Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

2014.október eleje Energiák Kollektíven, ami látszik. Meghívó 2014.10.04-05. Feltétel Nélkül!

 

részlet:Csillagnemzetségek - Lélekcsaládok   "2014. október 1.
 
A gyermekek oltalmazó sugara…"
"...anyai, ősanyai energia lehet minden embergyermek és minden gyámoltalan, szenvedő teremtmény kísérője, gondozója és gyógyítója. A gyermekeknek amúgy is kiemelten szüksége van a Fény védelmére és tiszta hangú vezetésére ebben a súlyosan manipulált világban, amelynek most ők a legveszélyeztetettebb generációja. Mi pedig ennek az energiának lehetünk tiszta szívű közvetítői a szívünkön, a tudatosságunkon és az érintéseinken keresztül. …"
 

Megerősítem, hogy valósan pont ez történik...
És mondom, hogy nálunk mi is van most gyakorlatiasan és a javaslatom esetleg más szülőknek, ha elfogadják,

és egy kép a jelenleg zajló kollektív, nagy energia mozgásokról, hol állunk éppen:

 

Nálunk most egy kicsit talán meglepő módon az anyai gyógyító, tiszta tudatosságot sugárzó energiám mellett bizony ÉRTÉKES, valódi segítő Férfi minőségekkel is találkozik a fiam, akik lelkileg próbálják megerősíteni, hogy merje felvállalni a kis erejét a manipulációval szemben, az agresszív, erőszakos, akaratos szülői, tanári elnyomással szemben.

Bátorságot, kiállást, és kitartó támogatást kap éppen szerencsére egyre több férfi minőségtől is.

 

Fontos, hogy a gyermekeink ne csak a két szülői mintát lássák, és ismerjék, ráadásul egyiket a másikhoz képest, mert akkor választania kell a két szülő között, ami szétszakítja. Ne csak ezen a nagyon beszűkült lehetőségen belül lássák a valóságot és a megoldási módokat, kapcsolódási módokat. Fontos, hogy a fiú ne csak egy fajta férfi minőséget lásson az apán keresztül, hisz ha azt hiszi csak az van, akkor azt hiszi mindenki ugyan így működik a világban, hiszen sosem látott mást, és akkor nagyon tehetetlennek és kiszolgáltatottnak érezheti magát, és könnyebben elhisz minden információt abból az egyetlen nézőpontból, lehetőségből.

 

Ha ehhez a szülőnek erős akarata és manipulációs energiája van, akkor a gyermek tényleg elhiszi, hogy ez van, csak ez van, és betörik, megtörik, lefekszik, és megadja magát.

 

Megjegyzem ugyan ez történik nagyban is az alvó tömegekkel, ahol az agyongondoskodó, agyon szabályozó, túlkontrolláló apa-anya-állam megmondja azt az egyetlen lehetséges variációt, amit a központi irányítás képzel, és mindenki csak aszerint gondolkodhat, csak aszerint létezhet. Ez ugyan az a szülői minta, ami otthon is megjelenik, ahol a gyermek kénytelen megadni magát a két szülőnek, és ennyi az összes mozgástere. Az állam anyu-apu által irányított tömegek számára is csak két lehetőség van, vagy megadja magát neki, betörik, belehal, vagy erőn felül ellenáll, és az ellenállás által emésztődik fel minden energiája, amíg bele nem pusztul.

 

Fontos, hogy a fiú sok férfi mintát és sok megoldási módot láthasson, ami alapján kitágul a világa, a lehetőségek és megoldási módok, és nagyobb teret kap a férfi társai figyelmén keresztül arra, hogy vajon ő maga ki is lehet egyedien, ha ennyiféle férfi van, és így már tud tudatosan választani magából kiindultan, hogy egy beszűkült, egyetlen variációt fogad e el, ami az apai férfi minta, vagy egyre erősebben képes lesz önmagát egyedien képviselni a többi férfitől függetlenül.
Szóval tágulás van, és gyógyulás az eddigi beszűkült nyomásból.
Nem könnyű, mert a beszűkült nyomás nyomulna folyamatosan, de már szűköl, és remélhetőleg minél előbb feladja, hogy az Élet és a Szív sokkal erősebb energia mint az akarat, az agresszió, és a manipuláció.

 

/ezt szintén rávetíthetitek a közös nagy képre, a kinti vezetőkre/

 

Mivel kollektíven sokunk által egyre inkább bomlik a régi minta, és így annak szűkül a tere, aki nem képes abból kilépni, egyre erősödő nyomást élhet meg, ami kihat a velük együtt élő gyermekeikre is.

 

Javaslom minden szülőnek, hogy fokozott figyelemmel forduljanak oda a gyermekükhöz, mert egyre erősödik a régi energetikai rendszer összenyomó energiája, ami bizony a kis lelküket és a fizikait testüket egyre jobban megviseli. 
Ha nem tudatos a szülő, akkor ezt betegségnek fogja majd fel, és ha nagyon nem tudatos, akkor orvosi szintű megoldásokat fog választani. Ezzel még több tudattalan súlyt és terhet rakva a gyermekére.
Még talán azt is javasolnám, hogy most egy kis időre ha tehetik, maradjanak otthon, csak együtt, egymással, hogy legyen tér, legyen esély a gyermekeknek kinyílni, valósan kapcsolódni, hogy belőlük is feljöhessenek az elnyomott, lenyomott érzések, minták, amiket sokszor a tudattalan szülők helyett dolgoznak át magukon...
Azt is láttam az elmúlt időszakban, hogy sok tudatos szülő, aki a rendszer túlnyomásától próbálja védeni gyermekét, ezt egy betakaró, szinte fojtó, befojtó védelmező, óvó energiával teszi.
Gondoljuk végig logikusan, hogy a szülők eleve erős nyomás alatt vannak a rendszer által, a megélhetési kényszerük miatt, ami egy bennük lévő erős nyomás, félelem, tudattalanul.

 

Ha ezzel a belső nyomással, energiával próbálják a saját gyermeküket védeni, óvni, beburkolni, akkor bizony ez a védelem még kisebbé, még elszigeteltebbekké teszi a gyermekeket, immár a szülői teljes nyomással és az óvó védelmi burkával együtt.
Remélem érthető a kép, hogy olyan, mint amikor a szülőre omlik éppen a ház, és ráfekszik a gyermekére, hogy a testével védje az omló törmelékektől, de közben a saját testével és az őt agyon nyomó törmelékekkel együtt ható erővel nyomja agyon saját maga a saját gyermekét a legjobb szándékkal.
Szabadság.
Kinyílás.
Tér adás.
Lehetőség adás.
ELENGEDÉS.
Erre van szüksége a gyermekeinknek, és igazából nekünk is.

 

Tehát a gyermekeknek a szülő általi felszabadulásra van szüksége, a felnőtteknek meg az állap-anyu-apu szülő alóli felszabadulásra.

 

Adjuk meg magunknak és adjuk meg a gyermekeinknek is a teret, lehetőséget erre a szabadságra.

 

 

Összegezve, amit látok és javaslok energetikailag erre az időre és a továbbiakra:


Férfiaknak, apáknak:

valós figyelem a gyermek felé, erő, akarat, leginkább az eddigi hitrendszereik, eszméik, ideáik nélkül, azok elhagyása, lebontása, de a gyermekre semmiféleképpen nem nyomása, hiszen ezek az eddigi információk, és minták éppen bontódnak, már ne akarja senki a gyermekére erőltetni...

Tehát információ átadás nélküli odafordulás, csak a puszta megengedő figyelem tere...

 

Nőknek, anyáknak:

az agyon féltő, agyon gondoskodó, agyon oltalmazó, birtokló szeretetből visszavétel, tér adás a gyermekeknek...

Elengedés, bizalom a gyermekben és bizalom önmagában, hogy a gyermek önmagában is tökéletes, úgy jó ahogy van...

 

...és mivel egyszerre van bennünk a nő és férfi minta, így mindenkire igaz mindkettő 

 

Kívánom mindenkinek a legmélyebb és legtisztább Kozmikus Anyai minőség átérzését, abba beleoldódást, és most teszek egy olyan felajánlást,

 

hogy a 2014.10.04-05. hétvégén kinyílik a Shana ház, és mindenki, aki úgy érzi szeretettel látjuk, bejelentkezés nélkül, egész nap, akár csak egy ölelésre, akár pár órára, ha egy kis felszabadult tér-energia tapasztalásra vágyik, vagy kérdése van, vagy gyógyulni szeretne a "hazatérés kanapéján..", vagy ha csak szeretne élőben találkozni Shana ősanyai energiámmal, vagy csak egyszerűen kíváncsi... 

 

A lényeg a teljes szabadság... bárhogyan, bármikor, bárkinek...

 

FELTÉTEL NÉLKÜL

 

 

telefon: + 36 20 33 44 392

 

 Shana