Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

SZOL'A'VANA Kristály-Mag aktiválás. SZÓL A VAN-ANYA VALÓS! 2012.09.17

SZOL'A'VANA Kristály-Mag aktiválás. SZÓL A VAN-ANYA VALÓS!

2012.09.17

 

Szeretett Társaim!

Nem is tudom, honnan kezdjem a történetet, hogy egy átfogó képet adhassak a szombati eseményekről, ami valójában már maga a koronája az eddigi folyamatoknak, amin annyit dolgoztunk, és ahol már végre tartunk. Megpróbálok a legnagyobb alázattal az "én" perspektívájából csak annyit átadni, ami nagyon muszáj, hisz maga az információ a lényeg, nem az egyén.

Kicsit vissza kell menni időben, 05.06-ára, a Dobogókői Haza Hangolása eseményig, ami után fent az épületben még egy kisebb csapat gyűlt össze, és Geri mesélt nekik az épület történetéről. Majd valami behúzott, éppen akkor, mikor pont rólam mesélt.

Ott volt több társam is, akikkel az nap és már előtte való nap is nagyon komoly energiamunkákat végeztünk közösen.

Egy csodás közös együtt éneklés hatására éreztem, hogy egyre jobban nyílik a közösség szívcsakrája, majd mikor már mindenki nyitva volt, be kellett állnom a kupola alá, és egy-két szóbeli információ után, elindult valami eszméletlen erővel a hang belőlem,- amit előtte, engem teljesen hátrahajtva - a szívcsakrámon keresztül toltak be.

Olyan hatalmas ereje volt a hangfrekvenciáknak, hogy úgy érzékeltem, mintha legalább is atombomba söpört volna végig. Többen be is zárultak, többen sírni kezdtek. Majd amikor befejeződtek a hangok, szédülve, halálra váltan és teljesen szétrázva kitámolyogtam az épületből egy társammal együtt aki mögöttem állt. Csak azt vettem észre, hogy az arcát tapogatja, hogy a helyén van e, mert úgy érzékelte, hogy mindjárt lemállik...

Akkor nagyon meg is ijedtem, és sokáig nem engedtem, hogy hangok jöjjenek át rajtam, mert nagyon-nagyon veszélyesnek találtam. Sok időbe telt, mire behangolásra került a rendszerem, hogy tisztán, finoman, ellenállás nélkül pont úgy jönnek át a hangfrekvenciák, ahogy az a legjobb mindig, és a legpontosabb.

Ezzel a drága társnőmmel azóta, mint kiderült, nagyon sokat gondoltunk egymásra, és pár nappal ez előtt megtalált végre, és érezte, hogy jönniük kell nagyon messziről vidékről csoporttal fel a Pilisbe, Dobogókőre.

Nagy nehezen megfejtettük, hogy a Fénytemplomban kell találkoznunk, és akkor már tudtam, hogy a Krisztusi 4 oszlop és a Krisztusi-mag aspektusuk (SOL'A'VANA Kristály) lesz aktiválva, hisz ennek van most itt az ideje, ez a feladatom már egy jó ideje, ezt teszem csoportoknak. Többek között ezért is kellett kimennem Münchenbe a Kryon Fesztiválra.

Zenét is vittünk fel hozzá, ami segítheti a megnyílást, de valamiért úgy alakult, hogy nem tudtuk elindítani. Akkor jöttem rá, hogy bizony akkor hanggal fogom csinálni.

Egy rövid tudatosítás, és sűrített szóbeli információs csomag átadása után, elindult az aktiválás folyamata, ahol is mindegyik oszlophoz egy teljesen más hangfrekvencia és hangsor áradt ki belőlem nagyon erős energiák kíséretében.

Majd mikor már az Isteni SzeretetKegyelemAkarat-Szándék, és Törvény aktív volt mindenkinél, biztonságos volt egyre beljebb és beljebb haladni a szívtérben. Itt már mindenkinek megszólaltattuk, megrezgettük a saját szívmembránját is, és szépen finoman, rétegről rétegre, szintén különböző hangfrekvenciákkal haladtunk befelé. Amikor egy-egy réteghez értünk, ott tudatosan töröltük is az adott érzésmintát, és megtanítottunk mindenkit arra, hogy milyen érzés ezek nélkül, a szívüket védelem alatt tartó, a fájdalmas érzések nélkül élni. Minden réteghez egyedi hangsor kapcsolódott, az bontotta, és az Isteni Kegyelem energiái egy pillanat alatt oldották mindenkiben végérvényesen.

Így jutottunk be mindenkinek a Krisztusi-mag aspektus Szív-kristályáig, Fénynyelven SOL'A'VANA kristály, amit Sabina Sangitar közvetítése által ismerhettünk meg ilyen formában.

Az aktiválás csodája után nem értek véget a meglepetések, hisz az egyik társunk felismerte, hogy mit is jelent magyarul a Kristály. SZÓL A VAN! Sőt visszafelé olvasva, ANyA VALÓS! ANA fényt jelent fénynyelven, így azt is jelenti, hogy a Fény Valós! Amikor ez belénk csapódott, mintha még egy újabb és újabb réteg nyílt volna ki bennünk, sokan sírni kezdtünk a meghatottságtól. Valami nagyon mély, sejtszintű információt nyitott még ki pluszban, ahogy magyarul is tudatos értelmet nyert számunkra.

És ismét egy kis egyéni történet rész. Az egész folyamat lezárulása után tudhattam meg, hogy az a drága társam, akivel együtt támolyogtunk ki májusban, ő valójában akkor látta, hogy mi is történik velem. Azt mesélte – amennyit képes vagyok ebből átadni, majd remélem, ő pontosabban elmondja-, hogy egy fényoszlopban állok, és megnyíltak a dimenziók felettünk, és körben az összes Hatalmasságok, különböző Tanácsok, bolygók képviselői mind ott állnak, és megpróbálnak mindannyian valami információs hang diszk szerűségeket az álkapcsom alá berakni, betárazni. Hosszú hónapok óta nem értettem, miért ég az állkapcsom alatt a bőr,  hámlik, és viszket. Nagyon sokat szenvedtem vele, és nem értettem, miért nem találom a tudatos okát. Most végre értelmet nyert minden és már nem is zavar. Az univerzum sok-sok információja tárolódik a torkom körül hordozva, és mint egy lejátszó, a kellő időben és alkalommal ki kell rezgetnem az adott hangmintákat. Most már tudhatom végre tudatosan is, hogy milyen feladattal, egyedi vállalással, mondhatni képességgel jöttem többek között. Az érdekessége az egésznek az, hogy addig, míg nem engedtem meg, hogy élesben használjam, teljesen megbízva a belső hangomban, hogy mindent a legnagyobb rendben teszek, addig nem tudhattam meg előre, hogy mi is van itt nálam képességként. Azt hiszem, ha előre tudom, akkor biztos, hogy egyből bekapcsolt volna a bizonytalanság, hogy méltó vagyok e én erre, képes vagyok e rá, féltem volna, hogy nehogy ártsak vele, hisz már megtapasztaltam az erejét, a hatását, mikor még nem tudtam uralni ezt a hatalmas erőt és képességet. Ekkor nyert értelmet az a sok-sok év, amióta állandóan jöttek belőlem a hangok, vagy hangtálakkal rezgettem magam, vagy Gonggal. Így visszanézve szépen a helyére került nagyon sok részlet, amiket tudattalanul dolgoztam magamon, intuitívan.

Azt hiszem ez nagyon sokaknak ismerős érzés lehet, és talán pont ezért is kellett egy kicsit részletesebben az egyéni részéről mesélni, hogy bátran kezdjétek el használni azokat a képességeiteket, amiket már felfedeztetek magatokban, hisz okkal jöttetek ezekkel, egyedi módon.  Azért mert azzal nektek dolgotok van, Ti valószínűleg azt vállaltátok, hogy azon keresztül segítitek a kollektív folyamatokat. Az Univerzum, a Teremtés nem téved, semmi sincs ok nélkül. Már nincs mire várni, nagyon itt van az ideje, hogy végre felvállaljátok magatokat, és ténylegesen azok álljanak ki a valódi helyükre, akiknél a valódi képességek már ott vannak, előhívódtak, hisz erre van a bolygónak, az embereknek és mindenkinek szüksége, mivel ez segít át minket ezen a nagy átalakulási folyamaton valósan.

Képtalálat a következőre: „solavana”

 

Szeretnék még visszatérni SZÓL-A-VAN Kristályunkhoz, hisz egyre több összefüggésben láthatjuk meg, egyre több oldatról ugyan azt az információt.

Azt is megláthattam, és felismerhettem, hogy miért 7 ágú, hiszen ahogy átdolgoztam magam rajta, egyszerűen összeállt és értelmet kapott minden.

Dr. Czeizel Beatrixék által lehozott Csillagtudatossági információk szerint, a Krisztusi Közösség Égi Szekere a Mennyei Szekér, más néven a Göncöl szekér, a Nagymedve csillagkép központi hét csillaga, ami a Hét Bölcsesség csillagsugarait jeleníti meg.

Ez a Hét Bölcsesség a Krisztus Tudatosság hét pillére. A szívcsakra kristályában lebegő hét Krisztusi-mag energiája.

Ezek a Feltétel Nélküli Szeretet, a Feltétel Nélküli Elfogadás, a Bizalom és Együttérzés, az Adakozás, a Megbocsátás, a Hit, és a Fény Erejének, a Fény Hatalmának bölcsessége.

Az utóbbi hetekben ezeken a minőségeken mentünk sorba energetikailag, - hiszen közvetlenül bevetültek a Napunkon keresztül- így mindenkinek intenzívebben és tudatosabban volt lehetősége ezeket a minőséget még mélyebben kimunkálni magában. Ehhez sok-sok téves hitrendszert hagytunk el, és fájdalommintát töröltünk, hogy még tisztább minőségben hívódhasson elő mindenkiből, aki ezt választotta.

És szeretném még az eredeti üzenet megosztani veletek SOL'A'VANA-ról:

 

Nyilvános Channeling 2012.jan.04.

( Médium: Sangitar / www.kryonschule.de / Fordítás: Mélvin-Maja )

 

·        Jesus:            SOL’A’VANA

 

Vagyok, aki vagyok. Vagyok, aki mindig voltam. Vagyok aki mindig leszek. Jézusként köszöntelek személyes szeretetemmel. Mert ezekben a pillanatokban itt egészen érzékelhető vagyok. Olyan, mintha energiám megérintene téged. Kinyilvánítom feléd a szeretetemet.

Egy izgalommal és változásokkal teli év van előttetek. Ez az az év, melyet kihasználunk, hogy számotokra SOL’A’VANA-t a tökéletes hangzást és a békeenergiát átnyújtsuk. Ez nem az a béke energia melyet úgy véltek, ismertek. SOL’A’VANA egy különleges fajtája a békének. Mert ezzel az energiával fog minden összekapcsolódni. Ezzel az energiával, együtt a Fehér Renddel (papsággal) fog felhangzani a tökéletes hangzás, amikor Lady Gaia számára ez megfelelő lesz.

 

Oly közel vagyok hozzád és oly érezhető vagyok szeretetemmel és energiámmal ebben a teremben. Jézus számára oly nagy öröm, épp most, ebben a pillanatban, elkezdeni az évet Atyám áldáscseppjeivel, melyek téged a legmélyebb nyugalomba és biztonságba elvezetnek. Ezek téged oda vezetnek el, ahol isteni Fényedet érzed, az erőt és a bizalmat, hogy te is az egyike vagy azon kiválasztottaknak, akik SOL’A’VANA-t elviszed az embereknek, hogy felszólítsd az embereket magukban az isteniség felfedezésére. Így ezekben a pillanatokban még mélyebben leszek veletek energiámmal, hogy Krisztus-aspektusod Jézus és Shan’Shija energiájával feltöltődjön.

Az Isteni Forrás merkabája egy bizonyos ritmusban mozog, és már most egy egészen különleges energiát különít el. Így elhatározásra került, hogy ez az energia,  SOL’A’VANA, direkt az Isteni forrásból kerül az emberekhez.  Az Isteni Forrás a tökéletes hangzást hordozza. Ha egyszer befejeződik a váltás, a Föld bolygó SOL’A’VANA lesz, és SOL’A’VANA-nak is fogják nevezni.

 

Így megkérlek, mélyedj el, és érezd Jézus szeretetét, mely téged megszabadít a gondoktól és félelmektől.

Érezd a szeretetet, mely téged a legmélyebb szándékba, és meggyőződésbe juttat, hogy minden lélegzettel veled vagyok, és egymásban teljesen megbízunk. Így szólítom az Isteniség Forrását, hogy benneteket az elkövetkező évre megáldjon. Ezt a Valóság hangjai kísérik.

 

(Ein Lied wird gespielt.- Lincoln)

 

A Magas Tanács elhatározta, hogy ebben az időszakban számodra SOL’A’VANA üzeneteit, információit, energiáit elhozzuk. A külső változások nagyon erősen érezhetővé válnak az emberek számára. Minél inkább érezhetővé válnak az emberek számára, annál érezhetőbbé válik a számodra személyesen a béke és a higgadtság. A Fehér Papság (Rend) már most oly sok mindent megváltoztatott és SOL’A’VANA-val a folyamatoktól megszabadulva Isteniséged legmélyéből fogsz működni. Fontos, hogy pont most, ebben az időben nagyon sok ember megtalálja isteni felébredését.  Így érezd a biztonságot és lelkedben a fényt. Hozd meg a döntést és mélyedj a szándékba, hogy minden gondodat és félelmedet elengeded, add át magad a spirituális örömnek, hogy a bizalomban felemelkedj, védetten és mérhetetlen szeretetben légy.

 

 Érezd a női energiát is, melyek egyre inkább manifesztálódnak. Minden megteszünk azért, hogy Isten örökségét teljességében meggyújtsuk benned. A magasabb hatalom bevonul, hogy isteni hatalmaddal egyesüljön. Az összes külső változás benned is egy változásként mutatkozik meg. De te ezt a változást örömmel fogod szemlélni, mert érezni fogod a higgadtságot és biztonságot. Így, én, Jézus megragadom a pillanatot, hogy téged Eleua-energiával  elárasszalak.

Minden megtörténő változást üdvözölj.  Használd ki az időt, hogy egyre mélyebben és mélyebben, teljes szeretettel és odaadással tudj Jézussal, a 36 Magas Tanácsossal és Isteniségeddel összekapcsolódni. Együttesen fogjuk az utat, SOL’A’VANA ösvényeit teljesíteni.  Ez az, ami lesz:  Az összes energia egyesülése, hogy Művem a Földön általad beteljesedjen.

Mély szeretetben nézek rád, embergyermek. Ez az egyesülés most kezdődik, ebben a pillanatban. Minden eddiginél jobban fogsz érezni, látni engem, energiák ébrednek fel, megnyílnak energetikai minták, melyek benned lehorgonyzásra kerültek. Használj ki minden pillanatot, hogy mély szándékban lépésről lépésre továbbmenj.

AN’ANASHA

Remélem ezzel a kis csokorba szedett, és átadott információkkal, sikerült mindenkinek egy tágabb és részletezettebb rálátást és segítséget nyújtani a saját megértései, energetikai változásai, folyamatai tudatosításában.

szeretettel

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.