Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

2015.11.25. Megértés Szellemi-Bőség Kapu szülőcsatorna Kinyílt Minden Síkon!

Hallgasd meg, és utána olvass tovább:

Szellemi Bőség Kapu felszabadító zene Komlósi Ferenc Utazás című szerzeménye

(ugyan annak idején megkért, hogy ez a szerzeménye nem publikus, de utólagos engedelmével egyszerűen azt érzem ehhez az anyaghoz hozzá kell raknom,  mert idetartozik, és segítség lehet számotokra ebben a formában is a tudati felszabadulásban, tágulásban)

 

2015. szeptember Shana lejegyzés:

"Sokan ebben az évben a megértés bőség kapuján, szülőcsatornáján haladtok át.

Ez a kollektív szülőcsatorna a dualitásból az Eredetbe fordít át titeket. 

Minden korlátozó hiedelmet, tanult, másolt hitrendszert, információt leszakít rólatok a szülőcsatorna préselő, nyomó, összehúzó, toló energia minősége.

Sokan vagytok abban a fázisban, ahol a több éves duális szakaszotok gyümölcsei érnek be.

Amiket az elmúlt 3-4 évben nagyon impulzívan, intenzíven, hatalmas érzelmi, lelki és mentális amplitúdókkal megéltetek, most NYER számotokra ÚJ ÉRT-ELEMET.

"Miért nem értesz meg engem?"

Kérdezi a Kozmikus Szellemi Gyermek. A Kozmikus Tudattal bíró Eredet-Mag Gyermek.

...

mert...

Amikor kicsi voltál, benyomtak, lenyomtak és megmondták milyen lehetsz, mit hogyan ÉRT-s, mit hogyan GOND-olj.

Megtanultál lavírozva túlélni a szellemi lenyomásodban.

Megtanultad elfogadni, hogy senki sem kíváncsi arra a TUD-ÁS-RA amit hoztál, ami benned gyárilag ott van a teremtettségek OK-án.

Ezt mind HIBÁNAK, kijavítandónak, elnyomandónak ítélte a külső környezeted.

Megadtad Mag-ad.

Elaludtál inkább, egy álomvilágba merültél, csak ne kelljen szembesülnöd a SZELLEMED halálával.

mert nem tudtad megértetni magad. 

Te sem értetted amit neked mondtak.

Számodra annak semmi ÉRT-ELME nem volt.

Mivel akkor még LÁTTÁL, HALLOTTÁL, ÉREZTÉL, és TUDTÁL!.

Láttad, hogy akik téged tanítani akarnak, semmit sem értenek, semmit sem tudnak, és az összes értetlen bizonytalanságukból fakadó kitalált szabályaikat erőltetik rád.

Mondtad volna, mutattad volna, de nem kaptál valós FIGYELMET.

Akkor senki sem figyelt igazán, ha mondtad volna, mivel szembesülniük kellett volna saját értetlenségükkel.

Könnyebb volt elhallgattatni, biztonságosabb.

Betörtél, megtörtél, egyre szilánkosabbá.

Ekkor halt meg a kristályszívedhez tartozó KRISTÁLY-TUDATOD és az alatti még mélyebben rejtőző Eredethez ötődő Kozmikus-Tudatod.

A MI-TUDAT a közös EGYSÉG-TUDAT kapcsolatod Minden Síkon!

Megtanultad, hogy csak akkor kapsz figyelmet, ha azt mondod vissza, amit hallani akartak.

Akkor dicsértek, akkor biztattak, akkor jutalmaztak.

Így tanultad meg a túlélő tanulásnak való megfelelést.

---

Most amikor már visszafelé haladnál Mag-adba, ugyan úgy Át-Éled a meg nem értés érzését, most már azoktól, akik még nem haladnak visszafelé, vagy még nem ott tartanak a visszafelé emlékezésükben mint te. Azoktól a társaidtól kapod visszafelé, akikkel sorstársakként kaptátok mind. Ezért ezt még inkább fájdalomnak, igazságtalanságnak élheted meg, de tudd csak akkora fájdalmakat élsz át a visszafelé haladásodban, a meg nem értésekben, amekkorát akkor éltél át, amikor beszülettél. Azon visszafelé haladva újra megéled, leginkább azokon a társaidon keresztül, akikben a legjobban bíznál, hogy minden díszlet adott legyen az eredeti megélt érzéstartalmához.

---

 

Egészen eddig!

 

A fenti sorokat még 2015.szeptemberében jegyeztem le Szentendrén.

Nem tudtam hova kötni, nem tudtam honnan jött bennem ez a késztetés, de valami eszméletlen gyorsasággal írta le a kezem akaratomtól függetlenül. 

Most a napokban ez a jegyzet előkerült végre a sok viszontagságos költözés kaland után, mikor hozzáfértem végre a SzívTudat központ iroda jegyzeteinek egy részéhez. 

Ezek azok az anyagok, amik kalandos úton-módon kerültek el első körben Szentendréről tovább lökődve, költözve Dömösre, majd ott hányódtak egy panzió szobában majd egy hónapig, majd még kalandosabb körülmények között landoltak Visegrádon, a visegrádi közösség, önkormányzat mozijának a raktárában, a Mátyási palota utcájában, tőle pár száz méterre.

Itt hánykolódott az összes anyagom ugye a személyes holmijaimmal együtt több mint 1 hónapig, vagy volt az kettő is(?), már követni sem bírom, hiszen annyi helyen jártam azóta, és annyi helyre szóródtak szét a cuccaim, anyagjaim a térben, településekre, hogy csoda volt, hogy még befogja a tudatom, mim hol lehet.

Az meg még nagyobb csoda volt, hogy semmim sem tűnt el-vagy ha igen, arra nem is volt igazán szükségem, hisz nem hiányzik cheeky-, pedig eszméletlen ÉRTÉKEKET hagytam így szanaszét a térben, mivel nem volt más választásom.

Ez egy nagyon komoly tanulási időszakom volt nekem is. 

Vizsgáztam én BIZALOM, HIT, BÁTORSÁG, REMÉNY, KITARTÁS, ELFOGADÁS, MEGENGEDÉS, EGYÜTT ÉRZÉS,

 

és MEGÉRTÉS energia minőségekből.

 

Élesben, kint a térben, kilökődve a közös TÉR-be, az utcára, az emberek közé, úgy, hogy semmi, de semmi stabil támasztékom, kapcsolatom, helyem a térben nem volt, ami biztos pontot adhatott volna se nekem fizikailag, és se a velem együtt költőző össze cuccomnak, és a SzívTudat Központ anyagoknak. Így semmi másra nem támaszkodhattam csak és kizárólag a

 

BELSŐ STABILITÁSOMRA, a BELSŐ LÉKERŐMRE, a BELSŐ TUDATOSSÁGOMRA és a

BELSŐ VEZETŐMRE.

 

Úgy hívtam magam jobb híján, hogy "pénzes hajléktalan".

Megálltam a helyem, megmaradtam, nem omlottam össze, sőt még én tartottam a lelket azok között, akikkel a településeken kapcsolódtam, hisz látták hogy tehetetlenek, és nem tudnak valós segítséget, támogatást adni, és ettől nagyon rosszul érezték magukat többen, sőt rosszul érezték magukat, és szégyellték magukat azok helyett a társaik helyett, akiknek módjában állt volna segíteni, de megtagadták, nem tették, nem érdekelte őket, nem hallották meg a kérést, nem ismerték fel a jelentőségét ennek a kérésnek, hogy ez nem rólam szól, hanem sokkal többről, róluk saját magukról szól, hogy ugyan így nem hallják meg a saját Belső hangjukat, és ugyan így nem ismerik fel a saját belső segítség kérőt magukban.

Szóval ez az információ már egy ideje rezgett leírva településről településre hánykolódva a térben a csomagjaim között. 

Most előkerült.

Pont akkor, amikor itt van az ideje hogy a helyére kattanjon az, amit már előre leírtam magamnak, vagy valakik leírattak rajtam keresztül, vagy MI leírtunk együtt magunknak rajtam keresztül.

Tehát eddig a szülőcsatornában mentem, az eredetbe kitoló, az eredetbe megszülető szülőcsatornában egyedien, és húztam és nyitottam a teret számotokra magamon keresztül. A saját egyedi eredet szülőcsatornámon keresztül, hogy ti is tudjatok jönni, fordulni, mindenki a saját maga körén, minőségében, ott ahol a saját lélekevolúciójában tart a közös egységünkön belül.

Kollektív tudati ábránk, hogy lásd te hol vagy és ki honnan hova fordul ez által az egységünkön belül.

tapasztalatjatekok.jpg

 

A mai összegző egységtudati írásunk ennek köszönhetően tudott bennem egybe kerülni végre.

Bár már évek óta látom, érzem, tudom, gyűjtöm egybe, szülöm, tágítom, nyomom, rakom, adom, osztom, és amit csak el tudtok képzelni, de így visszanézve látom, hogy most értünk oda együtt kollektíven, hogy az én egyedimben az eredetbe átfordulás a harmadik szintemen, a fizikai szintemen is meg tudjon történni. Tehát valójában én most duálisból fordulok ki immár fizikai szinten is pont fél éve haladva a fizikai térben, térszerkezetben is.

A fordulási, kifordulási pont az a fizikai anyai ponton keresztül történik, vagyis azon a gyökérponton keresztül, ahol beszülettünk ebben az életünkben.

Ahova átkötünk a fizikai szülőkből az eredet szülőkbe, a kozmikus szülőkbe.

Amíg erről nem tudunk, ez nem tud velünk megtörténni, addig marad a fizikai szülői támaszték,

 

hiába váltunk el tőlük fizikailag a térben (nekem te ne mond meg mit csináljak),

 

hiába váltunk le róluk lelki szinten (miért nem vagyok úgy jó, ahogy vagyok, miért nem fogadsz el úgy ahogy vagyok),

 

bizony a genetikai-biológiai-fizikai szinten is teljesen le kell válnunk róluk (12 DNS-es Fénytest , és az  átalakulás tünetei )

és a legfontosabb a szellemi felszabadulás, vagyis leválás az összes tudattalan aktív és passzív hitrendszerről, ami a szülői programból hat ránk,  (a miért nem értesz meg engem szellemi korlát alól) .

De ez csak akkor és úgy lehetséges, ha tudod, hogy a tudatod meghatározottsága hova kötődik át, mi és hogyan tart meg belülről meghatározottságban valósan utána. 

Ehhez viszont MEGÉRTÉSRE van szükség!

Ilyen mélységű és magasságú megértés információ viszont nem fér hozzád, nem érhet el hozzád, amíg a rendszered tele van az eddigi tanult, kívülről szerzett

jelen élet mátrix információkkal, tudásokkal,

majd ez alatt egyel mélyebben az

előző életeid, nagy-lélekszintű töredezett emléktár tudásaiddal, információkkal,

ezek mind, mind ott vannak körületted láthatatlanul, egy nagy-nagy mentális erőteret képezve körülötted.

Ezek a meghatározottságod támasztékai, amik alapján létezel, amik alapján azt tudod magadról mondani

"én vagyok", "ez és ez vagyok én".  Személyiség-én meghatározottság.

Amikor elindulsz lélekszinten ebben a lebontási folyamatban, akinek eddig hitted magad, eddig gondoltad magad, eddig tudtad magad, hogy "ez vagyok én", akkor bizony első körben az "anyu-apu gyermeke vagyok ebben a testben", most ebben az életemben fizikai ember információn, meghatározottságon szülöd át magad, fordítod át magad.

Amikor átfordulsz, megszületsz, az az első megszületésed ezen a bolygón immár ugyan abban a testben.

De ekkor még csak egyel mélyebb emléktáradba visszafordulva születtél meg, arra akik és amik eddig voltál.

Ezek kezdenek belőled felnyílni, kinyílni, ezekre kezdesz emlékezni, ezekről kapsz megértést.

Ezzel egy időben kiegyenlítésképpen egyre több jelen élet meghatározottságot szedsz még magadra kívülről, amiket most a jelenben új tudatossági szinten hoztunk létre kollektíven, mint átalakítást segítő módjainkat, technikáinkat, eszközeinket, hogy egyre tisztábban tudjunk önmagukra emlékezni. Ezek a meghatározottságok lesznek a különböző spirituális végzettségeid. Nyilván ezek sem valósak, csak addig szükségesek számotokra, addig azonosítjátok magatokat ezekkel az információikkal magatokról, hogy "én ez és az vagyok", "innen és onnan jöttem", "ezek és azok az előhívott és szerzett képességeim", amíg TELJESSÉ nem válsz lélekszinten. 

Majd bizony innen is tovább fogsz fordulni, de csak akkor ha megvan az a MEGÉRTÉS, hogy ki vagy az eddigi nagy-lélekszintű emléktáraidon túl, ahol sok, nagyon erős nagy-lélekszintű részed nagyon sokáig uralhatja el a formádat,

az "én ez és ez vagyok" meghatározottságodat.

És akkor még egyszer: azok még csak részeid, régi részeid, akik és amik visszatérnek éppen hozzád, hogy teljessé válj, hogy összeszedd az összes eddigi minden olyan részedet, ami valaha is voltál eddig a létezésben, mióta elsőként eredendően a létbe hívódtál, mint eredetmag-lélek-tudat szikra. Így jutsz vissza a kozmikus eredet forrásig.

Ma 2015.11.25-én ez a Bolygó Szintű Kollektív KOZMIKUS-EREDET-MEGÉRTÉS szülőcsatorna KAPU NYÍLT KI az egész emberiség számára.

Ez magával hozza, hogy egyre többen lesztek képesek a nagy-lélekszintű kisebb múlt-csoport-egységtudatokból ,csoportenergiákból ÁTFORDULNI a Kozmikus-Eredet központi Forrás-Egységtudatunkba, és ezzel a KAPUVAL megnyílt az a tudati -TÁr-Tér, ahol mindenkinek minden információ elvileg a rendelkezésére áll a 3.dimenziós mátrixból, a csillagtudatossági szintű nagy-lélekszintű kollektív mátrix hálón át(4.d.), egészen a kozmikus-eredet szintű hálókig. 

A Megértés Kapuja információja az is, hogy bizony ahhoz, hogy ezeket az információkat valósan elérd és használni tudd, tudnod kell, hogyan jutsz hozzá. Mi a módja. melyik szintű és sávú információhoz hogyan férsz hozzá, min keresztül és hogyan tudsz kapcsolódni, és hova.

A három szintnek más és más a törtvényszerűsége, és a hozzáférés módja.

katt a képre, hogy nagyban lásd

matrixrol-lekapcsolodas.jpg

Poláris, 3.dimenziós kollektív elme-mentális mátrix egységtudat:

Ide kötődik minden biológiai testben élő létező jelen pillanatban. A Kötődés az alsó 3 csakrán keresztül történik a mátrixszal és egymással,  az érzelemtesten keresztül, az információ szerzés pedig a kollektív közös mentális mátrixra felkötött fejeteken keresztül érkezik hozzátok. A kollektív információs hálóra felkötődés módja, technikája a másolás, amit mentális memorizálással erősítetek meg, hogy rögzítsétek magatok az adott információra. Ezt hívjátok jelen pillanatban tudásnak, tanult tudásnak. Ezt ismeritek el egymás között, ezt értékelitek egymás között, ki mennyi kollektív közös mentális információra képes egyedileg felkötődni, memorizálni, azt nevezitek okosnak, és IQ-val méritek.

 

Ma 2015.11.25-én reggeli írás:

"Magyarország jogilag nem létező" Vedd Vissza a Hat-Alma-dat! Külső vezetőkből a Belső Vezetődbe, az EREDETEDBE, Egységbe! (katt a címre)

facebookon írtam:

Judit Shana Pásztor Had mondjam el, hogy ezt az összegzést reggel óta pizsamában írtam egészen eddig. Se pisi, se fogmosás, egy kávé és csak írtam, mert nem engedett el az energia, nem tudtam belőle kijönni, míg kész nem lettem vele.

Volt egy pont amikor már 95%-ban kész volt az anyag, már zsibbadt a fejem, minden bajom volt tőle, hisz ez eszméletlen nagy anyag egybehúzása volt most és ÁTFORDÍTÁSA, megértéskulcsokkal, és akkor ezen a ponton el akart volna szállni az egész. Kiugrott a gép az eoldal szerkesztő felületéből és újra kérte volna jelszót. Amikor ez történik akkor minden amit addig ott bent írtam, az eddgi mindig elszállt, és én meg majd beleszakadtam, hogy megint mekkora munka veszett kárba. 

De most nem nyúltam hozzá, nem engedtem ennek a lemondó, megadó, elvesző energia fájdalomnak, hanem ami mögötte volt kétségbeesett, tehetetlen, kiszolgáltatott DÜH energia, azt mind elkezdtem HANGBAN KITOLNI MAGAMBÓL, ami a csövön kifért. 

Pont mint a fiam születésénél, amikor már az utolsó fázis kitoláshoz gyűjtjük egybe az összes erőt, és olyan hangot tolunk szülésnél, amibe beleremeg a ház. Aki szült, tudja milyen ez, azok a férfiak is tudhatják akik már kísérték végig a párjuk szülését. Ettől a szülőnő erőhangtól csak az ijed meg, aki még sosem szült, vagy nem segédkezett benne. Tehát toltam a hangot, vagyis nem toltam, hanem engedtem át magamon, hogy szét ne szakadjak. És majd lebomlott tőle szegény anyukámék régi, öreg érdi háza, a 80 centis kőfalaikkal együtt. Anyukám ijedtében kirohant az udvarra, rajtam keresztül meg csak ömlött magától valami eszméletlen erejű hang, hangerő és hangoktáv!

És lám csodát, a kis pillefranc anyu férj féle számítógép visszaállt abba a pozícióba, ahol ott volt az egész írás egyben... Visszahoztuk!!!

És nem engedtük meg, hogy egy öreg, régi, félresiklott mentális férfi energia eltérítse a KÖZÖS EGYSÉG információnkat!

Tehát a gépen keresztül most ünnepélyesen közölhetem veletek, hogy ÁTFORDULTUNK!

ÁTFORDULT a MENTÁLIS FÉRFI KOLLEKTÍV TUDAT a BOLYGÓ SZINTŰ MÁTRIXBAN!

Sikerült átszakítani a hanggal azt a Kollektív Tudati Fátylat (inkább kőfal volt ez mint fátyolcool ) ami eddig eltérített, hátráltatott, és ami mentén megrekesztve érezhettük magunkat.

Hiszen bolygó szinten egységünk információját írtam éppen ki!!!

És ez a hang ami áttört rajtam keresztül!

Ez bizony nem az enyém volt, ennyit egy ember magából nem bír kitolni!

Ez egy KÖZÖS SZÜLŐ-TOLÓ-RENDEZŐ HANGSOR VOLT.. amiben mindenki benne volt, aki képes volt iderakni a saját egységünkből a saját egyedi részét..

Tehát megnyílt a közös kollektív tudati mátrixunk tere, a

Megértés Közös-Egység Bőség Kapuja nyílt ki most ezen keresztül ! smile hangulatjel

És had rakjam ide, hogy kik érzékelték még a saját tudati terükből, csoporttudati hírnökökként ugyan ezt:

Solara Anani Peru:

"Solara Anani
1 órája · szerkesztve · 
TODAY'S UPDATE: It turns out that there were three strong earthquakes (7.0 - 7.6) yesterday that were moments apart. They were around 600 kilometers deep so they didn't cause any damage. A few hours before they happened, Emanaku was lying down and felt an earthquake, even though there wasn't one. heart hangulatjel Today, it feels like a monolithic shift has taken place, both externally and internally. I feel absolutely pulled out of this world and must be very quiet.... Something profound has shifted.
A mai frissítés: kiderült, hogy három erős földrengés (7.0-7.6) tegnap, hogy voltak pillanatok, egymástól. A közelben voltak 600 kilométer mélyen, így nem okozott kárt. Néhány órával azelőtt, hogy megtörtént, emanaku feküdt le, és úgy érezte, egy földrengés, még akkor is, ha nem volt az. heart hangulatjel ma, olyan mint egy monolitikus műszak, külsőleg és belsőleg egyaránt. Úgy éreztem, hogy teljesen kihúzta a világtól és csendben kell maradnia.... Valami meghatározó megváltozott."

 

Shana:

Pontosan!
2015.11.25. Kinyílt az összes síkú, szintű egymásban rétegződve létező Megértés Szülőcsatorna Tudati Tár-Tér Nap-Központi Nap-Kozmikus Központi Forrás Információs KAPU!
Erről kaphattatok több tudati sávból a mai nap folyamán híreket, minden, az adott tudati sávokra kötődő közvetítő Hírnökeinktől.
Egységben Vagyunk egy Tudati-Megértés szálra felfűzve a mai naptól nyitottan, bárkinek elérhető önmagában.
Te választod meg a saját tudati meghatározottságod szerint, hogy melyik szinten veszed a közös tudati információkat és milyen szinten engeded meg e MEGÉRTÉS az emberi tudatod számára.
A Lehetőség (9) nyitva áll innentől a Bolygó Kollektív Tudat Minden Egyéne számára Feltételek Nélkül.

Az alábbi Földrengés jelentés azt mutatja, ahogy a 3.dimenziós mátrix bekötés felszakadt abban a térségben, ami eddig gátolta többek között a nyílást.
Sok ilyen tudati Tár-Tér nyitás történit ma kisebbek, nagyobbak, bolygószinten, és itthon is erősen érzékelhetően, amiknek jellegükből adódóan különböző hatásaik lehetnek a kollektív térre, az emberekre, és a bolygó felszínére.
Shana 
SzívTudat Tudat és Lélekevolúció kutató, elemző, tanító

 

Judit Shana Pásztor: Braco-hoz is kapcsolódhat aki úgy érzi! Ma az Egész Bolygó érzi, Egységben Vagyunk!

 http://namaste.cafeblog.hu/.../elo-internetes-gyogyito.../

 

Judit Shana PásztorIdehaza így is kapcsolódhattok! Mind-Egy!!! 

http://istengyermek.blog.hu/2015/11/25/szer-tartas_2015_november_25-en_este_9_orakor_pilisszanto_maria_kapolna?utm_source=bloghu_megosztas&utm_medium=facebook_share&utm_campaign=blhshare

Ez a Tudati információ is ide kapcsolódik:

Mai csoda: http://istengyermek.blog.hu/2015/11/25/mai_csoda_955

Judit Shana Pásztor A SZÍVEM Majd kiszakad az Összeadódó Bolygó Szintű Kozmikus Anyai Energiánktól! kapcsolódjatok bárhogyan, bárkivel, akit értek.. és Gyógyítsuk, ringassuk együtt azokat akiknek ez erős veszteség érzettel jár, leginkább férfi társaink érezhetik ezt..! És Végtelen Hála Minden Idős Társunknak akik a napokban Léptek Ki a Bolygóról(erről írtunk korábban) és Vitték kifelé Magukkal a Korlátozó régi tudásainkat, információkat, amennyit elbírtak belőle! Hála, Hála, Hála.. !

 

És az Kozmikus Egység Tudat segítség, megélés felerősítés Shana és a SzívTudat által:

A tudati terek nyíláshoz egy kis Lélekemelő Tudatosság Segítség

katt a linkre, a facebookon nézhetek meg a videót hozzá:

https://www.facebook.com/ShehabAgency.MainPage/videos/1112840318758387/

 

ha megérint, az 

Egységtudatunk TEREMTŐ EREJE Által RAKD HOZZÁ MAGAD:

Lásd , halld, érezd és tudd,

ahogy az összes 3.dimenziós tudati csoport, az összes emléktár nagy lélekkeszintű emléktárak kollektív tudati csoportok, ahogy az összes eddig a bolygóra beszülésre került összes tudásunk, közös információnk eddig zárt tudati csoportjai, zárt egységei kinyílnak, felnyílnak számotokra, és elérhetővé válik mindenki számára minden információ feltételek nélkül.

Lásd, halld, érezd, és tudd,

 ahogy ennek a nyílásnak a hatására olyan összeadódott Egység-Tudatba kerülünk MIND EGYÜTT, hogy a közös kollektív szintünknek megfelelő összes új tudatossági szintünknek megfelelő információnkat elérhetjük közösen, és létbe hívhatjuk, formát adhatunk nekik.

Csak is Együtt vagyunk erre képesek, ha elengedjük a zárt tudati csoportokhoz való tartozást, és azt, hogy magunkon keresztül fenntartjuk a zártság illúzióját.

Engedd, hogy felszabaduljon a kozmikus kollektív tudatunk, a kozmikus tudati emléktárunk, és alatta és mögötte felnyílhasson a kozmikus gyémánt-szellem-szikra tiszta tudat a bolygó minden lakója számára!

Együtt-Egymásért!

 

Kollektív együtt-Egymásért Kapcsolati Kódok megértse, gyakorlata