Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

2015.06.01. Energetikai Fordulás Munkához magyarázat Ács Miklóstól (Renum11)

 

katt :Recording 1.mp3

 

Hanganyag Ács Miklóssal (Renum 11)

a MAI Energetikai történésekhez megértés magyarázat tőle Nektek!

Hanganyag átírat:

Hanganyag átirat:

Gyémánt szellem szikra 

Egy 3x-os negatív végtelen múlt van mögöttünk, ez a vas valóságban van.

Itt van egy X tengelyen lévő objektív idő, ami a végtelenbe fut.

Az Y tengelyen lévő szubjektív idő a végtelenbe fut, és Ős idő ami a végtelenbe fut.

Ennek az időnek az a lényege,hogy mindig az Entrópia növekedett és egyre rosszabb és rosszabb, egyre csak romlik, romlik, mert ez a VAS valóság!

Ezzel párhuzamosan van az igazi VALÓSÁG, az arany valóság, ahol az össz-Entrópia mindig is csökkent, és egyre jobb és jobb, és ott van igazi állandó, örök fejlődés és ebből az arany valóságból lett megteremtve a Vas valóság kb 20000 évvel ezelőtt!!

Azelőtt egyáltalán nem létezett ez a van valóság az Igazi időben.

Viszont létre lett hozva ez a HÁROMSZOROS HAMIS MÚLT és hogyha ebbe merülünk el, akkor úgy tűnik minthogyha ez háromszorosan is mindig lett volna.

De ez hazugság és mind, mind illuzió, a kigyónak a hazugsága.

A kígyó meg lett bízva, mert a cél az volt, hogy a gyémánt arany foglalatban

 Hogyan jöhet létre ez a gyémánt ?

Olyan módon jöhetett létre, hogy a kígyó kapott magába egy tüskét, és akkor ez irritálta a kígyót és elkezdte a kígyó teremteni ezt a vas valóságot, ezt a szenvedésteli világot. És mivel itt szenvedünk, ezért a szenvedésben keressük a megoldást és létrehozzuk a gyémánt valóságot.

A teremtés igazi értelme, hogy a gyémánt valóságot létrehozzuk, bár visszamegyünk az arany valóságba, egész pontosan ebből a vas valóságból fölmegyünk a toronynak a csúcsára, ott szépen leugrunk, bemegyünk a Homorú föld, vagy a Belső Földnek a világosságába és ott már abból a tökéletes világból megyünk föl a tökéletes gyémánt valóságba, és akkor lesz gyémánt arany foglalatban, és akkor elérkezett a végcél.

Mór megtette kötelességét, a mór mehet, akkor már nem lesz szüksége a Vas valóságra. De megszüntetve megőrződik úgy mint a gyémánt szellem szikra atomoknak a végén is ott van egy vasmag, egy mágnes és egy aranyló gyémánt szellem szikra atom egy mágnesen centrummal.

Ilyenek ezek a gyémánt szellem valóságban lévő önálló személyek, akiket a krisnások is ábrázolnak, tehát önálló külön valóságuk van, és ez a sok sok gyémánt szellem szikra atom összefonódásából áll az eljövendő gyémánt valóság, ami az egész teremtésnek az értelme volt, ami meghaladja a Csak Arany valóságot.

fordulasok-kollektiv-tudatkent-barkaval.jpg

a kép mérete mókásan 666x888