Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Hungary convoy 2022-Haladások a fizikai térben- 9 Fátyolréteg HALADÁSOK a tudati rétegek térben

Kanadai kamionos vonulás itthoni szervezkedések, HALADÁSOK a fizikai térben ugyan azon a tudatszinten, és/vagy a 9 tudati fátyol rétegen felfelé valós HALADÁS.

Mindenki legalább egyetlen egy tudati fátyol és réteg önmagán belüli meghaladása.

Melyik a valós haladás szerintetek teremtői tudatosságban és valós hatásban?

 

Kanadai tudósítás, hogy értsd az ottani okot és folyamatot, amire megmozdultak, és betelt a pohár:

Kanadai lakos jelentése:

"Srácok, tudnotok kell, hogy mi történik! A világ jobban felébred, mint valaha, és ez hirtelen történt! Hadd magyarázzam el:

Kanadában élek. Kanada sokat importál az USA-ból, sok itteni élelmiszerünk is onnan származik. Mivel szomszédok vagyunk, minden teherautóval érkezik. január elején Kanada miniszterelnöke bevezette, hogy a kanadai teherautó-sofőröknek egészségügyi útlevéllel kell rendelkezniük ahhoz, hogy az Egyesült Államok határán keresztül be- és elhagyhassák az országot. Nos, nem fogadták túl jól. 18 ezer kamionsofőrt bocsátottak el, mert nem akarnak beoltani. szóval, ezek a kamionsofőrök összefogtak, hogy az ország egyik végéből (Britain’s Columbia) felvonuljanak a fővárosba, Ottawába, ahol a miniszterelnök van (mint a fennsíkon). Azonban… sokan elkezdték támogatni a kamionsofőröket. a kamionsofőrök elkezdtek rengeteg pénzadományt kapni élelmiszerre és benzinre egészen addig (6 napos út). Egyik dolog a másikhoz vezetett, falkahatás történt, mígnem a kamionsofőrök hirtelen úgy döntöttek, hogy már nem értük fognak harcolni, hanem mindenkiért!!! úgy döntöttek, hogy a miniszterelnökhöz vonulnak, és addig nem mozdulnak el onnan, amíg a miniszterelnök le nem dobja az egészségügyi útlevelet, a maszkokat, minden korlátozást, mindent!! Azt mondták: amíg vissza nem állítjuk szabadságunkat, nem megyünk el innen. de a legjobb, amit most tudni fog: a mozgalom annyira megnőtt, hogy hétfőn elhagyták az ország egyik végét, minden várossal, ahol elhaladnak, egyre több kamionos és hétköznapi emberek, családok autója csatlakozik. Az emberek mind nekik kedveznek. az éttermek ingyen ételt adnak az embereknek a menet közben. Szállodák, ahol ingyen aludhat. Ingyenes töltőállomások. Az egész ország csatlakozott és 5 millió dollárt halmozott fel a felvonulásra (élelmiszer, benzin stb.). jelenleg 100 000 kanadai teherautó-sofőr tartózkodik, tegnap este pedig 13 000 amerikai kamionsofőr lépett be az országba, hogy részt vegyen. Szinte senki sincs ellene! Az ország teljesen felébredt! Szombat délelőtt érkeznek a fővárosba, és lezárják a „fennsík” környékét, amíg vissza nem áll a szabadság az országban. Ez annyira hihetetlen, hogy most Ausztrália már szervezi a felvonulást! meg kell keresni a YouTube-on ennek a menetnek a videóit, vége, szombaton leáll az ország! Keressen a YouTube-on és a TikTokon (még jobb) a „truck convoy 2022” vagy a „convoy to Ottawa 2022” kifejezésre, és látni fogja, milyen szépség történik!

Angliában és Dániában már kifogytak az útlevelek. a nagyobb országok így küzdenek, végül a kevésbé fejlettek követik őket. Várj szombatig! Imádkozzatok a kamionosokért és minden érintettért!"

Ez a szabadságért való fellépés mindenki egységével. Ébredjetek, EMBEREK.

 

Hozzászóló írja:

Tudom, hogy Kanada messze van, mit érdekel az minket, DE ide fog érni a rezgése. Imádkozom érte, értük!

 

Eredetek Teremtői Központja rálátás szintről tudatosság válasz:

Igen, csak ott volt egy feszítő konkrét kiváltó rendelkezés, amire rámozdultak, nálunk pedig most semmi feszítő nincs, mivel a választások miatt nem mernek ránk nyomni semmit. Szóval nem vagyunk benne igazán ebben a hullámban. Bár mindent megosztunk,  és dolgozunk vele, de itthon erre most nem látom energetikai elemzőként, hogy egyben megmozduljanak az itteni fuvarozók, áruszállítók,  sőt, amilyen a magyar, még dühös is lenne, hogy akadályozzák a fontos életében, vagy hogy emiatt elakadások lennének az áruszállításban.

Sőt, azóta az is kiderült, hogy ismét egymásra szeveznek a tüntetők, ezzel gyengítve ismét az erejüket, és megosztva magukat.


Szóval itt más helyzet,  és éppen ezért mást is kezdünk más szinten azzal a kinti eseménnyel,  vagyis nekünk, nektek nem a fizikai cselekményt kéne másolni, mert az értelmetlen itthon most, és amögött nincs is valósan érintett tömeg,  hanem akinek agya van, az a kinti események energiáját hasznosítja amit magában gerjesztett mint együttérzést, lelkesedést, és feljebb tolja magát a saját tudati rendszerében  átlátásra, rálátásra, és nem ragad meg ugyan azon a tudatszinten kifelé nézegetve,  hátha történik valami.

És az imádkozás...
Mutasson valaki egyetlen példát, hogy bárki ugyan azon a tudatszinten imádkozgatva bármit is elért bármivel anélkül, hogy a sajátjában tudatosságban ténylegesen haladt volna?

Mert az imádkozás valós, tényleges lényege is a Tudat szint váltás, feljebb tágulás, ahonnan tudatosabb rálátás Igazságokra látunk rá, és onnan mondunk ki belsőbb igazság törvényeket. És így változtatunk mi magunk a saját beragadt helyzetünkön, magasabb –mondjuk úgy istenibb sugallatok- alapján.

 

Az Igazság Előtt Feszülő Kilenc Fátyol-Miért nem ébrednek az emberek?

 

És akkor ezen a ponton újra ismétlésnek javaslom mindenkinek megérteni a kollektív tudati mennyiségi emberek rétegződését, és bőven elég lenne mindenkinek aki valahova kötődik, és azt hiszi a tuti végső igazságnak, legalább egyetlen egy következő fátylat fellibbenteni a tudatában.. ez lenne a haladás...valósan.. nem körbe-karikában mindenki ugyan ott csücsülve ragaszkodva a saját tudati réteg szintjén vélt igazságához, csak fizikailag haladgatni ide-oda gyalog masírozva, vagy kamionokkal ugyan azon belől levő fizikai térben.

Amúgy pár hete erre tettünk kísérletet, de giga ellenállásba ütköztünk, aminek magyarázatát szintén lásd a 9 Fátyol réteg tanulmányban, kik és miért állnak ellen.

Újra kéne gondolnia mindenkinek magát! és csak egyet feljebb lépni a saját tudati rétegében.

Most, hogy végig gondolom, teljesen felesleges kilométereket akár gyalog, akár kamionokkal haladgatni ide-oda, de ugyan azon az agyi szinten.

Tehát vertikálisan, felfelé tudati rétegződésben kéne haladni, rétegről rétegre. Érthető a kettő között a különbség?

És akinek képes a tudata felfogni, és ad magának 2 órát a létidejéből, hogy megértse, felfogja, és tudja végre, mi a valódi gyökere, honnan fut valósan ez a jelen rabszolga létezésünk, és hol van valós választásod visszavenni a hatalmadat magad felett,

mik a valós törvények a Földbolygóra vonatkozóan, és ehhez képest kik mit merészelnek tenni veled, veletek, velünk, akkor nézd meg az az alábbi videót a csatornánkon a magad érdekében:

Orion Törvénytár-Galaktikus Háború-Föld 3.D. Alkotmánya- videó

Ideje erre a fátyol rétegre is felébredni, ha felé akarsz kerülni, akik már képesek ezt a tudati szintet meglépni, és legalább egyel feljebb haladni.

 

Csak legalább annyi esélyt adj már magadnak, hogy tudd, aztán ha még sem érdekel, akkor meg vállald a következményeit, és nincs jogod a rabszolga helyzeten belül dühöngni,tüntetgetni, a jobb ellátásért a rabszolgatartóidhoz, mert azoknak az éppen nem érdeke, és pont nem érdekli őket , hogy mivel akarjátok zsarolni őket ugyan azon a szinten, ugyan azon belül maradva.

 

Ki érti hogy mit jelent a valós haladás és a fizikai masírozás ide-oda mikor nyerhet valós értelmet?

 

Kérdezte még valaki aki szintén csak kifelé nézelődik és várja a csodát , hogy de és ha elkergetik a helytartóikat, mi lesz utána?

 

Na ehhez is tudati szintet kéne ugrani arról a szintről ahol ezt kérdezte, mert azon a szinten semmi sem fog történni utána, hiszen ugyan ott marad, ott meg ugyan az van, amiben van most is.

 

De azokon a fátyol réteg szinteken sem fog semmi történni, akik mondjuk a 2-es réteg szinten akarnak önrendelkezős történelmi múlt jogi alapokba kapaszkodni, hiszen az még csak egyetlen egy fátyol réteggel van a legalsó rétegig bedöngölt rabszolga működésmódnak, ahol csak annyit képesek felfogni, hogy a külső bábkormányok politikai díszletében választgatnak ezt vagy azt jobb vagy balos módban.

 

Tehát ezeken a tudati fátyol, rétegeken kéne felfelé haladni legalább egyetlen egy szintet mindenkinek, elhagyni amiben eddig volt, és kinyitni a tudatát a következő szintre.

Láthatod az utat, magadra nézhetsz te hol tartasz.

Elérheted szabadon az információt.

Ha mégsem választod ezt, ha nem akarsz abba a bizonyos 10 százalékba bekerülni cselekvően, de már tudod az információt, csak legfeljebb ellenállva a 90 százalékban akarsz ugyan ott maradni, az

innentől a saját felelősséged, választásod, és semmiféle jogod nincs senki felé követelőzni, annak a rétegnek a helytartói, vezetői irányítói felé a jobb ellátásodért a rendszerükön, rétegükön beül.

A törvények nem tudása sem mentesít senkit azok következményei alól.

Ez a 3.d-s Jog-ban is így van, és magasabb energetikai törvényi szinteken pedig még inkább.

Mert nem mutogathatsz senkire, hogy de ők a hibásak, hogy te ezt nem tudtad, tudhattad.

Egyrészt mindenkinek ott van az információ a sejtemlékezetében, a lelkében, a szívében, tehát ott van a saját rendszeredben,

ha nem vagy rá kíváncsi, ha nem érzed magadtól, ha megadtad magad a betörésnek, az amnéziának, az elbutításnak, sajnos erről is legfeljebb addig hivatkozhatsz külső elemekre, ameddig fel nem nősz és szabadon elérheted az információkat.

Mert elérheted, minden be van rakva, sőt itt van az orrunk előtt, sőt szinte ránk dől és agyon nyom minket.

Szóval igen komolyan kell bezárulnotok, elnézést a kifejezésért de szabályosan hülyét játszanotok, hogy nehogy szembesülj vele, megismerd, és felfogd.

De mondom, ez nem fog téged mentesíteni a következményei, hatásai alól, amit ezen keresztül teremtesz, valójában magadnak.

Logikus?

Érthető a Törvény?

 

És rövidítetten a 9 Fátyol réteg újra

· •Az első fátyol:
Az emberek tíz százaléka átszakítja az első fátyolt, és megtalálja a politika világát.

Szavazunk, aktivizáljuk magunkat, és véleményt alakítunk ki. A véleményünket a körülöttünk lévő fizikai világ formálja; a közoktatásban eltöltött évek „kondicionálnak” minket arra, hogy hiteles forrásként fogadjuk el a kormányzati tisztviselőket, a médiaszemélyiségeket és más „szakértőket”.

Ezen embercsoport kilencven százaléka úgy éli le az életét és hal meg, hogy nem szakítja át a második fátylat.

·• A második fátyol:
Az eddig eljutott emberek tíz százaléka átszakítja a második fátylat, és felfedezi a történelem világát, az ember és az államhatalom közötti viszonyt, valamint az alkotmányos és szokásjog alapján való önrendelkezés jelentését.

Ezen embercsoport kilencven százaléka úgy éli le az életét és hal meg, hogy nem szakítja át a harmadik fátylat.

· • A harmadik fátyol:
Tíz százaléka azoknak, akik átszakították a második fátylat, végül átszakítják a harmadik fátylat, hogy végül rájöjjenek, hogy a világ erőforrásait, beleértve az embereket is, rendkívül gazdag és nagyhatalmú családok tartják az ellenőrzésük alatt, akiknek a régi világban összeharácsolt vagyona a korszerű zsarolási stratégiák segítségével a jelenleg eladósodott világgazdaság alapjává vált.

Ezen embercsoport kilencven százaléka úgy éli le az életét és hal meg, hogy nem szakítja át a negyedik fátylat.

· • A negyedik fátyol:

A fenti emberek közül tíz százalék átszakítja a negyedik fátylat, hogy felfedezze az Illuminátusokat, a szabadkőművességet és más titkos társaságokat.

Ezek a társaságok szimbólumok és szertartások segítségével adják át nemzedékről nemzedékre a misztikus tudásukat, amelyet viszont arra használnak, hogy a hétköznapi embereket a földön élő legrégebbi vérvonalak politikai, gazdasági és lelki rabigájában tartsák.

Ezen embercsoport kilencven százaléka úgy éli le az életét és hal meg, hogy nem szakítja át az ötödik fátylat.

· • Az ötödik fátyol:

Újabb tíz százalék továbblép, átszakítja az ötödik fátylat és megtudja, hogy a titkos társaságok annyira fejlett technológiával rendelkeznek, hogy korlátlanul képesek az időutazásra és a csillagközi kommunikációra, és képesek az emberek gondolatait, sőt még a cselekedeteit is irányítani, s ezt a tagjaik olyan könnyedén teszik, mint amikor mi azt mondjuk a gyermekeinknek, hogy most már ideje lefeküdniük.

Hasonlóan Noé korához, ez a technológia még szintetikus életformák létrehozására is képes, mivel az ember arra törekszik, hogy kiszorítsa az Istent.

Ezen embercsoport kilencven százaléka úgy éli le az életét és hal meg, hogy nem szakítja át a hatodik fátylat.

· • A hatodik fátyol:

Újabb tíz százalék továbblép, átszakítja a hatodik fátylat és megtudja, hogy a sárkányok, gyíkok és a földönkívüliek, akikről azt hittük, hogy csak a gyermekirodalom kitalált szörnyei, tényleg léteznek, és valójában ők állnak irányító erőként a negyedik fátyol után feltárt titkos társaságok mögött.

Ezen embercsoport kilencven százaléka úgy éli le az életét és hal meg, hogy nem szakítja át a hetedik fátylat.

· • A hetedik fátyol:

Tíz százalék továbblép, és átszakítja a hetedik fátylat, ahol teljes mértékben megérti és magáévá teszi a fraktálgeometria és a számok egyetemes törvényének hihetetlen világát.

Meglátjuk, hogy az egész világegyetem teremtő ereje számkódképletekhez és számsorozatokhoz kapcsolódik, és feltárul minden „titok”, beleértve az idő és a tér szövetét, a párhuzamos univerzumokat, és az elérésük lehetőségét is.

Akik elég értelmesek ahhoz, hogy átszakítsák a hetedik fátylat, gyakran nem tudnak ellenállni az uralkodó elit által kínált hatalmas vagyon csábításának és ígéretének, és így az ebbe a csoportba bekerülő emberek több mint kilencven százaléka úgy fog élni és meghalni, hogy nem szakítja át a nyolcadik fátylat.

· A • nyolcadik fátyol:

A nyolcadik fátyol átszakításakor feltárul Isten és a SZERETET néven ismert tiszta energia, vagyis a minden élőlényben jelenlévő tiszta életerő – ami egy és ugyanaz.

Mélyen gyökerező alázatra van szükség ahhoz, hogy valaha is átszakítsuk ezt a fátylat.

· A • kilencedik fátyol:

A kilencedik fátyol átszakítása azt jelenti, hogy tökéletesítjük a szeretetnek nevezett tiszta energiát, s ezáltal valóban eggyé válunk Istennel és az ő kifejeződéseivel.

A tiszta energia tökéletesítésével teljes mértékben átéljük a könyörületességet és teljesen megértjük az egyetemes tervet; maga az élet is teljessé válik, a kör bezárul, s ártatlan gyermeki szemmel, de egyúttal a nyolcadik fátyol után nyert tiszta SZERETETBŐL fakadó legmélyebb bölcsességgel tekintünk a világra.

· • Fontoljuk meg a következőket:

Ha ez az elmélet helytálló, akkor csak mintegy 60.000 ember él a bolygón, aki sikeresen átszakította a hatodik fátylat.

Érezzük át a hihetetlen iróniát a helyzetünkben: akik beragadtak az 1–5. fátyol mögé, nem tehetnek mást, mint hogy veszélyes őrülteknek tekintsék azokat az embereket, akik átszakították a későbbi fátylakat.

Minden egyes átszakított fátyollal exponenciálisan csökken a megvilágosodott emberek száma, akiket a kevésbé felvilágosult emberek exponenciálisan növekvő tömege tekint elmebetegnek.

Hogy fokozzuk az iróniát: minél jobban próbálja egy „hatodik vagy későbbi fátylas” ember elmagyarázni, hogy mit lát, azoknak, akik nem képesek azt meglátni, annál őrültebbnek tűnik a számukra. A fentiek fényében ez sajnos evidens.

Ráadásul az olyan intézményeket, mint például a rasszizmus ellen küzdő „Southern Poverty Law Center”, pontosan az uralkodó elit hozza létre és finanszírozza, hogy hatékonyan tudja ráaggatni az ilyen felébredt személyekre a „gyűlöletkeltő” és a „terrorista” címkét.

ELLENSÉGÜNK, AZ ÁLLAM

A bolygón elő emberek nagy többsége az első két fátyol mögött található.

Ők az államhatalom eszközei:

második fátylas emberek a hiszékeny szavazók, akik tudatlanságukban támogatják a politikusok intézkedéseit, hogy több millió első fátylas embert küldjenek el idegen földre, ágyútöltelékként meghalni – ezeknek a szerencsétleneknek egyetlen társadalmi feladat jutott: hinniük kell abban, hogy a hatalmi elit öncélú machinációi nemzetbiztonsági ügyek, és érdemes értük meghalni.

harmadik, negyedik, ötödik és hatodik fátylas emberek egyre fokozódó gondot jelentenek az államhatalom számára, hiszen egyre kevésbé lehet őket eszközként felhasználni arra, hogy megszilárdítsák
a kis létszámú hatalmi elit kezében összpontosuló hatalmat és gazdagságot.

 

Szóval ha innen nézünk rá a kamionos tüntetésre, mit sikerül belőle felfogni?

Mi a valós teendőd?