Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

2014. Novemberi Energiák, Változások. Hogyan legyél JELEN benne? ÚJ TEST-KÓDOK!

Motto: Ha az ‘én’-t csupán a test-elmével és a személyiséggel azonosítod, akkor a személyiség kötelessége és felelőssége lesz a testi létről való gondoskodás. De ha az ‘én’-t az egyetemes tudatosággal azonosítod, akkor az univerzum dolga, hogy gondoskodjék testi létedről. És sokkal jobban elvégzi a dolgát, mint ahogy arra az elme képes.”"
Mooji video

https://www.youtube.com/watch?v=vozmvzmyORQ

Az alábbi kérdést még egyből a videó megosztásakor kaptam magánban..., meg is írtam a Belső-Tudat válaszomat..., aztán úgy éreztem, még sem kell ezt megosztani, mert lenyugodtak a kedélyek..., úgy tűnt...

Most azt látom, egyre többen csatlakoznak bele, ebben a  tudatsávban az események várásába, és egyre nagyobb tömegek készülnek túlélésre... 

 KÉRDÉST KAPTAM a JELEN VÁLTOZÁSOKKAL kapcsolatban az alábbi videó üzenet kapcsán:

 

9832112579
 
/a videót innen CSAK akkor oszd kérlek, ha a posztomat is hozzárakod, mert különben pont az ellenkező hatást erősíted.. Felelős Tudatosság!/
 
Kérdés:
 
"K.G:
drága Shana! 
nekem a te véleményed a fontos! szerinted ez mennyire valós? 
 
Egy hetünk van erre?   
 
Kirakom a választ azoknak, akik nálam járnak, velem haladnak, és kétségeik lennének, elbizonytalanodnának, hogy akkor most hogyan is viszonyuljanak a jelen, kint látható történésekhez a közös világunkban:
 
/kicsit szabad szájú a válaszom, de nektek is javaslom ezt a fajta belelazulást a folyamatokba, így egy az egyben rakom ki, finomítás nélkül/
 
Válasz:
 
Shana:
"Hát :)
 Andrásék nemzeti tudatsíkban nyomják..
...igen, történik, és igen, lehet, hogy az ő tudat-szintjükön így is fog történni,
főleg, hogy még ki is sugallja.. rá is erősít... 
Ez a "raktározzál egy hónapra", a legerősebb "félelem a változástól" érzést hozza elő.. huhh... 
nem túl jó az energiája..
Amúgy tényleg történik, hogy mi mikor hány nap vagy hét..(?)
és az kinek hogy fog megnyilvánulni(?),
az viszont az EGYÉNI TUDATSZINT függvénye..
Ha te félsz, akkor inkább velük rezegve tedd.
Ha van mélyebb belső-stabilitás, akkor LEGYÉL JELEN máshogy..!
Nagy ilyenkor a felelőssége annak, aki előre vetít, hogy mit és hogyan...
 
Ő a sajátjainak beszél, és nekik erre és így van szükségük vélhetőleg, hiszen ezért vannak körülötte, hasonló rezgés és tudatosság a hasonlót vonzza maga köré.
 
 idemásolom a hozzászólásokat a video megosztás alatt: 
 
-Az mit jelent, hogy egy hónapot kell kibírni? Aztán hogyan lesz?
 
-Szeretném kérdezni...az egy hónapos időtartam után hogyan és mit képzeljünk el?  Ami elhangzott,azt valóban évek
 
óta tudtuk,osztottuk,épp csak idejét nem!? De,hogyan képzeljük el a későbbieket?
 
-Óvodák,iskolák,gyermekintézmények???-velük mi lesz?...Munkahelyek?-ha maradjon mindenki otthon?..
 
 
K.G: "én nem félek ettől egyáltalán, csak nálunk gázfűtés van, és ha elzárják akkor....
majd összebújunk"
 
Shana: 
 
"...majd felszeded a a parkettát aztán egy vastalicskában eltüzeled. .:)  hehehe..
Leleményesség...!
Kreativitás...!
Vagy akkora láng-szerelembe kerültök a férjeddel (most már aztán muszáj lesz), hogy befűtsetek vele mindent.. hihihi.. 
Én mikor a lángoltam a párjaimmal, még a függöny is sercegett, majdnem megolvadt tőle, nem hogy fűteni kellett volna.. 
Vagy beljebb mész a saját belső lángodba.. és belülről kifelé fűtesz.. :)
Jó tudom, könnyű nekem, mert már ott vagyok..(szoktátok mondani...)
De nektek is inkább azt javaslom, hogy befelé haladj, mint kifelé a túlélő cuccokat kapirgáld össze, félelemből, előrelátásból, óvatosságból..  
Mert az igen lehúzó az anyagba.. 
és akkor tényleg lesz fagy..
 de akkor is, ha van gáz- és fűtés.. 
szóval az mindenképpen gáz.. :)"
 
Jó?
 
A LÉNYEG:
 
Az események történnek, zajlik a változás, ahogyan Mi, akik a belső magunkból éppen hívjuk elő és szüljük az Új VILÁGUNKAT, haladunk, és közben gőzerővel BONTJUK a RÉGI valóságunkat.
erről itt hallgathatjátok meg az általános hanganyagot, hogyan történik:
 
Akik mind benne vannak, velük leginkább passzívan, nézőként, tudattalanul történik a változás.
 
Mi, akik magukon keresztül csináljuk, mi tudjuk mi történik, és ÖRÜLÜNK NEKI és azt is tudjuk, mivel belőlünk teremtődik kifelé, hogy MINDEN OTT VAN SZÁMUNKRA MINDEN PILLANATBAN, a JELENBEN amire SZÜKSÉGÜNK van!
A jelenben nem érhet baj!
A baj akkor érhet, ha előre tervezel, ráadásul tartalékolsz..
mert akkor alacsonyabb sávra és rezgésre kerülsz, kettősségbe, hiszen az a múlt-jövő kettőssége, elme-ember rezgése, ahol ott van a félelem, és mindenki a saját valóságát teremti maga köré, így akik ebben a tudatsávban élik meg a változást, ők azt is fogják tapasztalni, amit éreznek, gondolnak.
Mindenki a saját tudatszintjének megfelelően tapasztalja meg UGYAN AZT!
Tehát TE DÖNTESZ hogyan ÉLED MEG!
 
Arra figyelj mindig milyen érzések vannak benned, maradj a FORRÁSODBAN, és LÉGY a Figyelemben, legyél Jelen abban amiben éppen vagy, és csak figyelj, befelé magadba.
 
itt van hanganyag ahhoz, hogyan tartsd meg egyre inkább a belső magtüzedet, ami a belső fűtést is adja:
 
És ha van belső TŰZ, akkor számodra kívül is meg fog jelenni, hisz belőled teremtődik.
 
Az élelem tartalékolásról:
 
A test félelme, az agyag félelme
 
Erről is sokat írtunk már. Mivel a jelen változás és felemelkedés, az a test teljes átalakulásával is jár, átlényegítésével, kristályosításával, és minél több fény befogadásával, így ha a test élelemmel való ellátásának félelmére rakjuk a figyelmet, ha azt hisszük, hogy akkor élünk túl, ha van ételünk elraktározva, akkor igen alacsony anyagi tudatsávon éljük át a változásokat. A test fenntartása és energia nyerése nem az élelemből történik. Sőt, ha nincs meg a belső forrás, a belső energia, a belső tűz, akkor a testet hiába etetjük, még jobban fázni fogunk, még inkább elnehezülünk, hiszen az étel feldolgozása is energiavesztéssel jár. Minél inkább raktározunk, minél inkább a test anyagi szintű ellátására rakjuk a figyelmet, és ezt mondjuk még egy kifordult, kifelé, felfelé könyörgő imával is erősítjük, ahol szintén kívülről várjuk a segítséget, akkor bizony annyira kifordulunk figyelemben nagyon távol a saját belső magunktól, hogy a legszélsőségesebb módokat fogjuk tapasztalni. Hiszen minél kifordultabbak vagyunk és minél inkább anyagfókuszban, és annak poláris ellentéteként egy külső isten-képben bízva, annál szélsőségesebb polaritásban vagyunk, annál távolabb az egyetlen valós pontunknál,  a magunknál, ami megtarthat minket.
 
Az energetikai változás nagyon sok területen egy időben több síkon zajlik a háttrében.
Amivel mi dolgozunk, abból egy kis segítség részt most megosztunk, ami a test-tudat átemelődését segíti a krisztusi/kristály energetikára, információs rezgésre, frekvenciára.
92krisztusi_negy_pil.jpg
 
Akiknek nagyon be van zárva a teste, nagyon anyagba ragadt a test-tudat fókusza, azok lehet, hogy ezeket a kódokat hidegnek, kellemetlennek, libabőrösnek érezhetik. Akiknek már jobban átjárható a test-tudat rendszerük az energiák által, akár több éve elindult, hogy megengedik az érzéseket és az energiákat, érzékelik is testi szintig, azoknak lehet, egy tudatos fókusz segítség a testi szintű átkötődéhez, átemelődéshez.
Ezek a kódok most érkeznek, és a 3.dimenziós bolygó szintű emberiség testkódjainak általános frekvenciáját mutatják, és azokat a kódokat, ahova első körben feljebb tud rezegni a test, kijjebb kerülve a sűrű anyag, kocka mátrix hálójának gúzsba kötöttségéből.

atalas-vegleges.jpg

Tehát ez egy első lépcső a a testi szint átkötődésnél, van ennél tovább is, egyelőre csak ennyi megy ki, és meglátjuk hogyan bírjátok, ki mit és hogyan érzékel.
Folyamatosan érkeznek a kódok és a feladatok az átálláshoz, átkötődés tudatosságához.
Az első ilyen átkötődés tudatosság információ amibe becsatlakozhattatok az az internet háló átfordítás, és az új közös háló lerakásának szám és hangkódjai voltak.
Ez most az emberi formára vonatkozó kódjainknak az első publikus része. 
Aki érzi dolgozzon magán vele, a saját testével.
Aki azt érzi, hogy kéri az egészet, vagy szeretne együtt működni a kifelé formába rendezésében, az jelezze számunkra a szívkozpont@gmaiol.com -on mert nagyon sok a munka, és kevés aki igazán együttműködne.
A változások úgy fognak történni, amilyen ütemben tudunk haladni, tehát fölösleges kint várni valamire, amikor itt történik általunk. Évek óta kérjük azokat, akik a várakozásokról beszélnek, hogy esetleg ha csinálnák velünk ténylegesen, akkor haladnánk is, de valahogy még nem tudtuk behúzni a cselekvő fókuszt ide, vagy akik bejöttek, hamar visszamenekültek általában a várakozók közé, mert megijedtek az energiák valódiságától, és attól hogy itt tényleg történnek a dolgok. 
Szóval várjuk a bátor, energetikai-cselekvők jelentkezését, akik már ott vannak energetikailag és tudatosságban.
 
 
 
Shana és Anita