Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

A Fordulásban: Mikor tudod valósan ott hagyni a vetített történeted? Mikor jön az egyel valósabb valóság? II.

 

Előzmény:  I. rész

 

Mire is volt jó ezt valósan megtapasztalni?

 

Vajon miért is raktam oda magamnak a lelki-tudati fejlődésem, emlékezésem egy pontjára egy ilyen meghökkentő, sokkoló tapasztalást, tesztet?

 

Egyrészt, hogy lássam, és újra emlékezzek, hogy ki is vagyok én.

 

Lássam, hogy hol is tartok valósan a történetben, hova fejlődött, hol tart a Juditka lélekrész, és a hozzá tartozó tudat.

 

Mire van már kész, mennyi félelem, mennyi képtelenség van még benne.

 

Lássam és felismerjem, hogy milyen lélekmélységeket nem ismertem még fel, amik egyszerűen nem engednek innen addig tovább lépni, amíg fel nem ismerem, a tudat fényére nem kerülnek, milyen érzéstartalmak vannak még rejtetten, amik fölé még nem emelkedtem magamban, vagyis a Juditka részem még mennyire öntudatlan.

 

Valójában egy érzés leltárt tartottunk, félelmekből, ragaszkodásokból, képtelenségekből. Ezekkel aztán tudtam utána tudatosan dolgozni.

 

Ami még biztos, hogy amíg nem tudjuk, hogy mi lesz utána, amíg arról nincs képünk, elképzelésünk, megértésünk, addig egyszerűen nem biztonságos a tudatnak valósan mozdulni.

 

Úgy éreztem magam, mint a kicsi gyermek, mikor csak néz értetlenül egy csomó mindenre ebben a fizikai világban, míg meg nem ismeri, meg nem tanulja.

 

Na, ugyan úgy éreztem magam ebben a visszafele haladásban, hogy még nem tudok felállni, még nem tudok egyedül járni, még gyakorolnom kell.

 

Erre szolgál a spirituális tapasztalatszerzés, ezért olvastok valójában olyan sokat, ezért hallgattok annyi égi üzenetet, ezért meditálgattok annyit, elképzelve, hogy milyen is lehet az a más állapot, mint amit eddig ismertetek. És ezért jártok annyiféle tanfolyamra, ezért sajátítotok el annyiféle technikát, ezért próbálkoztok sok féle módon egyre tudatosabban teremtgetni.

 

Valójában ez a spirituális gyakorlatszerzés időszaka, a spirituális-személyiség építés.

Azt mondom, hogy egyszerűen kihagyhatatlan és szükségszerű fázis ahhoz, hogy majd ha eljön az ideje, és tényleg készek lesztek rá, akkor valóban elindulhattok a valós valóságba a vetítés helyett.

 

Így már értitek, miről is szólt az eddigi közel 20 évünk kollektíven?

 

Még nem a valódit éltük meg spirituálisan, nem. Egyáltalán nem... még csak úgy csináltunk, mintha azt élnénk... még csak eljátszottuk, elképzeltük, hogy milyen is lenne a tudattal kilépni, átfordulni a valós valóságba.

 

Ezt gyakorlatoztuk le pár héttel ez előtt a kozmikus szüleim segítségével, ahogy egyrészt végig mentünk gyorsítottan energetikailag azon a három tudati és lélekevolúciós cikluson, ami nélkül szintén senki nem jut át, és fordul át a valós valóságba.

 

Akkor ott a fordulás pontjáig tudtunk haladni, és kaptam is kérdést, hogy na de mi van az után.

 

Most vagyunk benne az azutánban, én most vagyok benne a fordulásban, ahol bizony én is elakadtam megint... nem olyan könnyű ám az... még nem tudom elképzelni, és addig bizony nem vagyok rá kész... van egy időszak amikor a régi már nincs, az újból meg még semmi, de semmi nem látszik.

Ilyenkor mindig visszanyúlna a tudat, hátha valahol a régiben talál még valami kapaszkodószerűt, embereket, kapcsolódásokat, olyan tevékenységeket, megoldási módokat amik eddig működtek... De nincs semmi a helyén... semmi... Most ebből kaptam egy nagyon erős ízelítőt, hogy a régi teljsen el, az új meg még sehol...

Azon kívül még mindig folyik összegzés, még mindig folynak bennem előhívások erről a három nagy fázisról, hogy melyikben miken is megy keresztül egyrészt a tudat és ahhoz milyen lélekminőségek tartoznak, hogy ez lejegyzésre kerüljön a legtisztább, legegyszerűbb módon, amolyan térképnek, de igazán biztonságos, egyszerűen felfogható térképnek számotokra.

Mert bizony mindenki ezen megy keresztül, mivel egyetlen út van, amit annyiféleképpen jártok be, ahányan vagytok. Én azt jegyzem le, hogy mi az ÚT maga, aminek kihagyhatatlan részei vannak, és akik már megtették magukban, azok bizony addig a lépcsőig felismerik és rálátnak a többiekere is, hogy ők hol tartanak magukban. Minden lépcsőn, fordulóban, emeleten ugyan azokkal a minőségekkel találkozhattok.

 

Hogy melyik tudati fázisnál, melyik lépcsőnél, emeleten milyen segítségek könnyíthetnek, erre már a társaimmal egy komplett táblázat van születendőben, ami valójában az egész spirituális piacon rak rendet, hogy mikor, melyik fázisnál milyen hasonló technikák miben, és meddig tudnak segíteni.

 

Itt egy szörnyen nagy összevisszaság van jelen pillanatban, és mindenki, aki éppen ahol tart, azt hiszi, hogy az a megváltása éppen aktuális kulcsa, majd aztán rendszeresen csalódást éltek meg egy idő után, mikor úgy érzitek még sem működik, és mégis úgy tűnik nem jutottatok vele oda, ahova képzeltétek.

 

Ebben rakunk most együtt rendet, mert már nagyon sokan vagytok akik szinte minden fázist bejártatok, már mindent feltérképeztetek magatokban ezen technikák segítségével, a spirituális kolletívtudati folyosó minden zugát bejártátok, minden lehetséges szobába bekopogtatok, megnéztétek, ki hogya és mit csinál, és még sem tudjátok valahogy abbahagyni az állandó keresést, az újabb segítség igénybevételét.

 

Pedig már sokatoknál ott van minden, már mondhatni kész vagytok, csak egy kicsike rumli van, mert látszólag összevissza jártátok be saját magatokat.

 

Onnan veheted észre, hogy kész vagy, hogy már akármerre indulnál is el, mindig ugyan azok játszódnának le újra, amiket már ismersz, amiket már valójában körbejártál, tehát már csak ismételgethetnél. Mintha ugyan azt a videót raknád be újra és újra, hátha most egy kicsit más lesz a története, hátha végre sikerül átírni a történet végét. :)

 

De nem!

 

Itt, ezen a síkon, ezekben a vetítésekben nincs amolyan happy end, mert az már nem itt, és nem úgy jelenik meg, ahogy te jelen pillanatban el tudnád képzelni.

 

Ez lenne a legfontosabb, ezt felismernetek, elfogadnotok, hogy tudjon a tudatotok, a figyelem, a fókusz iránya változni.

 

Mert amíg azt hiszed itt fog megjelenni számodra az, amin ennyit dolgoztál, amiért elindultál egyáltalán, addig ideragasztod magad a vetítésbe, miközben a szépen átszőtt szöveted színén meg várnak azok a csodás elemek, amiken itt a fonákján annyit, de annyit dolgozgattál.

 

Célszerű egy még magasabb perspektívából az egész eddigi történeteket egyben megnézni, minden elemét, minden fázisát, hogy lássátok mi is van meg bennetek, és hol is vagytok valósan.

 

Úgy képzeljétek el az eddigi élettörténeteteket, mint annak a fonákját, amiért valóban jöttetek.

 

Azért nem látjátok egyben, mert mindig az éppen adott részletbe fókuszáltok bele egyrészt, másrészt, mert ez a valóditoknak amolyan kifordított szimbolikus ellentéte. Néha azt mondom rá, mintha a valódi tervetek fonák paródiája lenne, de amolyan drámai hangvételű.

 

Nagyjából mindennek, amiért valósan jöttetek, annak pont a legerősebb hiányait élitek meg a legintenzívebben.

 

Ez olyan, mint egy edzés, ahol pont a valódi, előhívandó képességeitekre erősítenétek, izmosítanátok magatokat, a lelketeket. csak ebbe nagyon belefelejtkeztetek, és mivel annyi ideje ezt élitek, el sem tudjátok képzelni, hogy mit is terveztetek valójában.

 

Pedig ott van, és gyönyörűen látszik.

 

Sőt, azt mondhatom, hogy mind, akiket eddig láttam, annyira csodás, izgalmas, és szellemes történeteket választottatok, írtatok magatoknak!

 

Minden vetítést, történetet ámulattal nézek, milyen kreatívak tudtok lenni, miközben nagyjából ugyan azt a történetet játssza mindenki, csak más minőségben, más szereplőkkel, más díszletekkel, más szinten, más hangsúlyokkal, attól függően, mi volt az eredettervetek.

 

Ilyen értelemben és rálátással teljesen értelmét vesztik azok az információk, amik azt mondják nektek, hogy bármi lehetsz, bármit választhatsz.

 

Igen, valóban, a saját történeteden belül, a fonák oldalon van egy látszólagos szabadságotok, egészen addig, míg azon belül vagy.

Megválaszthatod, hogy hogyan csináld, milyen eszközöket vegyél hozzá igénybe, milyen formát adjál neki, merre haladj. Mivel úgy is az a cél, hogy az egészet bejárd előbb-utóbb, valójában teljesen mindegy merre mész, mit választasz az adott pillanatokban, úgy is ugyan oda fogsz jutni legjobb esetben. Hisz a cél bejárni a fonák oldalatok minden fázisát, és abból azokat a minőségeket előhívni, amik a valódi élettervetekhez szükségesek. 

 

Ahogy már korábban is meséltem, Shana azért vállalta, hogy beszületik, és gyorsítottan végig megy amolyan iskolapéldaszerűen az összes fázison jó mélyen, sok mintát magára véve, mint Juditka, hogy mindenre legyen megértés, rálátás, minta, példa, ami bárkinél előfordulhat.

Közben végig kerestük a társaimmal a legkíméletesebb megoldásokat, technikákat, egyszerűsítéseket.

Most kapott igazán értelmet, hogy miért kellett az egész orvos, majd természetgyógyász, majd spirituális piacot bejárnom. Hogy valós, gyakorlati ismeretem legyen minden egyes fázisról, mi hol meddig lehet mankó, kapaszkodó számotokra, és hogyan. És hogy mikor is szerencsés elengedni az adott kapaszkodókat, melyik szinten, melyik tudatossági rétegben éppen melyiket, amikor már csak akadályozód lenne.

 

Egyelőre még csak egyéni konzultációkon keresztül segítettünk a rendrakásban, és kiscsoportosan, részleteiben.  Mostanra értünk oda, sikerült megtalálni a formát, annyira leegyszerűsíteni, hogy hogyan lehetséges akár 6-8 óra alatt az egész eddigi élettörténetből meglátni, felismerni, hogy mit és miért jártatok be, mit csináltatok már meg, milyen tudati és lelek evolúciós fázisokon vagytok már túl, miért pont olyan történetet, szülőket, társakat választottatok magatok számára a történeteitekhez amilyet, és miért pont azokat a tevékenységeket végeztétek eddig, amiket.

Most jutottunk oda, hogy "1 nap egy élet", és indulhat a valódi, eredetterved szerinti Élet, a fordulás!

 

És itt ne gondoljatok túl nagy dolgokra, mert most már minden végtelenül egyszerű, és gyors, hisz már annyi mindent megcsináltatok, már szinte minden részét bejártátok a fonák oldalnak, a teremtés, vetítés vásznatoknak, szöveteteknek.

 

Már nagyon sok részét csodásan kivarrtátok, kihímeztétek, csak azért nem látszik, mert még a fonák oldalát nézitek.

 

De bizony mikor fordultok, akkor válik majd igazán láthatóvá, hogy min is dolgoztatok eddig annyit.

Csak most még rossz irányba néztek, mint én 2 éve, amikor még nem voltam kész rá.

De most már sokan vagytok Ti is készen, mindenki a saját tudatosságában, a saját történetében.

És együtt fordulunk, kéz a kézben.

 

Ki tart velünk?

 

Kinek van kedve végre a valódi helyére beállni és együtt játszani tovább már azt a történetet, amit együtt terveztünk el, amit együtt álmodott meg a MI magasabb perspektívánk?

 

Jöttök e velünk a valóságba játszani?

 

Kérdezzük ezt mind a társaimmal, akiktől sosem tudtam elkülönültnek érezni magam. Ugyan úgy tűnt én itt a fizikai síkon egyedül vagyok, de mindig is együtt dolgoztunk, valójában még akkor is, amikor erre egyáltalán nem emlékeztem, hisz annyira beszűkültem Juditka tudatosságba.

 

Hogy tisztán értsétek.

 

Te, Én, MI azok Vagyunk, akik ezt a közös történetet írtuk és most is írjuk közösen jelen pillanatban. Sosem különültünk el egymástól, én, mint Shana és Te, és Ti a valódi eredetneveteken.

Együtt, egy közös történetet írtunk eddig is. Ehhez egy lélekrészünk jött ide be fizikai síkra, aki nálam Juditka ként született be jelen életbe, és sok életet élt meg már, és nálam már egybekerült beemelődött Shana isteni Én minőségbe, aki valójában vagyok. Még pedig úgy értünk össze egy ponton, hogy teljesen át is vettem a formát mint Shana.

Így emeljük fel azt a lélekrészünket most a fizikai formával együtt a valódi önmagunkhoz, így válunk Isten- Emberré, és így hozzuk le magunkon keresztül a mennyet a földre.

Persze nem tart még mindenki itt, és ez így van rendjén. Hisz egy nagy-nagy összefüggő tudatlánc részei vagyunk, és mindenki mindig ugyan ott mozdul ugyan azokkal a tudatrészekkel, kéz a kézben.

Hamarosan jelentkezünk, ha megszületik a forma, ahogy már csoportban tudunk segíteni a rendrakásban, rálátásban, összegzésben, fordulásban.

Addig is egyéni konzultáción tudunk a továbbiakban is találkozni.

 

Szeretettel

Shana és a Család

 

Hamarosan folytatjuk....

addig is esetleg tanulmányozzátok ezt a csodás ábrát, amivel megpróbáljuk számotokra többek között érzékeltetni egyelőre így síkban, hol is vagytok, hol is járkáltatok eddig, és hova is fogtok, hamarosan egyre többen visszajutni, ahol és ahonnan majd felismeritek, meglátjátok egymást.

Kicsit gyorsítunk a fordulásban és a helyetekre kattanásban... :)

 

Fordulásban III. 

 

 

abra_cellak_0215.jpg