Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

A Fordulásban III. Mag-Tudat-Háló Egységbe rendeződés, együtt mozdulás

 Frissített(emlékeztető):

kérlek jelentkezz a levelező listára, ha szeretnél a további folyamatokról értéesítést kapni, mert hamarosan írom ki, a jelenlegi fázist, hol tartunk EGYÜTT, hogy könnyebben megtalálhasd a valódi helyedet, és a valódi feladatodat.

Már bújnak ki a magocskák, a valódi tanítóink akik a kivezető utat bevilágítják  mint kísérő tudatosság lámpácskák, egészen alfától omegáig. A teljes tudati spektrumot fogják ezek a "tanító", tudatosság kísérő minőségek lefedni. Még nem ébredt magára mindenki, és vannak, akik még nem emlékeznek rá, hogy egységben fognak a társaikkal együtt működni a kísérésben. Az egész országot lefedjük, és a teljes hierarchiát fogjuk magunkon keresztül és a kísérteken keresztül átfordítani.

Hamarosan elkezdődik itt a honlapon a bemutatásuk, csokorba szedésük.

A három nagy tudati réteg, ami eddig elkülönült egymástól és egymáshoz képest ellentartásban voltak egymással, 2013. szeptemberében bealtatásra kerültek, beintegrálódtak egymásba, vagyis a poláris, duális tudatsávok beemelődtek és összekötődtek a kozmikus tudati szinttel.

Pár hete megtörtént az egymást elválasztó 3szoros kristály piramis védelem eltávolítása, így egybe értek ténylegesen a tudati rétegek. Többen kaphattatok róla képeket, is akár, sőt régről emlékezhettek úgy rá, hogy "tulipánháló".

Magyarországi szinten ez azt jelenti, hogy a 3.dimenzós (poláris) tudati sávba kötött lelkek, a 4.dimenzós nemzeti tudat síkú (duális) tudati hálóba kötött lelkek beemelődtek a Kristálytudatosság szintre, és az összekötődőtt egészen az eredetmag-kozmikus tudat szintig. 

Mit jelent ez?

Az információ egyszerre fog megjelenni az összes tudatsíkon, csak a fordítás lesz más, attól függően ki milyen sávba kötve érzékeli. De, az energi és információ csomag az egyszerre lerezeg egészen a poláris hálórész szintekig. 

Ezt úgy fogjátok érzékelni, hogy akár felébredt tdautosságú az egyén, vagy személy, akár nem, akár tud róla miért van ott ahol van, akár nem, mindenki egyszerre egy testként fog mozdulni.

Ilyen formában értelmét veszti a "szabadkarat" kifejezés, mivel már mindenki a magasabb perspektívája szerint van mozgatva, akkor is, ha esetleg a feje nem tud róla, akkor is, ha esetleg mást hisz róla, hogy miért teszi amit tesz, és miért van ott ahol van. 

Készülünk 03.15-ére ami a 3 tudati szint teljes egybehangolása lesz immár cselekvően.

Hamarosan jelentkezünk a most még különállónak látszó, vagy az eddig egymásnak ellentartónak megélt rétegek felhívásaival, hogy minden tudati réteghez a saját nyelv és fordító rendszerén keresztül szóljanak a saját szellemi vezetőik.

És ez MOST történik immár élesben, ez már nem gyakorlat  (mint az elmúlt 25 év)

Most fogjátok először tapasztalni, az EGYSÉGES TUDATként EGY TESTként mozdulást.

Lássuk, képesek vagyunk e már rá... 

 

előzmények: I.

előzmények: II.

 

 

Nem hagy békén az én drága családom a lejegyzésben, így folytatjuk. (2013.03.09)

 

 

Még mindig a spirituális kollektívtudati folyosóról szeretnének egyre mélyebb megértés adni nektek, hol is voltatok eddig, hol és merre is jártatok eddig, és hogy hova is kéne visszamennetek hamarosan mindenkinek, ahol a valódi rendrakást ténylegesen megtudjátok majd tenni, és ahol valósan tudtok majd fordulni és felállni.

 

Most van itt az ideje, ezért késztetnek engem is az írásra.

 

Itt vagyunk azon a ponton, valójában Húsvétra  (03.30. ) fogtok remélhetőleg sokan eljutni arra a pontra MOST először valósan, amikor már nem eljátsszuk a Húsvéti Misztériumjátékot, hanem bizony sokatok ténylegesen átéli, és átfordul, hasonlóképpen JézushozDe nem ám úgy, ahogy ezt eddig eljátszották nektek, ahogy eddig elhitették veletek, és ahogy eddig ebben gyakorlatoztatok.

 

Egyáltalán nem fogtok semmiféle keresztre felfeszülni (valójában eddig feszítettétek magatokat meg) , és nem fogtok vérző, átlyuggatott sebekkel, és átszúrt bordával a napon aszalódni. És nem fogtok semmiféle nehéz kereszttel, a vállatokon hétrét görnyedve végig menni egy kívülről ítélő, bíráló vagy sajnálkozó tömegen sem, és nem is fogtok senkit megváltani, csak és kizárólag magatokat, az eddigi magatoktól, akikkel eddig tévesen azonosítottátok magatokat.

 

A Mag-népe fogja most először tömegesen, egyszerre megélni valósan,  a valódi krisztusi mag-otokba bejutást, és az azon keresztüli átfordulásotokat, felébredéseteket, és felemelkedéseteket.

 

Mert Ti-Mi vagyunk azok, akik azért jöttünk, hogy elsőkként tegyük ezt meg a bolygón. Valósan!

 

december 21-ével a lehetőség nyílt meg rá számotokra, és már akkor mondtuk, mutattuk, hogy a tavasz lesz az igazi finálé itt sokak számára.

 

Ti-Mi, Mag-Ok rendelkezünk és rendelkeztünk itt sokan azokkal  a képességekkel, hogy ezt megtegyük elsőkként. Ti-Mi vállalatuk, mi lettünk erre eredetileg teremtve a kezdetektől fogva.

 

Ti-Mi hordoztuk mag-unkban végig azt a tudást, kódokat, csomagokat, sok évezreden keresztül,  rejtegetve, titkolva, kicsinek mutatva magunkat, bujdosva, hogy ki ne derüljön, ne látszódjon kik is vagyunk mi valójában.

 

Most nyílnak a kódjaitok, és mostanra fogtok kedveseink teljesen felébredni, ráeszmélni, hogy Ti valójában kik is vagytok, és miért is jöttetek.

 

Amit eddig csak homályosan éreztetek, mintha nem idevalók lennétek, mintha nem tudnátok belesimulni, beállni ebbe a világba, belemerülni, mind, akik eddig kívülállónak éreztétek magatokat, és láttatok tisztán mindent, átláttatok mindenen és mindenkin, egy amolyan legbelső igazságpontotokból, de senki nem akarta meghallani azt, amit félve, halkan, vagy néhány bátor kis társatok harsányabban, de ki-ki mondtatok, most nap-fényre kerül.

 

Most láthatóvá válik, most lehullnak az állarcok, most leveszitek az utolsó kis rejtegető jelmezdarabkáitokat is, és meglátjátok egymást valósan, hogy kik is vagytok Ti, és miért is jöttetek.

 

Kik is a társaitok, kik is azok, akik valósan mellettetek állnak, és miért pont ők.

 

Minden szerep a végéhez érkezik most, és felismeritek egymást.

 

De ez a felismerés azokkal fog megtörténni, akik átfordulnak magukban a túloldalra, akik még nem készek rá, akik még bújócskázni akarnak, azok ebből nem sokat fognak tapasztalni, számukra egyelőre nem lesz feltűnően érzékelhető, felismerhető hogy ki kicsoda.

 

Tehát senki ne essen pánikba, ha még sokan fognak ugyan úgy hitetlen tamáskodni, gyakorolják már egy jó ideje, senkit sem hibáztathatunk azért, ha egy berögzült szokásától nehezebben válik meg. Ismerjük az érzést mindannyian, akik felemelkedett mesterek vagyunk, ezért is vezetik ezt a fordulást olyanok mind két oldalról, akiknek igen nagy gyakorlati tapasztalata van a fizikai síkból való ténylegesen felemelkedésben. Ráadásul most még izgalmasabb a történet, hisz ezt testtel együtt tesszük, most nem lényegítjük át a formát a régi módon.

 

Ezért kérünk Titeket, ne csodálkozzatok, ne hüledezzetek, ha egy kissé lazák, szabad szájúak, szókimondók vagyunk, és nem nagyon szépítjük, díszítjük a mondandónkat.

 

Ne is várjatok tőlünk az eddigi ismereteitek szerinti kedvességet, hízelgést, elkendőzést, hogy féltsük az érzéseiteket, nehogy megbántsunk titeket. Nem az a dolgunk, hogy tovább ringassunk, hintáztassunk, altassunk. A részegembert sem józanítja ki, ha még öntünk a szájába egy kis alkoholos, bódító nedűt.

 

Mind, akik valaha belemerültünk az anyagba és képesek voltunk onnan felemelkedni, megjártuk a legmélyebb bugyrokat, megtapasztaltuk a legsötétebb sötétséget, szembesültünk a legmélyebb poklok poklával is. Nem olyan ijesztő ám az, mint gondolnátok.

 

Tudjátok, ha sok ilyen körön vagytok túl, már nem kábítanak a bár szépnek, rózsásnak hangzó, de üres, tartalmatlan, szórózsafüzérek, mert átláttok rajta, hogy nincs mögötte semmi, csak üresen kongó, élettelen szavak egymásra halmozása, valós energiák nélkül. Halott szavak, halottak szájából, akik azt szeretnék álmodni, hogy élnek, és egymást hitegetik, és altatják egyre díszesebb csomagolásba burkolt frázisokkal.

.........

 

 

És most nézzük azt, miért is születtetek ide most olyan sokan egyszerre, egy időben.

 

Kik is vagytok Ti így Egy-Ütt?

 

Kicsit túlzsúfoltnak tűnhetett számotokra, és szűknek eddig ez a tér, amibe mintha nem férnétek bele, amiben össze vagytok nyomva, be vagytok préselve, sokan egymással egy-egy tudati szűk cellácskákba összezárva. Sokszor szinte egymás pici lábacskáján taposva, egymás hátára mászva, egymás oldalába könyökölve tudatatok csak elférni.

Igaz?

Éreztetek ilyet?

 

Hát ez nem véletlen.

 

Mert Ti ide túl hatalmasak vagytok!

 

Ami befér a testetekbe magatokból az még csak hagyján, de az a hatalmas energiátok, ami körülöttetek van!

 

És Ti ezt érzitek, ezt éreztétek sokan, hogy egymástól nem fértek el szinte. Mint Gulliver Liliputiban, és ennek ellenére megpróbáltatok láthatatlanok lenni.

Már nem kell szerencsére, már egyre inkább megmutathatjátok magatokat.

 

Tudjátok miért érzitek úgy, hogy nem fértek el?

 

Mert még többen fekszetek, ahelyett hogy állnátok.

 

És most fogtok felállni végre, és ezzel nem csak, hogy több lesz a hely területileg, hanem jobban rá is láttok majd mindenki másra.

 

Shanának mutattunk róla képet, hogy is néztek ki jelen pillanatban.

 

Úgy képzeljétek el, hogy van egy hatalmas terem, egy amolyan sötét terem, mint egy filmgyár stúdiója.

Mindannyian ebbe a hatalmas stúdióba jöttetek most be, születtetek be, és eddig itt gyakorlatoztatok.

Ebben a stúdióban ugyan olyan pozíciókat vettetek fel, mint azok, akiknek majd megy ki az adásotok a stúdióból, és akikhez ki fogtok majd menni, megmutatni, hogyan tudnak majd ők is felállni a nagyon régóta fekvő helyzetükből.

 

Mindenki a hátán fekszik hanyatt, és úgy nézi a saját történetét és a többiekét, ami belőletek vetül egy sötét homorú kupolára. Ez a közös vetítésetek. Hasonlóan képzeljétek el, minta a Planetáriumban. 

 

Így néztetek együtt eddig együtt egy közös mozit.

 

 

planetarium4.jpg

 

 

 

De a bátor társaitok közül egyre többen kezdték el levenni a figyelmüket a közös vetített kupoláról, és elkezdtek egyre többet magukra figyelni, szerették volna felfedezni magukat máshogyan. Valójában akkor aktiválódtak az első emlékező kódjaitok, kulcsaitok magatokban, magatokról. Ezért eleinte csak elkezdtetek oldalra figyelgetni, próbáltak forgolódni, és a mellettetek lévőket is megnézegetni, és kíváncsiak lettetek, hogy mit is csinálhatnak mások. Ekkor mentetek ki a spirituális folyosóra, amit rózsaszínnel jelöltünk nektek. Megjegyzem nem véletlenül.

 

Itt kezdtétek el megnézegetni, hogy vajon mások hogyan is próbálták a sok fekvésben teljesen elzsibbadt tagjaikat egyre ügyesebben mozgatni, egyre több mindenre emlékezni, vagy magukon keresztül egyre több emlékeztető üzenetet, energiát behozni.

 

Tehát még mindig fekszetek, csak a figyelmetek terelődött át a nagy közös kupola képről egy kisebb részletére a közös vetítésnek, ez a spirituális mozi csatorna adása, ha fogalmazhatunk így.

 

Aztán akik már rájöttek, hogy ebben a közös filmnézésbe ugyan úgy belezsibbadtak a végtagjaik, ugyan úgy elkábította őket a látvány, de még az sem volt a valódi, azok szépen abbahagyták ezt a nézelődést is, és valósan elindultak befelé, lefelé.

 

És először csak gyakorolgatták a hasra fordulást, és kezdtek szépen négykézlábra állni, egyre többször egyre ügyesebben felemelve a kis fejecskéjüket. Majd a négy kézlábról egyre többször sikerült felülnötök, ahonnan már egészen jól láttátok a többieket, így egyre messzebbre láttatok el köztük.

 

Szinte ugyan azokon a fejlődési fázisokon, folyamaton mentetek és mentek majd keresztül egyre többen mint a pici babák, csak ez elsősorban a tudattal, az érzékeléssel, az észleléssel történik, és ehhez még hozzá fogjuk venni most a testet is, hisz a testtudatnak is meg kell tanítani ezt a felállást.

 

 Egyre többen kezdtek most már ebből a fekvő állapotból éppen felállni, és így egyre inkább ráláttok a még fekvő és rettentő fontos dolgokkal foglalkozó, izgő-mozgó kis barátaikra.

 

fejlodes-kislany-babasorozat-620.jpg

 

 

Mivel az állásotok még bizonytalan, és labilisak az első lépesek, amikkel egyre bátrabban próbálkoztok, gyakran léptek rá azok lábacskáira, kezecskéire, akik még fekszenek.

 

És ezért ők nagyon-nagyon mérgesek tudnak lenni rátok. Sőt rátok is szólhatnak, hogy ezt nem illik, ezt nem így szoktuk, tessék visszafeküdni szépen, és csak bámuld tovább a kupolát te is, és tedd azt és úgy, ahogy a kupola felől jön az instrukció.

De már nem lehet megállítani Titeket, már nem lehet visszafektetni Titeket, se a spirituális vetítésre, se a nagy közös mozira, hisz ebben a felállt állapototokban már emlékeztek rá, hogy kik vagytok, és egyre inkább felismeritek a többi társatokat is.

 

/közbevetés: ahogy kerestük a képeket az íráshoz, közben még nagyobb megértést kaptam arról, hogy miről is szól ez a felállási folyamat, amit pár hete energetikailag le is demóztattak a társaimmal a kozmikus szüleim.

Ugyan azokon a fázisokon megyünk keresztül a Tudattal valójában, mint kicsi baba korunkban itt a fizikai síkon, a 3.dimenzió törvényszerűségeit megtanulva, abban egyre biztosabban megállva, és mozogva a 3.d-s tudatunkkal.

Most viszont a Tudatnak ez a felállása már az 5.dimenziós érzékelésünkbe állít fel minket, de a folyamat valójában ugyan az,. és hasonlóak a fázisai is.

Erre fogunk hamarosan gyakorló, amolyan játszó csoportokat szervezni, ahol ezeket a tudati felállás fázisokat tanulhatjátok meg, gyakorolhatjátok.

Nagyon izgalmas, és valós tanulás, tapasztalás és kihagyhatatlan!

Hamarosan indul az 5.d-s babajátszóház/

 

 

Tehát egyelőre sokan, zsúfoltan vagytok itt ebben a kis térben, térségben, a Kárpát-medencében, mint egy anyaölben, éppen megszületendőben a burokból.

 

Sok kis mag-ocska vagytok Ti, akik rettentő sok tudást, képességet, információt hordoztok magatokban, amit már elő is hívtatok, és már feszül a közös összetartó zsákotok, amiből nem sokára kirobbantok, és teríteni fogjátok ezzel az ősi-kozmikus tudásunkkal újra az egész bolygót.

 

 

 

magok.jpg

Kép: KeDo 2010.

/ez kép annak idején egyszerre jelent meg bennünk KeDoval,

csak ő képes ilyen szép, és látható formába is rendezni, mindenki legnagyobb örömére/

 

 

 

Ezért érzitek ennyire erősen a tolongást, a súrlódást. Ezért érzitek, hogy nem fértek el, mert már terjednétek, már árasztanátok, de még nem nyílt ki az összetartó burok.

 

Még feszültök, még egyre erősebb belső töltés képződik a közös tudaton belül, rendeződés, forgolódás, ahogy egyre több külső réteg hántódik le még rólatok.

 

Ahogy teljesen lecsupaszodtok a rátok ragadt tudati rétegektől, és már csak önmagatokban fogtok állni, megtaláljátok a valódi helyeteket, és feláll a közös Tudati-Mag-Háló. Magától. Vagyis magatoktól.

 

Már semmi mást nem kell tennetek, csak egy-két téves tudati réteg blúzocskát, pulcsikát, kabátkát levenni magatokról, és egyből a helyetekre fogtok kerülni.  Nem kell sem meditálnotok ezen, nem kell már semmit létrehoznotok, mert a Tudati-Háló Ti magatok vagytok, már rég készen van, csak Ti nem vagytok még teljesen kész, hogy ezt fel is ismerjétek, kik vagytok, milyen valós feladattal jöttetek, hogyan kapcsolódik ez a többi tudati-háló-társaitok feladatihoz.

 

Mindenki egyedi, fontos képességgel, készséggel jött. Mindenkinek meg lett tervezve a helye. Nincs más helyetek, Egyetlen Egy helyetek van ebben a közös hálórendszerben.  

 

Azzal segítetek most a legtöbbet, ha támogatjátok ,egymást, hogy felismerjék a helyüket, felismerjék a képességüket, a többi már jön magától. Már mindent elterveztetek közösen, már csak emlékeznetek kell rá. Ennyi a feladatotok.

 

hamarosan folytatjuk…

 

Mi akik Ti Vagyunk!

 

/Igen, ezt szerettem volna már én is megosztani veletek, hogy egy jó ideje leginkább egymást csatornázzuk, mert már annyira közel vagyunk a közös Egy-Tudat-Hálonkhoz, ahol Mi Egy-Nagy-Család Vagyunk, hogy valójában teljesen mindegy melyikünk szája a szócső, mindegyikünkön keresztül  ugyan azt mondjuk, csak kicsit más formában, attól függően, melyik társunknak mi az egyedi feladata a közös-hálón belül. Tehát az információk, sőt még a képek is szinte egyszerre jelennek meg mindenkiben, és minden társunk úgy fordítja le csodásan, ahogy annak az az ő egyedi területét tekintve szükséges, hogy tolmácsolásra, fordításra, formába rendezésre kerüljön. /Shana//

 

polaris-dualis-galaktikus-kozmikus-rendszer---kep-v3.jpg

katt a képre, hogy nagyobban lásd