Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

2014. SzívTudat központ-on összegzése a Szívközpont eddig folyamatainak, munkáimnak

SzívTudat Központon a Szívközpont eddig munkái, folyamatai összegzés

2014. 09.
Összegzés
http://szivtudatkozpont.hu/tematikus.php?id=695871880367

Az írások a következő címen érhetők el (kattints a címekre):

Fordulásban Vaskor-Aranykor
https://szivkozpont.eoldal.hu/cikkek/fordulasban-vaskor-aranykor/

Ha egy folyamatként szeretnéd látni a Fordulást, akkor javaslom, hogy kronológiai sorrendben olvasd a megosztottakat, alulról felfelé haladva:

 I. Mikor tudod valósan ott hagyni a vetített történeted? Mikor jön az egyel valósabb valóság?
https://szivkozpont.eoldal.hu/cikkek/fordulasban-vaskor-aranykor/a-fordulasban--mikor-tudod-valosan-ott-hagyni-a-vetitett-torteneted--mikor-jon-az-egyel-valosabb-valosag--i..html

........még nem ismerem a világom, nem, még nem tudom a szabályait, nem, még nem tudom, hogyan működtetem, nem még nem tudom, ezt hogyan csináljam. Még szükségem van gyakorlatozásra!
Te ismered már a szabályait a világodnak, te tudod már hogyan működsz?
Te felismerted már, miket vetítesz és miért pont az történik veled ami? 
Tudod már, hogy miért nem úgy néz ki a teremtésed, mint amit megálmodtál?
Tudod ki írja valójában ezt a történetet, amit élsz, találkoztál már a valódi történetíróddal?
Tudod miért pont ezt a történetet választottad?
Tudod, hogyan alakítsd másmilyenre egy adott helyzetet, történetrészt?
Tényleg csinálod is valósan?
Van belőle annyi és olyan tudatos gyakorlati tapasztalatod, ha tényleg élesben kirántódnál a vetítésedből, akkor tudnád, hogy mit és hogyan csinálj, mi van azon túl?
Nem az elméletet kérdem, a frázisokat, a begyakorolt, sokat olvasott üzeneteket, hanem azt, ahogy valósan és tudatosan tudod, hogy mit és hogyan teszel, és valós, tudatos, gyakorlati tapasztalataid vannak e már?
Egyértelművé vált, hogy én bizony akkor még nem voltam kész arra, hogy magam írjam a magam történetét, még nem értem el oda magamon belül, így könyörögni kezdtem, hogy had maradjak........

 II. Mikor tudod valósan ott hagyni a vetített történeted? Mikor jön az egyel valósabb valóság? 

https://szivkozpont.eoldal.hu/cikkek/fordulasban-vaskor-aranykor/a-fordulasban--mikor-tudod-valosan-ott-hagyni-a-vetitett-torteneted--mikor-jon-az-egyel-valosabb-valosag--ii..html

.......Onnan veheted észre, hogy kész vagy, hogy már akármerre indulnál is el, mindig ugyan azok játszódnának le újra, amiket már ismersz, amiket már valójában körbejártál, tehát már csak ismételgethetnél. Mintha ugyan azt a videót raknád be újra és újra, hátha most egy kicsit más lesz a története, hátha végre sikerül átírni a történet végét. :)
...amíg azt hiszed itt fog megjelenni számodra az, amin ennyit dolgoztál, amiért elindultál egyáltalán, addig ideragasztod magad a vetítésbe, miközben a szépen átszőtt szöveted színén meg várnak azok a csodás elemek, amiken itt a fonákján annyit, de annyit dolgozgattál. Célszerű egy még magasabb perspektívából az egész eddigi történeteket (ÉLETFILM) egyben megnézni, minden elemét, minden fázisát, hogy lássátok mi is van meg bennetek, és hol is vagytok valósan. Úgy képzeljétek el az eddigi élettörténeteteket, mint annak a fonákját, amiért valóban jöttetek....

III. Mag-Tudat-Háló Egységbe rendeződés, együtt mozdulás

https://szivkozpont.eoldal.hu/cikkek/fordulasban-vaskor-aranykor/a-fordulasban-iii.-mag-tudat-halo-egysegbe-rendezodes--egyutt-mozdulas.html

.......Már bújnak ki a magocskák, a valódi tanítóink akik a kivezető utat bevilágítják  mint kísérő tudatosság lámpácskák, egészen alfától omegáig. A teljes tudati spektrumot fogják ezek a "tanító", tudatosság kísérő minőségek lefedni. Még nem ébredt magára mindenki, és vannak, akik még nem emlékeznek rá, hogy egységben fognak a társaikkal együtt működni a kísérésben. Az egész országot lefedjük, és a teljes hierarchiát fogjuk magunkon keresztül és a kísérteken keresztül átfordítani.
A három nagy tudati réteg, ami eddig elkülönült egymástól és egymáshoz képest ellentartásban voltak egymással, 2013. szeptemberében bealtatásra kerültek, beintegrálódtak egymásba, vagyis a poláris, duális tudatsávok beemelődtek és összekötődtek a kozmikus tudati szinttel.
Pár hete megtörtént az egymást elválasztó 3-szoros kristály piramis védelem eltávolítása, így egybe értek ténylegesen a tudati rétegek.
Magyarországi szinten ez azt jelenti, hogy a 3.dimenziós (poláris) tudati sávba kötött lelkek, a 4.dimenziós nemzeti tudat síkú (duális) tudati hálóba kötött lelkek beemelődtek a Kristálytudatosság szintre, és az összekötődött egészen az eredetmag-kozmikus tudat szintig. 
Mit jelent ez?
Az információ egyszerre fog megjelenni az összes tudatsíkon, csak a fordítás lesz más, attól függően ki milyen sávba kötve érzékeli. De, az energia és információ csomag az egyszerre lerezeg egészen a poláris hálórész szintekig. 
Ezt úgy fogjátok érzékelni, hogy akár felébredt tudatosságú az egyén, vagy személy, akár nem, akár tud róla miért van ott ahol van, akár nem, mindenki egyszerre egy testként fog mozdulni.
Ilyen formában értelmét veszti a "szabad akarat" kifejezés, mivel már mindenki a magasabb perspektívája szerint van mozgatva......
 
Eredetmag-, lélekcsaládok szerepe az ÚJ teremtésben, új szerveződési formák

https://szivkozpont.eoldal.hu/cikkek/fordulasban-vaskor-aranykor/eredetmag---lelekcsaladok-szerepe-az-uj-teremtesben--uj-szervezodesi-formak.html

......Az elmúlt 20-25 évet, egy amolyan átmeneti, tapasztalatszerzési, gyakorlatozási időszaknak mondhatjuk ebből a szempontból.
A különböző témák, tudatossági szintek eddig egy közös érdeklődési kör, közös hitrendszeri csoport szerint tagozódtak.
 
Szeretnénk ezeket az eddigi tematikus, vagy teremtő tudatfázis szinteket egy átfogóbb, más nézőpontba átsegíteni, és egy mindenki számára közös, egységes kapcsolódási támpontot adni, ahol minden szintű elkülönülés értelmét veszti.
Ez a közös pont bizony a Szív.
Szíve mindenkinek van.
Annak is akinek be van zárva, annak is, akinek fáj, annak is, aki már a szívében él.
Ezek csak éppen aktuális állapotok, amin mindenkit könnyű szerrel lehet átsegíteni, ha olyanokkal találkozik, akik a szíven keresztül kapcsolódnak egymáshoz.......
 
Tematikus írások:
https://szivkozpont.eoldal.hu/cikkek/tematikus-irasok/

Tudatosság Evolúciója
Teremtő Tudat Fázisok. Teremtő-Tudati Evolúció
Párkapcsolat: Poláris-Duális-Szellemi (Ikerláng)
Pénz a Mátrixban. Összefoglaló sorozat
Pénz; Közvetlen tapasztalás; Írásaim 2010-2014.
Oktatás; Felnőtt-Gyermek Közvetlen tapasztalás írásaim
Test-Tudat. Egészség. Mozgás.
 
Shana blog   2012.10.10-től, amikor is átvette a formát Shana minőségem
https://szivkozpont.eoldal.hu/cikkek/shana-blog/
 
Egy-Én-is-ÉG-ek.  Egyedivé válni. Hogyan?
https://szivkozpont.eoldal.hu/cikkek/egy-en-is-eg-ek/
 
Online Tanítások-Gyakorlatok 
https://szivkozpont.eoldal.hu/cikkek/online-tanitasok-gyakorlatok/

Kérdés-Válaszok
https://szivkozpont.eoldal.hu/cikkek/kerdesek-valaszok/

Közösségi Szerveződések
https://szivkozpont.eoldal.hu/cikkek/kozossegi-szervezodesek/