fenntartó csapata, vagy pl. az én Merlini energiám, amin keresztül a az Új teremtés Kódokat hozzuk és a Tiszta Tudati Információkat horgonyozzuk be, a belső földdel való kapcsolat Myriel kozmikus szülőmön keresztül... tudományos részleg, akik azon kísérleteztek rajtunk, velünk együttműködve, hogyan tudjuk a formát átalakítani, felkészíteni a tudatváltásra, az átalakulásra, hogy elbírja... ehhez elég a 3-as (333) frekvenciára hangolódni és máris megjelennek a segítők technikákkal, energiákkal, akár közvetlen átalakító, beavatkozó segítségekkel, persze mind ehhez tudatosság is társul, akkor válik valóssá az egyén számára. Ezen a csapaton belül kapcsolódhattok a merlini energián belül a felemelkedett mesterekhez (Adamus St. Germain, Serafis Bay, Lady Nada, Kuthumi stb... pl ) akik szintén nagyon erősen és tudatosan támogatnak minket, hisz ők érzik át a leginkább az átalakulásunkat, mivel ők végig mentek rajta valósan, bár most kissé más és máshogy történik. 

             Mi van még itt?

             Valós gyakorlatias segítség amire szükségünk lenne a társaimnak, akik már évek dolgoznak a háttérben:

             nagyon sok jelen és majd az átalakulás fázisainak információit modellezték be a fenti társaink rajtunk keresztül. Ezek olyan összetett tudati információk, amiket képtelenség leírni, erről majd ki kéne hogy menjenek az embereknek számítógépes grafikák, animációk. Itt vannak nálunk a képi mozija, energetikai folyamati a teljes átalakulásnak, és felemelkedés ütemének, programjának, folyamat részeinek. amin az egész emberiség fog valójában végig menni, mindenki a saját maga tudatossági ütemében. 

             Ehhez szükségünk lenne számítógépes grafikusokra, akik képesek felfogni ezeket az információkat, és képileg megnyilvánítani a modellábrákat.

             Ez egy valós segítség  rész, amihez tényleg már most kéne a valós segítség!!!

             Vannak akikkel ez a tudati átalakulás az elkövetkezendő pár évben fog történni, de ez egy hosszabb távú folyamat, 20-100-150 évben gondolkodunk kb... amikor a teljes bolygót nézzük. Sok olyan információ is van, hogy szétválás lesz, és marad a dualitás... Az én társaimmal mi azt látjuk, hogy az a verzió fog megnyilvánulni, hogy mindenki emelkedik, és teljesen zárul a 3.dimenzió hálórendszere, és teljesen bomlik is.

             Amikor a pénz kiegyenlítődéséről beszélnek és azt sugallják, hogy majd kívülről fog nagyban megoldódni, letartóztatásokkal, meg elveszik és szétosztják alapon...

             Nem sajnos nem..., mi nem ezt látjuk, hogy így lenne... ezek igazából azt kell, hogy mondjam, a csatorna és a hozzá tartozó tudatosság tudatszintjének megfelelő információk csupán.

             Ehhez, hogy a valós kiegyenlítődés megtörténjen, előbb elég számú magas tudatosságú létezőnek itt a bolygón saját magán keresztül ezt elő kell tudni hívni. 

             Erre már tavaly elindítottunk csoportokat, sőt többször be is raktuk a kollektív tudati térbe azt a mintát, hogyan is történik a valós kiegyenlítődés. Akkor fog láthatóbban megnyilvánulni, ha elegen fogtok magatokon keresztül velünk együtt ezen belül dolgozni és ezt előhívni magatokban, akkor fogja a külső, látható valóságunkban is megmutatni magát valamilyen formában, ami nem feltétlen letartóztatás, vagy újraelosztás. Erről a részről valójában még fent is megy az előhívás velünk összehangoltan, mire hogyan vagyunk készek mint emberiség, hogy minél finomabb, kíméletesebb legyen az átmenet.

             Az igazság kimondása, leleplezések:  valójában ehhez is arra van szükség, hogy ne csak odakint a külső világban legyenek harcos lebuktató minőségek.

             Akkor tud majd valósan, nagyot ütve egyre inkább lehullani az illúzió, ha az eddig fenntartott hamis információs hálórészeket sokan, minél többen lebontják magukban, és lekapcsolódnak róla valósan. Minél többen fogjátok nem fenntartani saját figyelmetekkel, amivel éppen azt figyelitek, hogy mikor bukik le, mert ezzel is erősítitek, mert maga figyelemből nyeri az energiát az a tudati háló illúzió.

             Tehát ha minél többen dolgoztok magatokban saját legbelső igazságotok kimondásának felvállalásán, a saját életetekben, a munkahelyeteken, a családotokban, akkor fog egyre erősebben berezegni a tudati térbe az Igazság felvállalása, kimondása, és az fog megjelenni a külső világban is, akár abban a formában, hogy a Médiában tömeges bejelentések lesznek. 

             Mondjuk ha mind akik ezt olvassátok egyre inkább képesek lesztek a saját segítőitekkel valósan kapcsolódni, kommunikálni, megengedni, hogy dolgozzanak rajtatok keresztül, azzal egyre több emberen keresztül rezeg be ez az energia kollektív tudati térbe, ti magatok, magatokon keresztül bontjátok a fátylat, és így fog majd először azok számára látható válni a segítők akik ezzel dolgoztak, és majd rajtatok keresztül egyre többek számára, majd a végén akár a médiában is. 
            Tehát fordítva történik kedvesek, fordítva!!! 

            Vannak, akik most is látják őket, de ti attól sosem fogjátok látni, mert oda magatokon belül kell eljutni, ez kívülről senkivel nem történik meg... 

            Tehát Minden rajtatok múlik, ezért vagytok itt, rajtatok keresztül dolgozódnak ki a minták, tehát ne várjatok kívülről semmire, mert Ti magatok vagytok a szövet, a minta amiből összeáll ez a valóság, amit csak ti, magatokon keresztül tudtok lebontani!!!

             Ami még fontos segítség lehet jelen pillanatban számotokra, az a hangfrekvenciák!

             Bármi ami nem tanult, nem elmében kreált, nem vezetett, hanem spontán hangrezgések kiadása leginkább a szívmembrántok hangjára hangolódás, az megnyit titeket, kicsapja az elméteket, és így hangkódokban tisztán megkaphatjátok a saját információs csomagjaitokat, amik szépen bontani fogják magukat, és észre fogjátok venni mikor mit kell tennetek és egyre tisztább információkra tudtok majd ráhangolódni, ahogy a hangfrekvenciákat egyre inkább megismeritek. A felsőbb kommunikációnk nem a fogalmi struktúra, hanem afölött van, amolyan tudom, látom, érzem egybenként... tehát a szavak szintje már egy lebutítottabb verzió, és hiányos... Törekedjetek az új kommunikációs formákra, energiacsomagok fogadására, azok tudatos kibontására.

              Tehát legfontosabb rész amit minden pillanatban tehettek, az a saját önmunkátok magatokon, mert az un. "esemény" valójában csak akkor lesz számotokra valósan megtapasztalható, érzékelhető.

               Tehát a hálóról való lecsatlakozás, hitrendszerek kiírása, szívbe be, lélekhang megtalálása, eredetmagba be, Isteni Énnek a teljes vezettetés átengedése... a többi már történik magától és jó móka !

                És nem sokára nyílik az Oroszlán Kapu! 

                                                                          Szeretettel

                                                                                        Shana és 3-askáék :)