Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

XI. kapu nyitás hatása: Csomagolás az új valóságunk határán

Hol is kezdjem?

 

Akik figyelemmel kísérnek, tudhatják, hogy Shana, aki eredetileg vagyok a kozmikus teremtésem óta, 10. hó10-én született meg, és vette át teljesen a formát, a testet. Valójában sejtszintig beáramlott ide a fizikai síkra.

elephant420.jpgPár héten keresztül úgy mászkáltam itt ezzel a hatalmas Isteni Részem energiájával, mint az elefánt a porcelán boltban, vagy mint Gulliver Liliputiban.

Alig mertem mozdulatokat tenni, és kérték is a drága társaim rendre, hogy csak finoman legyezgessek, mert bizony akkora energiákat kavarok, hogy csak úgy hullámoznak, kavarognak, dőlnek, borulnak tőle.

Volt, hogy egy kiállításon egy kisebb legyezésemtől a távolban lévő képek lerepültek a falról.. hoppáka, bocsika, vigyáztam.

Azt hiszem ezért is kellett megjárnom tavasszal az Annapurnát, hogy megtanuljak a legkisebb mozdulatokkal, a legkisebb energia befektetéssel, a legfinomabban közlekedni, cselekedni, és folyamatosan a tudatosságban, a figyelemben lenni... már az is erre az időszakomra készített fel.

Pár hét alatt sikerült stabilizálnom ezt a hatalmas energiát, bár a formát majd szétégette  a hatalmas tűz ami belőlem áradt. Az arcom folyamatosan lángolt, levelekben vált le róla a bőr, olyan volt folyamatosan, mintha napozás utáni leégett, hámló állapotban lenne. A testet sejtszintig tanítgattam, hogy ne álljon ellen, hogy bírja,   fogadja el, engedje áramolni az energiákat. Kellett pár hét, mire hozzászoktam, nem kevés tapasztalatot szerezve arról, hogyan működött a biológiánk eddig, és hogyan lehet valósan DNS szintig átírni a testprogramot az új működési módunk szerintire.

Shana erőmmel, energiámmal, képességeimmel, tudásommal együtt sajnos kinyílt minden hozzá tartozó mélytudati emléktáram is, ami nem volt annyira vicces.

Amilyen lenyomott érzéstartalmakkal, elfojtásokkal él egy átlag ember, jelen életéből fakadóan, na annak képzeljétek el a kozmikus emléktár elfojtás méretét. Alig bírtam visszatartani, magamban tartani. Hatalmas vehemenciával reagált ha a képességeire, tudására volt szükség, nagy zavart okozva a társaim körében, akik nem tudták mire vélni a nagyon erős kifakadásokat.

Ez úton is elnézést érte, és köszönet azért, hogy kitartottak mellettem.

Több részletben hoztam fel magamban ezeket a képességeimet, tudásaimat.

Az első rétege ami kinyílt számomra, az ősi mágus-pártus-pálos-kelta-druida...., és még sorolhatnám az éppen aktuális korszakonkénti neveit, valójában ugyan annak a kozmikus, egyetemes tudásnak.  A társaim segítéségével sikerült a felfelé toluló emléktár fájdalmas érzésmintáit, képeit egyből leszedni rólam, hogy ne őrüljek bele, hisz rettentő sok életen át nagyon sok mindent láttam és tapasztaltam ebben a képességemben, ami nem volt mindig vidám. Sőt.

Majd a második körben még mélyebbre merültem,-egy társnőm közvetítése szerint nagyjából az ősrobbanásig mentem le, be-, ahonnan felhúztam az összes képességet, kozmikus tudást, sajnos szintén a nem kívánatos érzés emléktárral együtt. Ez amolyan kozmikus ősanya, anyahita minőség volt, amivel bizony még nyelvek is kinyíltak bennem. Még pedig legalább három félét tudtam elkülöníteni. Volt az ősi, kelta, druida mágus papnő szakrális nyelve, kinyílt lemúria nyelve, és még mélyebben egy fénynyelv, csillagnyelv, amin a kozmikus szüleim szóltak hozzám.

Ebben a kinyílásban két társnőm segédkezett, és felvétel is készült róla, ahogy a nyelveken beszélek, majd a végén a kozmikus szüleimmel csodás csillagnyelven ringató dalocskákat énekeltem. Akkor éreztem, hogy teljesen hazatértem és ezt a hazatérésemet, ide lehoztam a legtávolabbi pontra a fizikai síkra. Teljesen körbe értem önmagam létezésében. A kinyílás után napokig természetes módon ezeken a nyelveken szólaltam meg elsőként, majd úgy kellett visszafognom és lefordítanom a jelenlegi nyelvemre. Nagyon furcsa, néha igen szórakoztató volt, ahogy a társaim figyelgették vajon mit is szeretnék közölni velük.

 

folytatás itt:

II. Csomagolás az új valóságunk határán. XI. kapu aktiválás hatása

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.